- Reaction score
- 0
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?
Έγινε το πολύ παραπάνω απ' ότι κι εσύ ο ίδιος μπορεούσες να περιμένεις. Υπέρ σου. Δεν χρειάζεται "Victory Parade". Ταπεινοφροσύνη χρειάζεται.
Δεν χρειάζεται να λυθούν οι «απορίες» του Λουκά.
Γιατί και άλλοι, εξ ίσου «σπουδαίοι άνθρωποι» με σένα έχουν θιγεί, κι αυτοί δεν πρόκειται να «αποκατασταθούν». Θα μείνουν με την πικρία. Και δεν εννοώ zoglair-wanda μόνον.
--------------------------------------------------------------
Επιτρέψτε μου να επισημάνω κι εγώ κάτι:
Αν σ' αυτό το σημείο όλοι πούμε «ουφ, πάει κι αυτό», τότε η επόμενη κρίση είναι πολύ κοντά και θα είναι πολύ μεγάλη.
Δεν υπάρχει χώρος ούτε για «ανακουφιστικά» ποστς με γελάκια και χαρές για το «αίσιο τέλος», ειδικά από το Ιδρυτή, ούτε χρόνος πολύς για να συνέλθει το σάιτ από το έκζεμα που το τρώει.
Πολλοί (και "σημαντικοί") άνθρωποι -εννοώ και πάμπολλα «απλά» μέλη- μεταξύ αυτών κι εγώ, είναι πολύ στεναχωρημένα.
Αν κάποιος θεωρεί ότι τέλειωσαν όλα, πρέπει να ξαναπάει στο δημοτικό.
Ακούς Ανδρέα Καφάτε; Τα ζάρια πρέπει να έρθουν στα χέρια σου. Σκύψε και πάρτα και ανέλαβε επιτέλους τις τύχες του «μαγαζιού» σου.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΣΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ. ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΪΤ ΣΟΥ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!
Αν θέλεις πράγματι να αποδείξεις ότι είσαι «μεγάλο» παιδί, άξιος Επίατρος, και πάνω απ' όλα, σώφρων άνθρωπος, σταμάτα εδώ την θριαμβολογία σου.Για τον Λουκά, επειδή έσκασε ο άνθρωπος να το ζητάει και κανείς δε του δίνει σημασία, και χωρίς να επιθυμώ σε καμιά των περιπτώσεων η κίνησή μου αυτή να καταλήξει σε "λαικό δικαστήριο", ποστάρω το πρώτο ποστ μου έναρξης του επίμαχου θρεντ. Άρα Λουκά, ουσιαστικά απαντώ και στο ερώτημά σου....:126:
------------Τίτλος:------------
'Πικάντικες'' (κι αστείες) φωτογραφίες... (adults, please enter!)
------------Τίτλος:------------
.... κλπ, κλπ
Έγινε το πολύ παραπάνω απ' ότι κι εσύ ο ίδιος μπορεούσες να περιμένεις. Υπέρ σου. Δεν χρειάζεται "Victory Parade". Ταπεινοφροσύνη χρειάζεται.
Δεν χρειάζεται να λυθούν οι «απορίες» του Λουκά.
Γιατί και άλλοι, εξ ίσου «σπουδαίοι άνθρωποι» με σένα έχουν θιγεί, κι αυτοί δεν πρόκειται να «αποκατασταθούν». Θα μείνουν με την πικρία. Και δεν εννοώ zoglair-wanda μόνον.
Επιτρέψτε μου να επισημάνω κι εγώ κάτι:
Αν σ' αυτό το σημείο όλοι πούμε «ουφ, πάει κι αυτό», τότε η επόμενη κρίση είναι πολύ κοντά και θα είναι πολύ μεγάλη.
Δεν υπάρχει χώρος ούτε για «ανακουφιστικά» ποστς με γελάκια και χαρές για το «αίσιο τέλος», ειδικά από το Ιδρυτή, ούτε χρόνος πολύς για να συνέλθει το σάιτ από το έκζεμα που το τρώει.
Πολλοί (και "σημαντικοί") άνθρωποι -εννοώ και πάμπολλα «απλά» μέλη- μεταξύ αυτών κι εγώ, είναι πολύ στεναχωρημένα.
Αν κάποιος θεωρεί ότι τέλειωσαν όλα, πρέπει να ξαναπάει στο δημοτικό.
Ακούς Ανδρέα Καφάτε; Τα ζάρια πρέπει να έρθουν στα χέρια σου. Σκύψε και πάρτα και ανέλαβε επιτέλους τις τύχες του «μαγαζιού» σου.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΣΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ. ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΪΤ ΣΟΥ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!