Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.746
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?
H μαγικη λεξη.
Και το λένε ξενέρωμα ...
H μαγικη λεξη.
Και το λένε ξενέρωμα ...
Για να διαβάσουμε πάλι ένα σύντομο αλλά περιεκτικό post:
Πραγματικά, έχουμε πήξει στους άσχετους, τους άχρηστους και τους ημιμαθείς εδώ μέσα.
Η άποψη μιας γυναίκας του forum που είναι πολλά χρόνια μαζί μας:
Είναι εμφανές μετά από τόσες σελίδες, ότι τα τελευταία 1-2 χρόνια το avsite έχει γεμίσει ενεργές μυξοπαρθένες, που έχουν αλλοιώσει την αντροπαρεΐστικη ατμόσφαιρα του avsite, ειδικά στις 'Ελαφρές' κατηγορίες (δηλαδή το Καφενείο) και μας έχουν επιβάλλει ένα τόνο πολιτικής ορθότητας, που ούτε ο George Bush δεν επέβαλλε τόσα χρόνια στο κουρμπέτι.
Ενώ φυσικά είμαι υπέρ μιας μίξης άρρεν και θήλυ σε κάθε παρέα, (δεν ζω χωρίς γυναίκες άλλωστε) είμαι αντίθετος στις ψευτοπουριτανές και στις καθωσπρέπει. Γιατί έτσι τα φέρνει η ζωή και τελικά κάνουν τις μεγαλύτερες πουτανιές.
Θεωρώ το ban του EAR ως αποτέλεσμα των παραπάνω, και προτείνω την επαναφορά του, τη συγγνώμη της ΔΟ, και την απομάκρυνση των εν λόγω θηλυκών.
Και τώρα, banάρετέ με, για να δείξετε πόσο αλήθεια είναι το παραπάνω...:605:
:624::624:Το site το αγαπάω αλλά όπως είναι κατανοητό αγαπάω περισσότερο τον αδερφό μου.
Αισθάνομαι ακριβώς το ίδιο και με κάλυψε η απάντησή σουΠροσωπικά πιστεύω ότι κάποιοι το έχουμε κουράσει λίγο με τις γυμνόστηθες, τα κολομέρια και τους βύζους. Σόρρυ παιδιά αλλά αν και άντρας το βρίσκω γλοιώδες και αντιαισθητικό να μπαίνω σε ένα site και να βλέπω συνεχώς τέτοιου είδους φωτογραφίες.
Τις βλέπω και έξω όπου μπορώ να κάνω και παιχνίδι :126:, το να ανοίγω όμως ένα audiovideo site για να ενημερωθώ και να βλέπω τσοντοφωτογραφίες το θεωρώ λίγο γελοίο και επαναλαμβάνω ΓΛΟΙ-Ω-ΔΕΣ. Ειδικά όταν ποστάρονται από παντρεμένους 50αρηδες. Ξανά Sorry. Δόξα το Θεό δεν είμαι πεινάλας ούτε λυσσασμένος.
ΑΝ λοιπόν ο EAR άνοιξε τέτοιο θέμα παρά τις αντίστοιχες και πρόσφατες παρενέσεις τις διαχειριστικής όμαδας τότε ΚΑΛΑ έγινε και μπαναρίστηκε για 2-3 μέρες, θα γυρίσει και αυτός πίσω και δεν θα τρέχει και τίποτα. Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε δεν έχουν ανοιχτεί αντίστοιχα θέματα για άλλα άτομα που μπαναρίστηκαν και αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. Μιλάμε για ΚΑΝΟΝΕΣ!
Sorry αλλά παρόλο που ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΟΛΥ το Κώστα, έτσι αισθάνομαι.
Moυ αρέσει που έχεις και άποψη...ποιος εσύ??? Που ότι έβαζε ο σύντεκνος βλακεία το ανέβαζες βλακεία το κατέβαζες...
Απαλλάσσεσαι λόγω...
Ο Κώστας έβαλε ένα θέμα αντιαισθητικό στις φωτογραφίες που εννοείται ότι όταν κάποιος βάζει φωτογραφίες τις βάζει για να φαίνονται...όχι μέσα σε δύο σελίδες [/spoiler] να το παίξει δήθεν ότι σέβεται ποιους? Αντιαισθητικό λοιπόν 2 σελίδων θέμα και άσεμνο περιεχόμενο..από τη στιγμή που ο ίδιος ο αδελφός του είχε συμφωνήσει με την συντονίστρια....
Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι....
Ειδικά εσύ δεν πρέπει να μπαναριστείς:142: γιατί συγχωρείσαι όπως λέει κι ο Αϊνστάιν λόγω.....γνωστής πνευματικής κατάστασης
Έχω υποστεί τα όσα παραπάνω πολύ σωστά παρατηρείς......Αν φάω εγώ το ban θα βγεί κανείς να με υποστηρίξει όπως τον ear????Άραγε θα υπήρχε τέτοιο κίνημα υπέρ μου ή θα χανόμουν όπως δεκάδες άλλα ban members?Έχουμε κάτι να πούμε γι αυτό?
......χαρακτηρίζουμε ως κουφούς τους υποστηριχτές του βινυλίου?Που λέμε γελοίους,γραφικούς και μη πώ τί οποιονδήποτε υποστηρίξει κάτι αντίθετο με τη μάζα?
.......ανάλογα με την διάθεση του συντονιστή γελοιοποιούνται άτομα?
Συμφωνώ και επαυξάνωΠαιδιά συγγνώμη, δεν έχω πάρει θέση έως τώρα, αλλά επειδή βλέπω το θέμα να έχει εκτραπεί σε "μάχη των δύο φύλων", από πού προκύπτει ότι για τη συγκεκριμένη ενέργεια πρωτοστάτησαν, ή έστω ρωτήθηκαν, γυναίκες; Άσχετα από τις όποιες απόψεις εξέφρασαν μετά...
Η ορθή και σαφής παραίνεση της wanda στο θέμα που είχε ανοίξει ως συντονίστρια δεν αφορούσε την αποφυγή των "πικάντικων" εικόνων μόνο για τη "μη προσβολή" των γυναικών του χώρου, αλλά κυρίως, όπως είχε η ίδια γράψει, για να μην έρχονται σε δύσκολη θέση μέλη που ενδεχομένως χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους σε κοινή θέα. Τώρα αν η παραίνεση αυτή παραβιάστηκε με τον τρόπο που παρουσίασε το θέμα του ο Κώστας, είναι ένα άλλο θέμα, στο οποίο έχω άποψη, αλλά δεν θέλω να την εκθέσω. Σε καμία περίπτωση όμως το συγκεκριμένο μπανάρισμα δεν έγινε μετά από... παρασκηνιακή "επανάσταση των παρθένων".
Κατά τα λοιπά...
:624::624:
Συγγνώμη Νίκο Αρβανιτάκη αλλά ούτε λόγια ήταν αυτά που έγραψε ο Άκης και μάλιστα υβριστικά από τη στιγμή που δεν το πειράξαμε...Ζητώ συγγνώμη από τα μέλη αλλά δεν είμαι αλάνθαστη ελπίζω να κάνει και αυτός το ίδιο και να ανακαλέσειΔεν ειναι απαντηση συντονιστριας αυτο.
..μόνο αυτό?????Δεν ειναι απαντηση συντονιστριας αυτο.
Μάλιστα...μην χάσεις ευκαιρία......μόνο αυτό?????
.Ζητώ συγγνώμη από τα μέλη αλλά δεν είμαι αλάνθαστη
Χαιρομαι τουλαχιστον βρε Faidra γιατι εχεις την μαγκια και το σθενος να γραψεις αυτες τις κουβεντες..........τουλαχιστον ο εγωισμος επι της παρουσης ...παραγκωνιζεται!!!!!!!
Ποιός ρωτήθηκε, Μαρία;Παιδιά συγγνώμη, δεν έχω πάρει θέση έως τώρα, αλλά επειδή βλέπω το θέμα να έχει εκτραπεί σε "μάχη των δύο φύλων", από πού προκύπτει ότι για τη συγκεκριμένη ενέργεια πρωτοστάτησαν, ή έστω ρωτήθηκαν, γυναίκες;
.Ζητώ συγγνώμη από τα μέλη αλλά δεν είμαι αλάνθαστη
Χαιρομαι τουλαχιστον βρε Faidra γιατι εχεις την μαγκια και το σθενος να γραψεις αυτες τις κουβεντες..........τουλαχιστον ο εγωισμος επι της παρουσης ...παραγκωνιζεται!!!!!!!
Προσπαθώ Βλάση όσο μπορώ επίσης θέλω να συμπληρώσω πως έγραψα μόνο για το θέμα που ανέβασε ο Κώστας και δεν εξέφρασα καμιά γνώμη αν θα έπρεπε να μπαναριστεί ή όχι.
Επαναλαμβάνω όμως πως αν η Myrtw έκανε κάτι ανάλογο που γράφει στο site εγώ η ίδια θα ήθελα να μπαναριστεί (μια δυο τρεις μέρες ανάλογα ) και δεν θα άλλαζα χρώμα σε καμιά περίπτωση στεναχωριόταν ή όχι...
Μου αρέσει η δικαιοσύνη και αν για οποιοδήποτε λόγο ο Κώστας δεν είχε ειδοποιηθεί τότε αφήνω τους υπεύθυνους στην κρίση τους.
Πάντως δεν ήταν δική μας απόφαση (γυναικών αυτό το γνωρίζει καλά ο Νίκος Τσαρουχάς) και θέλω να πιστέψετε ότι πρόλαβα και είδα το θέμα του Κώστα το αντιαισθητικό δηλαδή υλικό από όλες τις πλευρές και έγραψα τη γνώμη μου μόνο γι αυτό.
Όντως ο Κώστας είναι αξιόλογο μέλος και έχει προσφέρει πάρα μα πάρα πολλά στο site και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε αυτό ούτε γνωρίζω αν ειδοποιήθηκε ή όχι
Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο.
Ετσι μπραβο Κωστη μου......για να μπαινουν τα πραγματα σε μια σειρα και να βγουν οι πραγματικες αληθειες στον αερα........Ποιός ρωτήθηκε, Μαρία;
Από τη Συντονιστική Ομάδα, κανείς απ'όσο έχω καταλάβει (σίγουρα όχι εγώ).
Από την Διαχειριστική;
Κάτσε να δούμε αν θα λάβουμε και απάντηση - όχι αναγκαστικά από την Μαρία.Ετσι μπραβο Κωστη μου......για να μπαινουν τα πραγματα σε μια σειρα και να βγουν οι πραγματικες αληθειες στον αερα........