Denon AVR-4310, ήλθε και άστραψαν τ΄αυτάκια μου

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Denon AVR-4310, ήλθε και άστραψαν τ΄αυτάκια μου

μην λιες τετοια τωρα, ειπαμε ντενον και κσερο πσωμι, ακου ανθεμ, και με δικο της συστημα ισοσταθμισης .......θες να τα βλεπουμε στον υπνο μας

Reaction score
29.568

Εγώ πάλι είχα την τύχη να τους γευτώ και τους 2 στο ίδιο χρονικό διάστημα. Στο καλύτερο show room του κόσμου!!! Το σαλόνι μου!

Denon είχα 10 χρόνια και ήμουν πανευτυχής και με έφαγε η καούρα για τα κ@λο φορμά!!
Διάβασα, εψαξα, άκουσα και αποφάσισα ΟΝΚΥΟ. τον πήρα, τον έβαλα μπρος και έφαγαν την πίκρα της ζωής μου. Τα ENERGY CONNOISSEUR μου ήταν σαν τη γκόμενα που της την σερβίρανε μελέτη!
Δεν ξεσηκονώντουσαν με τίποτε. Αχ βαχ βόγγαγε ο ΟΝΚΥΟ κι αυτά σιγοσφυρίζανε αδιάφορα. Μπουμπουνίζανε μόλις τα δυνάμωνες, ξυρίζανε μόλις έκοβε έστω και λίγο το μπάσσο.

Είχα να διαλέξω, την τρέλα, το ψάξιμο, τις ερωτήσεις, τα ξενύχτια μπάς και καταφέρω να την ακούσω λιγάκι!!

Τα πήρα χοντρά με το ΟΝΚΥ γιατί είχα και πολύ παλαιότερα και νοσταλγούσα πόσο ωραία ο. Παλιός μου ο ΟΝΚΥ έπαιζε τα silk μου...

Ας Μην πω τίποτε άλλο γιατί δεν έχω εξειδικευμένη γνώση στο άθλημα, ομως έχω παίξειι και τους 2 επί ίσοις όροις και σας ορκίζομαι...

Η μέρα με τα μαύρα μεσάνυχτα!!!

I love το ριμάδι το Denonι κι ας μου φαγε όλα τα δαχτυλίδι!

Έλα ρε πρόεδρε του club βόηθα γιατί θα με φάνε τώρα μ αυτά που λέω.

Ποιός θα σε φάει ρε john? ο πιονεράκιας? άστον να βαυκαλίζεται με τα δήθεν πρωτοπόρα.
Οταν και αν βγάλει σοβαρό prepro η πρωτοπόρα να μας το πεί.Μέχρι στιγμής η μόνη σοβαρή αποδεδειγμένα είναι η denon. Tέλος.

Reaction score
29.568
Απάντηση: Re: Απάντηση: Denon AVR-4310, ήλθε και άστραψαν τ΄αυτάκια μου

Υπάρχει!:137: Του Anthem με 912 σελίδες και 1,433,000 views ακριβώς τα διπλάσια!

Πάντως εκει έξω υπάρχει πολύς κόσμος με ακριβά μηχανήματα!
Ναι το κακό με το thread της anthem είναι οτι εχει πολλές σελίδες για πιθανή επίλυση προβλημάτων.Ενω του avp εχει οσες εχει απλά για να λένε τα μέλη πόσο βαρετά τέλειος είναι ο avp , δεν βγάζει βλάβες , πόσο καλά παίζει , τι δεν κάνει? υπάρχει κάτι που να μην κάνει? και κάτι τέτοια.

Reaction score
29.568

μην λιες τετοια τωρα, ειπαμε ντενον και κσερο πσωμι, ακου ανθεμ, και με δικο της συστημα ισοσταθμισης .......θες να τα βλεπουμε στον υπνο μας
Εσυ εχεις πάθει αμόκ με το σύστημα ισοστάθμισης και σου εχει γίνει κακό βίωμα.
Ξεκόλλα λέμε. Η μουσική και οι ταινίες δεν είναι σύστημα ισοστάθμισης , απόλαυση είναι.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Ποιός θα σε φάει ρε john? ο πιονεράκιας? άστον να βαυκαλίζεται με τα δήθεν πρωτοπόρα.
Οταν και αν βγάλει σοβαρό prepro η πρωτοπόρα να μας το πεί.Μέχρι στιγμής η μόνη σοβαρή αποδεδειγμένα είναι η denon. Tέλος.
χα χα ωραια αστεια λες και ξανα χαχα

Ναι το κακό με το thread της anthem είναι οτι εχει πολλές σελίδες για πιθανή επίλυση προβλημάτων.Ενω του avp εχει οσες εχει απλά για να λένε τα μέλη πόσο βαρετά τέλειος είναι ο avp , δεν βγάζει βλάβες , πόσο καλά παίζει , τι δεν κάνει? υπάρχει κάτι που να μην κάνει? και κάτι τέτοια.
γιασου ρε γιαννη με τα τελεια σου τυφλα ναχει ο μεγαλος κρελ

Εσυ εχεις πάθει αμόκ με το σύστημα ισοστάθμισης και σου εχει γίνει κακό βίωμα.
Ξεκόλλα λέμε. Η μουσική και οι ταινίες δεν είναι σύστημα ισοστάθμισης , απόλαυση είναι.
μπεεεεεεεεεεεεε δεν ξερεις τι λες,
γιαφτο ολοι εχουν απο ενα συστημα, ασχετα αν καποια σαν το δικο σου ειναι για τα ΜΠΑΖΑ
τα ευεργετικα οφελη της ισοσταθμισης ειναι γνωστα παντου.
Τωρα αν εσυ παρακους δεν φταινε αφτα.
Μπαι δε γουει οι τζιμινιερες σου καπνιζουν καπνιζουν τωρα με την υγρασια................
τα ανεμηστηρακια στη φουφου ζμπρωχνουν καφτο αερα απο τα μονομπλοκια της τιτανιας ισχυως των 150 βατ :142:
ΞΥΠΝΑ ΘΑΝΑΣη

L

LLLEFTERIS

Guest

Εχουμε φτασει στο σημειο να ακουμε απο που σφυριζει το τρενο και στο τελος να χανουμε την ταινια!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αναλογα με τι την βρισκει ο καθενας.Γουστα ειναι αφτα

L

LLLEFTERIS

Guest

αναλογα με τι την βρισκει ο καθενας.Γουστα ειναι αφτα
Ναι εχεις δικιο! Οπως το να παρεις ενα αμαξι και να ριξεις 5 φορες πανω απο την αξια του για ηχοσυστημα.:111:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ζαντολαστιχα?
μπακετ?
εξατιμισεις
προγραματα
σκουπες
μπαρομετρα
πυρομετρα
θερμομετρα
gps
τελεορασεις
ανθρακονηματα
τομονια
μπαρες
γεφυρες
αφτερμαρκετ σωθικα
το μονο που τον σωνει ειναι μαι στουκα σε τοιχο, αλλιως ο κουμπαρας πατο δεν θα εχει

Reaction score
29.568

χα χα ωραια αστεια λες και ξανα χαχα

γιασου ρε γιαννη με τα τελεια σου τυφλα ναχει ο μεγαλος κρελ

μπεεεεεεεεεεεεε δεν ξερεις τι λες,
γιαφτο ολοι εχουν απο ενα συστημα, ασχετα αν καποια σαν το δικο σου ειναι για τα ΜΠΑΖΑ
τα ευεργετικα οφελη της ισοσταθμισης ειναι γνωστα παντου.
Τωρα αν εσυ παρακους δεν φταινε αφτα.
Μπαι δε γουει οι τζιμινιερες σου καπνιζουν καπνιζουν τωρα με την υγρασια................
τα ανεμηστηρακια στη φουφου ζμπρωχνουν καφτο αερα απο τα μονομπλοκια της τιτανιας ισχυως των 150 βατ :142:
ΞΥΠΝΑ ΘΑΝΑΣη

Eσυ δεν ξέρεις τι λες και κυρίως ΤΙ ΑΚΟΥΣ.
Οταν είχες 2- φίλτρα στο ρημάδι σου και σου λέγαμε οτι είναι άδειος -ψόφιος ο ηχος και εσυ τον άκουγες μια χαρά.
Τώρα το ποιός είναι για τα μπάζα άστο να το πει κανάς άλλος.
Οσο για την κάθε krell ξέρεις που την εχω γραμένη. Και βρες μου κάτι που κάνει ο krell και δεν το κάνει ο avp.
Oso για την τιτάνια ισχυ που εχεις λυσάξει , σου είπα 300/8 600/4 , αν δεν σου φτάνει και θες παραπάνω για να παίξουν τα κουτάκια σου , ε πάρε κανά επαγγελματικό με 1,5kw να εχεις να πορεύεσαι.
Εμένα αυτά που εχω μου αρκούν.

