Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
14
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Δεν νομίζω ότι το να δούμε ή όχι τις φωτογραφίες θα αλλάξει κάτι από αυτά που έχουν γίνει. Ο καθένας θα διατυπώσει τη προσωπική του άποψη και μετά θα είμαστε πάλι στο ίδιο σημείο.

Νομίζω το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρουμε όλοι τα μηνύματά μας από αυτό που συνέβη και να προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο Avsite. Θεωρώ, ότι οι παραιτήσεις των συντονιστών, διαχειριστών, Σούπερ διαχειριστών και μελών που έχουν ανακοινωθεί να επανεξεταστούν από αυτούς με ώριμη σκέψη γιατί αν και δεν είμαι από τα μέλη που με απασχολούν ιδιαίτερα τα τεχνικά άρθρα, θεωρώ τη παρουσία τους στυλοβάτη για το site.

Reaction score
1

πολύ φοβάμαι πως αν το θέμα για σας παραμένει το κατά πόσο οι φωτογραφίες ήταν "σκληρές" ή όχι, για να προχωρήσετε μετά στη "δίκη¨με τα απαραίτητα πειστήρια, έχετε χάσει το δάσος και μείνατε στο δέντρο. Το πραγματικό ζήτημα σε ένα τέτοιο site με τέτοια πλατιά θεματολογία είναι να διευκρινιστεί χωρίς εγωισμό και έπαρση το πλάισιο στο οποίο όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να συμμορφωθούν και βεβαίως να σεβαστούν. Χωρίς μπαμπούλες και τιμωρίες...

Reaction score
59
Προφανώς και δεν έχω αναφερθεί σε σένα.
Δεν θεώρησα κάτι τέτοιο και ούτε απάντησα διότι υπέθεσα ότι είχες αναφερθεί σε εμέ προσωπικά.
Όσο δεν θα βλέπουμε τις επίμαχες φωτογραφίες τόσο θα μεγαλώνει η αμφιβολία μέσα μας και η υποψία για το ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι τόσο δύσκολο να τις δούμε; Πώς θα βγάλουμε μια όποια απόφαση! Νομίζω αυτό θα δώσει διέξοδο άχετα αν θα ενοχλήσει, πιθανόν, κάποιους. Λ.Σ.

Reaction score
1.685

Ναι, ισως να εχεις δικαιο Κωστα.
Μαλλον επρεπε να το διατυπωσω αλλιως.
Απλα μιλω συνεχεια στο τηλεφωνο, διαπιστωνω πως 20-30 ατομα
απο ολες τις πλευρες εχουν "λιωσει" απο την στεναχωρια τους
και αλλοι μπαινουν για να κανουν χαβαλε.
Κατανοητο.
Απο την αλλη ας σκεφτουμε, κι εσεις μαζι μας, οτι υπαρχουν και αλλα 20000 ατομα τα οποια λιωνουν απο στεναχωρια, νευρα, προβληματισμο κλπ, επειδη δεν ξερουν ακριβως τους λογους που οδηγησαν στην στεναχωρια αυτους τους 20-30 και "παλευουν" να μην ερθουν καποτε στην θεση τους.

Δεν εχουν τροπο να διασφαλιστουν. Με καταλαβαινεις τι θελω να πω?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Ενταξει Ανδρεα, γιατι δεν μας λες την αποψη σου για τα μπαναρισματα χωρις προειδοποιηση? Συμφωνεις η διαφωνεις?
Εχω ηδη αναφερει πως ειμαι εναντιον ολων των μπαναρισματων,
με η χωρις προειδοποιηση.
Αυτο και μονο το γεγονος με καθιστα ανικανο/ακαταλληλο
για να κατεχω την" ηλεκτρικη καρεκλα" των 2 Νικων και του Χρηστου.
Ενα site ομως τετοιου μεγεθους για να σταθει χρειαζεται καποιους
κανονες.
Ευτυχως(για μενα) δεν ειμαι εγω αυτος που θα τους εφαρμοσει.
Δυστυχως(για αυτους) καποιος πρεπει να κανει την βρωμικη
δουλεια.
Θελεις να παρεις την θεση τους για μια μερα Βασιλη?
Και ο τελειος να εισαι...θα τα ακους.
Δεν μπορει, καποιος απο τους 21.000 θα εχει διαφορετικη γνωμη
απο σενα...

Reaction score
15

Ενταξει Ανδρεα, γιατι δεν μας λες την αποψη σου για τα μπαναρισματα χωρις προειδοποιηση? Συμφωνεις η διαφωνεις?
Οι ανθρωποι που ασχολουνταιμε τις τεχνες (μουσικη-κινηματογραφος) ακομη κι απο τεχνικη αποψη εχουν μια κουλτουρα. Τους αρμοζει ενα μπαναρισμα χωρις προειδοποιηση? Ακομη κι αν παρουμε την ακραια περιπτωση, εν βρασμω ψυχης καποιος εβρισε, τοσο κακο ειναι ενας συντονιστης να του στειλει ενα π.μ. και πιθανοτατα να λυθει η παρεξηγηση εν τη γενεση? Δηλαδη τα αυτονοητα ειναι τοσο δυσκολα να γινουν και να ανοιγονται μαραθωνιες συζητησεις?

+1
(μόλις είδα την απάντησή σου Ανδρέα, ποστάραμε μαζί)

Reaction score
1.213

Το πραγματικό ζήτημα σε ένα τέτοιο site με τέτοια πλατιά θεματολογία είναι να διευκρινιστεί χωρίς εγωισμό και έπαρση το πλάισιο στο οποίο όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να συμμορφωθούν και βεβαίως να σεβαστούν.
Εμ εκει ειναι το ζουμι....η αλλιως η ουσια :137:

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

πολύ φοβάμαι πως αν το θέμα για σας παραμένει το κατά πόσο οι φωτογραφίες ήταν "σκληρές" ή όχι, για να προχωρήσετε μετά στη "δίκη¨με τα απαραίτητα πειστήρια, έχετε χάσει το δάσος και μείνατε στο δέντρο. Το πραγματικό ζήτημα σε ένα τέτοιο site με τέτοια πλατιά θεματολογία είναι να διευκρινιστεί χωρίς εγωισμό και έπαρση το πλάισιο στο οποίο όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να συμμορφωθούν και βεβαίως να σεβαστούν. Χωρίς μπαμπούλες και τιμωρίες...
Πιστεύω πως κάτι άλλο μπορεί να συμβαίνει γιαυτό επιμένω για τις φωτό. Βλέπω ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ. Τα προβλήματα δεν λύνονται κουκουλώνοντάς, αλλά αποκαλύπτωντάς τα. Λ.Σ.

Reaction score
6

Δευτερη προταση για να παει πιο κατω το site.

Συμφωνουμε ΟΛΟΙ ανεξαρτητως nick color στην απο ΕΔΩ και περα απολυτη τηρηση των κανονων του φορουμ? Χωρις διακρισεις και ενδεχομενες φιλιες η σκοπιμοτητες η οτιδηποτε αλλο?

ΥΓ. Στο κενο θα πεσει αλλα....γραφτηκε.
Αυτο δεν προκειται να γινει ποτε...

Reaction score
1

Προσωπικά μόνο κουκούλωμα δεν αντιλαμβάνομαι σε αυτό το θέμα. Επιμένετε να δείτε μια φωτογραφία για να κρίνετε τι? Αν επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό του σεξουαλικού περιεχομένου?
Γιατί θα ρωτήσω και γω με τη σειρά μου, όχι τόσο κάποιον απο τα μέλη, όσο κάποιον απο τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας: Η λέξη ΄σκυλάραπας΄που χρησιμοποίησε στο ίδιο αυτό θέμα κάποιο μέλος, συνιστά ύβρη και ρατσιστική ορολογία και αν ναι, το μέλος που τη χρησιμοποίησε τιμωρήθηκε ή όχι? Γιατί εμένα προσωπικά η λέξη αυτή με ενοχλεί περισσότερο απο μια φωτογραφία με γυναικεία οπίσθια.

Reaction score
777
Βρε παιδιά.Έχουμε αποτρελαθεί τελείως?Θα κάνω copy paste όλο το θρέντ και θα το κολλήσω στην έκθεση να γελάμε όλοι μαζί.
Διέγραψε ένας έτσι ας πούμε αδικαιολόγητα τον Κωσταυτιά.
Πάει ο Κωσταυτιάς τσαντίζεται και κατεβάζει μούτρα.Δέν σηκώνει τηλέφωνα,κλείνει τηλεοράσεις και το ρίχνει στα ουίσκια.
Μπαίνει μετά απο 2-3 μέρες και με ένα μελό κείμενο απαντάει οτι μας αγαπάει όλους (και εμείς σε αγαπάμε Κώστα:143:) και οτι έχασε τη μισή ζωή του με το ban και άλλες λοιπές κλάψες.Βέβαια στο όλο σέτ ο Κωσταυτιάς βρίσκει συμπαραστάτες τον Κόγια και άλλους 2-3 οι οποίοι με περίσσεια ανδρείας δίνουν το στέμμα του moderator.Ευκαιρία αυτού να δούμε τα προβλήματα του site.Οι "κακοί" διαχειριστές που όμως όλη μέρα ξημεροβραδιάζονται για να μιλάμε εμείς για αρλούμπες...Το "κακό" γυναικείο φίλο που είναι ανίκανο να διοικήσει και μία μαζική βαβούρα εγωισμών.

ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ????

Εδώ είμαστε για να κάνουμε την πλάκα μας!!!!
Ας δούμε ένα σενάριο που δέν θυμίζει παιδάκια του Δημοτικού...

Μπανιαρίζεται ο Κώστας.Αμέσως παίρνει τηλ τον Ανδρέα.Του λέει "Ρε Αντρίκο με κόψανε.Γιατί?"και απαντάει ο Αντρίκος "Α αυτός ο zoglair τσαντίστηκε επειδή του χάλασες το σάιτ"
Μετά ο Ανδρέας επικοινωνεί με τον zoglair και του λέει τα καθέκαστα.Ο zoglair δίνει μία δικαιολογία συζητάει με τον ear και τελειώνει με γέλιο και χαρά.Το να μήν σηκώνει τηλέφωνα λές και είναι ο Γκλέτσος δέν τον τιμά.
Τώρα τα σου πα μού πες και τα μελό όπως και η επιβεβαίωση της αγάπης είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Αν δέν σας φαίνονται αστεία πάρτε το κείμενο και στην επόμενη έκθεση καρφιτσώστε το να το βλέπει ο κόσμος για να σας επιβεβαιώσει το αστείο του θέματος.
Κώστα το ξέρω οτι δέν θα φύγεις.Δέν γίνεται να φύγεις.Κανείς δέν θα φύγει.Το καφενείο αυτό αποτελεί κομμάτι της ζωής σου.Πάρε ένα τηλέφωνο το zoglair ή καλύτερα ας πάρει ο zoglair που έκανε την πατάτα(δέν έπρεπε να τον κόψει.έπρεπε να τον προειδοποιησει) να τα βρείτε και τέλος.
Αν θέλετε να βρείτε πραγματικά προβλήματα ψάξτε θέματα και βρείτε τα.Τα ban στο συγκεκριμένο σάιτ δέν αποτελούν μέρος των προβλημάτων...

Reaction score
4.305

Εχω ηδη αναφερει πως ειμαι εναντιον ολων των μπαναρισματων,
με η χωρις προειδοποιηση.
Αυτο και μονο το γεγονος με καθιστα ανικανο/ακαταλληλο
για να κατεχω την" ηλεκτρικη καρεκλα" των 2 Νικων και του Χρηστου.
Ενα site ομως τετοιου μεγεθους για να σταθει χρειαζεται καποιους
κανονες.
Ευτυχως(για μενα) δεν ειμαι εγω αυτος που θα τους εφαρμοσει.
Δυστυχως(για αυτους) καποιος πρεπει να κανει την βρωμικη
δουλεια.
Θελεις να παρεις την θεση τους για μια μερα Βασιλη?
Και ο τελειος να εισαι...θα τα ακους.
Δεν μπορει, καποιος απο τους 21.000 θα εχει διαφορετικη γνωμη
απο σενα...
Και πιστευεις Ανδρεα οτι επειδη θα εχουν διαφορετικη αποψη απο μενα θα πρεπει να τους...μαστιγωνω? Κατανοητο και σεβαστο για το βαρος της δουλειας ομως γιατι ρε αδερφε να υπαρχουν αυταρχικες αντιδρασεις απο την ηγεσια του φορουμ. Και εμεις τα απλα μελη ειμαστε σαν αρρωστοι. Καθημερινα με τις ωρες διαβαζουμε τα γραφομενα περνουμε θεσεις συμβουλευουμε και μας συμβουλευουν κανουμε και την πλακα μας που και που. Σιγουρα θα κανουμε και το κρυο αστειο, καποτε θα θυμωσουμε και θα γραψουμε και καμμια βλακεια, ειναι αναγκη να υπαρχει αυτο το απαραδεκτο μπαν και μαλιστα απροειδοποιητα? Επειμενω οτι ειναι προσβλητικο γι αυτον που το δεχεται. Πολυ περισσοτερο αν πιστευει οτι αδικα το δεχεται, γιατι δεν τον περνανε και απο δικαστηριο, πιθανο ο υπευθυνος του φορουμ που επιβαλει την ποινη να κανει κι αυτος λαθος. Και βεβαια η περιπτωση του Κωστα μπορει να ηταν ακραια, ποσες ομως περιπτωσεις μπορει να ειναι θαμενες και να μην πηραν εκταση επειδη ηταν σε μη επιφανη μελη?
Επιμενω σ αυτο οπως βλεπεις γιατι αυτο πιστευω οτι ειναι η πηγη του κακου. Θα πρεπει σιγουρα να τεθει εκ νεου το θεμα του μπαναρισματος στους υπευθυνους του φορουμ. Οσο για τον πουριτανισμο νομιζω οτι τα μελη εδωσαν σαφη απαντηση με τα μεχρι τωρα μηνυματα τους.

Reaction score
1.685

Αυτο δεν προκειται να γινει ποτε...
Ας γινει τοτε και επισημως γνωστο για να ξερει καθε μελος μεχρι που φτανουν τα δικα του ορια και τα ορια των γυρω του. Ετσι θα αποφευγονται παρομοια περιστατικα.
Ετσι πρεπει να γινει.

Reaction score
59

Προσωπικά μόνο κουκούλωμα δεν αντιλαμβάνομαι σε αυτό το θέμα. Επιμένετε να δείτε μια φωτογραφία για να κρίνετε τι? Αν επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό του σεξουαλικού περιεχομένου?
Γιατί θα ρωτήσω και γω με τη σειρά μου, όχι τόσο κάποιον απο τα μέλη, όσο κάποιον απο τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας: Η λέξη ΄σκυλάραπας΄που χρησιμοποίησε στο ίδιο αυτό θέμα κάποιο μέλος, συνιστά ύβρη και ρατσιστική ορολογία και αν ναι, το μέλος που τη χρησιμοποίησε τιμωρήθηκε ή όχι? Γιατί εμένα προσωπικά η λέξη αυτή με ενοχλεί περισσότερο απο μια φωτογραφία με γυναικεία οπίσθια.
Μπράβο! Αν του ρατσιστή δεν του έγινε ban τότε, διερωτώμαι γιατί έγινε στον Κωσταφτιά; Γιατί δεν έγινε σε άλλες περιπτώσεις με γυμνό και έγινε τώρα;;; Λ.Σ.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Η λέξη ΄σκυλάραπας΄που χρησιμοποίησε στο ίδιο αυτό θέμα κάποιο μέλος, συνιστά ύβρη και ρατσιστική ορολογία και αν ναι, το μέλος που τη χρησιμοποίησε τιμωρήθηκε ή όχι?
Που γράφτηκε αυτό;

Reaction score
10
Βρε παιδιά.Έχουμε αποτρελαθεί τελείως?Θα κάνω copy paste όλο το θρέντ και θα το κολλήσω στην έκθεση να γελάμε όλοι μαζί.
Διέγραψε ένας έτσι ας πούμε αδικαιολόγητα τον Κωσταυτιά.
Πάει ο Κωσταυτιάς τσαντίζεται και κατεβάζει μούτρα.Δέν σηκώνει τηλέφωνα,κλείνει τηλεοράσεις και το ρίχνει στα ουίσκια.
Μπαίνει μετά απο 2-3 μέρες και με ένα μελό κείμενο απαντάει οτι μας αγαπάει όλους (και εμείς σε αγαπάμε Κώστα:143:) και οτι έχασε τη μισή ζωή του με το ban και άλλες λοιπές κλάψες.Βέβαια στο όλο σέτ ο Κωσταυτιάς βρίσκει συμπαραστάτες τον Κόγια και άλλους 2-3 οι οποίοι με περίσσεια ανδρείας δίνουν το στέμμα του moderator.Ευκαιρία αυτού να δούμε τα προβλήματα του site.Οι "κακοί" διαχειριστές που όμως όλη μέρα ξημεροβραδιάζονται για να μιλάμε εμείς για αρλούμπες...Το "κακό" γυναικείο φίλο που είναι ανίκανο να διοικήσει και μία μαζική βαβούρα εγωισμών.

ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ????

Εδώ είμαστε για να κάνουμε την πλάκα μας!!!!
Ας δούμε ένα σενάριο που δέν θυμίζει παιδάκια του Δημοτικού...

Μπανιαρίζεται ο Κώστας.Αμέσως παίρνει τηλ τον Ανδρέα.Του λέει "Ρε Αντρίκο με κόψανε.Γιατί?"και απαντάει ο Αντρίκος "Α αυτός ο zoglair τσαντίστηκε επειδή του χάλασες το σάιτ"
Μετά ο Ανδρέας επικοινωνεί με τον zoglair και του λέει τα καθέκαστα.Ο zoglair δίνει μία δικαιολογία συζητάει με τον ear και τελειώνει με γέλιο και χαρά.Το να μήν σηκώνει τηλέφωνα λές και είναι ο Γκλέτσος δέν τον τιμά.
Τώρα τα σου πα μού πες και τα μελό όπως και η επιβεβαίωση της αγάπης είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Αν δέν σας φαίνονται αστεία πάρτε το κείμενο και στην επόμενη έκθεση καρφιτσώστε το να το βλέπει ο κόσμος για να σας επιβεβαιώσει το αστείο του θέματος.
Κώστα το ξέρω οτι δέν θα φύγεις.Δέν γίνεται να φύγεις.Κανείς δέν θα φύγει.Το καφενείο αυτό αποτελεί κομμάτι της ζωής σου.Πάρε ένα τηλέφωνο το zoglair ή καλύτερα ας πάρει ο zoglair που έκανε την πατάτα(δέν έπρεπε να τον κόψει.έπρεπε να τον προειδοποιησει) να τα βρείτε και τέλος.
Αν θέλετε να βρείτε πραγματικά προβλήματα ψάξτε θέματα και βρείτε τα.Τα ban στο συγκεκριμένο σάιτ δέν αποτελούν μέρος των προβλημάτων...
Tα ρέστα μου. Όλο το θέμα τελειώνει στο παραπάνω μήνυμα!

Reaction score
1

Αυτό ακριβώς λέω και εγώ! Ότι η επιλεκτική χρήση των κανονισμών συνιστά αυταρχισμό και απόδειξη εγωισμού και όχι πράξη δικαιοσύνης! Εκεί είναι η ουσία του πράγματος και μόνο για αυτό ο τιμωρημένος χρήστης έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται προσβεβλημένος!
Όλα τα άλλα...

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members