- Reaction score
- 10
Re: Απάντηση: Re: Μπανιαρίστηκε ο EAR?
Επιτρεψτε μου να εχω διαφορετικη αποψη... Και η αποψη μου στηριζεται στις 4 παραιτησεις, στην μια αιτηση αποκαθηλωσης, σε προσωπικα μνμ μεταξυ υπευθυνων που εχουν διαγραφει απο το συγκεκριμενο θρεντ, απο επιβολες ποινων εντελως υποκειμενικες ενω σε αλλα προσωπα υπηρξε ανοχη, απο ανυπαρξια συντονιστων, απο ελλειψη συνεννοησης και διαφορα αλλα... Αν δεν βλεπετε οτι υπαρχει σοβαρο ζητημα και προβλημα, τοτε εθελοτυφλειτε...
Καλέ μου Φίλε !!!! Μην τρελαθούμε κιόλας ! Δεν έγινε η συντέλεια του κόσμου....Δεν καταστρέφεται το σύμπαν ....Δεν καταρρέει το διαδίκτυο....Δεν μας πολιορκεί ο Χίτλερ σε συμμαχία με τους ερυθρούς χμερ....
Εντάξει ...Το site (μέσω κάποιων διαχειριστικών-συντονιστικών στελεχών) φαίνεται να ανέχεται επιλεκτικά κάποιες φιλοσοφίες (απο πολιτικοκοινωνικές μέχρι τεχνολογικές) και να απαξιώνει τις υπόλοιπες , φαίνεται να ανέχεται-δέχεται την αποκλίνουσα συμπεριφορά κάποιων μελών χωρίς να κάνει το ίδιο με κάποια άλλα....Δεν είναι όμως ο κανόνας και γίνεται μάλλον άναρχα και αμεθόδευτα...Θεωρώ ότι οι ισορροπίες πρέπει να τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια...Δεν είναι εύκολο...Αλλά επιβάλλεται να το πετύχουμε και θα το πετύχουμε.....
Επιτρεψτε μου να εχω διαφορετικη αποψη... Και η αποψη μου στηριζεται στις 4 παραιτησεις, στην μια αιτηση αποκαθηλωσης, σε προσωπικα μνμ μεταξυ υπευθυνων που εχουν διαγραφει απο το συγκεκριμενο θρεντ, απο επιβολες ποινων εντελως υποκειμενικες ενω σε αλλα προσωπα υπηρξε ανοχη, απο ανυπαρξια συντονιστων, απο ελλειψη συνεννοησης και διαφορα αλλα... Αν δεν βλεπετε οτι υπαρχει σοβαρο ζητημα και προβλημα, τοτε εθελοτυφλειτε...