Η γυναικάρα του ραπερ Ice T

Reaction score
1.844
Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

Άντε να βάνω μια πραγματικά ωραία γιατί το παρα:409:

[RELIOPS="Michele Merkin"]
[/RELIOPS]
Ημιανάπαυσις. :119:

Reaction score
40

Άντε να βάνω μια πραγματικά ωραία γιατί το παρα:409:

[RELIOPS="Michele Merkin"]
[/RELIOPS]
Ημιανάπαυσις. :119:

Πως το θέλεις? Ας βάλω
:142:
:135:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

λοιπον τον αις τον ξερω απο το 86, τοτε ειχε μια μουλαδα, για οσους δεν το ξερουν ο αις ξεκινησε την καριερα του σαν πλαστογραφος πιστωτικων καρτων στο la.Και στον πρωτο δισκο του στο εξωφυλλο ηταν με πορσε.Ο αις βεβαια δεν ηταν la νος
αλλα νεουορκεζος.Που σε μια μαχη με συμοριες το 84 ενω πεθανε ο αδερφος του (χασκι) και αυτος αναγκαστηκε να φυγει και να παει να μεινει στο la.Ολα αυτα τα εχω σε βιντεοκασετα απο τοτε σε ενα ντοκιμαντερ.

Reaction score
281

λοιπον τον αις τον ξερω απο το 86, τοτε ειχε μια μουλαδα, για οσους δεν το ξερουν ο αις ξεκινησε την καριερα του σαν πλαστογραφος πιστωτικων καρτων στο la.Και στον πρωτο δισκο του στο εξωφυλλο ηταν με πορσε.Ο αις βεβαια δεν ηταν la νος
αλλα νεουορκεζος.Που σε μια μαχη με συμοριες το 84 ενω πεθανε ο αδερφος του (χασκι) και αυτος αναγκαστηκε να φυγει και να παει να μεινει στο la.Ολα αυτα τα εχω σε βιντεοκασετα απο τοτε σε ενα ντοκιμαντερ.
Ποσες τσοντες εγει γυρισει ξερεις να μας πεις ομως ?

(επειδη μιλαμε για την γυναιακα του δλδ :138: )

Reaction score
1.844

Πως το θέλεις?
Αν δεν σ' αρέσει δεν πειράζει, δεν θα τσακωθούμε κιόλας! :414:

Βάλε τώρα μια που θεωρείς πολύ ωραία. :125:

Reaction score
40

Ποσες τσοντες εγει γυρισει ξερεις να μας πεις ομως ?

(επειδη μιλαμε για την γυναιακα του δλδ :138: )
Τι σημασία έχει πόσες....τόσες κι άλλες τόσες....:142:
Το πρόβλημα είναι τα ψεύτικά πρότυπα που έχουν πλασάρει τα ΜΜΕ στους άνδρες και κάποιοι θησαυρίζουν...

ΥΓ. Αγαπητοί κύριοι....καμιά στον κόσμο πιο όμορφη γυναίκα δεν υπάρχει παρά αυτή που μόνοι σας ......διαλέξατε ...face to face...:126:

Τώρα οι παντρεμένοι αν αισθάνονται να έχουν ελαφρώς τελματώσει να στείλουν τις γυναίκες τους για fotoshop και είμαι σίγουρη ότι θα την ξαναερωτευτούν από τις.....φωτογραφίες :135:

Reaction score
40

Αν δεν σ' αρέσει δεν πειράζει, δεν θα τσακωθούμε κιόλας!

Βάλε τώρα μια που θεωρείς πολύ ωραία.
:142: αμέσωςςς.....

:136::138:

Reaction score
281

Το πρόβλημα είναι τα ψεύτικά πρότυπα που έχουν πλασάρει τα ΜΜΕ στους άνδρες και κάποιοι θησαυρίζουν...

ΥΓ. Αγαπητοί κύριοι....καμιά στον κόσμο πιο όμορφη γυναίκα δεν υπάρχει παρά αυτή που μόνοι σας ......διαλέξατε ...face to face...:126:

Τώρα οι παντρεμένοι αν αισθάνονται να έχουν ελαφρώς τελματώσει να στείλουν τις γυναίκες τους για fotoshop και είμαι σίγουρη ότι θα την ξαναερωτευτούν από τις.....φωτογραφίες :135:

εχμμμμ, ναι....

Τι σχεση εχει το παραπανω με το ποστ μου που εκανες quote ????
Τι περιεργη αφορμη βρηκες εσυ τωρα δλδ για να μου αναπτυξεις ποιο ειναι τα ψευτικα και ποια τα αληθινα προτυπα, τα μμε, τα μμμ και τα σξψ :133:

Reaction score
40

Aishwarya Rai,Salma Hayek και Jessica Alba και χωρίς μακιγιάζ είναι όμορφες:126: (εξαιρέσεις)

Reaction score
40

εχμμμμ, ναι....

Τι σχεση εχει το παραπανω με το ποστ μου που εκανες quote ????
Τι περιεργη αφορμη βρηκες εσυ τωρα δλδ για να μου αναπτυξεις ποιο ειναι τα ψευτικα και ποια τα αληθινα προτυπα, τα μμε, τα μμμ και τα σξψ :133:

Αστειευόμαστε καλέ .... δεν ήταν για σένα τα ΥΓγραφα:121: Εννοείται πως ο καθένας έχει τα πρότυπά του ή και καθόλου….

Reaction score
1.844

... Εννοείται πως ο καθένας έχει τα πρότυπά του ή και καθόλου….
Ρε συ κοπελιά, ποια πρότυπα, απλά ωραίες ή όχι γυναίκες. Σιγά μη τις κάνουμε εικόνισμα.

Οι πιο ωραίες είναι στη γειτονιά, που μας χαμογελάνε κιόλας, αλλά δεν έχω φωτό να ανεβάσω ... :612:

Reaction score
40

Ρε συ κοπελιά, ποια πρότυπα, απλά ωραίες ή όχι γυναίκες. Σιγά μη τις κάνουμε εικόνισμα.

Οι πιο ωραίες είναι στη γειτονιά, που μας χαμογελάνε κιόλας, αλλά δεν έχω φωτό να ανεβάσω ... :612:
Δεν διαφωνώ anemelos. Αλλά για κάποιους η ''γυναικάρα'' του Ιce T είναι ''πρότυπο'' γυναίκας....:140: αλλά και ομορφιάς......???

Reaction score
281

Αστειευόμαστε καλέ .... δεν ήταν για σένα τα ΥΓγραφα:121: Εννοείται πως ο καθένας έχει τα πρότυπά του ή και καθόλου….
Καλα, δεν σε καταλαβαινω, αλλα στα πλαισια του αστειασμου δεν εχει σημασια κιολαςςς :138:

Reaction score
1.213

Καλα, δεν σε καταλαβαινω, αλλα στα πλαισια του αστειασμου δεν εχει σημασια κιολαςςς :138:

Οτι βρισκουμε ευκαιρο Ντινο...:142:

Reaction score
1.213

Σε αυτα τα πραγματα δεν επηρεαζονται οι ανδρες απο τα ΜΜΕ.Ακουν το πανισχυρο και αλαθητο εργαλειο...:137:

Αντιθετως με τις γυναικες που ενω ειναι μια χαρα πανε και γινονται πετσι και κοκκαλο...και να ηταν μονο αυτο.

Reaction score
40

Σε αυτα τα πραγματα δεν επηρεαζονται οι ανδρες απο τα ΜΜΕ.Ακουν το πανισχυρο και αλαθητο εργαλειο...:137:

Αντιθετως με τις γυναικες που ενω ειναι μια χαρα πανε και γινονται πετσι και κοκκαλο...και να ηταν μονο αυτο.
Επηρεάζονται και οι δυο.....οι άνδρες με τις σιλικόνες και οι γυναίκες από τις ανορεκτικές μοντέλες:126:

Reaction score
1.213

Επηρεάζονται και οι δυο.....οι άνδρες με τις σιλικόνες και οι γυναίκες από τις ανορεκτικές μοντέλες:126:
Αλλο οι σιλικονες .Η σιλικονες ειναι μια ψευδαισθηση του αληθινου (hi-end βρε παιδι μου :138: ) δηλαδη αγγιζουν αυτους που ετσι και αλλιως προτιμουσαν το μεγαλο στηθος .Οι περισσοτεροι δηλαδη και σε αυτο δεν ειναι υπευθυνα τα ΜΜΕ αλλα η Μητερουλα Φυση...:142:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης