Assassin's Creed ΙΙ - Η αδελφότητα των εκτελεστών επιστρέφει

Reaction score
0
Απάντηση: Assassin's Creed ΙΙ - Η αδελφότητα των εκτελεστών επιστρέφει

Ααα......
Το παιχνίδι σε PS3 είναι 720p αλλά ξέχασα να δω τι format ήχου έχει. Κοστίζει 59.90€ στα περισσότερα καταστήματα (το αγόρασα 53€ λόγω έκπτωσης)
Το παιχνιδι ειναι 1080p μηπως δεν το εχεις ελεγξει;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Assassin's Creed ΙΙ - Η αδελφότητα των εκτελεστών επιστρέφει

και μένα σε 720p έπαιξε....

2 ημερονύχτια και το τελείωσες???? σαν κάτι να μη μας λες καλά, το παιχνίδι το τελείωσα με 27 ώρες παιχνιδιού βάσει στατιστικών(για το Θεό, όχι συνεχόμενες!!!)....καλά, δεν έτρωγες? δεν κοιμόσουν???? δεν κ@τουρ@γες?????? για να μην πω κάτι άλλο...!!!

Αν τα έκανες όλα τα παραπάνω μαζί, τότε είσαι ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!!!

Reaction score
51

Γιάννο, ο προβολέας διαβάζει αυτόματα τι σήμα δέχεται και μου το εμφανίζει στις πληροφορίες. Μου έδειξε 720p (και μετά που έπαιξα πχ GT5 γύρισε στο 1080p όπως και στα μενού του PS3)

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: Assassin's Creed ΙΙ - Η αδελφότητα των εκτελεστών επιστρέφει

2 ημερονύχτια και το τελείωσες???? σαν κάτι να μη μας λες καλά, το παιχνίδι το τελείωσα με 27 ώρες παιχνιδιού βάσει στατιστικών(για το Θεό, όχι συνεχόμενες!!!)....καλά, δεν έτρωγες? δεν κοιμόσουν???? δεν κ@τουρ@γες?????? για να μην πω κάτι άλλο...!!!

Αν τα έκανες όλα τα παραπάνω μαζί, τότε είσαι ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!!!

Δημήτρη παίζει και το ενδεχόμενο να είναι πιο επιφανειακός τερματισμός στο παιχνίδι.
Αν δεν το ψάχνεις πολύ μπορείς να το τερματίσεις πολύ πιο γρήγορα.
Στο λέω γιατί ένας μαθητής μου επίσης το τερμάτισε γρήγορα αλλά όταν του ανέφερα για το αν άνοιξε τα καταστήματα στην βίλα, αν αγόρασε πίνακες, αν πήρε όλα τα όπλα και στολές, αν πήγε στο υπόγειο της βίλας για να ανοίξει την πόρτα, με κοίταξε με απορία..... :126:

Απλά εγώ έχω συνηθίσει να πηγαίνω πιο αργά γιατί μου αρέσει να ψάχνω τις διαδρομές. Συνήθεια που έχω από την Lara....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Assassin's Creed ΙΙ - Η αδελφότητα των εκτελεστών επιστρέφει

Αν τα έκανες όλα τα παραπάνω μαζί, τότε είσαι!!!
Σε δυο ημερονυχτια συνολο.Σε διαστημα ομως 4ων ημερων(και αυτο γιατι εφυγα απο το σπιτι για μια μερα για μια επισκεψη.Αλλιως...).Γυρω στις 20-25 ωρες(δεν θυμαμαι και δεν εψαξα).Οταν λεω το τερματησα οχι 100% αλλα γυρω στο 89-90%.Δηλαδη τα εχω ολα εκτος απο πινακες,φτερα και καποια οπλα.Τα οπλα δεν μου ηταν απαραιτητα γιατι ειχα τα παντα του Altair(καλα μολις τα πηρα ποροθηκα).Για την αναληση τωρα εμενα το παιχνιδι πισω (στο κουτι) γραφει 1080p.Τωρα δεν ξερω ή λεω κατι λαθος ή ειναι διαφορετικες εκδώσεις.
ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!!!
Αυτο ειναι το επωνυμο μου χωρις το Α.

Reaction score
51

Σε δυο ημερονυχτια συνολο.Σε διαστημα ομως 4ων ημερων(και αυτο γιατι εφυγα απο το σπιτι για μια μερα για μια επισκεψη.Αλλιως...).Γυρω στις 20-25 ωρες(δεν θυμαμαι και δεν εψαξα).Οταν λεω το τερματησα οχι 100% αλλα γυρω στο 89-90%.Δηλαδη τα εχω ολα εκτος απο πινακες,φτερα και καποια οπλα.Τα οπλα δεν μου ηταν απαραιτητα γιατι ειχα τα παντα του Altair(καλα μολις τα πηρα ποροθηκα).
Έχεις και την ηλικία και τον χρόνο να παίξεις με τέτοιους ρυθμούς βρε Γιάννο :126:
Εγώ δεν μπορώ να «καώ» τόσο πολύ.....

Για την αναληση τωρα εμενα το παιχνιδι πισω (στο κουτι) γραφει 1080p.Τωρα δεν ξερω ή λεω κατι λαθος ή ειναι διαφορετικες εκδώσεις.
Δεν θυμάμαι τι γράφει στο κουτί.
Και αποκλείεται να υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις.
Όταν ανοίγω το PS3 όλα τα μενού είναι κανονικά 1080p και στο Assassin's Creed II κατεβαίνει στα 720p.
Δεν με χαλάει γιατί ingame έχει απίστευτα γραφικά και στο μόνο κομμάτι που θα ήθελα καλύτερα γραφικά είναι στα cinematics που δείχνει πρώτο πλάνο πρόσωπα.

Αυτο ειναι το επωνυμο μου χωρις το Α.
Πλάκα πλάκα....:107:

Reaction score
0

Giovanni Dimitropoulos said:
Δεν θυμάμαι τι γράφει στο κουτί.
Ναι αλλα αφου εμενα ετσι γραφει στο κουτι λογικο δεν ειναι να σηκωνει εως 1080?Τωρα περισσοτερα ξερετε εσεις.Αν γραφει 1080 και παιζει 720 δεν ξερω.

Reaction score
1.995

Με ενημέρωσαν απο Πλαίσιο ότι έρχεται για pc την άλλη εβδομάδα....ισχύει?

Reaction score
80

Κυκλοφορησε και το πρωτο expansion του παιχνιδιου, ριξτε μια ματια στο playstation store

Reaction score
51

Κυκλοφορησε και το πρωτο expansion του παιχνιδιου, ριξτε μια ματια στο playstation store

Από όσα έμαθα, είναι ένα extra level στο Forli, περίπου μιας ώρας.
Και αναμένεται αντίστοιχο για την Ρώμη.
Ελπίζω να μην είναι αναγκαία η ύπαρξη του extra level στο Forli για να εγκαταστήσουμε την Ρώμη

Reaction score
1.995

Μιάς και κυκλοφόρησε για PC σκεφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω.
ΑΛΛΑ......για να παίξεις πρέπει να είσαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ οn-line με τους servers Ubisoft....!!!!
Και σαν να μην φτάνει αυτό, έπεσα πάνω και σ'αυτό και σ'άυτο το αρθρό και ψιλο ξενέρωσα.....!!!!:108:

Να δώσω τα 40 γιούρα ή θα μου σπάσουν τα νεύρα και δεν θα μπορώ να παίξω στο τέλος.....? (άσε που αν το περάσω στο laptop και κατέβω πχ στο χωριό που δεν υπάρχει σύνδεση....θα έχω ένα άχρηστο παιχνίδι να πιάνει χώρο στον σκληρό.....???)

Reaction score
80

Από όσα έμαθα, είναι ένα extra level στο Forli, περίπου μιας ώρας.
Και αναμένεται αντίστοιχο για την Ρώμη.
Ελπίζω να μην είναι αναγκαία η ύπαρξη του extra level στο Forli για να εγκαταστήσουμε την Ρώμη
Βγηκε και το 3ο extra level που συνεχιζει την ιστορια που μας αφησε το Forli στην μεση

Υπαρχει διαθεσιμο και ενα μεγαλυτερο expansion με την συνεχεια της ιστοριας και επιπλεον υλικο :126:

Reaction score
51

Βγηκε και το 3ο extra level που συνεχιζει την ιστορια που μας αφησε το Forli στην μεση

Υπαρχει διαθεσιμο και ενα μεγαλυτερο expansion με την συνεχεια της ιστοριας και επιπλεον υλικο :126:

Τι κόστος έχουν?
Θυμάσαι? :121:

Τα κατέβασες?
Μάλλον δεν θα κατεβάσω του Forli αλλά το 2ο.
Φαντάζομαι είναι ανεξάρτητα και δεν υπάρχει υποχρέωση να κατέβουν και τα δύο..

Reaction score
80

Τι κόστος έχουν?
Θυμάσαι? :121:

Τα κατέβασες?
Μάλλον δεν θα κατεβάσω του Forli αλλά το 2ο.
Φαντάζομαι είναι ανεξάρτητα και δεν υπάρχει υποχρέωση να κατέβουν και τα δύο..
Φτηνα ειναι περιπου 4 € ο καθενα

Πρεπει να κατεβασεις και τα 2, το 1o ξεκλειδωνει το memory squence 12 κλαι το δευτερο το memory sequence 13 που τωρα ειναι κλειδωμενα

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.219
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney