Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Για να διαβάσουμε πάλι ένα σύντομο αλλά περιεκτικό post:

Πραγματικά, έχουμε πήξει στους άσχετους, τους άχρηστους και τους ημιμαθείς εδώ μέσα.

Η άποψη μιας γυναίκας του forum που είναι πολλά χρόνια μαζί μας:

Είναι εμφανές μετά από τόσες σελίδες, ότι τα τελευταία 1-2 χρόνια το avsite έχει γεμίσει ενεργές μυξοπαρθένες, που έχουν αλλοιώσει την αντροπαρεΐστικη ατμόσφαιρα του avsite, ειδικά στις 'Ελαφρές' κατηγορίες (δηλαδή το Καφενείο) και μας έχουν επιβάλλει ένα τόνο πολιτικής ορθότητας, που ούτε ο George Bush δεν επέβαλλε τόσα χρόνια στο κουρμπέτι.
Ενώ φυσικά είμαι υπέρ μιας μίξης άρρεν και θήλυ σε κάθε παρέα, (δεν ζω χωρίς γυναίκες άλλωστε) είμαι αντίθετος στις ψευτοπουριτανές και στις καθωσπρέπει. Γιατί έτσι τα φέρνει η ζωή και τελικά κάνουν τις μεγαλύτερες πουτανιές.

Θεωρώ το ban του EAR ως αποτέλεσμα των παραπάνω, και προτείνω την επαναφορά του, τη συγγνώμη της ΔΟ, και την απομάκρυνση των εν λόγω θηλυκών.

Και τώρα, banάρετέ με, για να δείξετε πόσο αλήθεια είναι το παραπάνω...:605:

Moυ αρέσει που έχεις και άποψη...ποιος εσύ??? Που ότι έβαζε ο σύντεκνος βλακεία το ανέβαζες βλακεία το κατέβαζες...

Απαλλάσσεσαι λόγω...

Ο Κώστας έβαλε ένα θέμα αντιαισθητικό στις φωτογραφίες που εννοείται ότι όταν κάποιος βάζει φωτογραφίες τις βάζει για να φαίνονται...όχι μέσα σε δύο σελίδες [/SPOILER] να το παίξει δήθεν ότι σέβεται ποιους? Αντιαισθητικό λοιπόν 2 σελίδων θέμα και άσεμνο περιεχόμενο..από τη στιγμή που ο ίδιος ο αδελφός του είχε συμφωνήσει με την συντονίστρια....

Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι....

Ειδικά εσύ δεν πρέπει να μπαναριστείς:142: γιατί συγχωρείσαι όπως λέει κι ο Αϊνστάιν λόγω.....γνωστής πνευματικής κατάστασης

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Παιδιά συγγνώμη, δεν έχω πάρει θέση έως τώρα, αλλά επειδή βλέπω το θέμα να έχει εκτραπεί σε "μάχη των δύο φύλων", από πού προκύπτει ότι για τη συγκεκριμένη ενέργεια πρωτοστάτησαν, ή έστω ρωτήθηκαν, γυναίκες; Άσχετα από τις όποιες απόψεις εξέφρασαν μετά...

Η ορθή και σαφής παραίνεση της wanda στο θέμα που είχε ανοίξει ως συντονίστρια δεν αφορούσε την αποφυγή των "πικάντικων" εικόνων μόνο για τη "μη προσβολή" των γυναικών του χώρου, αλλά κυρίως, όπως είχε η ίδια γράψει, για να μην έρχονται σε δύσκολη θέση μέλη που ενδεχομένως χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους σε κοινή θέα. Τώρα αν η παραίνεση αυτή παραβιάστηκε με τον τρόπο που παρουσίασε το θέμα του ο Κώστας, είναι ένα άλλο θέμα, στο οποίο έχω άποψη, αλλά δεν θέλω να την εκθέσω. Σε καμία περίπτωση όμως το συγκεκριμένο μπανάρισμα δεν έγινε μετά από... παρασκηνιακή "επανάσταση των παρθένων".

Κατά τα λοιπά...

Το site το αγαπάω αλλά όπως είναι κατανοητό αγαπάω περισσότερο τον αδερφό μου.
:624::624:

Reaction score
40

Προσωπικά πιστεύω ότι κάποιοι το έχουμε κουράσει λίγο με τις γυμνόστηθες, τα κολομέρια και τους βύζους. Σόρρυ παιδιά αλλά αν και άντρας το βρίσκω γλοιώδες και αντιαισθητικό να μπαίνω σε ένα site και να βλέπω συνεχώς τέτοιου είδους φωτογραφίες.

Τις βλέπω και έξω όπου μπορώ να κάνω και παιχνίδι :126:, το να ανοίγω όμως ένα audiovideo site για να ενημερωθώ και να βλέπω τσοντοφωτογραφίες το θεωρώ λίγο γελοίο και επαναλαμβάνω ΓΛΟΙ-Ω-ΔΕΣ. Ειδικά όταν ποστάρονται από παντρεμένους 50αρηδες. Ξανά Sorry. Δόξα το Θεό δεν είμαι πεινάλας ούτε λυσσασμένος.

ΑΝ λοιπόν ο EAR άνοιξε τέτοιο θέμα παρά τις αντίστοιχες και πρόσφατες παρενέσεις τις διαχειριστικής όμαδας τότε ΚΑΛΑ έγινε και μπαναρίστηκε για 2-3 μέρες, θα γυρίσει και αυτός πίσω και δεν θα τρέχει και τίποτα. Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε δεν έχουν ανοιχτεί αντίστοιχα θέματα για άλλα άτομα που μπαναρίστηκαν και αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. Μιλάμε για ΚΑΝΟΝΕΣ!

Sorry αλλά παρόλο που ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΟΛΥ το Κώστα, έτσι αισθάνομαι.
Αισθάνομαι ακριβώς το ίδιο και με κάλυψε η απάντησή σου

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Moυ αρέσει που έχεις και άποψη...ποιος εσύ??? Που ότι έβαζε ο σύντεκνος βλακεία το ανέβαζες βλακεία το κατέβαζες...

Απαλλάσσεσαι λόγω...

Ο Κώστας έβαλε ένα θέμα αντιαισθητικό στις φωτογραφίες που εννοείται ότι όταν κάποιος βάζει φωτογραφίες τις βάζει για να φαίνονται...όχι μέσα σε δύο σελίδες [/spoiler] να το παίξει δήθεν ότι σέβεται ποιους? Αντιαισθητικό λοιπόν 2 σελίδων θέμα και άσεμνο περιεχόμενο..από τη στιγμή που ο ίδιος ο αδελφός του είχε συμφωνήσει με την συντονίστρια....

Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι....

Ειδικά εσύ δεν πρέπει να μπαναριστείς:142: γιατί συγχωρείσαι όπως λέει κι ο Αϊνστάιν λόγω.....γνωστής πνευματικής κατάστασης

Δεν ειναι απαντηση συντονιστριας αυτο.

Reaction score
59
.....Αν φάω εγώ το ban θα βγεί κανείς να με υποστηρίξει όπως τον ear????Άραγε θα υπήρχε τέτοιο κίνημα υπέρ μου ή θα χανόμουν όπως δεκάδες άλλα ban members?Έχουμε κάτι να πούμε γι αυτό?

......χαρακτηρίζουμε ως κουφούς τους υποστηριχτές του βινυλίου?Που λέμε γελοίους,γραφικούς και μη πώ τί οποιονδήποτε υποστηρίξει κάτι αντίθετο με τη μάζα?

.......ανάλογα με την διάθεση του συντονιστή γελοιοποιούνται άτομα?
Έχω υποστεί τα όσα παραπάνω πολύ σωστά παρατηρείς.
Πρωταγωνιστής του χλευασμού και τις διακωμόδησής μου ο κύριος που στενοχωρήθηκε για τον αδελφό του έχοντάς τον και βοηθό σε αυτόν τον άθλιο άθλο, όπως και άλλους. Λ.Σ.

Reaction score
40

Παιδιά συγγνώμη, δεν έχω πάρει θέση έως τώρα, αλλά επειδή βλέπω το θέμα να έχει εκτραπεί σε "μάχη των δύο φύλων", από πού προκύπτει ότι για τη συγκεκριμένη ενέργεια πρωτοστάτησαν, ή έστω ρωτήθηκαν, γυναίκες; Άσχετα από τις όποιες απόψεις εξέφρασαν μετά...

Η ορθή και σαφής παραίνεση της wanda στο θέμα που είχε ανοίξει ως συντονίστρια δεν αφορούσε την αποφυγή των "πικάντικων" εικόνων μόνο για τη "μη προσβολή" των γυναικών του χώρου, αλλά κυρίως, όπως είχε η ίδια γράψει, για να μην έρχονται σε δύσκολη θέση μέλη που ενδεχομένως χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους σε κοινή θέα. Τώρα αν η παραίνεση αυτή παραβιάστηκε με τον τρόπο που παρουσίασε το θέμα του ο Κώστας, είναι ένα άλλο θέμα, στο οποίο έχω άποψη, αλλά δεν θέλω να την εκθέσω. Σε καμία περίπτωση όμως το συγκεκριμένο μπανάρισμα δεν έγινε μετά από... παρασκηνιακή "επανάσταση των παρθένων".

Κατά τα λοιπά...

:624::624:
Συμφωνώ και επαυξάνω

Και επιτέλους καταντάει κουραστικό να λέμε την άποψή μας και να μας λένε μυξοπαρθένες αν είναι δυνατόν να βγάζουν τέτοια ετυμηγορία εναντίον μας τα μέλη...όπως καλή ώρα ποιός ο Άκης...:108:

D

deleted user 10898

Guest
το site ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Η "τοποθετηση" εκτος του συγκεκριμενου ανθρωπου ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
Κόβετε το ενα απο τα στηριγματα του φορουμ αυτου.
ο εαρ ειναι ο πλοηγος μας στους δυσκολους καιρους της κερδοσκοπιας και της κοροιδιας που διακατεχει τον χωρο.
απαγοητευση... μονο αυτο..
σας ευχομαι καλη και φωτισμενη συνεχεια
Νικος

Reaction score
40

Δεν ειναι απαντηση συντονιστριας αυτο.
Συγγνώμη Νίκο Αρβανιτάκη αλλά ούτε λόγια ήταν αυτά που έγραψε ο Άκης και μάλιστα υβριστικά από τη στιγμή που δεν το πειράξαμε...Ζητώ συγγνώμη από τα μέλη αλλά δεν είμαι αλάνθαστη ελπίζω να κάνει και αυτός το ίδιο και να ανακαλέσει

sk

Reaction score
501

Μερικές σκόρπιες σκέψεις ενός απλού μέλους, που περισσότερο διαβάζει παρά γράφει :
Προς τον Ιδρυτή :
Ένα forum ειδικού αντικειμένου, για να κρατήσει το κοινό του, έχει ανάγκη άτομα με γνώσεις, πείρα και όρεξη διαρκούς ενασχόλησης με το αντικείμενο κι αυτά σπανίζουν.
Άτομα που εκτός από τα παραπάνω διαθέτουν και το θάρρος να λενε την γνώμη τους ορθά κοφτά , υποστηρίζοντας την κιόλας τεκμηριωμένα, είναι πραγματικά δυσεύρετα.
Η δε συνεισφορά τους είναι – δυστυχώς – αναντικατάστατη. Το διαπίστωσα με λύπη όταν «εξαφανίστηκε» ο RD.
Προς τους Διαχειριστές :
Ένα μέλος που λόγω του καλού κλίματος αρχίζει να αποκτά συναισθηματική νοημοσύνη και ταυτίζεται με το πνεύμα του forum, δεν πρέπει να αφήνεται στα σκοτάδια.
Γιατί έτσι ακριβώς – στα σκοτάδια - αισθάνεται κάποιος όταν αντιλαμβάνεται έναν banαρισμένο και ανατρέχοντας στα μηνύματα δεν βρει καμία αφορμή και καμία σχετική ανακοίνωση.
Δεν μιλώ ούτε για την ορθότητα της απόφασης ούτε για την αιτιολόγηση της.
Μεγάλα παιδιά είμαστε, κανόνες και όρια έχουν ήδη τεθεί, εύκολα αντιλαμβανόμαστε αν κάποιος τα ξεπερνά ή όχι.
Εγώ μιλώ για την ανακοίνωση ή μη της απόφασης.
Γιατί αν την απόκρυψη αυτή, κάποιος την συνδυάσει με παλαιότερες θέσεις και απόψεις που είχαν γραφεί για «γομολαστιχάκηδες» και «διατήρηση των γραπτών» και «ελεύθερο forum» κ.λ.π. τότε τα συμπεράσματα που θα εξάγει δεν δείχνουν και πολύ κολακευτικά ....

Καλημέρα σας

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Τελικά στην ψυχολογία του Κώστα Τσαρουχά, γιατί τελευταία του αρέσει να βάζει λίγο περισσότερο πικάντικα θέματα από ότι συνήθιζε παλαιότερα (κάτι που το κάνουν και άλλοι παλιοί στο χώρο του Audio/Video τελευταία...) έχει κανείς προσπαθήσει να εισχωρήσει?

Η μήπως ορισμένοι θεωρούν ότι κάποιους τους έχει ορίσει ο Θεός συνεχώς να προσφέρουν και κάποιους άλλους συνεχώς να απολαμβάνουν? :133:

Reaction score
140
Κάτσε γιατί εγώ δεν κατάλαβα
Μπορεί να απαιτήσει ο Κώστας την διαγραφή όλων των ποστ του ?
Γιατί αν συμβεί αυτό θα είναι για γέλια το avsite
Δυστυχώς κάποιοι εδώ μέσα δεν έχουν καταλάβει ( προφανώς γιατί δεν συμμετέχουν στην κατηγορία audio ) για ποιο άτομο μιλάμε

