Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Εσένα έτσι :435:θα σε κάνω....:138:Παιδιά τσακωθείτε λίγο να περάσουμε ωραία!:204::204:
Η μυωπία είναι πάθηση των ματιών ή όχι? Ο άνθρωπος γεννιέται με γυαλιά μήπως? Εσύ έτσι γεννήθηκες? Θα μας τρελάνεις?:140:
Φυσικά εφόσον μπορεί να βελτιώσει την όρασή του (μια από τις 5 αισθήσεις του.. ξέρεις ε?) γιατί να μην κάνει λέιζερ....Τα έχεις τσουβαλιάσει όλα νομίζω...
Θα σου κοψω την ουρα εσενα....:137:Παιδιά τσακωθείτε λίγο να περάσουμε ωραία!:204::204:
Σωστά!Παιδιά τσακωθείτε λίγο να περάσουμε ωραία!:204::204:
Μαζί σου!:142:Θα σου κοψω την ουρα εσενα....:137:
Από σένα περίμενα άλλη ερώτηση που έχει να κάνει με κάποιο άλλο σημείο των ανδρών που προσπαθούν με διάφορες επεμβάσεις να....το διορθώσουν αν και γεννήθηκαν με αυτό:138::136:Μαλιστα...μας πειραξε λοιπον...οτι αποκαθιστα τις μια απο τις 5 αισθησεις και οχι ενα πεσμενο βυζι.
Ε ας φερω αλλο παραδειγμα...καποιος (απο τυχη αν θες ) γεννηθηκε με μαλλια.Στο πανω κεφαλι διευκρινιζω.Μετα του επεσαν....να κανει μεταμοσχευση η οχι ?
Επιτρεπεται η οχι αυτη η παρεμβαση στο εργο της φυσης ?:
Εμένα πάλι μου αρέσει να μαλώνουν άντρες μεταξύ τους....Έχει κάτι το αφελές το όλο σκηνικό:138:Ομολογώ ότι πιο καλά θα περνάγαμε αν μαλώνατε γυναίκες μεταξύ σας. Έχει κάτι το πρόστυχο αυτό, όπως και να το κάνεις...:114:
Νομίζω ότι η Fedra δεν το βάζει κάτω!Σωστά!
100€ στο Μελέτη εγώ:142:
Με τσακωσες...Από σένα περίμενα άλλη ερώτηση που έχει να κάνει με κάποιο άλλο σημείο των ανδρών που προσπαθούν με διάφορες επεμβάσεις να....το διορθώσουν αν και γεννήθηκαν με αυτό:138::136:
Άσε που είναι και 1,57. Να ήταν τουλάχιστον 1,32 με μεγάλα αυτιά και πλακέ κεφάλι στη κορυφή ... :107:... Από τη στιγμή που "διαλέγουμε" από το παγκόσμιο pool η συγκεκριμένη δεν είναι ούτε στις πρώτες χιλιάδες.
Μόνο το αγύμναστο χέρι της φτάνει... :137:
Έγραψες!!!:142::142:καποτε που τα χαν ολα καλυμμενα, δεν ασχολιοταν κανεις με σχηματα μεγεθη αισθητικες επεμβασεις κλπ. Πισω απ τα πουρναρια το μαστιγωνανε το σαλαμι!! Υγεια. Σημερα μας φταινε ολα εκτος απο το 90% της decavle για να το πω κεκαλυμμενα και γαλιστι, καθημερινοτητας μας.:142:
Βάλε ακόμη 100 ο νιός είναι...λεβέντης:135::135:Σωστά!
100€ στο Μελέτη εγώ:142:
Βασικα θεωρω δεδομενο οτι πριν απο μια τετοια επεμβαση ο γιατρος θα συζητησει με τον ασθενη , θα του εξηγησει ολους τους πιθανους κινδυνους η παρενεργειες που μπορει να εχει στο αμεσο η απωτερο μελλον , θα εχει γνωση του ιατρικου του ιστορικου , και ισως (δεν ξερω αν υπαρχει καποια διαδικασια η αν μια τετοια επεμβαση απαιτει μια ομαδα ιατρων ) χρειαστει και η συνδρομη καποιου ψυχολογου που θα συζητησει με τον ασθενη.
Εχω καποια ερωτηματα :
Δεν εχει φθασει η επιστημη σε τετοιο σημειο ωστε καποιες επεμβασεις να εχουν μικρο η ισως αμελητεο κινδυνο ? Πχ η ρινοπλαστικη .
Γιατι οταν ο ασθενης εχει πληρη επιγνωση ολων αυτων και θελει να παρει το ρισκο να τον χαρακτηριζουμε ως ψυχικα αρρωστο ?
Μπορει μια τετοια επεμβαση να του τονωσει την αυτοπεποιθηση , να τον βοηθησει στην κοινωνικη του ζωη και σχεσεις και εν τελει να βελτιωσει την ψυχικη του υγεια (αν δεχθουμε οτι τιθεται τετοιο ζητημα ).Γιατι λοιπον να μην προχωρησει ?:137:
Εσύ δίπλα μου για να βγάλεις νύχι αν χρειαστεί...:142:Fedra όρμα!!!!
200 κολλαριστά θα είναι αυτά!!:204:
Καταραμένος ε?!!Καταραμενος πριαπισμος...:122:
Ειχε τοοοοσο μεγαλο εγκεφαλο????...Περιεργα πραγματα...:138::121: στις 5 με γερό μυαλό?...μόνο που το δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου τους μετοίκησαν στα οπίσθια τους :138: Έχουν να πάρουν γερές δόσεις .....μάθησης:135: Ohhhh Yes!