Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Για τον Λουκά, επειδή έσκασε ο άνθρωπος να το ζητάει και κανείς δε του δίνει σημασία, και χωρίς να επιθυμώ σε καμιά των περιπτώσεων η κίνησή μου αυτή να καταλήξει σε "λαικό δικαστήριο", ποστάρω το πρώτο ποστ μου έναρξης του επίμαχου θρεντ. Άρα Λουκά, ουσιαστικά απαντώ και στο ερώτημά σου....:126:

------------Τίτλος:------------

'Πικάντικες'' (κι αστείες) φωτογραφίες... (adults, please enter!)
------------Τίτλος:------------
.... κλπ, κλπ
Αν θέλεις πράγματι να αποδείξεις ότι είσαι «μεγάλο» παιδί, άξιος Επίατρος, και πάνω απ' όλα, σώφρων άνθρωπος, σταμάτα εδώ την θριαμβολογία σου.

Έγινε το πολύ παραπάνω απ' ότι κι εσύ ο ίδιος μπορεούσες να περιμένεις. Υπέρ σου. Δεν χρειάζεται "Victory Parade". Ταπεινοφροσύνη χρειάζεται.

Δεν χρειάζεται να λυθούν οι «απορίες» του Λουκά.

Γιατί και άλλοι, εξ ίσου «σπουδαίοι άνθρωποι» με σένα έχουν θιγεί, κι αυτοί δεν πρόκειται να «αποκατασταθούν». Θα μείνουν με την πικρία. Και δεν εννοώ zoglair-wanda μόνον.

--------------------------------------------------------------

Επιτρέψτε μου να επισημάνω κι εγώ κάτι:

Αν σ' αυτό το σημείο όλοι πούμε «ουφ, πάει κι αυτό», τότε η επόμενη κρίση είναι πολύ κοντά και θα είναι πολύ μεγάλη.

Δεν υπάρχει χώρος ούτε για «ανακουφιστικά» ποστς με γελάκια και χαρές για το «αίσιο τέλος», ειδικά από το Ιδρυτή, ούτε χρόνος πολύς για να συνέλθει το σάιτ από το έκζεμα που το τρώει.

Πολλοί (και "σημαντικοί") άνθρωποι -εννοώ και πάμπολλα «απλά» μέλη- μεταξύ αυτών κι εγώ, είναι πολύ στεναχωρημένα.

Αν κάποιος θεωρεί ότι τέλειωσαν όλα, πρέπει να ξαναπάει στο δημοτικό.

--------------------------------------------------------------

Ακούς Ανδρέα Καφάτε; Τα ζάρια πρέπει να έρθουν στα χέρια σου. Σκύψε και πάρτα και ανέλαβε επιτέλους τις τύχες του «μαγαζιού» σου.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΣΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ. ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΪΤ ΣΟΥ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!

Reaction score
10
Grafw apo internet kafe sto Berlin kai den mporw na allaksw se ellhnika, toulaxiston den kserw to pws! Opote an mporei kapoios ypeythinos na ta *metafrasei*...
Eixa yposxethei sth Fedra oti den tha ksanagrapsw se auto to thread, alla den antexw oute stigmh makrya sas vre!!!!
To symperasma pou evgala telika apo aytes tis *teleutaies meres tou kondora* einai oti prin kaneis kati, skepsou to 1.000.000 fores. Dystyxws eimaste mesogeiakos laos kai isxyei to *en thermo* mexri kai sta dikastiria ws elafryntiko. Synevisan diafora SOVARA gegonota, ta opoia PROS DO KAI SO KAI IDRYTH, EPIBALLETAI na sygkentrotheite kapoio savvatokyriako se *oudeterh zwnh*, na kathisete na deite ta lathi OLWN SAS, (giati eginan apo pollous kai diaforetika), kai na EPANADIATYPWTHOUN arxes, kanones, kai eksousies oi opoies tha prepei na einai oso to dynaton pio analytikes kai adiamfisvitites apo olous MAS.
k.ANTREA, kyrioi kai kyries ths DO kai SO, EPIVALLETAI!! DEN ANAVALLETAI h ksekatharish prwta metaksy sas, kai meta me ta 20,000 melh...
An thewreite oti lew mamakies (oute to papaki den vriskw mamwto), parakalw diagrapste to post mou KAI WS greeklish... Alliws as anevasete ena thread pou na mporoun na paratethoun apo ta melh protaseis, KAI MONO PROTASEIS, me enan syntonisth apokleistika kai mono na diagrafei ta asxeta post sto en logw thread, wste na yparksei ousia kai oyxi *synousia* gia allh mia fora!!

Y.G.
PWS STO DIATANO MPAINEI TO PAPAKI SE GERMANIKO PLHKTROLOGIO; einai sto gramma Q, oute sto mail mou den mporw na mpw

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Δεν υπάρχει χώρος ούτε για «ανακουφιστικά» ποστς με γελάκια και χαρές για το «αίσιο τέλος», ειδικά από το Ιδρυτή,

Ακούς Ανδρέα Καφάτε; Τα ζάρια πρέπει να έρθουν στα χέρια σου. Σκύψε και πάρτα και ανέλαβε επιτέλους τις τύχες του «μαγαζιού» σου.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΣΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ. ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΪΤ ΣΟΥ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!
Διαβαζω με προσοχη και καταγραφω ολες τις αποψεις.
Ισως σου εχει ξεφυγει η αναγνωση καποιων μηνυματων.
Τιποτα δεν τελειωνει εδω, αλλα ολα θα αρχισουν ξανα με εναν
διαφορετικο, καλυτερο ελπιζουμε, τροπο.

Σε καποιους ανθρωπους επετρεψε μου, σε παρακαλω πολυ,
να εχω εμπιστοσυνη...

Reaction score
10
Re, afiste ton anthrwpo na fygei, mhn mpaniaristei apo tin syzygo!! Kai ayto tha ponesei pio poly apo allou eidous mpaniarismata!!!:143::143:

Edit
LATHOS SORRYYY...4 wres meta...
delete this post please...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

ΑΣΧΕΤΩΣ όμως του θέματος όσον αφορά εμένα, το οποίο επαναλαμβάνω θεωρήστε το λήξαν, πιστεύω πως είναι πια σαφές, πως υπάρχουν κάποια θέματα προς επίλυση.

Απορώ μάλιστα πως κάποιοι υπονοούν κάτι τέτοιο, πως δηλαδή όλα αυτά τα ποστς αφορούν ΜΟΝΟ το μπαν που φαγα! :111:

Αυτή η υπεραπλούστευση είναι για παιδικά μυαλά μόνο....

Θεωρώ λοιπόν, πως με την ευκαιρία του ατυχούς αυτού περιστατικού (είδες πως περιγράφω το μπανάκι μου?) βγήκαν στη φόρα ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Καιρός ήταν. Για πολλούς από μας ήταν σαφές πως υπήρχε πρόβλημα, το νιώθαμε. Το ξέραμε. Το βλέπαμε. Το συζητούσαμε. Τώρα λοιπόν, ήρθε η ώρα να βγουν κάποια πράγματα ώστε να δωθεί λύση, κι όχι συγκάλυψη, γιατί διαφορετικά δε βλέπω αίσιο τέλος.

Ξέρετε πολύ καλά τι πιστεύω, τα έγραψα αναλυτικά. Προφανώς δεν έκανα "ανάλυση του μπαν μου", έκανα με τον τρόπο μου, ανάλυση κάποιων μόνο προβλημάτων. Υπάρχουν κι άλλα. Πολλά και σημαντικά.

Παρακαλώ και γω να τα αναλύσετε, μπας και βρεθεί άκρη.
Περιμένω τα νέα της ΔΟ-ΣΟ.

Λίγα έγραψα πριν, λίγα θα γράψω τώρα. Ακόμα δεν χρειάζονται πολλά λόγια από μένα.

Από όλο το μήνυμα του Κώστα απομόνωσα τις παραπάνω φράσεις.

Προχθές έγραψα "Θα τα πούμε όλα εδώ σήμερα. Εγώ τουλάχιστον δεν θέλω να κρυφτώ."

Σήμερα έγραψα "Και να τα διορθώνουμε συνεχώς. Και ο καλύτερος τρόπος είναι να ακούμε.

Και επίσης: "Σήμερα βλέπω από όσους έχουν γράψει μέχρι τώρα ένα ειλικρινές ενδιαφέρον για το avsite."

Ωραία λόγια θα μου πείτε αλλά εγώ και σήμερα θα επιμείνω σε αυτά τα λόγια και θα τα επαναλάβω. Ξανά. Τώρα έχουν μεγαλύτερη αξία.

Όλες αυτές τις μέρες έβλεπα ένα ειλικρινές ενδιαφέρον από όλους για το avsite.

Επειδή λοιπόν υπήρξε αυτό το ενδιαφέρον δεν πρέπει να δούμε ό,τι έγινε σαν μία αμερικάνικη ταινιούλα με happy end.

Το οφείλουμε σε όλους όσους κάθισαν και διάβασαν και έγραψαν.

Σήμερα προσωπικά εγώ δεν μπορώ να κάνω συζήτηση για τα παραπάνω που αναφέρεις. Έχω μία πρώτη άποψη. Έχω ίσως έναν βασικό κορμό. Όμως -κακά τα ψέματα - το τελευταίο διάστημα δεν το είχα ψάξει τόσο πολύ. Χρειάζεται λίγος χρόνος. Όμως εσύ Κώστα είναι καλό να σημειώσεις αυτό το μήνυμά μου.

Εγώ αυτό που θα κάνω αύριο είναι να ξαναδιαβάσω όλες τις 50 σελίδες που γράφτηκαν.

Υ.Γ. Επειδή είμαι συναισθηματικός όπως λες πρώτα από όλα θέλω να συμπαρασταθώ στον αδερφό σου τον Νίκο γιατί περνάει μία δύσκολη προσωπική ιστορία. Όμως όταν με το καλό περάσουν όλα πρέπει να σκεφτεί και αυτός πάλι τις δικές του αποφάσεις.

Reaction score
1.187

Βαρέθηκα να διαβάζω άλλο αυτό το post...

Δύο πράγματα έχω να παρατηρήσω...

1ον Πριν από μερικούς μήνες κοροϊδεύαμε το διπλανό forum, τους διαχειριστές του και τον τρόπο που διαχειρίζονται με τις γομολάστιχες και τα αδικαιολόγητα ban. Φαίνεται όμως ότι τελικά τα ίδια κάναμε κι εδώ. Αυτά που κοροϊδεύαμε, "τα λουστήκαμε".

2ον Τον Κώστα EAR δεν τον γνωρίζω προσωπικά, όπως δεν γνωρίζω προσωπικά σχεδόν κανέναν από εδώ μέσα. Τον είχα πολύ ψηλά στην εκτίμησή μου από τα σοβαρά γραφόμενά του. Υστερα όμως από τα απανωτά του posts που διάβασα σήμερα μετά την άρση του ban πρέπει να ομολογήσω πως έπεσε στα μάτια μου. Το γιατί είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς.

Αυτά...

Reaction score
0

Διαβαζω με προσοχη και καταγραφω ολες τις αποψεις.
Ισως σου εχει ξεφυγει η αναγνωση καποιων μηνυματων.
Τιποτα δεν τελειωνει εδω, αλλα ολα θα αρχισουν ξανα με εναν
διαφορετικο, καλυτερο ελπιζουμε, τροπο.

Σε καποιους ανθρωπους επετρεψε μου, σε παρακαλω πολυ,
να εχω εμπιστοσυνη...
Απαντώ, όχι για να απαντήσω, αλλά για να σε διαβεβαιώσω ότι δεν μου έχει ξεφύγει η ανάγνωση κανενός ποστ. Ουδενός.
Ούτε δικό σου, ούτε μελών της ΔΟ, ούτε της ΣΟ.
Φυσικά θα έχεις εμπιστοσύνη και αγάπη στους ανθρώπους που γνωρίζεις, αλλά ο πυλώνας που θα εδράζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του φόρουμ πρέπει να είναι στο μίνιμουμ υποκειμενική.
Από μένα -ειλικρινέστατα- εύχομαι το καλύτερο, γιατί είναι πραγματικά οριακή η κατάσταση.

Θα σου εξομολογηθώ και κάτι ακόμα. Για κάποιο λόγο, που δεν μου είναι απόλυτα ευκρινής, ομολογώ, αγαπώ πολύ αυτό το χώρο.
Και ποτέ δεν γράφω τίποτα με διάθεση εντυπωσιασμού ή flaming.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.940

Πολλοί (και "σημαντικοί") άνθρωποι -εννοώ και πάμπολλα «απλά» μέλη- μεταξύ αυτών κι εγώ, είναι πολύ στεναχωρημένα.

Αν κάποιος θεωρεί ότι τέλειωσαν όλα, πρέπει να ξαναπάει στο δημοτικό.
Ιδέα δεν έχεις πόσο συμφωνώ μαζί σου.

ίσως και να μη πρόσεξες όμως τι έγραψα:

ΑΣΧΕΤΩΣ όμως του θέματος όσον αφορά εμένα, το οποίο επαναλαμβάνω θεωρήστε το λήξαν, πιστεύω πως είναι πια σαφές, πως υπάρχουν κάποια θέματα προς επίλυση.

Άλλωστε, θα είναι χαζό να πιστέψει οποιοσδήποτε (ιδίως εγώ) πως ~500 ποστς και >27.000 θεάσεις αφορούν "συμπαράσταση" στον EAR τον αδικο-μπαναρισμένο.... χαχαχαχαχα, προφανώς κι όχι.

Απορώ μάλιστα πως κάποιοι υπονοούν κάτι τέτοιο, πως δηλαδή όλα αυτά τα ποστς αφορούν ΜΟΝΟ το μπαν που φαγα! :111:

Αυτή η υπεραπλούστευση είναι για παιδικά μυαλά μόνο....

Θεωρώ λοιπόν, πως με την ευκαιρία του ατυχούς αυτού περιστατικού (είδες πως περιγράφω το μπανάκι μου?) βγήκαν στη φόρα ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Καιρός ήταν. Για πολλούς από μας ήταν σαφές πως υπήρχε πρόβλημα, το νιώθαμε. Το ξέραμε. Το βλέπαμε. Το συζητούσαμε. Τώρα λοιπόν, ήρθε η ώρα να βγουν κάποια πράγματα ώστε να δωθεί λύση, κι όχι συγκάλυψη, γιατί διαφορετικά δε βλέπω αίσιο τέλος.

Ξέρετε πολύ καλά τι πιστεύω, τα έγραψα αναλυτικά. Προφανώς δεν έκανα "ανάλυση του μπαν μου", έκανα με τον τρόπο μου, ανάλυση κάποιων μόνο προβλημάτων. Υπάρχουν κι άλλα. Πολλά και σημαντικά.

Παρακαλώ και γω να τα αναλύσετε, μπας και βρεθεί άκρη.
Περιμένω τα νέα της ΔΟ-ΣΟ.

....

....ΠΡΕΠΕΙ να αναλυθούν-επιλυθούν τα θέματα που βγήκαν πια στην επιφάνεια. Που είναι πολύ πιο σημαντικά από το αν ο EAR θα γράφει στο φόρουμ....
Απλά, για να ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο το τοπίο, έβγαλα εαυτόν από την εξίσωση. Προφανώς δε πρόκειται για μια "αμερικάνικη ταινιούλα με happy end.". Κάτι σου έχει ξεφύγει solosa. Ξανασκέψου το καλά. Οι ευθύνες υπάρχουν σε όλους μας....

"Το οφείλουμε σε όλους όσους κάθισαν και διάβασαν και έγραψαν."

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Απαντώ, όχι για να απαντήσω, αλλά για να σε διαβεβαιώσω ότι δεν μου έχει ξεφύγει η ανάγνωση κανενός ποστ. Ουδενός.
Ούτε δικό σου, ούτε μελών της ΔΟ, ούτε της ΣΟ.
Δεν ειχα σκοπο να σε αμφισβητησω.
Εαν ετσι φανηκε απολογουμαι.

Θα σου εξομολογηθώ και κάτι ακόμα. Για κάποιο λόγο, που δεν μου είναι απόλυτα ευκρινής, ομολογώ, αγαπώ πολύ αυτό το χώρο.
Και ποτέ δεν γράφω τίποτα με διάθεση εντυπωσιασμού ή flaming.
Αυτο ειναι κοινο χαρακτηριστικο σε αρκετους απο εμας.
Σε ευχαριστω παντως!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Τελικα μαλλον τον ατελειωτο εχει.Γυριζω στο Star

Reaction score
0

Ιδέα δεν έχεις πόσο συμφωνώ μαζί σου.

ίσως και να μη πρόσεξες όμως τι έγραψα:
.......................
Απλά, για να ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο το τοπίο, έβγαλα εαυτόν από την εξίσωση. Προφανώς δε πρόκειται για μια "αμερικάνικη ταινιούλα με happy end.". Κάτι σου έχει ξεφύγει solosa. Ξανασκέψου το καλά. Οι ευθύνες υπάρχουν σε όλους μας....
Όπως διαβεβαίωσα και τον ΑΚ, πρόσεξα τα πάντα. Δεν έχει καμμιά σημασία, όμως. Σημασία έχει το από δω και πέρα. Πάντως, χαίρομαι για την κατάληξη.
Καλημέρα σε όλους.

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.358
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

.....
Φαντάσου να σας βάλω γυμνούς άνδρες :142: Εμείς ψυχή δεν έχουμε ούτε ορμές? ''Καλλιτεχνικές'' φωτογραφίες θα ήταν κι αυτές....
Θα σας άρεσαν?:138: μάλιστα με εύκολο
για να σας έρθει ξαφνικά η...καλλιτεχνία?
Τι να σου πω, θα κατακοκκίνιζα! Θα μου έφευγε κάθε όρεξη να ξαναμπώ στο site. Θα πάθαινε ταράκουλο η ψυχοσύνθεσή μου. Θα γκέλαρα εκτός εαυτού από τοίχο σε τοίχο του σπιτιού μου σαν την τυφλόμυγα ουρλιάζοντας "Στο ΜΠΑΝιο, Στο ΜΠΑΝιο (την Φαίδρα)"!!!

Ουφ, κουράστηκα, δεν διαβάζω άλλο, πρόκειται περί γελοίας υποθέσεως. Αντε, καληνύχτα σ΄όλους...

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

.
Κώστα καλώς σε βρήκαμε ξανά.Ήξερα οτι δέν ήταν δυνατό να φύγεις απο το σάιτ...

Κάνω quote την παραπάνω κείμενο διότι είναι το σημαντικότερο απ όσα έχεις γράψει στο παρών θρέντ.
Πραγματικά...Εσύ ποιά θεωρείς οτι είναι τα προβλήματα?Είναι ας πούμε οι διαχειριστές?Είναι κάτι άλλο?Πιο γενικό?τί είναι?

Υ.Γ.Αυτά που είπα(αν τα διάβασες) για τα περι της γενικής αστειότητας του θρέντ δέν τα αναιρώ.Θα τα βγάλω φωτοτυπία και θα τα καρφιτσώσω στην έκθεση να γελάτε...όλοι μαζί.:142:Αλλα ας μείνουμε στην ουσία.

Reaction score
22

Κωστα δεν υπάρχει λόγος
και οπως λέει ο ποιητης ''και αν ειστε καποιος αρχοντας και παρεξηγηθείτε, στα οργανά μας μια χαρά χωράτε να γραφτείτε''

join the club

Reaction score
0

Ανδρεα τον τιμωρησα!!! τον εκανα ban για καποιες ωρες απο το site γιατι δεν αντεχει και πολυ μακρια σας και απ οτι βλεπω δεν ειναι και ο μονος !!!! καλο ειναι αυτο ΚΑΙ ολη την νυχτα καθαριζε τις σκαλες στο σπιτι μιλαμε για πολλες σκαλες φασινα ΑΑΑΑΑ!!!!!

Reaction score
39
Εχω παρακολουθησει ολο το θεμα με προσοχή απο την αρχή και θα ήθελα να πω 2 κουβέντες:

1. όλος ο κόσμος (σχεδόν) αλληλοαγαπιέται σε αυτό το φόρουμ
και υπεραγαπά το site , όμως
2. οι άνθρωποι δεν συμβιώνουν στο πέρασμα των ετων γιατί
αγαπάνε ο ένας τον άλλο, αλλά γιατί συγχωρούν. Δεν υπάρχει
αγάπη χωρίς συγχωρεση.

Όλο το θέμα θα είχε λήξει πολύ γρήγορα, αν ο καθένας εκανε την αυτοκριτική του, χωρίς να χρειαστει να δημιουργούνται στρατοπεδα και παρεξηγησεις επι παρεξηγησεων.
Νομίζω πως όλο το θεμα (το βαθύτερο) , θα επρεπε να λυθεί στην "αόρατη" πλευρά του , για να μην υπάρχει τροφή για πικρόχολα σχόλια και κερκίδες . Δεν ειναι αργά. Μπορεί να γινει και τωρα. Αρκεί όλοι να βάλουν μπροστά το "εμεις" και όχι το "εγώ".

ΥΓ: Βρειτε τα μεταξυ σας , φιλιώστε πραγματικά και ολα θα ξεχαστουν. Παρεξηγησεις συμβαινουν παντού. Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά για το site, κλειστε ολα τα στοματα , το ταχύτερο.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

αγάπη χωρίς συγχωρεση.
:444::446:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Εχω παρακολουθησει ολο το θεμα με προσοχή απο την αρχή και θα ήθελα να πω 2 κουβέντες:

αγάπη χωρίς συγχωρεση.

Όλο το θέμα θα είχε λήξει πολύ γρήγορα, αν ο καθένας εκανε την αυτοκριτική του, χωρίς να χρειαστει να δημιουργούνται στρατοπεδα και παρεξηγησεις επι παρεξηγησεων.
Νομίζω πως όλο το θεμα (το βαθύτερο) , θα επρεπε να λυθεί στην "αόρατη" πλευρά του , για να μην υπάρχει τροφή για πικρόχολα σχόλια και κερκίδες . Δεν ειναι αργά. Μπορεί να γινει και τωρα. Αρκεί όλοι να βάλουν μπροστά το "εμεις" και όχι το "εγώ".

ΥΓ: Βρειτε τα μεταξυ σας , φιλιώστε πραγματικά και ολα θα ξεχαστουν. Παρεξηγησεις συμβαινουν παντού. Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά για το site, κλειστε ολα τα στοματα , το ταχύτερο.
!!!!! Συμφωνώ...:444::446:

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead