ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Εγω...λεω, αλλα η τελευταια παραγραφος του κειμενουΕσυ τι λες Ανδρεα;;.
Σιγουρα μαθαινεις τι γινετε αυτες τις μερες στη CES.
Μια φορα ας ηταν μωρε να απαντησεις...Εγω...λεω, αλλα η τελευταια παραγραφος του κειμενου
ειναι που με βαζει σε σκεψεις:121:
Καi ποιος σκοτίστηκε για το τι θα κανει η Ελλαδα…Εδω παλι (στην Ελλαδιτσα δηλαδης..:137δεν περιμενω και πολλα πραγματα.Εδω δεν ειναι Αμερικα να εχουμε 3D δικτυα κλπ και δεν ξερω εγω τι αλλο.Βασικα ουτε ψηφιακη τηλεοραση δεν εχουμε :142:.Αρα υπολογιζω οτι του χρονου τα Χριστουγεννα θα διαμαρτυρομαστε παλι για την ελλειψη τιτλων 3D
Ρε συ, γιατι εχεις παραπονο?
Καi ποιος σκοτίστηκε για το τι θα κανει η Ελλαδα…
Η μηπως εχεις την εντύπωση πως επειδή η Ελλαδα δεν εχει bluray, λείπει υλικο σε υψηλή αναλυση;;
Ρε συ, γιατι εχεις παραπονο?
Αφου σου απαντησα.
Το "εγω λεω" σημαινει πως ειμαι μεσα με χερια και ποδια.
Αν βρεθει και το υλικο, βαζω και το κεφαλι(μεσα):136:
Ειλικρινα δεν ξερω μεν, ελπιζω σε αυτο δε:126:Η ερωτηση αφορούσε αν πιστεύουμε ( ή πιστεύεις ) πως το 3D που βλέπουμε από ολες τις εταιρίες σημερα να προβάλλεται … αν τελικα θα παρει μεγαλες διαστάσεις ;;;
Ε;
Ο πολύς ο κόσμος δεν είναι η κυρα Τουλα που εχει το μπακάλικο στη γωνια ούτε ο κυρ Μενέλαος με το κουρείο..Oχι , αλλα μιλαγα κυριως για τον πολυ κοσμο.
Μπορει λοιπον να μην υπαρχει blu ray αλλα να υπαρχει υλικο υψηλης αναλυσης αλλα μην πονταρεις και τοσο σε αυτο.Μπορει ο κοσμος να εφυγε ευκολα απο την ''κουτα στο σαλονι'' και να πηγε στην ''λεπτη τηλεοραση'' αλλα μην νομιζεις οτι θα παει το ιδιο ευκολα στην '' επισης λεπτη αλλα 3d''.Aν ομως υπηρχε μια βαση , οπως ας πουμε θα 'βομβαρδισουν' τους Αμερικανους με τα τηλεοπτικα προγραμματα (τα σπορ...:126θα ηταν πιο ευκολη η μεταβαση.
Αναμεσα στους φανς θα βρεις πολυ συχνα '' blu ray player που εχει παιξει 10 ταινιες '' δινεται για αναβαθμιση..και δεν βγαζω τον εαυτο μου απ'εξω..:143:
Για τo θεμα Γυαλια 3D η Χωρις Γυαλια 3D;Ειλικρινα δεν ξερω μεν, ελπιζω σε αυτο δε:126:
Ο πολύς ο κόσμος δεν είναι η κυρα Τουλα που εχει το μπακάλικο στη γωνια ούτε ο κυρ Μενέλαος με το κουρείο..
Πολύ απλα θελω να πω πως η παγκόσμια αγορα ποσώς ενδιαφέρεται για το ποτε και αν θα επιλέξει καποια στιγμη η ελληνική αγορα να υιοθετήσει την ταση των αλλων μεγαλων χωρων..
Το ευτύχημα, και αυτό είναι που θα πρεπει να μας ενδιαφέρει ολους εμας που ασχολούμαστε με την τεχνολογία και τα γκατζετακια , είναι ότι σήμερα χάρη τις παγκοσμιοποιημένης αγορας ο κάτοικος αυτης της χωρας που τυγχάνει να είναι μελος της ελληνικής av κοινότητας, θα μπορει να χαρεί σύντομα τα καλουδια που θα χαίρονται σε λιγο καιρο Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι..
Δεν βρίσκω κανενα λογο ώστε αλτρουιστικά να περιμένω και πολύ περισσότερο δεν έχω την απαίτηση , ο συμπαθέστατος κυρ Μενέλαος να γίνει γνώστης του HD η του 3D.
Δεν με ενδιαφέρει…
Ας βγαλουν οι εταιρίες και το Hollywood HD- 3D και εγω ακομα και από το άγιο όρος θα βρω τροπο να το δω
( σιγα μην αγιάσω)
Μου φαίνετε τα μισα διάβασες από το παραπάνω μήνυμα..Αν ο κυρ Μενελαος και η κυρ Τουλα δεν ενδιαφερθει πολυ απλα δεν θα παρει μεγαλες διαστασεις (οπως ειναι το ερωτημα του τιτλου ) .Εκτος αν λεγοντας μεγαλες διαστασεις εννοουμε τα ποσα (..? ) απο τα 40000 μελη των δυο φορα που ασχολουνται με το av και ειδικοτερα με το home cinema.
Πολύ απλα θελω να πω πως η παγκόσμια αγορα ποσώς ενδιαφέρεται για το ποτε και αν θα επιλέξει καποια στιγμη η ελληνική αγορα να υιοθετήσει την ταση των αλλων μεγαλων χωρων..