Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD2

Απλώς ρώτησα στο forum μπας και έχει πάρει κανείς από eshop ή πλαίσιο και είναι ευχαριστημένος (το έχει δοκιμασμένο....)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Απλώς ρώτησα στο forum μπας και έχει πάρει κανείς από eshop ή πλαίσιο και είναι ευχαριστημένος (το έχει δοκιμασμένο....)
WUSB600N V1

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να κάνεις ανανέωση σε κάποιο φάκελο που είσαι είτε στο σκληρό δίσκο είτε στο δίκτυο με ένα κουμπί και όχι να βγαίνεις στο κεντρικό μενού και να ξαναμπαίνεις στον εκάστοτε φάκελο.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν το βρίσκω ούτε στο πλαίσιο ούτε στη eshop.......
Από το eshop το είχα πάρει. Ίσως δεν το έχουν σε διαθεσιμότητα και γι' αυτό δεν το βγάζει. Τώρα στο site τους φαίνεται μόνο το wusb100. Αν θες πάρε τους ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις.

Reaction score
3

Για όσους έχουν πάρει usb wifi μπορούν να μας πουν:

1. Τι ασύρματο ρούτερ έχει ο κάθε ένας?
2. Ποιο usb wifi με βάση αυτή τι λίστα έχει προτιμήσει ο κάθε ένας
3. Σε τι ειδους αρχεία και με ποιο firmware(Επίσημο ή όχι) το έχει δοκιμάσει.

ώστε να δούνε και οι υπόλοιποι του σάιτ που ενδιαφέρονται να αγοράσουν usb wifi ποια είναι η χρυσή τομή - καλύτερη δυνατή(και φτηνότερη για μερικούς) λύση.

Π.χ. τις ταινίες 720p, 1080, bluray rip μπορούν να τις δουν άνετα και χωρίς σπασίματα λόγο ασύρματου και μεχρι πόση απόσταση?

Reaction score
0

βρε παιδιά μία ερώτηση, 'εβαλα την τελευταία αναβάθμιση εντάξει μεγαλώνουνε οι υπότιτλοι εως και πάρα πολύ, αλλα πώς τους ανεβοκατεβάζεις ? εχω δει οτι ρωτάνε πολλοί αλλα τον τρόπο δεν τον βλέπω να τον αναφέρει κάποιος ή κανω λάθος ? Ευχαριστώ

Reaction score
3

Αν διάβαζες λίγο το revision history pdf αρχείο που είχε μέσα θα έβλεπες ότι τους ανεβοκατεβάζεις απλά πατώντας το πάνω - κάτω ενώ παιζει η ταινία.

Ορίστε και η απόδειξη όσων λέω:

Version 1.02.19: (Pre-release)
Resolved Issues:
· Added Play To support for Microsoft Window 7.
· Added subtitle location options (Up/Down arrows).
· Resolved slow to source MKV files over network share.
Συγνώμη για το ειρωνικό ύφος της απάντησης μου αλλά μερικά άτομα θέλετε μασημένη τροφή.

Reaction score
0

sorry είχα κατεβάσει απο link σε rapidshare την τελευταία αλλά αυτή τώρα που το τσέκαρα ήταν η 1.02.14!!!!! Τώρα που βρήκα και πέρασα την .19 όλα καλά.

Νομίζω λιγότερη ειρωνία και υπεροψία δεν θα έβλαπτε, ήρθαμε σε αυτό το forum για να ανταλλάξουμε ιδέες, να βρούμε λύση σε κάποια προβλήματα μας κτλ. Ολοι μπορεί να κάνουμε ένα λάθος δεν ζούμε γιά το τελευταίο μηχανάκι της WD .....

Reaction score
3

Σου απάντησα είδη ως προς τι το ειρωνικό της απάντησης.

Είδες που αν ψαχτείς λίγο παραπάνω βρίσκεις την λυση από μόνος σου?

Το ότι είχες κατεβάσει δηλαδή λάθος firmware και το είδες παρά μόνο μετά την απάντηση μου δεν σου λέει τίποτα?

Απλά ήθελες μασημένη τροφή από το να ψάξεις λίγο παραπάνω και να βρεις λυση.

Λοιπόν το σταματάμε εδώ καθότι και εσύ απάντησες γιατί δεν το πρόσεξες και εγώ απάντησα γιατί ήτανε λίγο ειρωνική η απάντηση μου πιστεύω είμαστε και οι δυο καλυμμένοι.

Reaction score
2

Πηρα χθες αυτον τον player και ελλειψει καλωδιου HDMI θα τον συνδεσω αυριο.

Πως θα κανω firmwire update ?

Κατεβασα απο εδω ενα rar αρχειο που εχει μεσα ενα pdf και καποια αλλα αρχεια .ver , .fff και .bin

Τι κανω απο εδω και περα ????

Ευχαριστω πολυ.

Reaction score
2

Η νεότερη έκδοση 0.3.4.4 του εν λόγο αρχείο εννοείτε μαζί με τα ελληνικά είναι εδώ.

Ορίστε και τι αλλάζει στη νέα έκδοση με βάση τι παλιότερη.

Δυστυχως δεν δουλευουν τα links φιλε μου.

Reaction score
3

Insomniac λογικό μου ακούγετε αφού τώρα έχει περάσει πάρα πολύς καιρός που ανέβηκαν αν θες την b-rad fw τότε θα σου πρότεινα την ποιο νέα του έκδοση.

Reaction score
2

Insomniac λογικό μου ακούγετε αφού τώρα έχει περάσει πάρα πολύς καιρός που ανέβηκαν αν θες την b-rad fw τότε θα σου πρότεινα την ποιο νέα του έκδοση.
Ευχαριστω.Που μπορω να την βρω ?

Reaction score
0

Ακουσε Γιαννη
Αφου το μηχανημα σου ειναι Western Digital TV HD2 κατεβασε την κανονικη εκδοση και
συνδεσε το ενσυρματα με το μοντεμ και ασε τα στικακια για τους πορομενους.
Μην κατεβασεις αλλη εκδοση γιατι μπορει να κολλησει το μηχανημα και μετα παει για πεταμα.
Εαν θελεις στους φακελλους να εχεις το εξωφυλλο της ταινιας απαντησε μου και θα σου πω τον τροπο......
φιλικα ντινος

Reaction score
2

Ακουσε Γιαννη
Αφου το μηχανημα σου ειναι Western Digital TV HD2 κατεβασε την κανονικη εκδοση και
Μην κατεβασεις αλλη εκδοση γιατι μπορει να κολλησει το μηχανημα και μετα παει για πεταμα.
Εαν θελεις στους φακελλους να εχεις το εξωφυλλο της ταινιας απαντησε μου και θα σου πω τον τροπο......
φιλικα ντινος
Ευχαριστω φιλε μου.Το μηχανακι το πηρε η κορη μου (παει σχεδον το δωρο Πασχα της) και το εβαλε στο δωματιο της ενω το router ειναι στο δικο μου . Μαλλον θελει αλλο ενα καλωδιο απο το router να περασει τον τοιχο και να κουμπωσει στον WD αν καταλαβα καλα.

Για πες μου για τα εξωφυλλα γιατι μαλλον την ενδιαφερουν.

Εγω για την μεγαλη 47αρα tv εχω στησει htpc που ειναι και στο δικτυο και τα βλεπω ολα απο αυτο.

Reaction score
3

Ακουσε Γιαννη
φιλικα ντινος
Εδώ έχεις λάθος αν το κάνεις σωστά δεν παιζει για κόλλημα.

Εγω το εχω κάνει άπειρες φορές στο δικό μου και μόνο μια φορά κόλλησε στη μέση και έβγαλα το ρεύμα του μηχανήματος και όταν το ξανάβαλα απλά μου έβγαζε τη κλασική μαύρη οθόνη χωρίς μενού κ.τ.λ. και μου έλεγε απλά "βάλε το στικακι του τελευταίου fw που προσπάθησες να κάνεις αναβάθμιση ώστε να συνεχίσει και να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση fw" όπως κι έγινε επομένως όλα αυτά που λες είναι ανούσια - άκυρα γιατί αν το πάμε έτσι και από επίσημο fw μπορεί να την πατήσεις(Βλέπε 1.01.12 που σκάλωσαν πολλά μηχανήματα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει γιατρειά και να πρέπει να το γυρίσεις πίσω στη wd να σου στείλει άλλο γιατί απλά αρχικά ήτανε δικό τους λάθος και όχι του κάθε χρήστη που έκανε την αναβάθμιση fw)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.299
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007