Επαναλαμβάνω εάν ήμουν διαχειριστής ούτε θα περνούσε από το μυαλό μου να μπαναρω κάποιον σαν τον Κώστα με ορατή την απειλή διαγραφhς τον ποστ του

Ποιος τον μπαναρε ?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

.Ζητώ συγγνώμη από τα μέλη αλλά δεν είμαι αλάνθαστη

Χαιρομαι τουλαχιστον βρε Faidra γιατι εχεις την μαγκια και το σθενος να γραψεις αυτες τις κουβεντες..........τουλαχιστον ο εγωισμος επι της παρουσης ...παραγκωνιζεται!!!!!!!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Παιδιά συγγνώμη, δεν έχω πάρει θέση έως τώρα, αλλά επειδή βλέπω το θέμα να έχει εκτραπεί σε "μάχη των δύο φύλων", από πού προκύπτει ότι για τη συγκεκριμένη ενέργεια πρωτοστάτησαν, ή έστω ρωτήθηκαν, γυναίκες;
Ποιός ρωτήθηκε, Μαρία;
Από τη Συντονιστική Ομάδα, κανείς απ'όσο έχω καταλάβει (σίγουρα όχι εγώ).
Από την Διαχειριστική;

Reaction score
40

.Ζητώ συγγνώμη από τα μέλη αλλά δεν είμαι αλάνθαστη

Χαιρομαι τουλαχιστον βρε Faidra γιατι εχεις την μαγκια και το σθενος να γραψεις αυτες τις κουβεντες..........τουλαχιστον ο εγωισμος επι της παρουσης ...παραγκωνιζεται!!!!!!!

Προσπαθώ Βλάση όσο μπορώ επίσης θέλω να συμπληρώσω πως έγραψα μόνο για το θέμα που ανέβασε ο Κώστας και δεν εξέφρασα καμιά γνώμη αν θα έπρεπε να μπαναριστεί ή όχι.
Επαναλαμβάνω όμως πως αν η Myrtw έκανε κάτι ανάλογο που γράφει στο site εγώ η ίδια θα ήθελα να μπαναριστεί (μια δυο τρεις μέρες ανάλογα ) και δεν θα άλλαζα χρώμα σε καμιά περίπτωση στεναχωριόταν ή όχι...
Μου αρέσει η δικαιοσύνη και αν για οποιοδήποτε λόγο ο Κώστας δεν είχε ειδοποιηθεί τότε αφήνω τους υπεύθυνους στην κρίση τους.
Πάντως δεν ήταν δική μας απόφαση (γυναικών αυτό το γνωρίζει καλά ο Νίκος Τσαρουχάς) και θέλω να πιστέψετε ότι πρόλαβα και είδα το θέμα του Κώστα το αντιαισθητικό δηλαδή υλικό από όλες τις πλευρές και έγραψα τη γνώμη μου μόνο γι αυτό.

Όντως ο Κώστας είναι αξιόλογο μέλος και έχει προσφέρει πάρα μα πάρα πολλά στο site και πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε αυτό ούτε γνωρίζω αν ειδοποιήθηκε ή όχι

Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Ποιός ρωτήθηκε, Μαρία;
Από τη Συντονιστική Ομάδα, κανείς απ'όσο έχω καταλάβει (σίγουρα όχι εγώ).
Από την Διαχειριστική;
Ετσι μπραβο Κωστη μου......για να μπαινουν τα πραγματα σε μια σειρα και να βγουν οι πραγματικες αληθειες στον αερα........

Reaction score
2.566
Από όλη τη κουβέντα που διάβασα, μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση - και λυπάμαι που το λέω - ότι στη πραγματκότητα αυτή η απόφαση ήταν της στιγμής, από 1-2 συγκεκριμένα άτομα που προσεβλήθησαν προσωπικά (κακώς) και μπάναραν τον ΕAR χωρίς να ακουλουθήσουν τις διαδικασίες ενημέρωσης και δεν έλαβαν υπόψη τους το ιδιαίτερο βάρος του συγκεκριμένου ατόμου για το φόρουμ. Κοινώς, έβαλαν τον εαυτό τους, τον εγωισμό τους, τα αισθήματά τους πάνω από την ευημερία του φόρουμ, πίσω από "χαζά" προσχήματα τύπου "spoiler", "link" κλπ.
Λυπάμαι αλλά όντως εσείς βουλιάζεται το καράβι...

υ.γ. ελπίζω να κάνω λάθος!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Ετσι μπραβο Κωστη μου......για να μπαινουν τα πραγματα σε μια σειρα και να βγουν οι πραγματικες αληθειες στον αερα........
Κάτσε να δούμε αν θα λάβουμε και απάντηση - όχι αναγκαστικά από την Μαρία.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.128
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead