Μόλις τώρα είδα την αναφορά στο άτομό μου.Προς Myrtw και Fedra: Διαβάζοντας το thread κυρίες μου να με συγχωρέσετε αλλά σκεφτόμενς σήμερα ότι κάποιος έβαλε γυμνές φωτογραφίες για να πικάρει τις γυναίκες τότε είστε στον μεσαίωνα ή αν θα βάλετε γυμνούς άνδρες θα σας πούν οι άλλοι μπραβο ή θα θιχθούν και πάλι να με συγχωρείτε αλλά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα νοοτροπίας. Και εν τέλει αφου κατά την άποψή σας συνέβη κάτι τότε κάντε τον Ban απο την κατηγορία σας και κρατήστε την όπως την θέλετε. Απο την άλλη μπορούσατε να του ζητήσετε να τα σβήσετε. Δυστυχώς και οι απόψεις σας δείχνουν ότι δεν έχετε σχεση με το κλίμα και το αντικείμενο του forum. Και πάλι να με συγχωρείτε αλλά αυτή είναι η άποψή μου.
Υπήρχαν χίλιοι τρόποι για να ξεπεραστούν προβλήματα google κλπ.
Μην ξεχνάμε ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται χαρακτηρίζουν και αυτόν που τις λαμβάνει. Ισως θα είχε και αξία να δημοσιεύονταν και τι αποφάσισε το κάθε μέλος. Κάπως έτσι ξεκίνησε βέβαια το κακό και στην διπλανή γειτονιά.
Κύριε δε διαβάσατε προφανώς τι έχω γράψει. Αν τα διαβάζατε δεν θα γράφατε αυτά τα σχόλια.
Γράψτε ξανά αφού έχετε μελετήσει πρώτα.:137:
Αλλά..... μάλιστα.... από τη διπλανή γειτονιά είστε. Τώρα εξηγούνται όλα!