L

LLLEFTERIS

Guest

Γιαννη και Αργυρη αν οι πυκνωτες στα μηχανηματα σας ηταν μολοτοφ θα τις πετουσατε ο ενας στον αλλον! :116:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Eσυ δεν ξέρεις τι λες και κυρίως ΤΙ ΑΚΟΥΣ.
Οταν είχες 2- φίλτρα στο ρημάδι σου και σου λέγαμε οτι είναι άδειος -ψόφιος ο ηχος και εσυ τον άκουγες μια χαρ
ειχα πει οτι ειναι μια χαρα? ή ξεχνας τι ειχατε ερθει να ακουσετε? ή δεν θες να θυμασαι
Τώρα το ποιός είναι για τα μπάζα άστο να το πει κανάς άλλος.
δεν βρεχει σε φτυνουνε αλλα εχεις συνιθισει στηυν ιδεα του γουετ
Οσο για την κάθε krell ξέρεις που την εχω γραμένη. Και βρες μου κάτι που κάνει ο krell και δεν το κάνει ο avp.
ξερω ξερω - δεν παιζει ιδια , κριμας αλλα ετσι ειναι
Oso για την τιτάνια ισχυ που εχεις λυσάξει , σου είπα 300/8 600/4 , αν δεν σου φτάνει και θες παραπάνω για να παίξουν τα κουτάκια σου , ε πάρε κανά επαγγελματικό με 1,5kw να εχεις να πορεύεσαι.
Εμένα αυτά που εχω μου αρκούν.
τα κουτακια μου δεν εχουν κανα φοτορυθμικο για υπερβαση ισχυος, αν θες τα βαζουμε διπλα στις καμιναδες σου και βλεπουμε ποιο θα καει πρωτο
ο χαμενος πλερωνει
εισαι?

ή τσαμπα καιει η λαμπα?
οσο αφορα τα 300, τι ειναι ? τελικη απο λεξους?
γιατι η στοφα σου τερματιζει κατασκευαστικα στα ανεξαντλητα 150 βατ ανα καναλι
με την συνοδεια φαν και πακ.Αλλιως θα τα δουμε στις ειδησεις
για νεο ειδος προσαναματος
τειλκα η ντενον κατασκευαζει και πυροκεφαλες , απλα δεν το ξερει:142:
στην πυρα στην πυρα με τις ξενερωτες:142:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Γιαννη και Αργυρη αν οι πυκνωτες στα μηχανηματα σας ηταν μολοτοφ θα τις πετουσατε ο ενας στον αλλον! :116:
το δικο μου ειναι μηχανημα'
το αλλο ξυλοσομπα που χρηζει φανακια για να μην σκευρωσει τα τρανζιστορ του απο την θερμη τους.
Μην συγκρινεις ποτε σομπες που δεν μπορουν να βγαλουν 300 βατ ουτε μπριτζαρισμενα .Και θελουν ανεμηστηρες για να μην γινουν ταξη Α χωρις να το ξερουν.
.Με ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ τελικους με 10ετη εγγυηση καταστασης μονομπλοκ και 330 βατ στο καναλι.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Α ξεχασα το βασικοτερο,
τιμη eartquake 2400 ευρω
τιμη σομπας 7500 ευρω
ισχυη eart 7χ330
θερμικη αποδωση σομπας 10 χ 150 btu

Reaction score
0

Ας πάψουν οι καγκουρομαχίες, παρακαλώ κι ας επιστρέψουμε στο θέμα που άρχισε αυτό το thread...

Πόσο υπέρχος είναι ο ήχος της Denon,...

τόσο που μοιάζει με την έξοδο από την εφηβεία,
τότε που καταλαβαίνεις οτι το να μπαίνεις με σμιγμένα γόνατα στην πλατεία,
και να χαλάς τον κόσμο με την ελεύθερη εξάτμιση δεν είναι το νόημα στη ζωή όπως νομιζες μέχρι τότε...

Παρόλα αυτά χαίρομαι να υπάρχει πάθος γι αυτό που μας αρέσει και μας φτιάχνει και που θέλουμε οπωσδήποτε να το μοιραστούμε...

Προσωπικά δε θέλω να κατηγορώ τις άλλες επιλογές που μπορεί να έχει ο καθένας, παρα μόνο αυτούς που με κατηγορούν για τη δική μου επιλογή!

Και σας ευχαριστώ γιατί μέχρι τώρα κανείς δε με έχει κατηγορήσει!

Καλές ακροάσεις μάγκες!!!

Ο Denon ακούγεται απλά out of the box υπέροχα και αυτό είναι το νο1 για μένα!!!

thank you !!

Reaction score
29.568

Τόσα ξέρεις τόσα λες. Κάτσε εσυ με την αμερικάνικη ξυλόσομπα σου και βαυκαλίσου οτι είναι σουπερ ντουπερ , ενισχυτής.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Κοιτα οι ντενον εχουν χαιφιντελιστικες χροιες, οπως εχουν και οι ροτελ.
Απο εκει και μετα ο καθενας ειναι χαρουμενος με αυτο που θελει, no problemo.Αλλα να λες οτι τα μονα σοβαρα μηχανακια ειναι τα καθε ντενον ειναι ολογο χονδρο ξευρεις.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Τόσα ξέρεις τόσα λες. Κάτσε εσυ με την αμερικάνικη ξυλόσομπα σου και βαυκαλίσου οτι είναι σουπερ ντουπερ , ενισχυτής.
τουλαχιστον οταν μου τον πουλήσανε μου ειπα οτι δεν θελει φανακια για να την βγαλει, ποσες ιντσες ειναι οι ξυκτρες μου ειπαμε?
και ποσα φανακια θελει ο θερμοπομπος σου για την αποφυγη στρεψης τρανζιστορ?
ποσα ?:142:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Ας πάψουν οι καγκουρομαχίες, παρακαλώ κι ας επιστρέψουμε στο θέμα που άρχισε αυτό το thread...

Πόσο υπέρχος είναι ο ήχος της Denon,...

τόσο που μοιάζει με την έξοδο από την εφηβεία,
τότε που καταλαβαίνεις οτι το να μπαίνεις με σμιγμένα γόνατα στην πλατεία,
και να χαλάς τον κόσμο με την ελεύθερη εξάτμιση δεν είναι το νόημα στη ζωή όπως νομιζες μέχρι τότε...

Παρόλα αυτά χαίρομαι να υπάρχει πάθος γι αυτό που μας αρέσει και μας φτιάχνει και που θέλουμε οπωσδήποτε να το μοιραστούμε...

Προσωπικά δε θέλω να κατηγορώ τις άλλες επιλογές που μπορεί να έχει ο καθένας, παρα μόνο αυτούς που με κατηγορούν για τη δική μου επιλογή!

Και σας ευχαριστώ γιατί μέχρι τώρα κανείς δε με έχει κατηγορήσει!

Καλές ακροάσεις μάγκες!!!

Ο Denon ακούγεται απλά out of the box υπέροχα και αυτό είναι το νο1 για μένα!!!

thank you !!
γιατι να σε κατηγορησει καποιος ? επειδη ειπες την γνωμη σου?
μια χαρα εισαι, οχι σαν καποιους αλλους που νομιζουν οτι πσωνισαν αουντι σε τιμη μπουγκατι

Reaction score
0

Δεν ξέρω αν το έλεγες για μένα... μάλλον όχι γιατί εγώ δεν είπα οτι είναι τα μόνα σοβαρά μηχανάκια...

Είπα μόνο οτι για μένα, ο ήχος της Denon και ο τρόπος που αποδίδεται είναι τόσο σπουδαίος που δεν αισθάνομαι κανένα κενό βελτίωσης για να χρειαστεί ποτέ στο μέλλον να αναζητήσω την ακουστική μου ικανοποίηση κάπου αλλού!!!
Ούτε χρειάζομαι να πισω κάποιον γι αυτό... Το μόνο που είμαι πάντα πρόθυμος είναι να μοιραστώ την πρόσφατη εμπειρία μου, και να βοηθήσω κάποιον να πάρει μια απόφαση που προσωπικά δε πιστεύω οτι θα τη μετανιώσει.

Το ίδιο κόλλημα είχα πάθει και με τη Blaupunkt και ακόμα δε μπορώ να ακούσω σαν άνθρωπος μουσική στο αυτοκίνητο μου με ψηλο-stock εξοπλισμό... πρέπει πάλι να ψαχτώ, να ρωτήσω, να μάθω, να αφήσω μαστοράντζες Ελληνάρες να κάνουν την παπαριά τους πάνω στο αμαξάκι μου με σπρευ και μόντες...

Βέβαια δεν ξέρω αν μεθαύριο, αξιοθώ να ανοίξω δικό μου κινηματογράφο στην περιοχή μου και θα πρέπει να καλύψω καμιά 500 τετραγωνικά κ.λ.π. ...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster