Πρόβλημα με update σε Marantz Cinema 40

Reaction score
142
Καλημέρα σας,
Έχω τον Marantz Cinema 40 και πιθανόν μετά από προσπάθεια αυτόματης ενημέρωσης firmware, είδα στην οθόνη ένα μήνυμα λάθους σχετικό με το δίκτυο.

Μετά από αυτό δεν μπορώ πλέον να μπω στο setup menu, προσπαθεί να κάνει connect στο δίκτυο και δεν μπορεί, προσπάθησα να του κάνω reset τόσο για τις βασικές ρυθμίσεις όσο και για το firmware restore χωρίς να μπορεί να ολοκληρωθεί καμία προσπάθεια.

Reset στο network δεν βλέπω να ανταποκρίνεται σε κάτι (αυτό το right cursor που λέει μαζί με το dimmer δεν ξέρω αν το πατώ σωστά).

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση το firmware του ενισχυτή να κυκλοφορεί ως αρχείο ώστε να το περάσω χειροκίνητα μέσω usb μήπως και συνέλθει.

Ευχαριστώ!

Attachments

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.647
Εχω ψάξει και εγω για τον marantz cinema 60 να βρω αρχείο αλλά δεν κατάφερα ποτε να βρω.

Reaction score
142
Ναι, εκεί βλέπω να καταλήγει.
Είναι αστείο σε έναν τέτοιο ενισχυτή να μην δουλεύει επειδή δεν πήρε σωστά την αυτόματη ανανέωση του firmware και να πρέπει να το κουβαλάς στο service ενώ δεν έχει πρόβλημα στο υλικό.. :idk:

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.647
Προσπάθησες να τον κάνεις hardware reset; Copilot: When a Marantz Cinema firmware update fails, it's usually a network issue or interruption; first, check your network, power cycle the unit, then try again, but if it persists, perform a factory reset (often by holding buttons like M-DAX/INFO while plugging in) and retry the update, or contact Marantz support if errors continue as the unit might need service.

Reaction score
142
Το πιό πιθανό είναι να μπορέσει το service του αντιπροσώπου να περάσει το παλιό firmware.
Ποιός είναι ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα? Έχει πέσει και πάνω στις γιορτές το πρόβλημα..

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.135
Members
38.660
Νεότερο μέλος
nikosnatsios1989