Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Αν γνωριζει κανείς κανένα σαιτ με εικόνες που να μπορώ να βάλω σε κάθε φάκελο όπως : θρίλερ, κωμωδίες, κοινωνικές, σειρές κ.τ.λ. για να δείχνει αυτές τις εικόνες αντι για ένα σκέτο φάκελο τον παρακαλώ πολύ να μου πει το λινκ.

Ευχαριστώ πολύ.

http://rapidshare.com/files/345174435/_________________________2_.rar.html

Reaction score
3

Sparos πολύ ωραίες όλες αυτές οι φώτος που μου έστειλες αλλά αν έχεις κάποιο σάϊτ με περισσότερες τέτοιου ειδους εικόνες σε παρακαλώ πολύ να μου το πεις.

Και το συγκεκρημενο θέμα δεν ενδιαφέρει μόνο εμένα πιστεύω...

Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
3

Λοιπόν με βάση το αρχείο που μετάφρασε ένας φίλος από άλλο σαιτ όχι εγώ μπορούμε επιτέλους να έχουμε και ελληνικό μενού στο μηχάνημα μας.

Οδηγίες εγκατάστασης ελληνικού μενού για το wd tv live:

1. Κατεβάζουμε αυτό το αρχείο και το αποσυμπιέζουμε σε ένα usb flash disk
2. To usb flash disk να έχει όνομα ετικέτας "ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ"
3. Πάμε στο μενού "Settings -> system -> language..." που μπορούμε να αλλάξουμε γλώσσα και διαλέγουμε την τελευταία γλώσσα(Που είναι μια ασιατική) και ως εκ θαύματος όλο το μενού αλλάζει σε ελληνικά.
4. Το βγάζουμε και το ξαναβάζουμε στο ρεύμα.

Οτιδήποτε πρόβλημα υπάρξει πείτε μου.

Υ.γ1.:
Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να βάλετε το συγκεκρημενο μη επίσημο firmware στο μηχάνημα σας γιατί προσφέρει απίστευτα πολύ περισσότερα από το οποιοδηποτε επίσημο firmware.
Μερικά από αυτά είναι:
1. Μεγαλύτερους υπότιτλους(Αν φυσικά το θέλετε)
2. Κατέβασμα τορρεντ αρχείων(Είναι λίγο δύσκολο στις ρυθμίσεις του αλλά γίνετε)
3. Μεγαλύτερα εικονίδια(Όχι των μενού αλλά των αρχείων ειδικά αν τα έχετε σαν thumbnail mode).
Και πολλά άλλα...

Υ.γ2.:
Αν δεν σας βγάλει την επιλογή για αναβάθμιση λογισμικού με το που εισάγετε το usb flash disk στο wd tv live τότε ανοίξτε το αρχείο "wdtvlive.ver" και
από:
VERSION='1.01.11.WDLXTV_LIVE-0.3.4.2'
LOCATION='wdtvlive.bin'

σε:
VERSION='2.01.11.WDLXTV_LIVE-0.3.4.2'
LOCATION='wdtvlive.bin'

Υ.γ3. Αν βγει από το ρεύμα το wd tv live μετά πρέπει να γίνουν όλα πάλι από την αρχή.
Η νεότερη έκδοση 0.3.4.4 του εν λόγο αρχείο εννοείτε μαζί με τα ελληνικά είναι εδώ.

Ορίστε και τι αλλάζει στη νέα έκδοση με βάση τι παλιότερη.

0.3.4.4
* modified /sbin/suspend (stops all startup scripts)
* added /sbin/resume (reverse of suspend)
* rarfs included (not automagic atm -- or perfect)
* unrar-seek included
* disabled cd-manager (optical drive access option in UMSP)
* removed busybox blkid symlink
* fixed mount.watch extra umounting / NOUUID bug
* ethernet actions order enforced

0.3.4.3
* added real PATH export to /etc/profile
* modified timezone export in /etc/profile
* ethernet actions now available

0.3.4.2
* fixed plug.watch bug dealing with multiple partition devices
* fixed mount.watch bug causing duplicate NOUUID devices to show up
* fixed HFS device mounting issue
* Hub support *should* be pretty spot on
* fixed custom-language-XX input, custom OSD translations now load
* can supply customized smb.conf file (include at root of attached device-experimental)
* fixed FTP server 425 error issue (add -H flag)
* fixed sshfs & outgoing scp (use public key auth)
* fixed timezone (added export to shell profile)
* enabled outgoing ssh identity
* corrected typo in lighttpd server.upload-dirs location
* updated ntfs-3g-2010.1.16
* fixed chsh

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Φίλε λυπάμαι που στο λέω αλλά ένα τέτοιο μηχάνημα δεν το αγοράζεις για να ακούς μουσική αλλά για να βλέπεις hd movie files χωρίς κανένα πρόβλημα.
Διαφωνώ πλήρως.
Ήμουν απο τους πρώτους που αγόρασαν το wd tv 1 και πριν απο λίγες μέρες αγόρασα και το live.Ακούω 70% μουσική και βλέπω 30% ταινίες.Δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύεις ότι το μηχάνημα είναι μόνο για ταινίες.Εχω περάσει όλη τη μουσική μου στο wd και ακούω σε flac προτίμηση αλλα και wav απο optical.Aν και έχω πολύ καλο player (pioneer 717) συνδεδεμενο αναλογικά μάλιστα δεν μπορώ να διακρίνω ποιοτική διαφορά τις περισσότερες φορές.Δεν μπορείς να φανταστεις την ευκολία να έχεις όλη τη δισκοθήκη σου σε ένα σκληρό και να πετάγεσαί απο δίσκο σε δίσκο και απο κομάτι σε άλλο.

Όσο για τον αν υπαρχουν διαφορές ναι υπάρχουν.Πρώτα απο όλα είχα ταινίες 1080p οι οποίες κόλαγαν και αναγκαζόμουν να τις δώ απο HTPC.Αλλες με ήχο AAC ήταν μουγγές στο 1 ενώ τώρα παίζουν μια χαρά.Όσο για m2ts δεν έχω δοκιμάσει ακόμα .
Επίσης με το που σβήνεις το μηχανάκι δεν σταματουν μόνο οι δίσκοι σβήνουν κιόλας.Τα thumbnails φορτώνουν ακαριαία και οι δισκοι διαβάζονται γρηγορα.Οι υποτιτλοι δυστυχώς όμως ΔΕΝ εμφανίζουν το 'Α όπως και στα πρώτα fw του 1.

Φυσικά είμαι fun του WD και φοράει και το καλύτερο τσιπακι και δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο θα μπορούσε να δώσει ένα ΕΠΩΝΥΜΟ μηχάνημα στα 115 ευρώ.

Reaction score
3

Για ταινίες δεν το συζητώ καν ότι είναι από τα κορυφαία μηχανήματα του ειδους αλλά όσο αφορά την μουσική μπορείς να πάρεις και κάτι πολύ φτηνότερο όπως ένα απλό usb mp3 player που να είναι και card reader ή να δέχεται σκληρό δίσκο πάνω του και όχι να δώσεις 120 ευρώ να αγοράσεις αυτό για να παίζεις μουσική.
Ή ένα απλό dvd-player που να έχει και usb υποδοχή τώρα ποια είναι πάμφθηνα.

Reaction score
8
Re: Western Digital TV HD2

αν θέλεις να ακούς μουσική σε επίπεδο cd δεν ακούς mp3 αλλα flac.Φυσικά αν έπαιζε μόνο μουσική δεν θα το έπαιρνα.Έχω dvd που παίρνει usb αλλα δυστυχώς υποστηρίζει μόνο mp3 και δεν μου κάνει.Ετσι κι αλλιώς ΌΛΟΙ κυρίως για ταινίες το παίρνουμε.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τα περιοδικά στάζουν μέλι για τον κινέζο που έχει υπερτριπλάσια λεφτά και δίνει ελάχιστα παραπάνω.Σταματώ εδώ γιατί θα βγω offtopic

Reaction score
3

Και εγώ έχω την ίδια άποψη για την μουσική. Αν έχεις καλό ηχοσύστημα το καις με τα mp3, τα flac είναι μονόδρομος. Και ο μόνος τρόπος για να έχεις όλη την δισκοθήκη σου μαζεμένη είναι με ένα μηχανάκι τύπου WD. Απο εκεί και πέρα με τις ταινίες καλά τα πάει και με standard και με hi definition.

Το μόνο που μου λείπει είναι ιντερνετικό ραδιόφωνο, γιατί η υποστήριξη μέσω live365 που έχει είναι αστεία...

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Διαφωνώ πλήρως.
Ήμουν απο τους πρώτους που αγόρασαν το wd tv 1 και πριν απο λίγες μέρες αγόρασα και το live.Ακούω 70% μουσική και βλέπω 30% ταινίες.Δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύεις ότι το μηχάνημα είναι μόνο για ταινίες.Εχω περάσει όλη τη μουσική μου στο wd και ακούω σε flac προτίμηση αλλα και wav απο optical.Aν και έχω πολύ καλο player (pioneer 717) συνδεδεμενο αναλογικά μάλιστα δεν μπορώ να διακρίνω ποιοτική διαφορά τις περισσότερες φορές.Δεν μπορείς να φανταστεις την ευκολία να έχεις όλη τη δισκοθήκη σου σε ένα σκληρό και να πετάγεσαί απο δίσκο σε δίσκο και απο κομάτι σε άλλο.

Όσο για τον αν υπαρχουν διαφορές ναι υπάρχουν.Πρώτα απο όλα είχα ταινίες 1080p οι οποίες κόλαγαν και αναγκαζόμουν να τις δώ απο HTPC.Αλλες με ήχο AAC ήταν μουγγές στο 1 ενώ τώρα παίζουν μια χαρά.Όσο για m2ts δεν έχω δοκιμάσει ακόμα .
Επίσης με το που σβήνεις το μηχανάκι δεν σταματουν μόνο οι δίσκοι σβήνουν κιόλας.Τα thumbnails φορτώνουν ακαριαία και οι δισκοι διαβάζονται γρηγορα.Οι υποτιτλοι δυστυχώς όμως ΔΕΝ εμφανίζουν το 'Α όπως και στα πρώτα fw του 1.

Φυσικά είμαι fun του WD και φοράει και το καλύτερο τσιπακι και δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο θα μπορούσε να δώσει ένα ΕΠΩΝΥΜΟ μηχάνημα στα 115 ευρώ.
Για να σου εμφανιζει το Ά βαλε στις ρυθμισεις υποτιτλων greek(windows 1253)

Reaction score
2.789

Η νεότερη έκδοση 0.3.4.4 του εν λόγο αρχείο εννοείτε μαζί με τα ελληνικά είναι εδώ.

Ορίστε και τι αλλάζει στη νέα έκδοση με βάση τι παλιότερη.

fits η προηγούμενη που τελικά την έβαλα και δούλεψε δεν μου έσβηνε τον my book (ο δίσκος σταματούσε αλλά το λαμπάκι αναβόσβηνε συνεχώς) . Επειδή δεν κατέχω την Αγγλική αναφέρει τίποτα για αυτό στην καινούρια ?

Reaction score
3

Όχι αν και το εν λόγο "πρόβλημα" δεν νομίζω ότι μπορεί να λυθεί με firmware update καθότι το είχε και το πρωτο wd hd tv.

Είδες τελικά που σου δούλεψαν τα ελληνικά που έλεγες ότι δεν δουλεύει.

Reaction score
2.789

Είδες τελικά που σου δούλεψαν τα ελληνικά που έλεγες ότι δεν δουλεύει.

Εμ τι , δε θα τα καταφέρναμε ?

Με το firmware το δικό του όμως διότι το ξαναπέρασα , το my book σβήνει εντελώς .

Reaction score
3

Τι εννοείς ποιο δικό του?
Το επίσημο?

Και μπορείς να μου πεις ποιο δίσκο ακριβώς έχεις συνδέσει πάνω στο wd tv live?
Γιατί εγώ ότι δίσκο και να εχω σύνδεση είτε 2.5" είτε 3.5" δεν κλείνει είτε με το επίσημο 1.01.17 fw είτε με το όποιο ανεπίσημο fw.

Και δεν μιλάω αν κάνεις eject το δίσκο πριν κλείσεις το μηχάνημα έτσι.

Reaction score
2.789

Τι εννοείς ποιο δικό του?
Το επίσημο?

Και μπορείς να μου πεις ποιο δίσκο ακριβώς έχεις συνδέσει πάνω στο wd tv live?
Γιατί εγώ ότι δίσκο και να εχω σύνδεση είτε 2.5" είτε 3.5" δεν κλείνει είτε με το επίσημο 1.01.17 fw είτε με το όποιο ανεπίσημο fw.

Και δεν μιλάω αν κάνεις eject το δίσκο πριν κλείσεις το μηχάνημα έτσι.

Και με το 1.01.11 και με το 1.01.17 μόλις πατήσω το κόκκινο κουμπάκι , το wd κλείνει ακαριαία και το My Book Essential μπαίνει σε λειτουργία stand by για τα επόμενα 5 λεπτά περίπου και μετά σβήνει εντελώς και αυτό.

Reaction score
8
Re: Western Digital TV HD2

Και σε μενα ο δισκος κλεινει εντελως-εχω τον passport 250-με το τελευταιο επισημο firmware αλλα και με το προηγουμενο.Και με την εκδοση του b-rad.cc μεχρι την 3χχχ εκλεινε παλι.

Reaction score
0

Καλησπέρα!
Έχω εδώ και λίγες μέρες το μηχάνημα και επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός, θα ήθελα να ρωτήσω για το μέγεθος της γραμματοσειράς των υποτίτλων. Υπάρχει δυνατότητα για μεγαλύτερο του 40 και με ποιο τρόπο; Με την εγκατάσταση του νέου firmware (B-rad) λύνεται το θέμα αυτό; δημιουργούνται άλλα προβλήματα;
Ευχαριστώ.

Reaction score
3

Βγήκε νέο επίσημο firmware 1.01.24.

Από εδώ μπορείτε να το κατεβάσετε.

Ορίστε και τι αλλάζει(Όχι σπουδαία πράγματα αφού κάνει αλλαγές κυρίως στο youtube):
Release 1.01.24 (2/9/10)

* Redesigned YouTube™ user interface to comply with YouTube requirements.
* Resolved search results in YouTube to be in the same order provided by YouTube.
* Added Flag Video feature to YouTube.
* Added seeking controls (fast forward/rewind) in the YouTube player in 10 second increments.
* Updated to the new YouTube Video logo throughout the application.
* Modified YouTube video timestamp format to make it more readable.
* Implemented add to playlist feature in YouTube.
* Added Save search queries to save users time in re-entering search terms in YouTube.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.307
Members
38.540
Νεότερο μέλος
Ionianpower