Περι τιμων

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Περι τιμων

Παντα υπαρχει καποιος χειροτερος
εχω ενα γειτονα υπερτσιγκουνη , που καποια εκανα το στιγμη το λαθος να τον στειλω καπου για αγορα και τους ειχε στην μπριζα για ωρες για λιγα ευρω.Και να του λειπανε τα λεφτα???

Reaction score
460

Αφου ειπε γειτονας.Μηπως ξερεις κατι που δεν ξερουμε εμεις για τον Αργυρη?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Δεν ειμαι τοσο πλουσιος καρδια μου
ουτε τοσο τσιφουτης
ουτε ειρωνευομαι τον πολυκαναλο ηχο εις βαρους του δικαναλου.Και μετα να εχω 2 blu ray στο σπιτι μου.
Και κατι ακομα τα καλωδια μου δεν εχουν αξια 150 χιλιαδων

Reaction score
460

Παντως Γιαννη δεν λεω οτι μας υπερτιμολογουνε οι Ελληνες αντιπροσωποι αλλα με τα ετησια εντυπα-τιμοκαταλογους,μπορω να εχω καποιο συγκριτικο στα χερια μου.Η Ιταλια π.χ ειναι ποιο ακριβη απο την Ελλαδα η Αμερικη στα ευρωπαικα ξυριζει και οι εκπτωσεις ειναι μαξ 20% οποτε οι ελληνικες τιμες ειναι κατα καποιον τροπο εναρμονησμενες με του εξωτερικου,οχι ολες βεβαια,δεν λειπουν και τα εκτροπα π.χ ονκυο.

Reaction score
460

Αργυρη ενοεις οτι τα καλωδια του Γιαννη εχουν 150000ευρω?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οχι του γιαννη , αλλα καποιου γειτονα.Του γιαννη το συστημα ειναι φτηνο.

Reaction score
10
Δεν καταλαβαινω πια ειναι η ουσια του προβληματος.
Τα περιοδικα που δεν εκδιδουν οδηγο με φωτο και τιμες η οι αντιπροσωποι ?

Οσον αφορα το δευτερο, εμας τους αντιπροσωπους και ειδικοτερα εμενα, και ακομα πιο συγκεκριμενα τα προιοντα απο τριτες χωρες πχ Αμερικη, τι τιμες θελετε να δωσουμε με την ισοτιμια που μας κανει να παραμιλαμε ?

Στην αμερικη οι τιμες αλλαζουν ( αν αλλαξουν ) εργοστασιακα , μια φορα το χρονο. Εμεις καθε λιγο προσαρμοζουμε τις τιμες αναλογα με την ισοτιμια.

Παραδειγμα : εστω ενα μηχανημα που εχει 5.000 δολ στην Αμερικη.
Δε θα σας πρηξω με μεταφορικα, δασμους κλπ , απλα μονο τη μετατροπη σε ευρω, σε ολες τις κλιμακες.

5000 / 1.30 = 3846
5000 / 1.35 = 3703
5000 / 1.40 = 3571
5000 / 1.45 = 3448
5000 / 1.50 = 3333

Οι παραπανω τιμες ειναι η διακυμανση των τελευταιων 12 μηνων.
Δειτε το λινκ
Το Δεκεμβριο του 2009 το δολ ειχε 1,51 και σημερα περιπου 1,31 ( συναλλαγμα πωληση ), που σημαινει οτι αυτο το πραγμα κανει 500 ευρω ακριβοτερα μεσα σε 3 μηνες, χωρις καμια αλλαγη στη τιμη. Και το 500αρικο ειναι καθαρο. Αμα του βαλεις τους δασμους και το ΦΠΑ , αγγιζει τα 650. Ενα player δηλαδη.

Τι τιμη θελετε να βαλουμε ?
Αμα βαλουμε την ακριβη θα μας λετε οτι πουλαμε ακριβα.
Αμα βαλουμε τη φτηνη και μετα αλλαξει, θα μας λετε αναξιοπιστους γιατι θα βλεπετε τις παλιες τιμες.
Εκτος αν δημοσιευουμε τιμοκαταλογους σε δολλαρια.

Η μηπως νομιζετε οτι με αυτη τη κριση, εχουμε γεμισει τις αποθηκες με μηχανηματα του ταληρου , αγοραζοντας φτηνα και περιμενοντας τα κοροιδα να πουλησουμε με την ακριβη ισοτιμια.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Αποστολη (δεν σε πηρα γιατι κολυμπησα) το κακο ειναι οτι οι πιο πολλοι εδω αντιπροσωποι πολλουν ακριβοτερα απο οτι στην αμερικη.Θα το δεχομουν αλλα υπαρχουν και καποιοι που
ή πολουν τα ιδια
ή και φτηνοτερα.Δεν με νοιαζει το πως αλλα τρο αποτελεσμα.
Αμα θες παρε τηλεφωνο προς το βραδυ γιατι σημερα εχω τουλαχιστον τριαθλο.

Reaction score
460

Αγαπητε φιλε εκτιμω την συμετοχη σου και αυτο σε τιμα μα προσωπικα το βαρος το εριξα οχι στις τιμες μονο, αλλα ποιο πολυ στην ενημερωση που μπορει να προσφερει ενα τετοιο εντυπο με τεχνικα χαρακτηριστικα,τιμες,για να γνωριζουμε ποσο φτανει η τσεπη μας για την εκπληρωση του ονειρου και γιατι οχι και εγχρωμες φωτογραφιες για να βλεπουμε οπτικα το καθε μηχανημα.Οπως ειδες δεν αναφερθηκα σε υψηλες τιμες, μετα την αναλογη Ελληνικη εκπτωση που μετα απο αυτην, οι τιμες εναρμονιζονται με του εξωτερικου αλλα αναφερθηκα στην ασχημη συμπεριφορα καποιων εμπορων.Οσο δε για τις ισοτιμιες η πλειονοτητα των αντιπροσωπων εχει κανει το δολαριο ισοτιμο με το ευρω στην καλυτερη περιπτωση,και οταν αντιλαμβανονται οτι τους πηραν χαμπαρι η δεν πουλανε τις αναμενομενες ποσοτητες κανουν σε καποια εντυπα βαρυγδουπες δηλωσεις οτι π.χ ριχνουμε τις τιμες για να εναρρμονιστουμε με το δολαριο και αλλα τετοια κολπα.Επιδειωξτε εσεις να ξαναβγει καποιο τετοιο εντυπο και αφηστε σε εμας να κανουμε τον αναλογισμο της εκαστωτε ισοτιμιας.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.423
Για να τυπωθεί ένα τέτοιο περιοδικό θα πρέπει να έχει και διαφημίσεις.
Τράβα ζήτα τέτοιες εποχές λεφτά για διαφήμιση.

Μετά μιλάμε και για το ποιοί θα ήταν μέσα..

Reaction score
460

Παντα φιλικα και με ενδιαφερον για τον πολυπαθη χωρο μας.Η μουσικη ειναι αερας ,μυρωδια ,υπεροχη αισθηση με ρομαντισμο και αγαπη και προς αυτην και προς τα μηχανηματα που την αναπαραγαγουν ας τους φερθουμε με τον αγνο τροπο που πρεπει και ας μας βοηθησουν αυτοι που πρεπει και μπορουν για καλυτερες ακροασεις,γνωσεις,και αξιοπρεπεια.

Reaction score
460

Εδω πουλανε την αηδια με το μπλου ρευ 10ευρω καθε μηνα ας μην βαλουν δισκακι και ας το κοστολογησουν 20 ευρω για μια φορα τον χρονο ειναι πολλα?θα ειναι και συλεκτικο

Reaction score
10
Η αμεσοτητα και η ενημερωση που προσφερει το ιντερνετ δεν μπορει να αντικατασταθει απο κανενα εντυπο υλικο ακομα κι αν ειναι οχι σε ετησια βαση αλλα και σε 6-μηνη η 3-μηνη.

Επισης στο νετ μπορεις να βρεις πραγματικα τεστ, απο sites που οχι μονο δε τα παιρνουν, αλλα βγαζουν και απλυτα στη φορα.
Χωρια τα τεστ και οι δημοσιευσεις στα φορουμ, που εκει διαβαζεις τις γνωμες των κατοχων. Υπαρχει βεβαια και η μαυρη διαφημιση αλλα αργα η γρηγορα τους καταλαβαινουμε.

Αλλοιμονο σε οσους εχουν κανει βιβλο καποια περιοδικα και αγοραζουν οτι τους σερβιρουν.

Οσον αφορα τις τιμες και την υποστηριξη , ο καθενας πραττει και κρινεται.
Και μια σημειωση : οι τιμοκαταλογοι εξαγωγης δεν ειναι ιδιοι με αυτους για τη εσωτερικη καταναλωση, για πολλες εταιριες. Επισης, οταν υπαρχει κεντρικη ευρωπαικη διανομη , αυτη καθοριζει την τιμη στην Ευρωπη και αυτην ακολουθουμε.

Reaction score
460

Δεν αναφερθηκα πουθενα για ετησιο εντυπο με τεστ απλα περιγραφη,τιμη και φωτογραφια.Οπως ειπα και ποιο πριν η Ιταλια εχει ακριβοτερες τιμες απο ελλαδα κατα 10% περιπου αλλα και παλι λεω οτι δεν κολαω ιδιαιτερα στις τιμες οσο για την ενημερωση π.χ ποσοι απο εμας γνωριζουν τα ενισχυτικα AESTHETIX με τιμη (τελικος)13500$,AUDIO DESIGN ASSOCIATES 11000$,AYDIO SPACE 20000$,AUDIOPAX 15000$,αυτα ειναι λιγα απο το Α.Εχει Β,Γ κ.λ.π,αλλα για να μην γινομαι υπερβολικος ας δωσουν ολες οι ελληνικες αντιπροσωπειες στα προιοντα που εισαγουν τις τιμες και τα χαρακτηριστικα για να ξερουμε τι υπαρχει στην ελληνικη αγορα πραγμα το οποιο λιγοι γνωριζουν.Και επειδη μιλαμε για ιντερνετ δεν εχουν ολοι την δυνατοτητα να το εχουν για διαφορους λογους π.χ εγω ειμαι 43 ετων και το 2009 μου πηρε η συζυγος μου δωρο εναν υπολογιστη και μαθαινω μονος μου.Υπαρχει και μια ομαδα ανθρωπων που τα θελει γραμμενα,τα γραπτα μενουν.Ας παμε λοιπον ποιο πισω,εστω οτι εχω δυνατοτητα προσβασης στο διαδυκτιο πως θα ψαξω μια μαρκα που δεν γνωριζω?Για αυτους τους λογους λεω εντυπο και παλι εντυπο.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Και ποιος θα υποχρεωσει το οποιοδηποτε περιοδικο να τυπωσει κατι που ΔΕΝ θελει?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.488

Εγω θα ήθελα να συμπληρώσω με την λιγοστή μου γνώση τα εξής.
Οταν ρώτησα την κινοτεχνική γιατί ο poa , avp , εδω εχουν κατάλογο 6900e ενω στην αμερική 6900$ , μου απάντησαν οτι οσα κομμάτια παίρνει η αμερική δεν τα παίρνει η ευρώπη ολόκληρη , και ως εκ τούτου να μην το ψάχνω γιατί τιμές αμερικής δεν θα βρω.
Και είχαν δίκιο. Τον φτηνότερο avp τον βρήκα στην αμερική , εννοείται us model avp a1hdci, με 5000$ οταν εδω ο φτηνότερος στην ευρώπη ήταν κάπου στις μαλδίβες αφορολόγητος 5000e συν τα ταχυδρομικά συν το τελωνείο.Μην τα ρίχνουμε ολα στους αντιπροσώπους , αν και αυτοί φέρουν το κύριο μέρος της ευθύνης.
Α, και όλα αυτά με τιμη $ 1,40 έναντι ευρώ.

Reaction score
460

Νικο τους το εχεται προτεινει και ειπαν οχι?και Νικο μου εγω συζητω για ενα περιοδικο σαν αυτο που σου ειχα φερει απο Αμερικη,δεν ηταν καλο?Οσο αφορα την τιμολογηση η εταιρεια που εκπροσωπει ο Νικος wave motion εχει πολυ εντιμη τιμολογιακη πολιτικη και καρατσεκαρισμενη οπως και η Adamco παρα πολυ σοβαρη και υπευθυνη εταιρεια,αλλα ας μην πιανουμε τις εταιρειες μια μια δεν εχει νοημα,φαντασου Νικο μου ενα περιοδικο σαν το αμερικανικο και στην Ελλαδα,να ειχε π.χ ολες τις μαρκες και τα μοντελα που αντιπροσωπευεις δεν θα ηταν σουπερ?πως θα ενημερωθουμε για τον πληρη καταλογο των προιοντων?

Reaction score
460

Γιαννη νομιζω οτι στην Ελλαδα ο προ της ντενον εχει 8200ευρω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Οταν ρώτησα την κινοτεχνική γιατί ο poa , avp , εδω εχουν κατάλογο 6900e ενω στην αμερική 6900$ , μου απάντησαν οτι οσα κομμάτια παίρνει η αμερική δεν τα παίρνει η ευρώπη ολόκληρη , και ως εκ τούτου να μην το ψάχνω γιατί τιμές αμερικής δεν θα βρω.
Και είχαν δίκιο.
αν ειχαν δικιο εχουν βρει κοροιδα και λενε τετοια ....και τα πιστευουν.Μου θυμιζει την λογικη οτι ο κοτωβολος ψωνιζει πιο πολλα και πετυχαινει καλυτερη τιμη.Mπουλσιτ αν ηταν ετσι ας μην δινουν σημασια στον καθε μαγαζατορα και ας πανε να τα σπρωξουν ολα στον κοτσωβολο.Την τιμη του την καθοριζει ο καθενας μονος του , αλλιως δεν εξηγειται καποια προιοντα αμερικανικα ειναι πιο φτηνα εδω απο οτι στην αμερικη.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.811
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός