CSS, Level 1, 01/11/09

Reaction score
1
Απάντηση: CSS, Level 1, 01/11/09

Γαμάτος Γιάννη!!!!!

θυμάμαι που μου είχες αναφέρει το συμβάν αλλά δεν τις είχα δει αυτές τις φωτό!...πολύ καλές..και...και βέβαια πρέπει να πας..και να έχεις φωτό από όλες τις στιγμές.... και όταν γυρίσεις να μου τα μάθεις.. :614: :205::405::405:

Reaction score
1

Θα σου στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά θα το βολέψουμε :138:
εμένα θα μου στοιχίσει η εσένα??όπως ξέρουμε και οι 2 μας δεν έχω μηχανή δρόμου..(θα κάνω μάθημα πάνω στην δικιά σου... :143::142:

Reaction score
51

Αν πρόσεξες στις φωτό, δεν είναι απαραίτητο να έχεις μηχανή δρόμου για να παρακολουθήσεις css (ποιος είπαμε πως είσαι? :138: :142: )

Reaction score
5

[youtube]B8iEHyemZ2Y[/youtube]

Στις 29/5 και μετά από προτροπή του φίλου και καλύτερου ως τώρα, star best student του ελληνικού CSS (κατά τα λεγόμενα του ίδιου του διευθυντή της σχολής, κ. Θ. Χούντρα), Giovanni, πέρασα κι εγώ το Level 1 στα Mέγαρα...
Τα λόγια δεν περιγράφουν την όμορφη εμπειρία (ίσως ένα χαμόγελο λέει περισσότερα)...
Εξαιρετική η δομή και λειτουργία του σχολείου και αξεπέραστη η μέθοδος (θεωρία στην πράξη)...
Ανυπομονώ για το 2ο, στο οποίο εννοείται οτι θα υπάρχει καλή παρέα...
Μόνο μην είμαστε στο ίδιο γκρούπ με τον Gi...anni γιατί θα σβήσει και η αμυδρότερη ελπίδα διάκρισης...

Reaction score
51

Τον Σεπτέμβρη θα είναι πολύ ωραίο που θα μπούμε μαζί στα Μέγαρα για το CSS lvl2!!
Θα έχω έναν σοβαρό «αντίπαλο» στην «μελέτη» και αυτό θα κάνει και τους δυο μας καλύτερους! :126:

Reaction score
5

Δυστυχώς για μένα, το level 2, ήταν μια τεράστια αποτυχία...
Στιγμιαίο λάθος μου, με οδήγησε σε χάσιμο μπροστινού (low-siding) και πτώση....
Αποτέλεσμα, συντριπτικό κάταγμα κλείδας και ρωγμώδη κατάγματα πλευρών... και το μηχανάκι μου σε άθλια κατάσταση...
Η ταλαιπωρία των επόμενων εβδομάδων είναι σίγουρη... όπως κι οτι τα πάντα θα πάνε πίσω...
Αυτό που με πονάει όμως πάνω απ΄τα τραύματά μου, είναι η διαπίστωση πως τα ''παντελόνια'' είναι unisex στην εποχή μας και η ειλικρίνεια δυσεύρετη....

Η ζωή συνεχίζεται...
Αναμονή να κολλήσουν τα κόκαλα...
Επισκευή στο πυραυλάκι μου...
Και προχωράμε παρακάτω...:107:

Reaction score
1

[youtube]B8iEHyemZ2Y[/youtube]

Στις 29/5 και μετά από προτροπή του φίλου και καλύτερου ως τώρα, star best student του ελληνικού CSS (κατά τα λεγόμενα του ίδιου του διευθυντή της σχολής, κ. Θ. Χούντρα), Giovanni, πέρασα κι εγώ το Level 1 στα Mέγαρα...
Τα λόγια δεν περιγράφουν την όμορφη εμπειρία (ίσως ένα χαμόγελο λέει περισσότερα)...
Εξαιρετική η δομή και λειτουργία του σχολείου και αξεπέραστη η μέθοδος (θεωρία στην πράξη)...
Ανυπομονώ για το 2ο, στο οποίο εννοείται οτι θα υπάρχει καλή παρέα...
Μόνο μην είμαστε στο ίδιο γκρούπ με τον Gi...anni γιατί θα σβήσει και η αμυδρότερη ελπίδα διάκρισης...

είναι κλειδωμένο, κάνε κάτι.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Παιδαράς ο Τζιοβάνις με το πλοίο... :622::622::622::622:

Y

Yiannis_B

Guest

Αφήστε τα Μέγαρα και πάτε Σέρρες για τα μαθήματα... καμία σχέση...

και ένα ωραίο αρθράκι του Σωκράτη Ζαμπέτογλου -Πίστα και Δρόμος- (το έγραψα από την αρχή και το ανέβασα στο δικό μου το τσαρδί..)...ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα από τους διαχειριστές..

http://www.nomoreheroesanymore.com/news47818

Gojakla

Reaction score
7.494

Ωραίες οι Σέρρες, αλλά στις μέρες μας με το ζόρι τα καταφέρνουμε για τα ρημαδοΜέγαρα... Με τί λ7 να ανέβουμε πάνω;
Σάλιο δεν υπάρχει.

Y

Yiannis_B

Guest

Τρέιλερ για 3 μηχανές και κατασκηνωτικός εξοπλισμός! Ο καιρός ανοίγει...:109:

Y

Yiannis_B

Guest

Το Αιγίνιο το πρόλαβε κανείς? 'Οταν ήμουν φοιτητής Θεσ/νίκη πηγαίναμε συχνά... Πήγα πρόπερσι και μπήκα με το Corolla της δουλειάς... είχε πλάκα αν εξαιρέσεις τις γελάδες ....

Gojakla

Reaction score
7.494

Το Αιγίνιο παραείναι παρατημένο για συχνές επισκέψεις. Άντε μια στο τόσο για λίγο ξεταύλωμα.
Τώρα όσον αφορά τας Σέρρας, το τρέιλερ δεν σώζει κάτι. Θές μίνιμουμ μια 300ρα ακόμα και αν πάς με σκηνές και τρέιλερ και και...
Με 300, πάω τουλάχιστον 4 φορές στα Μέγαρα. Οπότε η πτνα η κρίση μας σβήνει τις Σέρρες από το πρόγραμμα.
Μιλάω βέβαια, για από Αθήνα ταξίδι.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.680
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts