Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
2.789
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Πιστεύετε πως θα βγάλουν ?

Βλέποντας πως λειτουργεί το μηχάνημα δεν νομίζω πως χρειάζεται άμεσα .

Το μόνο που μου λείπει είναι μεγαλύτερο μέγεθος υπότιτλων , αλλά και στο WD 1 λύθηκε με firmware πειραγμένο .

Reaction score
2.789

Δοκίμασε κανείς αρχείο με ήχο TrueHD ?

Το μετατρέπει σε απλό dts , το στέλνει απευθείας στον AV η δεν το βλέπει καθόλου ?

Reaction score
0

Παιδες μου κανει το εξης κουλο: Οταν του βαζω να παιξει mkv δεν κανει forward ή rewind και αν το πατησω αυτα με πεταει εξω λεγοντας οτι δεν μπορει να παιξει το συγκεκριμενο format. Υπαρχει καμια...λυση;

Reaction score
7
Re: Western Digital TV HD2

Θέλω τους υπότιτλους πιο κάτω απότι εμφανίζονται και θέλω και True HD Audio Downmix...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Εμένα μου δημιουργεί το εξής πρόβλημα:

Όταν πατήσω pause για αρκετή ώρα τότε πατώντας πάλι play ξεκινάει η ταινία και σε 2-3 δευτερόλεπτα σταματάει σαν να είχα πατήσει το stop! Με ξαναβγάζει στο αρχείο και πατώντας ξανά play ευτυχώς έχει την επιλογή να ξαναξεκινήσει από το σημείο που είχε διακόψει πριν...

Δεν είναι μεγάλο πρόβλημα αλλά είναι λίγο σπαστικό...

Reaction score
2.789

Πηγαίνουμε προς νερού μας , αφού πλύνουμε καλά τα χέρια μας , παίρνουμε τα πατατάκια - ποπ κορν -ποτά και λοιπά και βλέπουμε την ταινία δίχως pause . Και την ευχαριστιόμαστε περισσότερο και δεν παρουσιάζεται το παραπάνω φαινόμενο .:142:

Σοβαρά τώρα , δεν μου το έκανε ούτε με το παλιό firmware , ούτε με το τελευταίο official που το πέρασα την Κυριακή .
Έχω ενεργοποιημένη την προστασία οθόνης και μετά από αρκετή παύση , πατάω μια φορά το play για να φύγει από την κατάσταση screen save (σε αυτό το σημείο μου δείχνει την ταινία , σταματημένη όμως)και την επόμενη που το πατώ παίζει κανονικά .

Reaction score
0

Καλημερίζω...
Να ρωτήσω αν αξίζει η μετάβαση από την κλασσική πρώτη έκδοση του Media Player στη δεύτερη έκδοση ή στο Live ; Γιατί έχω έναν κλασσικο και σκεφτόμουν μπας και τον έδινα, να πάρω την καινούρια έκδοση.. Συγγνώμη που δε διάβασα ρε παίδες και τις 69 σελίδες του θέματος για να δω αν έχει απαντηθει ήδη αυτή η απορία, αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνετε..
Σας ευχαριστώ πολύ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Παίζει αρχεία που δεν μπορούσε το παλίο,έχει dts επάνω,έχει πολύ καλύτερο τσιπάκι.Μπαίνει και σε δίκτυο(το live).
Ε,κάτι αξίζει:126:

Reaction score
115

Εαν δεν ενδιαφέρεται κάποιος για το δίκτυο ο Κωτσόβολος διαθέτει το generation 2 στα 89 Ευρώ.

:109:

Reaction score
3

Βγήκε νέα έκδοση firmware 1.01.17 στην ουσία πρέπει να είναι η 1.01.12 χωρίς το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σε πολλούς και χάλασε το μηχάνημα τους.

Version 1.01.17:
Resolved Issues:
• Improved the reliability of the WD TV Live firmware upgrade manager

Reaction score
0

Παμφθηνο usb wifi stick -g που το δοκιμασα με το Live (κανει για κατεβασμα torrents, dvix streaming, youtube κλπ, ΔΕΝ κανει για 720p και 1080p streaming)

Αν θελετε wireless -n κοιταξτε για καποιο αντιστοιχο αλλα με το ralink 3070 τσιπακι...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170425863922&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Βγήκε νέα έκδοση firmware 1.01.17 στην ουσία πρέπει να είναι η 1.01.12 χωρίς το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σε πολλούς και χάλασε το μηχάνημα τους.
Εγώ δεν το έχω περάσει ακόμα αλλά το πέρασε φίλος και από τότε του σταματάει η ταινία κάθε 10 λεπτά δείχνοντας ότι έχει κάνει disconnect από τον server...

Την ίδια ώρα το internet παίζει κανονικά... ο φίλος έχει windows xp στον υπολογιστή του και ως ρούτερ έχει το pirelli της ΟΝ...

Reaction score
3

Εγω προσωπικά που πέρασα για λίγο την 1.01.17 και είδα μια ταινία δεν μου έκανε τίποτα τέτοιο.

Τώρα εχω την b-rad 0.3.3.1 που προσφέρει απείρως περισσότερα από την όποια επισιμη έκδοση.
Ένα παράδειγμα για το πως μπορείς να βλέπεις την κάθε ταινία με ένα πρόσθετο στην b-rad 0.3.3.1 είναι το παρακάτω.

Μην με ρωτήσετε πως γινεται αυτό γιατί δεν το εχω κάνει ακόμα αλλά διαβάζω σε ξένα φορουμς ότι το έχουν κάνει και δουλεύει.

Θα δοκιμάσω να το κάνω κι εγώ και θα σας πω εντυπώσεις.
Αν γνωριζει είδη κάποιος με ποιον ακριβώς τρόπο γινεται θα τον παρακαλούσα να μας δώσει οδηγίες.

Reaction score
3

Λάθος μου στο παραπάνω ποστ.
Δεν υπάρχει ακόμα τέτοια δυνατότητα για το νέο wd tv live.
Αυτό ήτανε μόνο για το wd hd tv ελπίζουμε να βγάλουν κάτι αντίστοιχο και για το wd tv live.

Reaction score
2.789
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Παμφθηνο usb wifi stick -g που το δοκιμασα με το Live (κανει για κατεβασμα torrents, dvix streaming, youtube κλπ, ΔΕΝ κανει για 720p και 1080p streaming)

Αν θελετε wireless -n κοιταξτε για καποιο αντιστοιχο αλλα με το ralink 3070 τσιπακι...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170425863922&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Εννοείς πως το παρήγγειλες από εκεί ?
Και αν ναι πόσο βγήκε με μεταφορικά ?

Reaction score
3

Μιλάμε για τιμή ξεφτίλα το στικάκι! 8.2 ευρώ με τα μεταφορικά!

Reaction score
2

Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω ένα minijack to component cable σαν αυτό που έχει η συσκευασία αλλά πολύ καλύτερης ποιότητας γιατί αυτό το έχω συνδέσει με την TV Plasma (που παρεπιπτώντος δεν έχει HDMI) και δεν είμαι ευχαριστημένος. Σε plaisio και e-shop δεν είχαν μυρωδιά. Και για τον ήχο θέλει κι άλλο mini-jack to rca; Αν μπορείτε να μου υποδείξετε που μπορώ να βρω αυτά τα 2 καλώδια θα σας ήμουν υπόχρεος.

Reaction score
3

Ξέρει κάνεις τι πρέπει να κάνω ώστε
1. Να βάλω εγώ ότι φωτογραφίες θέλω
2. Να μεγαλώσω τους υπότιτλους παραπάνω από 40 μέγεθος.
στο b-rad 0.3.4.1 firmware του wd tv live?

Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
0

Καλημέρα , το getitow έχει σήμερα το hd tv live ... αυτό δεν είναι το μηχάνημα που μιλάτε όλοι εδώ ? ?? 99 ευρώ το έχει και λέω να το πάρω .. θα κάνω καλά??

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.307
Members
38.540
Νεότερο μέλος
Ionianpower