Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.845
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Αγαπητέ anemelos έχω την εντύπωση ότι εικάζεις... [/B]
Αφού εικάζω και η γυναίκα του Αυτοκράτορα κ.λ.π. ας φανεί. Ειπώθηκε ότι δεν πρέπει να είναι αλλά και να φαίνεται. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Όλα στο φως!

Reaction score
31

Αφού εικάζω και η γυναίκα του Αυτοκράτορα κ.λ.π. ας φανεί. Ειπώθηκε ότι δεν πρέπει να είναι αλλά και να φαίνεται. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Όλα στο φως!

αυτο το εχουν πει αλλοι μην κλεβουμε ατακες παιδια δεν κανει

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Κάποτε θα πρέπει κι εμείς σαν μέλη να καταλάβουμε ότι σε όλα χρειάζεται ένα φρένο γιατί χωρίς αυτό το αμάξι θα πάρει μαζί του και το 20.500 μέλη....και δεν το θέλουμε αυτό έτσι???....
Καλή μου Fedra ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και πόσο καλή άποψη έχω για σένα. Όμως εδώ θεωρώ ότι ξεφεύγεις. Τι να παρασύρει ποιος και σε τι;

Τι σημασία έχει αν είναι σε link ή σε spoiler? Μην τρελαθούμε βρε παιδιά. Πάλι καλυμένο δεν ήταν; Και μάλιστα ως spoiler σου δίνει τη δυνατότητα να το κλείσεις και να το ανοίξεις πολύ ταχύτερα από ένα link. Νομίζω;

Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει κάποιος ότι το να εκφράσεις τη διαφωνία σου σε κάτι μπορεί να γίνει ακόμα και με τρόπο που θα προσπαθήσει να "γαργαλήσει" τη σκέψη και να δρομολογήσει μια συζήτηση η οποία θα βγάλει συμπεράσματα; Αυτός δεν είναι ο σκοπός ενός φόρουμ;

Συγνώμη για την παρέμβαση, συνεχίστε.

Reaction score
40

Ωχ κάποιος πολιτικός το έλεγε αυτό:121::142: όλα στο φως και έχασε τις εκλογές:142:

ΥΓ. Συγγνώμη για τα γέλια anemelos και ενώ κάποιοι γλεντάνε καλή τους ώρα τώρα....εμείς τα βγάζουμε όλα στο φως...:135:

Reaction score
1.845

Φίλε Ανέμελε, αυτά είναι τα μέλη της συντονιστικής ομάδας...
Έχεις δίκιο Μαρία, έκανα λάθος. Φαίνεται πως έχω μια ταπηροκρανίωση ...
Που δεν οφείλεται μόνο στο συγκεκριμένο γεγονός τέλος πάντων. Υπάρχει βεβαρημένο παρελθόν. Έχουν ξαναγίνει θέματα, όχι με τόσο εξέχοντα μέλη βέβαια, αλλά από μένα δεν έχουν περάσει απαρατήρητα. :121:

Reaction score
6
Pleo, επειδή είδα το θέμα, μπορώ να πω ότι ο τρόπος γραφής του φανέρωνε απροκάλυπτο εμπαιγμό!!!

Δεν νομίζω ότι το θέμα ήταν τα spoilers αλλά ο τρόπος. Και ναι, κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο.

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Καλή μου Fedra ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και πόσο καλή άποψη έχω για σένα. Όμως εδώ θεωρώ ότι ξεφεύγεις. Τι να παρασύρει ποιος και σε τι;

Τι σημασία έχει αν είναι σε link ή σε spoiler? Μην τρελαθούμε βρε παιδιά. Πάλι καλυμένο δεν ήταν; Και μάλιστα ως spoiler σου δίνει τη δυνατότητα να το κλείσεις και να το ανοίξεις πολύ ταχύτερα από ένα link. Νομίζω;

Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει κάποιος ότι το να εκφράσεις τη διαφωνία σου σε κάτι μπορεί να γίνει ακόμα και με τρόπο που θα προσπαθήσει να "γαργαλήσει" τη σκέψη και να δρομολογήσει μια συζήτηση η οποία θα βγάλει συμπεράσματα; Αυτός δεν είναι ο σκοπός ενός φόρουμ;

Συγνώμη για την παρέμβαση, συνεχίστε.
Pleo :107: το πρόβλημα είναι πόσο εύκολα ή δύσκολα ανοίγει ένα link ή spoiler ή που θα πρέπει να μπαίνουν γυμνές φωτογραφίες γυναικών ένα σωρό ή όχι ενώ η συντονίστρια ήταν σαφέστατη?

Φαντάσου να σας βάλω γυμνούς άνδρες :142: Εμείς ψυχή δεν έχουμε ούτε ορμές? ''Καλλιτεχνικές'' φωτογραφίες θα ήταν κι αυτές....

Θα σας άρεσαν?:138: μάλιστα με εύκολο
για να σας έρθει ξαφνικά η...καλλιτεχνία?

Reaction score
4

εχω μια απορια παντως,

γιατι μια ωραια γυμνη (οχι πορνο ή προκλητικα προστυχη) γυναικεια φωτογραφια να θεωρειται κατι κακο ή αρνητικο και επισης ταπεινωτικο για τις γυναικες;;

τουναντιον, ειναι δειγμα θαυμασμου προς το μεγαλειο της γυναικειας φυσης, εστω το εξωτερικο, γιατι το εσωτερικο καλουντε οι ιδιες να το δειξουν (και δεν αμφιβαλλω οτι πολλες το κανουν ευκολα).

δλδ εκτος αν ο Κωστας εβαλε σε spoiler πορνογραφικες εικονες (που αμφιβαλλω) τοτε συγνωμη αλλα διαφωνω καθετα με το μπαναρισμα του. Επισης δεν καταλαβαινω γιατι επιτρεπεται το λινκ και οχι το spoiler... ενα κλικ απαιτουν και τα δυο, και εν τελει το ιδιο αποτελεσμα επιτυγχανεται, ο θεατης δεν ερχεται σε αμεση επαφη με την εικονα αν δεν το θελησει ο ιδιος

αγαπητοι διαχειριστες, μηπως κανατε μια κινηση εντυπωσιασμου και μονον; κριμα οπως και να 'χει, πιστευω μεγαλο μερος των αναγνωστων, της hi-fi κατηγοριας τουλαχιστον, εχασε μερος της εκτιμησης του για αυτο το site... ελπιζω να αναθεωρηθουν πρακτικες.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Pleo :107: το πρόβλημα είναι πόσο εύκολα ή δύσκολα ανοίγει ένα link ή spoiler ή που θα πρέπει να μπαίνουν γυμνές φωτογραφίες γυναικών ένα σωρό ή όχι ενώ η συντονίστρια ήταν σαφέστατη?

Φαντάσου να σας βάλω γυμνούς άνδρες :142: Εμείς ψυχή δεν έχουμε ούτε ορμές? ''Καλλιτεχνικές'' φωτογραφίες θα ήταν κι αυτές....

Εδώ διαφωνώ μαζί σου!

Η "καλλιτεχνία" είναι το πρόβλημα ή ότι στο όνομα της ελευθερίας του λόγου και της δημοκρατίας δεν υπάρχει όριο πια?

Reaction score
6
Pleo, επειδή είδα το θέμα, μπορώ να πω ότι ο τρόπος γραφής του φανέρωνε απροκάλυπτο εμπαιγμό!!!

Δεν νομίζω ότι το θέμα ήταν τα spoilers αλλά ο τρόπος. Και ναι, κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο.
Myrtw, νομίζω ότι υπερβάλλουμε λιγάκι. :121:

Το avsite το αγαπάμε ακριβώς επειδή μας δίνει τη δυνατότητα να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα όπως είπε ο Βλάσης. Αυτή είναι σημαντική διαφορά για όποιον δεν το έχει καταλάβει.

Και νομίζω πως το παίρνεις προσωπικά. Δε θα έπρεπε. Ιδίως για τον Κωσταυτιά. Τι να λέμε τώρα ρε παιδιά... .

Reaction score
10

Αντί να φοβόμαστε μη διαβάσει κάποιος (ειδικά ένας νέος χωρίς αρκετές γνώσεις) ένα από τα πολλά ανυπόστατα και μη επιστημονικά
βάσιμα "μαργαριτάρια" που γράφονται κατά καιρούς εδώ μέσα, μας κόπτει αν κάποιος έρθει
σε δύσκολη θέση γιατί με δική του πρωτοβουλία θα δει το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο,
ένα γυμνό κορμί...
Ζήτω ο μεσαίωνας και ο σκοταδισμός.
Στην πυρά, στην πυρά!
Μη ξεχάσετε το φύλλο συκής σας κατά την έξοδο και είσοδο στο site.

Reaction score
6
Myrtw, νομίζω ότι υπερβάλλουμε λιγάκι. :121:

Το avsite το αγαπάμε ακριβώς επειδή μας δίνει τη δυνατότητα να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα όπως είπε ο Βλάσης. Αυτή είναι σημαντική διαφορά για όποιον δεν το έχει καταλάβει.

Και νομίζω πως το παίρνεις προσωπικά. Δε θα έπρεπε. Ιδίως για τον Κωσταυτιά. Τι να λέμε τώρα ρε παιδιά... .
Pleo πίστεψέ με δεν το παίρνω προσωπικά. Πως θα μπορούσα άλλωστε?

Άσχετα όμως, επειδή σε ένα φόρουμ γράφουν πολλά άτομα πιστεύω ότι ένας στοιχειώδης σεβασμός θα πρέπει να υπάρχει απ' όλα τα μέλη άσχετα αν συμφωνούν ή διαφωνούν μεταξύ τους.

Reaction score
658

Θα ήταν θετικό, δεν γνωρίζω τεχνικά,
να υπάρχει μια τυποποιημενη υποσημείωση ή ένδειξη
ότι το spoiler περιέχει κάτι R, δηλ βία ή ´γυμνό´.

Φυσικά αν θέλετε να βάλετε άνδρες ή ότι άλλο
δεν υπάρχει κανένα θέμα, πάλι με την ίδια σήμανση.

Αν δεν γίνεται τεχνικά το παραπάνω,
μπορεί να καθιερωθεί ένα ειδικό ή κάποιο από τα υπάρχοντα
εικονόδια στο θέμα.

Reaction score
40

εχω μια απορια παντως,

γιατι μια ωραια γυμνη (οχι πορνο ή προκλητικα προστυχη) γυναικεια φωτογραφια να θεωρειται κατι κακο ή αρνητικο και επισης ταπεινωτικο για τις γυναικες;;

τουναντιον, ειναι δειγμα θαυμασμου προς το μεγαλειο της γυναικειας φυσης, εστω το εξωτερικο, γιατι το εσωτερικο καλουντε οι ιδιες να το δειξουν (και δεν αμφιβαλλω οτι πολλες το κανουν ευκολα).

δλδ εκτος αν ο Κωστας εβαλε σε spoiler πορνογραφικες εικονες (που αμφιβαλλω) τοτε συγνωμη αλλα διαφωνω καθετα με το μπαναρισμα του. Επισης δεν καταλαβαινω γιατι επιτρεπεται το λινκ και οχι το spoiler... ενα κλικ απαιτουν και τα δυο, και εν τελει το ιδιο αποτελεσμα επιτυγχανεται, ο θεατης δεν ερχεται σε αμεση επαφη με την εικονα αν δεν το θελησει ο ιδιος

αγαπητοι διαχειριστες, μηπως κανατε μια κινηση εντυπωσιασμου και μονον; κριμα οπως και να 'χει, πιστευω μεγαλο μερος των αναγνωστων, της hi-fi κατηγοριας τουλαχιστον, εχασε μερος της εκτιμησης του για αυτο το site... ελπιζω να αναθεωρηθουν πρακτικες.
Ε τότε Γιώργο να βάζουμε κι εμείς γυμνούς άνδρες κατά συρροή για να αποδείξουμε ότι είμαστε γυναίκες ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων...και καλά τώρα λέμε τα δικά σας γυμνά από τη μέση και πάνω δεν πιάνονται...άρα...μάλλον για ολόγυμνους μιλάμε...:142:

ΥΓ.. Γιατί δεν έβαλε τις γυμνές φωτογραφίες στο hi-fi? αφού ήταν καλλιτεχνικές και καλά? και γιατί τις έβαλε με
από τη στιγμή που και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι είναι πικάντικες?

Γιώργο ο Κώστας δεν έχασε την αξία του σαν ειδικός σε κάποια ζητήματα και κακώς που κάποιοι μπορούν να σκεφτούν έτσι...
Το Ban δεν είναι μόνιμο αλλά συμβολικό....

Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος των πράξεών του καθώς και για τις επιπτώσεις που μπορούν να παρουσιαστούν στην πορεία γιατί καθημερινά κρινόμαστε....

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Με την επιφύλαξη λοιπόν της άγνοιάς μου, του κατά πόσο ένα spoiler σε σχέση με ένα link μπορεί να εμφανίσει σε ένα ιντερνετικό ψαχτήρι μια σελίδα πρώτη και αυτό να δημιουργήσει πρόβλημα, μπορώ να το καταλάβω αυτό.

Δεν μπορώ όμως να καταλάβω τι είναι αυτό που σου απαγορεύει να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Τι σε κάνει να νομίζεις ότι θα παρεξηγούνταν τα ανδρικά μέλη σε κάτι αντίστοιχο;

Είπαμε. Το avsite το αγαπάμε γιατί μας δίνει επιπλέον και κάτι το διαφορετικό που είναι σημαντικό για εμάς τα απλά μέλη του.
Που δεν είναι και τόσο απλά εδώ που τα λέμε.

Και τέλος πάντων δε μιλάμε για κάτι τυχαίο. Πόσα είναι σε αριθμό τα αντίστοιχα site; 2;

Reaction score
1.845
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Εδώ διαφωνώ μαζί σου!

Η "καλλιτεχνία" είναι το πρόβλημα ή ότι στο όνομα της ελευθερίας του λόγου και της δημοκρατίας δεν υπάρχει όριο πια?
Θα σου πω κάτι αλλά μην το πάρεις προσωπικά.

Όσο πιο στενά όρια βάζει κάποιος τόσο λιγότερες αντοχές έχει. Η ελαστικότητα των ορίων είναι ένδειξη αντοχής.

Στου ζουμί. Με τόνα και με τ' άλλο διαφεύγει το ουσιώδες. Ποιοί και γιατί απέπεμψαν τον Κώστα. Οι δημοκρατικές διαδικασίες που επικαλείται το φόρουμ
Πιστεύουμε ότι είναι ένα πολύ δίκαιο σύστημα. Επίσης πιστεύουμε ότι είναι και εξαιρετικά δημοκρατικό
το επιβάλλουν. Εξάλλου η δημοκρατία είναι όμορφη και δεν αποφεύγει να εμφανιστεί με ελαφρά ενδυμασία. :107: Ας την απολαύσουμε ... :125:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

εχω μια απορια παντως,

τουναντιον, ειναι δειγμα θαυμασμου προς το μεγαλειο της γυναικειας φυσης, εστω το εξωτερικο, γιατι το εσωτερικο καλουντε οι ιδιες να το δειξουν (και δεν αμφιβαλλω οτι πολλες το κανουν ευκολα)
:622:

Reaction score
6
Pleo πίστεψέ με δεν το παίρνω προσωπικά. Πως θα μπορούσα άλλωστε?

Άσχετα όμως, επειδή σε ένα φόρουμ γράφουν πολλά άτομα πιστεύω ότι ένας στοιχειώδης σεβασμός θα πρέπει να υπάρχει απ' όλα τα μέλη άσχετα αν συμφωνούν ή διαφωνούν μεταξύ τους.
Μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω πως το όλο θέμα έγινε από έλλειψη σεβασμού.

Όπως το είπα πιο πριν. Η διαφορά είναι ότι εδώ σε αυτό το χώρο υπάρχει (?) η δυνατότητα να προκύψει συζήτηση που θα βγάλει συμπεράσματα η οποία προέρχεται από "γαργαλιστική" αντίδραση και μάλιστα πάρα πολύ προσεκτική και μετρημένη αντίδραση σε σημείο θαυμασμού. Εγώ τουλάχιστον έχω θαυμάσει τον τρόπο που κάποια μέλη καταφέρνουν ακόμα και μέσα από ίντριγκα να φέρουν την κουβέντα σε σημείο που αυτή μπορεί να αποκαλύψει αλήθειες και να οδηγήσει σε συμπεράσματα.

Είναι τεράστια διαφορά αυτό από άλλους ιστότοπους. Καταλάβετέ το.

Reaction score
40

Αντί να φοβόμαστε μη διαβάσει κάποιος (ειδικά ένας νέος χωρίς αρκετές γνώσεις) ένα από τα πολλά ανυπόστατα και μη επιστημονικά
βάσιμα "μαργαριτάρια" που γράφονται κατά καιρούς εδώ μέσα, μας κόπτει αν κάποιος έρθει
σε δύσκολη θέση γιατί με δική του πρωτοβουλία θα δει το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο,
ένα γυμνό κορμί...
Ζήτω ο μεσαίωνας και ο σκοταδισμός.
Στην πυρά, στην πυρά!
Μη ξεχάσετε το φύλλο συκής σας κατά την έξοδο και είσοδο στο site.
Τα γυμνά κορμιά μπορείς να τα δεις όπου και όποτε θέλεις...κάνω λάθος?

Τώρα για τα μαργαριτάρια τα επιστημονικά γι αυτό υπάρχει ο διάλογος και τα επιχειρήματα για να γίνει η απαραίτητη δια-λεύκανση των μαργαριταριών ....αν χρειαστεί...

Με τις γυμνές φωτογραφίες τι στο καλό διάλογο θα έκανες εσύ προσωπικά εκτός από τον κάποιο θαυμασμό και τα υπονοούμενα ?

Κάποτε με ένα γάντι μόνο η Ρίτα έκανε τους άντρες ''άλογα''...τώρα χρειάζεται να είναι όλα φόρα παρτίδα για να γίνουν ''άλογα''...αν γίνουν....

Για να μην πω για τις γυμνές φωτογραφίες των ανδρών....:129: και πόσοι άνδρες τις κοιτάζουν κρυφά....

Μην υπερβάλουμε κιολας....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Παλι ξενυχτι βλεπω σημερα..........λοιπον το site το στηριζουν τα μελη του και το κρατανε ενεργο με την δικη τους προσφορα προς αυτο και ναι σιγουρα θα το παρει ο διαολος αν το καθενα απο αυτα αλλαξει ροτα και παει σε αλλο τσαρδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και κοριτσια......για χαλωστε λιγο που αρχισαμε το κολπο του ναι χρυση μου καλα τα λες και ξαφνικα την πεσατε στο θεμα με αμοιβαια υποστηριξη γενους και αδελφωμενες εκθετε τε αποψεις!!!!!!!!
Και στο κατω κατω δεν εχει καμια σχεση η προσφορα σας με αυτην του Κωστα στα συγκεκριμενα θεματα που αφορουν πολλους απο εμας-μιλω για το χομπι-

Δεν ειδα καμια σας να προσπαθει να ριξει αν το θελετε λαδι στην υπαρχουσα φωτια παρα μονο να γραφοντε μπολικα μπραβο στην διευθυνση για την ενεργεια του μπαναρισματος παροτι ηταν μεγιστο λαθος αυτη η πραξη τους.............
Πεστε οτι θελετε.............σφαλλατε κυριες και κυριοι.......προσπαθειστε να καταλαβαιτε οτι εσεις το βουλαζετε το καραβι!!!!!!!!!!!!!!!

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead