Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.180
Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Νομίζω η υπόθεση μετά απο αυτό

και αυτό

σηκώνει αυτό

(που είναι ο Μιχάλης βρε παιδί μου...)

Reaction score
1.845

Θεωρώ ότι δεν είναι ούτε η θεματική κατηγορία κατάλληλη να γίνουν εδώ προτάσεις, αλλά ούτε και το θέμα, με άσχετο τίτλο και μετά από ένα σκασμό μηνύματα. Καλύτερα να γίνουν στη σωστή κατηγορία, σε νέο θέμα.
Επίσης να θυμίσω ότι δεν έχω προσωπικές βλέψεις. Ούτε οικονομικές, αυτό είναι προφανές, αλλά ούτε και εξουσίας, όπως γνωρίζουν πολύ καλά κάποιοι ψηλά. Άρα ότι λέω, είναι η επιθυμία ενός θεατή να βλέπει την ομάδα να παίζει καλύτερη μπάλα.

Αν δεν υπάρχουν διαφωνίες, να ανοίξω το νέο θέμα.

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Θεωρώ ότι δεν είναι ούτε η θεματική κατηγορία κατάλληλη να γίνουν εδώ προτάσεις, αλλά ούτε και το θέμα, με άσχετο τίτλο και μετά από ένα σκασμό μηνύματα. Καλύτερα να γίνουν στη σωστή κατηγορία, σε νέο θέμα.
Επίσης να θυμίσω ότι δεν έχω προσωπικές βλέψεις. Ούτε οικονομικές, αυτό είναι προφανές, αλλά ούτε και εξουσίας, όπως γνωρίζουν πολύ καλά κάποιοι ψηλά. Άρα ότι λέω, είναι η επιθυμία ενός θεατή να βλέπει την ομάδα να παίζει καλύτερη μπάλα.

Αν δεν υπάρχουν διαφωνίες, να ανοίξω το νέο θέμα.
αυτο τι σημαινει?:118:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Εγώ καταλαβαίνω ότι η αγωνία του, δεν θέλει να μεταφραστεί ώς αγωνία λόγω κάποιων δικών του "θέλω" αλλά ως αγωνία ενός απλού μέλους.

Το κατάλαβα σωστά;

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Εγώ καταλαβαίνω ότι η αγωνία του, δεν θέλει να μεταφραστεί ώς αγωνία λόγω κάποιων δικών του "θέλω" αλλά ως αγωνία ενός απλού μέλους.

Το κατάλαβα σωστά;
Αυτο το καταλαβα κι εγω. Η ερωτηση μου εχει να κανει με τη λεξη οικονομικες.

Reaction score
1.845

Αν και στο εξήγησε ο Χρήστος

Το κατάλαβα σωστά;
θα το κάνω "ψιλά".

Αν είχα επαγγελματική ενασχόληση στο χώρο audio-video, λογικό είναι κάποιος να σκεφτεί πως ενδεχομένως θέλω "υπόγεια" να προωθήσω κάποια πράγματα. :126:

Reaction score
1.180

Το αν υπάρχουν ή όχι κάποιες οικονομικές βλέψεις σε κάποια μέλη δεν είναι κακό, ούτε υποχρεωτικό να απαρνηθεί κάποιος την όποια ιδιότητα του ως επαγγελματίας.

Αν κάποιος έχει εμπορική ενασχόληση με το χώρο δεν είναι απαγορευμένο να βρίσκεται εδω αρκεί να το δηλώνει, όπως αναφαίρουν και οι κανονισμοί.

ps. Το θέμα διαχείρησης του φόρουμ σε επίπεδο (ΔΟ/ΣΟ) πάντως θα χρειαστεί εκτενή συζήτηση. Ισως να χρειαστεί συζήτηση και στο θέμα του προσανατολισμού (πόσο ανοικτό ή κλειστό αντικείμενο έχει)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Μπανιαρίστηκε ο EAR?

Αν κάποιος έχει εμπορική ενασχόληση με το χώρο δεν είναι απαγορευμένο να βρίσκεται εδω αρκεί να το δηλώνει, όπως αναφαίρουν και οι κανονισμοί.
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ!

Reaction score
1.845

... Αν δεν υπάρχουν διαφωνίες, να ανοίξω το νέο θέμα.
Είναι τόσο έντονες οι διαφωνίες; Τι να πιστέψω;

Ότι και να 'ναι θα αποφασίσω αργότερα, Φεύγω. :403:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η εξέλιξη του θέματος δεν έχει και τόσο happy end όσο φαίνεται. Δεν έχετε καταλάβει ορισμένοι τι έχει γίνει. Κάποια θέματα που θίχτηκαν και από τον καρντάση, παραμένουν χωρίς λύση και είναι πάρα πολύ σοβαρά. Το τελευταίο που πρέπει να μας απασχολεί ρε συ ανέμελε, είναι αν θα ανοίξεις νέο θέμα, που και πως. Είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν θα πει σε αυτό το site μην λέτε την άποψή σας. Κατά την ταπεινή μου άποψη όμως θα πρέπει οπωσδήποτε να περιμένεις την Διαχείριση να δώσει το kick off για μια κουβέντα εφ' όλης της ύλης.

Περιμένω αυτή η κουβέντα να ξεκινήσει με έναυσμα τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές, το απαραίτητο σπάσιμο αβγών και αρκετό "αίμα". Τόσο για τα λάθη που έχουν γίνει, όσο και για άλλα θέματα, πχ συντονιστών που δεν συντονίζουν ή δεν κάνει να συντονίζουν. Μόνο τότε θα δούμε σοβαρά βήματα προς τα εμπρός. Επαναλαμβάνω η κατάσταση είναι σοβαρή. Δείχνει να μην έχει καταλάβει κανείς ότι έχει παραιτηθεί και ο zoglair. Δεν ξέρω τι σημαίνει ότι στο προφίλ του λέει Admin και όχι Διαχειριστής αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Χρήστος τρέχει μόνος του να απαντά σε όλους σας. Προφανώς λοιπόν πρέπει να λυθούν κάποια άλλα ζητήματα πρώτα γι αυτό περιμένετε και δώστε προτεραιότητα στα όργανα του site.

Επίσης αυτή η κουβέντα θα πρέπει να προστατευθεί. Να προστατευθεί τόσο από τους πικρόχολους που δήθεν θέλουν το καλό του site, όσο και από τους κομπλεξικούς που στην αναμπουμπούλα χαίρονται ή τις "σουρλουλούδες", τους ρεζίληδες με τα ψυχολογικά προβλήματα και τα γυναικεία user names...

IMHO λοιπόν, υπομονή και αναμονή για την πρωτοβουλία της διοίκησης του site.

...

Reaction score
1.845

Δεν έχω κάνει κίνηση, αν και εύκολα θα μπορούσα, γιατί δεν με ενδιαφέρει να πως κάτι αν δεν διαπιστώσω διάθεση "ακοής". Αν δεν πειστώ ότι κάποιοι έχουν καταλάβει πως πρέπει επιτέλους να ακούσουν. Όχι μόνο εμένα φυσικά, γιατί πιστεύω πως θα πάρουν μέρος και άλλοι, αλλιώς πάλι δεν υπάρχει νόημα.

Σε διαφορετική περίπτωση έχω διασκεδαστικότερα πράγματα να ασχοληθώ. :126:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Δεν έχω κάνει κίνηση, αν και εύκολα θα μπορούσα, γιατί δεν με ενδιαφέρει να πως κάτι αν δεν διαπιστώσω διάθεση "ακοής". Αν δεν πειστώ ότι κάποιοι έχουν καταλάβει πως πρέπει επιτέλους να ακούσουν. Όχι μόνο εμένα φυσικά, γιατί πιστεύω πως θα πάρουν μέρος και άλλοι, αλλιώς πάλι δεν υπάρχει νόημα.

Σε διαφορετική περίπτωση έχω διασκεδαστικότερα πράγματα να ασχοληθώ. :126:

Πες ρε συ.
Παρακαλια θελεις?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θέλω να επαναλάβω το μήνυμα που έγραψα στον ΕAR με αφορμή όσα έγραψε ο Νίκος Τσαρουχάς:

Λίγα έγραψα πριν, λίγα θα γράψω τώρα. Ακόμα δεν χρειάζονται πολλά λόγια από μένα.

Από όλο το μήνυμα του Κώστα απομόνωσα τις παραπάνω φράσεις.

Προχθές έγραψα "Θα τα πούμε όλα εδώ σήμερα. Εγώ τουλάχιστον δεν θέλω να κρυφτώ."

Σήμερα έγραψα "Και να τα διορθώνουμε συνεχώς. Και ο καλύτερος τρόπος είναι να ακούμε.

Και επίσης: "Σήμερα βλέπω από όσους έχουν γράψει μέχρι τώρα ένα ειλικρινές ενδιαφέρον για το avsite."

Ωραία λόγια θα μου πείτε αλλά εγώ και σήμερα θα επιμείνω σε αυτά τα λόγια και θα τα επαναλάβω. Ξανά. Τώρα έχουν μεγαλύτερη αξία.

Όλες αυτές τις μέρες έβλεπα ένα ειλικρινές ενδιαφέρον από όλους για το avsite.

Επειδή λοιπόν υπήρξε αυτό το ενδιαφέρον δεν πρέπει να δούμε ό,τι έγινε σαν μία αμερικάνικη ταινιούλα με happy end.

Το οφείλουμε σε όλους όσους κάθισαν και διάβασαν και έγραψαν.

Σήμερα προσωπικά εγώ δεν μπορώ να κάνω συζήτηση για τα παραπάνω που αναφέρεις. Έχω μία πρώτη άποψη. Έχω ίσως έναν βασικό κορμό. Όμως -κακά τα ψέματα - το τελευταίο διάστημα δεν το είχα ψάξει τόσο πολύ. Χρειάζεται λίγος χρόνος. Όμως εσύ Κώστα είναι καλό να σημειώσεις αυτό το μήνυμά μου.

Εγώ αυτό που θα κάνω αύριο είναι να ξαναδιαβάσω όλες τις 50 σελίδες που γράφτηκαν.
Εγώ εδώ θα είμαι. Θα ακούσω κάθε σχόλιο κάθε συζήτηση κάθε προτροπή και πρόταση. Κάθε άποψη.

Όλα μπορούν να λυθούν αν έχουμε καλή διάθεση και προσπαθήσουμε πραγματικά όλοι.

Reaction score
1.845

Ποτέ παρακάλια. Παρακαλετό=ξυνό.

Δεν διαβάζεις τι γράφει ο Νίκος παραπάνω; Αυτή την ώρα κανείς δεν ακούει.
Επίσης, όπως λέει, αυτή η συζήτηση πρέπει να προστατευτεί. Και επειδή δεν είναι ίδιο των ιδεών μου να γίνει κρυφά (π.χ. με pm's), έχω ετοιμάσει από χθες κάποιους κανόνες διαλεκτικής, με τους οποίους, αν υπάρξει συμφωνία, θέλω να διεξαχθεί η κουβέντα.

Reaction score
1.845

Δεν διαβάζεις προσεκτικά. Δεν έχω πρόθεση να επιβάλλω τίποτα. Έγραψα "αν υπάρξει συμφωνία". :126:
Πάντως χωρίς κανόνες, έτσι για το θεαθήναι, δεν έχω πρόθεση να μετάσχω. Έχει γίνει και παλιότερα και δεν οδήγησε πουθενά, με τα σημερινά αποτελέσματα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ρε συ Μητσο , λες οτι εχεις ετοιμασει κανονες διαλεκτικης, η οχι?

Reaction score
1.845

Ναι, αλλά επιδέχονται τροποποιήσεις, ανάλογα με "το κοινό αίσθημα". :126:

Reaction score
0

Σας παρακολουθώ χρόνια, χωρίς βέβαια να συμμετέχω ενεργά.
Λυπάμαι για τα μέλη που εντελώς καλοπροαίρετα καταθέτουν τις απόψεις τους και τις αγωνίες τους, πιστεύοντας πως ανυστερόβουλα και καλοπροαίρετα λειτουργούν όλοι.
Αιτία μπαναρίσματος 1-2 φωτογραφίες ακούγεται αστείο.
Προφανώς υπάρχει κάποια σύγκρουση συμφερόντων(κάθε είδους) που επιμελώς θέλετε να αποκρύψετε και χρόνια τώρα συμβαίνει πίσω από δήθεν ειλικρινείς συμβουλές, απομυθοποιήσεις συσκευών και χειραγώγησης αγοραστικών επιλογών. Χρωματίζονται μάλιστα και απο κάποιο χιούμορ ή πολύ περισσότερο από ύφος αυθεντίας σε δήθεν τεχνικές αναλύσεις.
Τι έγινε παιδιά? δεν τα βρίσκετε τώρα μεταξύ σας?

Reaction score
4

....
Ας πούμε την άποψή μας ξεκάθαρα.
Δεν ξέρω αν έχει νόημα αλλά θα το κάνω τώρα στο τέλος αφού είπα μερικά πράγματα πριν τους εμπλεκόμενους..

Πάλι έπεσαν πολλές έννοιες που δεν έχουν συγκεκριμένα όρια και εκεί γίνεται και το μπέρδεμα μεταξύ μας.
Ζήτησα να μάθω την "αρχή" που το έκανε γιατί για μένα σημαίνει πολλά.
Υπάρχει η "αρχή" που κρίνει + αποφασίζει και η "εκτελεστική" που τηρεί απλά τους κανόνες.
Η πρώτη πρέπει να αξιολογήσει μια κατάσταση (δικαστής) και έχει "περιθώρια" πριν αποφασίσει ενώ η δεύτερη είναι κάτι σαν "αυτόματη" χωρίς περαιτέρω άποψη (αστυνομία)
Αν λοιπόν η Δ.Ο. (θέλει να) έχει τον δεύτερο ρόλο καλώς έπραξε αν όμως θέλει να έχει τον πρώτο, υπάρχουν σημεία με ...."κενό".

Αν σκοπός είναι να προφυλάξουμε το portal πρέπει να ξέρουμε και τον κίνδυνο. Αδυνατώ να πιστέψω ότι αυτός ήταν ο Ear και ο λόγος είναι απλός...(γνωστό πρόσωπο, παλαιό μέλος, σεβαστός, κτλ)
Έτσι λοιπόν, αν η "αρχή" υπολόγιζε σωστά την κατάσταση, θα μπορούσε να σβηστεί το θέμα και να του έστελναν ένα μήνυμα με τον λόγο και την προειδοποίηση ότι δε επιτρέπεται να ποστάρει τέτοιες photos...., γιατί όμως να "φάει απευθείας" μπαν, μήπως έκανε κάτι παραπάνω..??

Η δική μου γνώμη είναι ότι το θέμα του ear μηδένισε σε αξία την "επιθυμία" (Θέμα) της wanda και αυτό έφερε το όλο "κακό".

Σωστά ειπώθηκε ότι μέλη θα σκεφτόντουσαν ότι "μερικοί" είναι πάνω από τους κανονισμούς και κάνουν ότι θέλουν..., μέχρι ένα σημείο , σωστό.
Εκεί που διαφωνώ είναι ότι το θέμα ''Πικάντικες'' φωτογραφίες και συναφή θέματα" βρίσκετε στα "λοιπά θέματα" και όχι στους "κανόνες λειτουργίας", οπότε πρόκειται για ένα απλό θέμα και όχι για κάτι που πρέπει να τηρήσουμε ως νόμο (ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε όταν έγινε)
Αν γινόταν στην κατηγορία Avsite και είχε την υπογραφή του ΔΟ, κτλ (δεν ξέρω τις ομάδες) θα ήταν κάτι διαφορετικό.
Θα μπορούσαμε να το σχολιάσουμε, να ορίσουμε τι είναι πικάντικο και πρόστυχο κτλ και γενικότερα να γίνει κουβέντα ώστε να δούμε τι πραγματικά η "αρχή" θέλει από εμάς και τα όριά του.

Από την πλευρά του ear θα ήθελα να στείλει με pm την άποψή του στα μέλη-συντονιστές και όχι να τα ανακοινώσει δημόσια.
Θα μπορούσε να φτιάξει ένα πιο "σωστό"-"καθαρό" κείμενο που να εξηγεί γενικά πικρία του για τα γεγονότα που συνέβησαν.

Αν μπορούσα να κάνω μια ευχή θα ήταν να σβηστεί αυτό το θέμα (αφού: συμφωνούν όλοι + κρατήσει ο καθένας από τους αποδέκτες του μηνύματος του ear το κομμάτι που τον αφορά :126:), να ζητηθεί συγνώμη και από τις δύο πλευρές ανάλογα για τα λάθη που έγιναν και να προσπαθήσουν όλοι να το ξεχάσουν.

Πάντως αν θέλετε να "ανεβάσετε" την ποιότητα του portal καλό θα ήταν να είστε ευαίσθητοι και με τα άλλα του κανονισμού.
Απαγορεύεται η δημοσίευση μηνύματος που είναι ανήθικο, χυδαίο, με σεξουαλικό περιεχόμενο, ρατσιστικό, απειλητικό, προσβλητικό ή που να παραβιάζει τον νόμο.
Ρατσισμός υπάρχει φουλ (δες πολιτική) και προσβολές αμέτρητες ακόμα και από συντονιστές...και δεν μιλάω για "ηθική" και "χυδαιότητα" που βλέπουμε επανηλημένα από κάποιους !!
Νομίζω θα ήταν χρήσιμο να γίνει ένα νέο θέμα και να προσπαθήσουμε να καταγράψουμε τι μας ενοχλεί και τι δεν πρέπει να κάνουμε, όπως αυτό αλλά με πιο αυστηρή χροιά*)

*Δωράκι για τον Κώστα :137:

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt