Pure Vinyl

Reaction score
384
Απάντηση: Pure Vinyl

Προς αυτούς που άκουσαν διαφορές προς το καλύτερο:
Είχατε ενεργοποιημένο το upsampling και αν ναι σε ποιά συχνότητα;
Χρησιμοποιούσατε το δικό του volume control και αν ναι με ποιό dithering;
Και με και χωρίς upsampling έχω διαφορές προς το καλύτερο και με το dithered volume στην επιλογή uniform.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pure Vinyl

Είναι οκ τώρα...με το demo μου έκανε που και που διακοπές.:102:
καλοριζικος λοιπόν!:123:

Προσωπικά δεν έχω βάλει upsampling ακόμα! Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω τι συμβαίνει!!:116:

ααα, ρυθμιση dithering σε uniform, όπως μου είπαν οι developers σε επικοινωνία που είχα μαζί τους, το χρησιμοποιώ βέβαια πολι λίγο το volume...:126:

Reaction score
384

Με το gapless playback βλέπω ότι τρώει κάτι κολλήματα.Για να παίξει gapless χρειάζεται το memory play και σταματάει πολλές φορές η αναπαραγωγή μόλις τελειώνει το κομμάτι.Μια δυο φορές έκανε και unexpected quit.Το έχεις δοκιμάσει το gapless playback εσύ diabolical?

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Pure Vinyl

Με το gapless playback βλέπω ότι τρώει κάτι κολλήματα.Για να παίξει gapless χρειάζεται το memory play και σταματάει πολλές φορές η αναπαραγωγή μόλις τελειώνει το κομμάτι.Μια δυο φορές έκανε και unexpected quit.Το έχεις δοκιμάσει το gapless playback εσύ diabolical?
Από ότι έχω καταλάβει, σε κάποια κομμάτια αναγκαστικά σταματάει, ανάλογα με το πως έχει γίνει rip το cd! :126:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.304
κ η δικη μου γνωμη ειναι θετικη μετα απο σκ ρυθμισεων κ ακροασεων κατεληξα με upsampling ενεργοποιημενο σε macbook pro.k κ πολυ σπανια ειχα διακοπες στην αναπαραγωγη εως ποτε.καποιες φορες μονο στο τελος των κομματιων κ αυτο σε καποια κοματια.βεβαια δεν καταλαβα αν οντως χαμηλωνει η σταθμη εξοδου στο demo μετΑ απο ωρα.και βεβαια ακομα κ τα mp3 μου ακουγονται καλυτερα.

Reaction score
384
Απάντηση: Re: Pure Vinyl

και βεβαια ακομα κ τα mp3 μου ακουγονται καλυτερα.
Αυτό που το πάς;Όντως μέχρι και mp3 192,320 με lame που έχω αρκετά ακούγονται εντυπωσιακά!Μπράβο,μπράβο....!!!:138:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.304
Re: Απάντηση: Re: Pure Vinyl

Αυτό που το πάς;Όντως μέχρι και mp3 192,320 με lame που έχω αρκετά ακούγονται εντυπωσιακά!Μπράβο,μπράβο....!!!:138:
Ας μη κρυβομαστε ολοι πισω απο το δαχτυλο μας.Ειναι στιγμες που ακουμε κ κανα playlist με mp3. πχ οταν τρωω, συμμαζευω, κανω δουλειες κτλπ.Μια χαρα βελτιωση ποιοτητας ακουσα κ με τα mp3..

Reaction score
384
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pure Vinyl

Ας μη κρυβομαστε ολοι πισω απο το δαχτυλο μας.Ειναι στιγμες που ακουμε κ κανα playlist με mp3. πχ οταν τρωω, συμμαζευω, κανω δουλειες κτλπ.Μια χαρα βελτιωση ποιοτητας ακουσα κ με τα mp3..
έχω mp3 που ακούγονται πολύ καλύτερα απο ριπαρισμένα cd σε Alac.

Reaction score
658

κανένα freeware που να κάνει έστω τη μισή δουλειά σαν player υπάρχει;

Reaction score
384

Λοιπόν...αναφορά προβλήματος.High Resolution αρχεία με το memory play δεν αναπαράγονται σωστά.[παίζουν όπως ένα 45άρι βινύλιο στις 33:140:].Όποτε το memory play χρησιμοποιείται μόνο με κανονικά αρχεία.

Reaction score
658

Τελικά το demo μετά το 10λεπτο κάνει ότι θέλει,
από τα free πιο είναι καλύτερο;

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Pure Vinyl

Άνοιξε πρώτα το Pure vinyl και άσε αυτό να ανοίξει το itunes. Και κλείσε και το memory play αν δεν την παλεύει ο υπολογιστής. :126:

Δημήτρη απλά μην χρησιμοποιείς το memory play με high definition αρχεία. Bugακι θα είναι θα το φτιάξουν. Μην ξεχνάς ότι λόγω μεγέθους αρχείου είναι πιο δύσκολο να δουλέψει το memory play με υψηλής ανάλυσης αρχεία.

Σήμερα θα καταθέσω και εγώ τον οβολό μου για να το αγοράσω...

Reaction score
384

Δε μου έκανε προβλήματα το demo.Από free πάντως για mac νομίζω το itunes είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής.Για pc δεν γνωρίζω.

Reaction score
658

Aυτό: Pure Vinyl 3 (Preview Release 4n4)
λέει:"Demo version: 15 day, feature-unrestricted trial period. After 15 days, the software will fade audio, or add a very low-level audio tone to playback and recordings (or both), about 10 minutes after launch. Installing a new version after the 15 day limit will restore a 7 day unrestricted-feature grace period."

ή αυτό: Pure Vinyl 2.3 Application Suite
δεν κανει κόλπα μετα το 15ημερο που τελειωνει το demo?

Reaction score
384

Aυτό: Pure Vinyl 3 (Preview Release 4n4)
λέει:"Demo version: 15 day, feature-unrestricted trial period. After 15 days, the software will fade audio, or add a very low-level audio tone to playback and recordings (or both), about 10 minutes after launch. Installing a new version after the 15 day limit will restore a 7 day unrestricted-feature grace period."

ή αυτό: Pure Vinyl 2.3 Application Suite
δεν κανει κόλπα μετα το 15ημερο που τελειωνει το demo?
Με μπέρδεψες φίλε Νικο.Το πρώτο εννοούσα δεν κάνει κόλπα ως demo,μετά δεν γνωρίζω γιατί πριν λήξει το demo το αγόρασα.Εσένα σου έληξε και άρχισε τα κόλπα?Γενικά ως demo σου άρεσε?

Reaction score
658

Φυσικά μου άρεσε!

Απλώς κάποιος ανέφερε ότι το demo σαν player
θα παίζει κανονικά συνεχώς.

Reaction score
3.696

Αν σας είχε πάρει η μαμάκα σας ένα behringer upsampler όταν είσασταν μικρά, σήμερα δεν θα βαράγατε ενέσεις με memory players και μάλιστα σε mac !, έλεος !!!, @!

Reaction score
384

Αν σας είχε πάρει η μαμάκα σας ένα behringer upsampler όταν είσασταν μικρά, σήμερα δεν θα βαράγατε ενέσεις με memory players και μάλιστα σε mac !, έλεος !!!, @!
Ποιός μίλησε για upsample?Έχω άλλα πράγματα για αυτή τη δουλειά...ευτυχώς!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.524
Members
38.569
Νεότερο μέλος
2xwria