Θα παρει μεγαλες διαστασεις?

Reaction score
1.213
Απάντηση: Θα παρει μεγαλες διαστασεις?

Αν συνεχισουν να το 'διαφημιζουν' με κινηματογραφικα εργα οπως το avatar , αμα βγαλουν πολλα δικακια 3d τωρα που ειναι νωρις (ακομα και αν δεν εχει ο κοσμος συσκευες ), και αν υπαρχε αρκετο σιγονταρισμα απο τα pc games θα παρει διαστασεις.
Στο χερι τους ειναι.Αν θελουν να το 'σπρωξουν' μπορουν.

Reaction score
59

Eγω ρωταω βασιζομενος σε αυτο :

Η Toshiba, επίσης, παρουσίασε στη CES την τηλεόραση Cell TV που μετατρέπει το απλό ψηφιακό σήμα σε 3D.

δηλαδη εννοει οτι μετατρεπει και τις 2d ταινιες σε 3d ????

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Εσυ τι λες Ανδρεα;;.
Σιγουρα μαθαινεις τι γινετε αυτες τις μερες στη CES.
Εγω...λεω, αλλα η τελευταια παραγραφος του κειμενου
ειναι που με βαζει σε σκεψεις:121:

Reaction score
59

Eδω βλεπουμε τα 3D glasses της Panasonic.

Δεν θα εχουμε αλλοιωση χρωματων και μειωση φωτεινοτητας αφου τα γυαλια οπως φαινεται στην φωτο δεν ειναι εντελως "αχρωμα" ???

Reaction score
20.679

Ας ξεκινήσουν από κάτι βασικό, τι κόστος θα έχουν οι 3D τηλεοράσεις! Και τι θα βλέπουμε, Avatar και "ταξίδι στο κέντρο της γης" (μάπα) όλη μέρα;

Reaction score
1.213

Εδω παλι (στην Ελλαδιτσα δηλαδης..:137:) δεν περιμενω και πολλα πραγματα.Εδω δεν ειναι Αμερικα να εχουμε 3D δικτυα κλπ και δεν ξερω εγω τι αλλο.Βασικα ουτε ψηφιακη τηλεοραση δεν εχουμε :142:.Αρα υπολογιζω οτι του χρονου τα Χριστουγεννα θα διαμαρτυρομαστε παλι για την ελλειψη τιτλων 3D , και οι υπολοιποι (μη τρελαμενοι δηλαδη ) ουτε καν θα το σκεφτονται , και βλεποντας την τεχνολογια να τρεχει (και να καιει τα ηδη υπαρχοντα μοντελα στο αψε σβησε ) θα αποφασισουν να κατσουν παλι στα αυγα τους .Και δεν ξερω τι παιζει απο 3d mkv πας και δωσουν λιγο ωθηση...:142:
Αν θα τους βοηθησει κατι ειναι το gaming.
Eδω εχουν ενα συμμαχο που δεν ειχαν στην περιπτωση του blu ray.
Αλλα εχουμε καιροοοοο.Εξαλλου ειναι τοσα πολλα τα dvd ..ουυυ...:143:

Reaction score
6

Εδω παλι (στην Ελλαδιτσα δηλαδης..:137:) δεν περιμενω και πολλα πραγματα.Εδω δεν ειναι Αμερικα να εχουμε 3D δικτυα κλπ και δεν ξερω εγω τι αλλο.Βασικα ουτε ψηφιακη τηλεοραση δεν εχουμε :142:.Αρα υπολογιζω οτι του χρονου τα Χριστουγεννα θα διαμαρτυρομαστε παλι για την ελλειψη τιτλων 3D
Καi ποιος σκοτίστηκε για το τι θα κανει η Ελλαδα…
Η μηπως εχεις την εντύπωση πως επειδή η Ελλαδα δεν εχει bluray, λείπει από την av κοινότητα της Ελλάδος ( avsite, avclub) υλικο σε υψηλή αναλυση;;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Μια φορα ας ηταν μωρε να απαντησεις...
Μια φορα..

Εδω γινετε της CES
Ρε συ, γιατι εχεις παραπονο?
Αφου σου απαντησα.

Το "εγω λεω" σημαινει πως ειμαι μεσα με χερια και ποδια.
Αν βρεθει και το υλικο, βαζω και το κεφαλι(μεσα):136:

Reaction score
0
Πριν μπειτε σε εξοδα καποια στιγμη σημειωστε οτι -Η γενικη συζητηση που γινοταν χθες βραδυ στο CNET τελειωνε παντα.....................3d με γιαλια ΔΕΝ μπορει να αναπτυχθει σε μεγαλη εκταση.

Reaction score
1.213

Καi ποιος σκοτίστηκε για το τι θα κανει η Ελλαδα…
Η μηπως εχεις την εντύπωση πως επειδή η Ελλαδα δεν εχει bluray, λείπει υλικο σε υψηλή αναλυση;;

Oχι , αλλα μιλαγα κυριως για τον πολυ κοσμο.

Μπορει λοιπον να μην υπαρχει blu ray αλλα να υπαρχει υλικο υψηλης αναλυσης αλλα μην πονταρεις και τοσο σε αυτο.Μπορει ο κοσμος να εφυγε ευκολα απο την ''κουτα στο σαλονι'' και να πηγε στην ''λεπτη τηλεοραση'' αλλα μην νομιζεις οτι θα παει το ιδιο ευκολα στην '' επισης λεπτη αλλα 3d''.Aν ομως υπηρχε μια βαση , οπως ας πουμε θα 'βομβαρδισουν' τους Αμερικανους με τα τηλεοπτικα προγραμματα (τα σπορ...:126:) θα ηταν πιο ευκολη η μεταβαση.

Αναμεσα στους φανς θα βρεις πολυ συχνα '' blu ray player που εχει παιξει 10 ταινιες '' δινεται για αναβαθμιση..και δεν βγαζω τον εαυτο μου απ'εξω..:143:

Reaction score
6

Ρε συ, γιατι εχεις παραπονο?
Αφου σου απαντησα.

Το "εγω λεω" σημαινει πως ειμαι μεσα με χερια και ποδια.
Αν βρεθει και το υλικο, βαζω και το κεφαλι(μεσα):136:

Το ότι όλοι είμαστε μέσα με το κεφάλι τα χέρια και τα πόδια είναι σίγουρο για όλους οσους ασχολούνται με το home cinema.
Να σου θυμίσω την ερωτηση σου;;
Η ερωτηση αφορούσε αν πιστεύουμε ( ή πιστεύεις ) πως το 3D που βλέπουμε από ολες τις εταιρίες σημερα να προβάλλεται … αν τελικα θα παρει μεγαλες διαστάσεις ;;;
Ε;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Η ερωτηση αφορούσε αν πιστεύουμε ( ή πιστεύεις ) πως το 3D που βλέπουμε από ολες τις εταιρίες σημερα να προβάλλεται … αν τελικα θα παρει μεγαλες διαστάσεις ;;;
Ε;
Ειλικρινα δεν ξερω μεν, ελπιζω σε αυτο δε:126:

Reaction score
6

Oχι , αλλα μιλαγα κυριως για τον πολυ κοσμο.

Μπορει λοιπον να μην υπαρχει blu ray αλλα να υπαρχει υλικο υψηλης αναλυσης αλλα μην πονταρεις και τοσο σε αυτο.Μπορει ο κοσμος να εφυγε ευκολα απο την ''κουτα στο σαλονι'' και να πηγε στην ''λεπτη τηλεοραση'' αλλα μην νομιζεις οτι θα παει το ιδιο ευκολα στην '' επισης λεπτη αλλα 3d''.Aν ομως υπηρχε μια βαση , οπως ας πουμε θα 'βομβαρδισουν' τους Αμερικανους με τα τηλεοπτικα προγραμματα (τα σπορ...:126:) θα ηταν πιο ευκολη η μεταβαση.

Αναμεσα στους φανς θα βρεις πολυ συχνα '' blu ray player που εχει παιξει 10 ταινιες '' δινεται για αναβαθμιση..και δεν βγαζω τον εαυτο μου απ'εξω..:143:
Ο πολύς ο κόσμος δεν είναι η κυρα Τουλα που εχει το μπακάλικο στη γωνια ούτε ο κυρ Μενέλαος με το κουρείο..
Πολύ απλα θελω να πω πως η παγκόσμια αγορα ποσώς ενδιαφέρεται για το ποτε και αν θα επιλέξει καποια στιγμη η ελληνική αγορα να υιοθετήσει την ταση των αλλων μεγαλων χωρων..
Το ευτύχημα, και αυτό είναι που θα πρεπει να μας ενδιαφέρει ολους εμας που ασχολούμαστε με την τεχνολογία και τα γκατζετακια , είναι ότι σήμερα χάρη τις παγκοσμιοποιημένης αγορας ο κάτοικος αυτης της χωρας που τυγχάνει να είναι μελος της ελληνικής av κοινότητας, θα μπορει να χαρεί σύντομα τα καλουδια που θα χαίρονται σε λιγο καιρο Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι..

Δεν βρίσκω κανενα λογο ώστε αλτρουιστικά να περιμένω και πολύ περισσότερο δεν έχω την απαίτηση , ο συμπαθέστατος κυρ Μενέλαος να γίνει γνώστης του HD η του 3D.
Δεν με ενδιαφέρει…
Ας βγαλουν οι εταιρίες και το Hollywood HD- 3D και εγω ακομα και από το άγιο όρος θα βρω τροπο να το δω
( σιγα μην αγιάσω)

Reaction score
6

Ειλικρινα δεν ξερω μεν, ελπιζω σε αυτο δε:126:
Για τo θεμα Γυαλια 3D η Χωρις Γυαλια 3D;
Τι λες για αυτο;;
Πιστευεις πως τα γυαλια θα μειωσουν την πιθανοτητα καθιέρωσης του 3D;
Η τελικα μηπως δεν εχει σημασια;

Reaction score
1.213

Ο πολύς ο κόσμος δεν είναι η κυρα Τουλα που εχει το μπακάλικο στη γωνια ούτε ο κυρ Μενέλαος με το κουρείο..
Πολύ απλα θελω να πω πως η παγκόσμια αγορα ποσώς ενδιαφέρεται για το ποτε και αν θα επιλέξει καποια στιγμη η ελληνική αγορα να υιοθετήσει την ταση των αλλων μεγαλων χωρων..
Το ευτύχημα, και αυτό είναι που θα πρεπει να μας ενδιαφέρει ολους εμας που ασχολούμαστε με την τεχνολογία και τα γκατζετακια , είναι ότι σήμερα χάρη τις παγκοσμιοποιημένης αγορας ο κάτοικος αυτης της χωρας που τυγχάνει να είναι μελος της ελληνικής av κοινότητας, θα μπορει να χαρεί σύντομα τα καλουδια που θα χαίρονται σε λιγο καιρο Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι..

Δεν βρίσκω κανενα λογο ώστε αλτρουιστικά να περιμένω και πολύ περισσότερο δεν έχω την απαίτηση , ο συμπαθέστατος κυρ Μενέλαος να γίνει γνώστης του HD η του 3D.
Δεν με ενδιαφέρει…
Ας βγαλουν οι εταιρίες και το Hollywood HD- 3D και εγω ακομα και από το άγιο όρος θα βρω τροπο να το δω
( σιγα μην αγιάσω)

Αν ο κυρ Μενελαος και η κυρ Τουλα δεν ενδιαφερθει πολυ απλα δεν θα παρει μεγαλες διαστασεις (οπως ειναι το ερωτημα του τιτλου ) .Εκτος αν λεγοντας μεγαλες διαστασεις εννοουμε τα ποσα (..? ) απο τα 40000 μελη των δυο φορα που ασχολουνται με το av και ειδικοτερα με το home cinema.

Aπο κει ο καθενας με την τσεπη του και την τρελα του.Και εγω ειχα προγραμματισει αγορα τηλεορασης φετος και την ανεβαλλα για το 3d .Θελω να ειμαι πρωτοπορος...:142:(και ειχα στο μυαλο μου συγκεκριμενη led...πφφφ...παρωχημενη τεχνολογια :143:)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Moυ φαίνεται περίεργο το Hollywood να δώσει το οκ να βγούν στο εμπόριο 3d σε πληθώρα.Είναι το τελευταίο του χαρτί να τραβήξει ξανά κόσμο στις αίθουσες.Θα το κάψει έτσι;
Εκτός και αν έχει φτάσει το τέλος των dloads όπως τα γνωρίζουμε..

Reaction score
6

Αν ο κυρ Μενελαος και η κυρ Τουλα δεν ενδιαφερθει πολυ απλα δεν θα παρει μεγαλες διαστασεις (οπως ειναι το ερωτημα του τιτλου ) .Εκτος αν λεγοντας μεγαλες διαστασεις εννοουμε τα ποσα (..? ) απο τα 40000 μελη των δυο φορα που ασχολουνται με το av και ειδικοτερα με το home cinema.
Μου φαίνετε τα μισα διάβασες από το παραπάνω μήνυμα..
Ότι και καλα η εξάπλωση του 3D θα εξαρτηθεί από τον κυρ Μενελαο και την η κυρ Τουλα ειναι μεγαλο καλαμπουρι..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.796
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag