Περι τιμων

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Περι τιμων

τεραστια αγορα σε canton ηχεια δεν θα το ελεγα
οσο αφορα την τιμη , νομιζω οτι ειναι ακριβοτεροι , δεν βλεπεις συχνες αναφορες σε ηχεια canton , εππλεον δες ποσο εχει η finite elemente στην αμερικη .Και αυτη ειναι ακριβοτερη, οπως και η χαι φαι τιουνινγκ που παρολο οτι ειναι σχεδον monopoly ειναι ακριβοτερη.

Reaction score
460

Aυτο το ειδατε?

Cantare Nobile Bookmark and Share Posted Tue Jan 26, 2010, 3:38 PM ET

German speaker maker Canton was founded in 1972, deriving its name by combining the Latin word cantare (to sing) and the German word ton (musical tone). Nowhere is the company's dedication to exceptional music reproduction more evident than its Reference line, which is topped by the flagship Reference 1.2 DC.

The Reference 1.2 DC is a 3½-way, bass-reflex design with a down-firing port suspended above the integrated base, which makes placement more flexible than rear-firing ports. Also, the base is isolated from the cabinet by shock absorbers designed to minimize energy transfer to the floor. A single 1-inch aluminum-ceramic dome tweeter is flanked by twin 7-inch, triple-curved aluminum midranges, and the low frequencies are handled by two 12-inch aluminum woofers, resulting in an amazing specified frequency response from 18Hz to 40kHz.

As with many high-end speakers, the Reference 1.2 DC provides connection terminals that allow bi-amping and bi-wiring. Also on the rear panel are two controls that independently boost or cut the highs and mids by 1.5dB to tune the speakers for various acoustic environments.

At $35,000/pair, the Reference 1.2 DC isn't for everyone. But for those who can afford it, Canton's flagship should sing a noble song.

http://blog.ultimateavmag.com/ultimate-gear/cantare_nobile/

Εμεις στην Ελλαδα ειμαστε κοροιδα που τα εχουμε 20.000 ευρω ανωτατη λιανικη?
Νικ το εχω ξανα αναφερει οτι η wave motion εχει πολυ ψαγμενη και σωστη τιμολογηση στα προιοντα που αντιπροσωπευει και νομιζω οτι προσωπικα εσυ εχεις συμβαλλει τα μεγιστα,οταν πριν εκανα αναφορα περι σεβασμου προς τον καταναλωτη αναφερωμουν πρωτιστος σε εσενα και στην wave motion που εχω προσωπικη αποψη,αρα δεν εισαι κοροιδο αλλα σωστος και εντιμος επαγγελματιας!!Τωρα οσο αφορα τις τιμες των προιοντων της jbl να ξερετε οτι
οι τιμες μετα τις εκπτωσεις (τιμες Νικου)αυτα ερχονται φθηνοτερα αν τα εφερνες απο Αμερικη ο ιδιος.Παμε τωρα στα ηχεια της canton προσωπικη αποψη δεν εχω γιατι δεν τα εχω ακουσει αλλα απο ομορφια και κατασκευη σκιζουν!Οντως στην Αμερικη κοστιζουν 35000$ και στην Ιταλια 20500ευρω,στην Αμερικη κοστιζουν 25925ευρω, 35000 δια 1.35 ισον 25925ευρω περιπου(ο τιμοκαταλογος μου εχει τα ref 1 που στοιχιζαν 30000$)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

τεραστια αγορα σε canton ηχεια δεν θα το ελεγα

Συμφωνω, αλλα να ξερεις οτι η παραγγελια του Αμερικανου αντ/που για να εχει προιοντα για 2 μηνες ειναι ιση με την Ελληνικη , για 2 χρονια.
Αγοραζουν τουλαχιστον 10% φθηνοτερα ,αλλα ειναι η πολιτικη τους τετοια που κανει τα ευρωπαικα προιοντα ακριβα=εξωτικα.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Παμε τωρα στα ηχεια της canton προσωπικη αποψη δεν εχω γιατι δεν τα εχω ακουσει αλλα απο ομορφια και κατασκευη σκιζουν!
Θα σ εφερνα ν ακουσεις τα δικα μου , αλλα εχεις πολυ υψηλο μετρο συγκρισης.:137:
Αν θες να παρεις μια ιδεα , το σπιτι μου ειναι παντα ανοιχτο για σενα.

Υ.Γ. Τα REFERENCE 1 , εγιναν 1.2.

Reaction score
460

Θα σ εφερνα ν ακουσεις τα δικα μου , αλλα εχεις πολυ υψηλο μετρο συγκρισης.:137:
Αν θες να παρεις μια ιδεα , το σπιτι μου ειναι παντα ανοιχτο για σενα.

Υ.Γ. Τα REFERENCE 1 , εγιναν 1.2.
Νικολα μου ξερεις πολυ καλα οτι δεν ειμαι ψωναρα,και οπωτε με καλεσεις ξερεις πολυ καλα οτι θα ερθω!!Δε μενει λοιπον παρα να με δοκιμασεις.Να ξερεις οτι τα πρωτα ηχεια που απεκτησα ηταν ιδιοκατασκευης.

Reaction score
93
Εγω πάντως που έχω πάρει τα Canton vento reference 7 dc που ήταν το τρίτο ηχείο από την κορυφή κάτω από το 1 ( Class A Stereophile) και το 5 dc μπορω να σου πω οτι όντως σκίζουν σε απόδοση και σε τιμολόγηση εντος Ελλαδος . Στην Αμερική τιμή καταλόγου 7000$ και εδώ κατα πολύ φθηνότερα .
value 4 money...

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Περι τιμων

Εγω πάντως που έχω πάρει τα Canton vento reference 7 dc που ήταν το τρίτο ηχείο από την κορυφή κάτω από το 1 ( Class A Stereophile) και το 5 dc μπορω να σου πω οτι όντως σκίζουν σε απόδοση και σε τιμολόγηση εντος Ελλαδος . Στην Αμερική τιμή καταλόγου 7000$ και εδώ κατα πολύ φθηνότερα .
value 4 money...
Ετσι ειναι.

Reaction score
460

Ειμαι πολυ προβληματισμενος αυτη την στιγμη που γραφω για να προβω σε εντονη διαμαρτυρια-καταγγελια προς ενα απο τα μεγαλυτερα(μαλλον το μεγαλυτερο) HI END (στο hc και στο hifi )καταστηματα,το οποιο οχι μονο πουλαει τα μεταχειρισμενα μηχανηματα για demo αλλα και δεν κοβει και αποδειξεις,σε ιδιαιτερα μεγαλα ποσα, με διαφορες γνωστες και κουτες δικαιολογιες.Το θεμα θα συζητηθει με τους υπευθυνους του site κατ ιδιαν και θα δουμε πως θα εξελιχθει.Ειμαι στον χωρο αυτον απο το 1977 και εχω αγορασει μηχανηματα απο ολα σχεδον τα καταστηματα των Αθηνων.Η συμπεριφορα μου προς του συναλλασομενους ηταν και ειναι υποδειγματικη μεχρι κεραιας.Οσοι με γνωριζουν λιγο η πολυ εχουν να πουν μονο καλα λογια και με χαρακτηριζουν σαν εντιμο ανθρωπο και μονο!!Ειναι η πρωτη φορα που σε συναλλαγη μου σιχαθηκα ανθρωπο ο οποιος οχι μονο δεν τιμα τον χωρο αλλα τον μιζεριαζει,τον ντροπιαζει,και τον ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ!!!Ντροπη και αισχος.

Reaction score
460

Για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες...
Επειδη το θεμα ειναι αρκετα σοβαρο και μπορει να εμπλακουν και νομικοι παρακαλω πολυ την αναμονη σας.Παντως το μυαλο σας για ποιο καταστημα αναφερομαι,καλα παει.Δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται αναφορα για κοροιδια και απατη απο αυτο το καταστημα του επιφανους(οπως πλασαρεται)ιδιοκτητη,στο site.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Επειδη το θεμα ειναι αρκετα σοβαρο και μπορει να εμπλακουν και νομικοι παρακαλω πολυ την αναμονη σας.Παντως το μυαλο σας για ποιο καταστημα αναφερομαι,καλα παει.Δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται αναφορα για κοροιδια και απατη απο αυτο το καταστημα του επιφανους(οπως πλασαρεται)ιδιοκτητη,στο site.
Αντωνη, καλημερα.
Μηπως πρεπει να επαναδιατυπωσεις την τελευταια σου προταση?:120:
Δεν σου κρυβω πως την πρωτη φορα που την διαβασα μπερδεψα
το "επιφανης ιδιοκτητης, στο site" με "επιφανης ιδιοκτητης του site":139:

Reaction score
460

Αντρεα καλημερα,εννοω οτι παρα πολλες φορες εχει αναφερθει το ονομα αυτης της επιχειρησης στο site απο μελη που ειτε τα κοροιδεψε ειτε ειχαν προβλημα στην συναλλαγη τους,εχω βαλει κομμα πριν την λεξη site.

Reaction score
460

Παντως ρε παιδια πολλα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ μηχανακια(οχι demo) εχουν σκασει μυτη προς πωληση αυτην την εβδομαδα.

Reaction score
150
Πωλείται και το ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ! Γιατί θερίζει ή κριση.....
.............................................................

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο........με χιλιάδες αναμνήσεις........

πωλείται και το δίνω όσο κι όσο................

Ρε θα γίνει χαμός! Δεν πουλάμε χαρίζουμε!

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/cUdzOLxszEA&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/cUdzOLxszEA&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Reaction score
460

Ειναι πιστευω καλη ευκαιρεια να αγοραζεις καινουργια μηχανηματα μεσω καποιων προσφορων που καθε τοσο εμφανιζονται σαν πωληση-ευκαιρεια σε τιμες κοντα στο κοστος (ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ και οχι DEMO η ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ)Βεβαια μολις παρεις το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ μηχανακι σου και γυρισεις σπιτι και διαπιστωσεις οτι το ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μηχανακι σου ειναι ανοιγμενο,τοτε ξεκιναει το εργο του στυλ(απο τον εμπορακο)το ανοιξαν στο τελωνειο,και εαν δεν πιασει αυτο,σου λεει οτι το ανοιξε ο ιδιος για να δει αν το συγκεκριμενο μοντελο που αναγραφετε στο κουτι ειναι και μεσα,και αν το μηχανακι εχει ΠΑΙΞΕΙ και κανα μηνα και το παρεις χαμπαρι (αργα πλεον)τοτε σου λεει το απιθανο οτι οταν το βγαλαμε απο το κουτι για να το δουμε,το δοκιμασαμε λιγακι να δουμε εαν λειτουργει κανονικα,και πρεπει και να εισαι και ευχαριστημενος που το καναμε γιατι παιρνεις μηχανημα που λειτουργει.Εαν παλι δεν πιασει και αυτο,υπαρχει και το αλλο που μου το ειπαν εμενα σε μηχανημα που αγορασα την περασμενη εβδομαδα που οταν ο επιφανης ιδιοκτητης ,ενος καταστηματος,(εισαγωγεας αντιπροσωπος,και εμπορος) που θεωρειται απο τους μεγαλυτερους (αν οχι ο μεγαλυτερος)στον χωρο,μου επωλησε πανακριβο μηχανημα σαν DEMO,και οταν το πηρα χαμπαρι(ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ DEMO),μου ειπε οτι ποτε δεν ανεφερε οτι ηταν DEMO αλλα οτι ηταν ενος φιλου του που αρρωστησε ο κακομοιρης και του το γυρισε πισω.Βεβαια επειδη η Αθηνα ειναι τοσοδουλα εγω ολως τυχαιως βρηκα τον προηγουμενο ιδιοκτητη ο οποιος χαιρει ακρας υγειας,ειναι προγραμματιστης. Τον λενε Ηλια και αυτην την εποχη εργαζετε στην Κυπρο.Σε επικοινωνια λοιπον με τον κολητο φιλο του Ηλια.....,σας ενδιαφερει να συνεχισω την ιστορια που εβγαλα απο το μυαλο μου?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Ελλαδαρα ολε , τελικα η πεινα καποιους θα τους οφελησει.Και να ηταν ο μονος ? ξερεις ποσους ξερω, lamogialand δεν ειναι τι περιμενεις.Μεχρι να ανοιξουν 2-3 κεφαλια και μετα να δεις πως στρωνουν ολοι

Reaction score
460

Θα κλεισω σημερα το θεμα που ανοιξα για την αλητεια καποιων επιτιδιων τυχοδιοκτων,που θελουν να λεγονται εμποροι και το μονο που καταφερνουν ειναι να μαγαριζουν τον χωρο.Επειτα απο τοσα χρονια στον χωρο αυτον, το μονο που θα συμβουλευα τους φιλους που απευθυνονται στο συγκεκριμενο παλιομαγαζο(οσοι καταλαβαν,καταλαβαν)ειναι να προσεχουν οταν αγοραζουν, τι αγοραζουν ,και οταν τους προτεινουν καποιο μηχανημα demo να την ψαχνουν, πολυ απλα ενα τηλ στην αντιπροσωπεια δινεις το s/n και μαθαινεις τα παντα!Τσακιστε τα λαμογια ολα τα οποια νομιζουν οτι αυτοι ειναι οι εξυπνοι και εμεις οι βλακες,διαδωστε το περιστατικο και αφηστε τον χρονο να τους πληρωσει.Τωρα θα με ρωτησετε ευλογα γιατι δεν γυρισα πισω το μηχανακι ,κατι που δεχθηκε ο ακατανομαστος,σας λεω λοιπον οτι η εγγυηση δεν ειναι μεταβιβασιμη εστω και εαν το μηχανημα της συγκεκριμενης μαρκας ειναι ενος μηνος!Και επιπλεον με διαβεβαιωσε ο πρωην ιδιοκτητης οτι το μηχανακι ειναι ελαχιστα χρησιμοποιημενο και αριστο,επιπλεον εχει κανει στην αντιπροσωπεια ολες τις αναβαθμισεις.Εντυπωση και ευχαριστη εκπληξη μου εκανε η συμπεριφορα καποιων συντονιστων και σουπερ μοντ..που στην παραθεση του γεγονοτως (τηλεφωνικα) συμπεριφερθηκαν πυροσβεστικα και καταπραυναν τον θυμο μου.Ειναι τιμη για τον χωρο μας να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι,οι οποιοι ενω θα μπορουσαν να επωφεληθουν απο το γεγονος αυτο επαγγελματικα,δεν το εκαναν αλλα και με παρωτρηναν να σταματησω το θεμα.Τους χρωσταει χαρη αυτος ο κυριος και αν διαβαζει τα γραφωμενα μου καταλαβαινει ποιους εννοω,τους οποιους και βριζει και μιλα για αυτους απαξιωτικα, στολιζοντας τους με μεγαλη ποικιλια κοσμητικων επιθετων.

Reaction score
5.615
9 στους 10 πελατες του την εχουν πατησει εαν ειναι αυτος που υποψιαζομαι ...
εχω δωσει τον λογο μου ομως οτι δεν προκειται να αναφερω τιποτα .

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491