Επιλογή Dac

Reaction score
4.998
Οποιοδηποτε συγχρονο dac με καλες κριτικες για την συνδεση USB
κανει για την περιπτωση σου..

Reaction score
1.253

Reaction score
15
Αν με ενδιέφερε και ήθελα να χρησιμοποιήσω ακουστικά θα το έβλεπα ως καλή επιλογή... νομίζω κατά τα άλλα τπτ σπουδαίο?

Reaction score
7.083
Εντάξει ο χώρος δε θα έλεγα οτι είναι πρόβλημα... ακόμα και αν δεν το έχω πάνω σε κάποιο ράφι ή έπιπλο. Να κάνει την δουλειά μου το θέλω το δωμάτιο μου δεν είναι ούτε για να το δείχνω ούτε τπτ... για μένα καθαρά καταλαβαίνεις.

Θα το τσεκάρω και αυτό που λες να δώ τι σου προσφέρει
Τα περισσότερα dac σε χαμηλές κατηγορίες το μόνο που προσφέρουν είναι ο καφές και το κουλούρι γιατί παίζουν σαν σε μνημόσυνο.
Αν δηλαδή θες να δώσεις 200 με 300 ευρώ κράτησε τα καλύτερα για κάτι άλλο , για σουβλάκια πχ.

Μια χαρά είναι η κάρτα σου.
Από εκεί και πέρα κοιτάς μόνο για κάποιο r2r. Το πιο φτηνό που υπάρχει είναι τραγικά καλύτερο από μη σου πω και πενταπλάσιας αξίας, αλλά διπλάσιας τριπλάσιας σίγουρα.

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.363
Τα περισσότερα dac σε χαμηλές κατηγορίες το μόνο που προσφέρουν είναι ο καφές και το κουλούρι γιατί παίζουν σαν σε μνημόσυνο.
Αν δηλαδή θες να δώσεις 200 με 300 ευρώ κράτησε τα καλύτερα για κάτι άλλο , για σουβλάκια πχ.

Μια χαρά είναι η κάρτα σου.
Από εκεί και πέρα κοιτάς μόνο για κάποιο r2r. Το πιο φτηνό που υπάρχει είναι τραγικά καλύτερο από μη σου πω και πενταπλάσιας αξίας, αλλά διπλάσιας τριπλάσιας σίγουρα.
1759506516485.gif

Reaction score
15
Δεν γνωρίζω πολλά...αλλά θεωρώ το να δώσω ίσα?! χρήματα για ένα dac... για όσα έδωσα για τα ηχεία και τον ενισχυτή μαζί δεν είναι και ότι πιο σοφό θα μπορούσα να κάνω

υγ... Στα του καφέ...μια και έχουμε και συγκεκριμένο thread ... και γνωρίζω και πράγματα... είχαμε ένα μπούσουλα σε φάση ... Μέχρι 1000 ευρώ μπάτζετη ζυγαριά μεταξύ μύλου και μηχανής ήταν στο 50/50 ... απο εκεί και πέρα η μηχανή θα πρέπει να παίρνει το προβάδισμα στην τιμή.

Στα ηχεία/ενισχυτή/dac ισχύει κάτι παρόμοιο?

Reaction score
463
Δεν γνωρίζω πολλά...αλλά θεωρώ το να δώσω ίσα?! χρήματα για ένα dac... για όσα έδωσα για τα ηχεία και τον ενισχυτή μαζί δεν είναι και ότι πιο σοφό θα μπορούσα να κάνω

υγ... Στα του καφέ...μια και έχουμε και συγκεκριμένο thread ... και γνωρίζω και πράγματα... είχαμε ένα μπούσουλα σε φάση ... Μέχρι 1000 ευρώ μπάτζετη ζυγαριά μεταξύ μύλου και μηχανής ήταν στο 50/50 ... απο εκεί και πέρα η μηχανή θα πρέπει να παίρνει το προβάδισμα στην τιμή.

Στα ηχεία/ενισχυτή/dac ισχύει κάτι παρόμοιο?
Βάση της συνηθισμένης κοινοτοπίας, ότι αυτό που ακούς τελικά είναι ο ήχος των ηχείων, τα ηχεία είναι η μηχανή και ο καφές και το δίδυμο ενισχυτής/dac, ο μύλος.
Με τις μέχρι τώρα εμπειρίες μου, πράγματι η αδρή αίσθηση του ήχου που ακούς, βασίζεται στην τοποθέτηση του ηχείου μες τον χώρο,(ο χώρος παίζει ίσως το σπουδαιότερο ρόλο), από την άλλη πλευρά και ανάλογα πόσο "εκλεπτυσμένο" γούστο διαμορφώνεις, την έξτρα λεπτομέρεια μπορεί να κάνει πχ. ένας προενισχυτής.
Όλα αυτά πάντα με την αίρεση ότι μιλάμε για τεχνικά συμβατές συσκευές, για παράδειγμα ένα ακριβό ή και πολύ ακριβό ηχείο που οδηγείτε από ένα ανεπαρκή ενισχυτή, θα έχει αποτέλεσμα χειρότερο από ένα πολύ φτηνότερο ηχείο που οδηγείτε με επάρκεια.

Reaction score
15
Αυτό ακριβώς ισχύει και στην καφετιέρα / μύλο....
Δεν θα έχεις ποτε καλό εσπρεσσο με μηχανή των 3000 ευρώ και μύλο του 50άρικου....

Για να επανέλθω.... είδα και το SMSL PS200 μου φαίνεται αξιόλογο αλλά δεν το βρίσκω και πουθενά για αγορά....
ϊσως να υπαρχουν καταστήματα με είδη μουσικής και ήχου που να μην είναι στο Σκρούτζ μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με αυτά?

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.830
Αν θες ένα DAC , να παίζει ΜΟΥΣΙΚΗ έχει ότι θες, είναι και R2R , τότε Shanling EH2 (R2R)

Το βρίσκεις και στα Ελληνικά μαγαζιά , με εγγύηση και υποστήριξη.

Reaction score
2.312
Εγώ σου προτείνω το Bluesound node nano streamer dac στα 350 ευρώ , το οποίο το έχω κάποιους μήνες και το χρησιμοποιώ ως streaming dac . Εχει πραγματικά πολύ καλό ήχο . Ας μην ξεγελάει το κόστος …

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.288
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale