- Reaction score
- 10
Noμίζω ότι πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι και να ασχοληθούμε με κάτι άλλο, δεν νομίζω ότι η συγκεκριμένη συζήτηση έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω. Θέλω να πιστεύω ότι και ο Κώστας όταν ηρεμήσει θα είναι πάλι μαζί μας! 
Αγαπητέ, είναι πολύ εύκολο να κρίνουμε ανθρώπους, ενέργειες και σκέψεις. Ιδιαίτερα όταν δεν θα μας καταλογιστούν και ευθύνες για όσα (ορθά ή λανθασμένα) κρίνουμε.
Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να κάνετε κάτι απλό?
Να αφήσετε για λίγο τις συμπάθειές σας και με την λογική να κρίνετε και να μας πείτε τι θα κάνατε στην περίπτωση αυτή?
Θα ανεβάζατε ένα ξεκάθαρα «πικάντικο» θέμα, σε ειδική κατηγορία ιδιαίτερα μετά την παράκληση της συντονίστριας wanda?
Αν από την άλλη, έπρεπε να τηρήσετε το γράμμα του νόμου, θα το πατούσατε το εικονίδιο του ban?
Και σε τελική ανάλυση, πόσο ικανοποιημένος πιστεύετε θα ήταν όλος ο κόσμος από την απόφασή σας?
Μα τους αναφέρω ήδη, ξαναδιαβάστε το ή τοπικό Ban, ή διαγραφή του θέματος με την ενημέρωση του μέλους και φυσικά τα spoiler να μην είναι ορατά στο google. Αλλά το πρόβλημα όπως έγραψα δεν είναι τεχνικό ή άλυτο δυστυχώς είναι χειρισμού και νοοτροπίας. Και αν η απόφαση που λαμβάνει κάποιος δεν τον χαρακτηρίζει τότε έχουμε βαθύ χάσμα νοοτροπίας. Και επειδή ούτε εσύ ούτε και οι κυρίες καταλάβατε τι κάνατε (ή έτσι τουλάχιστον δείχνετε) και επειδή ο Κόγιας σας τα είπε ευγενικά εγω έχω να σας πώ ότι τον Κώστα τον κρατάς με νύχια και με δόντια στο φόρουμ ακόμα και αν ήταν και ποινικός κατάδικος (φτου φτου!!!) βρίσκεις τρόπο να έχει πρόσβαση στο φορουμ και να γράφει. Εσείς όλοι (και εγώ φυσικά) να λέιψετε/ουμε δεν έγινε κάτι αν όμως λέιψει ο Κώστας το φορουμ πλέον δεν είναι ίδιο, θα έχει μεγάλο έλλειμα. Μάλλον κάποιοι εκεί πάνω είστε κατώτεροι των περιστάσεων. Και οι αποφάσεις κύριοι φαίνονται σε περίοδο κρίσης. Και για να καταλάβετε πόσο κατώτεροι είστε θα έπρεπε να ξέρετε ότι έστω και μία απλή επίπληξη για τον Κώστα θα ήταν βαρύ πράγμα, όχι να τον μπανάρετε κιόλας. Και μετά απο τόσα μηνύματα όταν δείχνετε να μην καταλαβαίνετε τι κακό προξενήσατε μάλλον πρέπει να αποχωρήσετε απο την διαχείριση του φορουμ. Αγαπητοί 3-4 άτομα στο avsite κάνουν την διαφορά και βρίσκετε το φορουμ τόσο ψηλά στην συνείδηση των ανθρώπων που ασχολούνται με το χόμπυ, (που εσείς δείχνετε να μην έχετε καταλάβει τον βαθμό σπουδαιότητας), ένα απο αυτά εσείς το μπανάρατε, επειδή μία κυρία άσχετη με το κύριο αντικείμενο του φορουμ, τσίνισε κρυμένη πίσω απο τυπολατρίες, τυπικότητες, πουριτανισμούς και κινδυνολογίες. Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη.
Υ.Γ. Κύριε Jovanni Dimitropoulos, δεν έχω κάτι προσωπικό με σας, δεν σας γνωρίζω άλλωστε, αλλά έγραψα τα παραπάνω σαυτό το ύφος και πρόσωπο (που επιμένω να μην το λάβετε σαν προσωπική αιχμή) λόγω της ιδιότητας σας σαν διαχειριστής και των ενεργειών σας με αυτήν την ιδιότητα και μόνον, τις οποίες, σαν μέλος αυτού του φορουμ, κρίνω.
Έτσι ακριβώς.Όλοι κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας.Μας έπιασε ομαδική ευαισθησία ενώ παράλληλα αν ανοίξω θέμα για φισάκια ρεύματος θα λάβω χαρακτηρισμούς όπωςΓιατί τόση σπατάλη ευαισθησίας;; Πού βρίσκονταν πριν όλοι αυτοί οι ευαίσθητοι και ο κύριος Ακρατόπουλος, όταν διασύρονταν και γελοιοποιούνταν μέλη από διαχειριστές και παρατρεχάμενους κλακαδόρους, γιατί δεν συμφωνούσαν μαζί τους;;;;
. Λ.Σ.
Μα τους αναφέρω ήδη, ξαναδιαβάστε το ή τοπικό Ban, ή διαγραφή του θέματος με την ενημέρωση του μέλους και φυσικά τα spoiler να μην είναι ορατά στο google. Αλλά το πρόβλημα όπως έγραψα δεν είναι τεχνικό ή άλυτο δυστυχώς είναι χειρισμού και νοοτροπίας. Και αν η απόφαση που λαμβάνει κάποιος δεν τον χαρακτηρίζει τότε έχουμε βαθύ χάσμα νοοτροπίας. Και επειδή ούτε εσύ ούτε και οι κυρίες καταλάβατε τι κάνατε (ή έτσι τουλάχιστον δείχνετε) και επειδή ο Κόγιας σας τα είπε ευγενικά εγω έχω να σας πώ ότι τον Κώστα τον κρατάς με νύχια και με δόντια στο φόρουμ ακόμα και αν ήταν και ποινικός κατάδικος (φτου φτου!!!) βρίσκεις τρόπο να έχει πρόσβαση στο φορουμ και να γράφει. Εσείς όλοι (και εγώ φυσικά) να λέιψετε/ουμε δεν έγινε κάτι αν όμως λέιψει ο Κώστας το φορουμ πλέον δεν είναι ίδιο, θα έχει μεγάλο έλλειμα. Μάλλον κάποιοι εκεί πάνω είστε κατώτεροι των περιστάσεων. Και οι αποφάσεις κύριοι φαίνονται σε περίοδο κρίσης. Και για να καταλάβετε πόσο κατώτεροι είστε θα έπρεπε να ξέρετε ότι έστω και μία απλή επίπληξη για τον Κώστα θα ήταν βαρύ πράγμα, όχι να τον μπανάρετε κιόλας. Και μετά απο τόσα μηνύματα όταν δείχνετε να μην καταλαβαίνετε τι κακό προξενήσατε μάλλον πρέπει να αποχωρήσετε απο την διαχείριση του φορουμ. Αγαπητοί 3-4 άτομα στο avsite κάνουν την διαφορά και βρίσκετε το φορουμ τόσο ψηλά στην συνείδηση των ανθρώπων που ασχολούνται με το χόμπυ, (που εσείς δείχνετε να μην έχετε καταλάβει τον βαθμό σπουδαιότητας), ένα απο αυτά εσείς το μπανάρατε, επειδή μία κυρία άσχετη με το κύριο αντικείμενο του φορουμ, τσίνισε κρυμένη πίσω απο τυπολατρίες, τυπικότητες, πουριτανισμούς και κινδυνολογίες. Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη.
Υ.Γ. Κύριε Jovanni Dimitropoulos, δεν έχω κάτι προσωπικό με σας, δεν σας γνωρίζω άλλωστε, αλλά έγραψα τα παραπάνω σαυτό το ύφος και πρόσωπο (που επιμένω να μην το λάβετε σαν προσωπική αιχμή) λόγω της ιδιότητας σας σαν διαχειριστής και των ενεργειών σας με αυτήν την ιδιότητα και μόνον, τις οποίες, σαν μέλος αυτού του φορουμ, κρίνω.
Ας το ελπίσουμε...Ενημερωτικά διέγραψα το post του ΚΚ γιατί ήταν διάλογος ανάμεσα στον ΚΚ και τον Νικόλα (Zoglair) στην κατηγορία συντονιστών και η αναδημοσίευσή του έγινε χωρίς την έγκριση του 2ου.
Αν μου δώσει το ΟΚ ο Νίκος, θα αναιρέσω την διαγραφή του post
Εγώ ζήτησα χτές!!!!!:142::142::138::143:σωστά δίκαιο έχεις παραφέρθηκα...δέν ήσασταν εσείς αλλα η διαχειριστική ομάδα.Μπορεί να ήταν βέβαια και κάποια απο εσάς αλλα δέν εχει και τόσο σημασία το πρόσωπο.
Εσύ συγχωρεμένοςΕγώ ζήτησα χτές!!!!!:138::143:
Με τόσο όμορφο γάτο για avatar.. δεν υπήρχε περίπτωση αμφιβολίας ότι θα καταλάβαινες και σε ευχαριστούμε γι αυτό.:107:Εγώ ζήτησα χτές!!!!!::138::143:
Αυτο το ειδε κανεις?Η ώρα είναι τρεις και μισή και εγώ ψάχνω στο google πληροφορίες για σοβαρό πρόβλημα υγείας που με ταλαιπωρεί. Ενδέχεται από στιγμή σε στιγμή να φύγω για το νοσοκομείο.
Αυτο το ειδε κανεις?
Το περασαμε(τε) στο ντουκου? Κι ομως ειναι πολυ πιο σημαντικο, ισως ΤΟ σημαντικοτερο απο ολα, ενω εμεις τρωγομαστε σαν τα 5χρονα κοκορια για το ποιος εχει την πιο μεγαλη.....μυτη.
Φιλε Βασιλη, περαστικα σου....
Το να φιμώσεις τον "άτακτο" για κάποιο χρονικό διάστημα ποιόν ακριβώς σκοπό εξυπηρετεί δεν καταλαβαίνω δεδομένου ότι δεν μιλάμε για παιδάκια των 5 ετών που τα βάζεις τιμωρία να μην παίξουν ή στη γωνία όρθια μέσα στη τάξη (ακόμα και αυτό το τελευταίο είναι ξεπερασμένη μέθοδος αντιμετώπισης).
Ως εκ τούτου , το μόνο που μπορώ να επισημάνω είναι πως ο Costas Ear ήταν ανεπιθύμητος στο φόρουμ και έτσι επελέχθη ως πειραματόζωο για την εφαρμογή του νέου πολιτικά ορθού και αποστειρωμένου προφίλ του avsite , παρά τα όσα κατά καιρούς έχουν ειπωθεί και παρά το ότι πολλοί διέρρηξαν τα ιμάτια τους , ομνύοντας στην περιλάλητη ανεκτικότητα του .
Το περίεργο είναι ότι βασιλικότεροι του βασιλέως αποδεικνύονται οι γενίτσαροι . Αν και τελικά μάλλον δεν είναι και τόσο περίεργο .