EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
0
paidia exo ena problima to egreat moy anoigei para poly dyskola merikes fores meta apo 5-6 fores to exo balei oles ths analisis th na fteei.Tora toy perasa to rosiko update alla pali tipota eyxaristo

Reaction score
0
Μήπως έχεις συνδέσει μεγάλους σε μέγεθος εξωτερικούς δίσκους;
Κάποιες φορές φταίει και αυτό.

Reaction score
0
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Συνδεω το μηχανημα μεσω usb στο pc και δεν βλεπω το δισκο του (ειναι φορμα ext) στους δισκους του υπολογιστη ενω με ext2 τους βλεπω ολους.
Τι πρεπει να κανω για να δω το δισκο ???

tm

Reaction score
0

υστερα απο κατι χρονια υποδειγματικης λειτουριας, η οπτικη σταματησε να στελνει σημα...

Reaction score
1

Έβαλα και γω τα windows 7 και έκανα share εναν φάκελο με πλήρη δικαιώματα σε όλους, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να δει τον φάκελο το Tank ??? Καμιά ιδέα ?

Reaction score
1

υστερα απο κατι χρονια υποδειγματικης λειτουριας, η οπτικη σταματησε να στελνει σημα...
Μήπως απενεργοποιησες τίποτα ρυθμίσεις ?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Μήπως απενεργοποιησες τίποτα ρυθμίσεις ?
και εγω καποτε επαθα το ιδιο, αλλα τελικα εφτιαγε ο ενισχυτης ειχαν αλλαξει οι ρυθμισεις σχετικα με το OPTICAL OUT 1 η 2 που εχει για εξοδους

Reaction score
0

Έβαλα και γω τα windows 7 και έκανα share εναν φάκελο με πλήρη δικαιώματα σε όλους, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να δει τον φάκελο το Tank ??? Καμιά ιδέα ?
Το ιδιο θεμα εχω κι εγω. Με διαφορα οτι οσους δισκους ειχα ηδη κανει share στα ΧΡ τους βλεπει ακομα κανονικα, αλλα οσους εγκατεστησα εκ των υστερων στα 7 και τους εκανα share δεν....
Καποιο θεμα εχουν τα 7 σιγουρα αλλα δεν εχω καταφερει να το βρω. Εχω ψαξει και απενεργοποιησει ολα οσα λεει για κωδικους και τετοια αλλα δεν εγινε τιποτα...
Αν μπορεσεις παντως να μπουταρεις το συστημα μεσω XP live cd και να δεις αν σε αφηνει να διαχειριστεις τους δισκους σου και να τους κανεις share μπορει και να δουλεψει. Θα το δοκιμασω κι εγω να δω μιας και μολις μου ηρθε η ιδεα αυτη.... αλλιως σκεφτομουν να τους συνδεσεις εστω εξωτερικα σε ενα συστημα XP και να τους κανεις share. και ολα αυτα βεβαια αν, οπως εγω, δεν γουσταρεις να εγκαταστησεις καποιο προγραμμα οπως το IHome (αν δεν κανω λαθος ετσι το λενε) το οποιο φορτωνεται κατα την εκκινηση του PC και του ρυθμιζεις τι θες να βλεπεις και το Egreat μετα τα βλεπει κανονικα.

Reaction score
0
Τα windows 7 όσον αφορά το sharing είναι πολύ πονεμένη ιστορία. Ρίχτε μια ματιά στο http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Windows7

Εξαρτώμενο από τα βίτσια του υπολογιστή σας μπορεί να χρειαστεί να κάνετε enable ή disable το "password protected sharing".

Στον ένα μου υπολογιστή το έχω enable και έτσι τι e-great ζητάει password στο άλλο όχι γιατί αν το ενεργοποιήσω το e-great δεν βλέπει τα shares του.

Reaction score
0
Επίσης μια καλή λύση είναι το NFS Server που αναφέρεται στην παραπάνω σελίδα. Το ενεργοποίησα και στους δύο υπολογιστές μου και το e-great δουλεύει άψογα!

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά,
Δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει κανείς ή έχει αναφερθεί σε άλλο post, αλλά έχω πρόβλημα στην αναπαραγωγή ήχου σε απλά βιντεάκια με τις κάτωθι προδιαγραφές.
Video: DivX 5 512x384 25.00fps
Audio: MPEG Audio Layer 3 44100Hz stereo 128Kbps

Αν και ψιλοδοκίμασα με τις ρυθμίσεις στον ήχο δεν είδα "φώς".
Μήπως υπάρχει λύση

minas

Πισιά
Reaction score
4.201

menes, στον υπολογιστή που χρειάζεται password protected sharing, πιθανότητα το πρόβλημα είναι τα permissions (είτε του φακέλου, είτε του share). Θα πρέπει να έχεις ορίσει και στα δύο permissions για everyone.

Τα windows 7 έχουν μεγαλύτερη συμβατότητα με τα NMT σε smb shares απ' ότι τα Vista :)

dstrak, τα χαρακτηριστικά ήχου που αναφέρεις είναι τα πλέον συμβατά. Εάν άλλα mp3 παίζουν κανονικά στο NMT σου με τις ίδιες ρυθμίσεις, μήπως απλά τα συγκεκριμένα video έχουν πολύ χαμηλά τον ήχο?
Εναλλακτικά, μήπως στέλνεις απευθείας τον ήχο στον ενισχυτή και δεν ξέρει τι να τον κάνει? Ιδανικά θέλεις να τον αποκωδικοποιήσεις σε PCM πάνω στο NMT.

Reaction score
0
Όχι φίλε MINAS, και σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δεν έχω ενισχυτή, και το σήμα φεύγει κατευθείαν από HDMI σε HDMI στην TV. To ίδιο όμως γίνεται και με απλή σύνδεση AV. Το παράξενο είναι ότι αυτά τα αρχεία παίζουν κανονικά όσον αφορά τον ήχο από το Blue ray player στην TV μέσω USB STICK. Προσπαθώ να βρω τον συνδυασμό (τύπος VIDEO, κωδικοποίηση ήχου και bitrate), αλλά δεν βγάζω άκρη. Και συγγνώμη, οι προδιαγραφές για τον ήχο που αναφέρω στο post μου , είναι MPEG 1.

Reaction score
0
Έχεις δίκιο dstrak.
Απλά το γνωστό σε όλους mp3 format είναι το MPEG1 Layer 3.
Για αυτό και αναφέρθηκε σε mp3 o minas.
Αναφέρεται και στην εισαγωγή της παρακάτω καταχώρισης:
http://el.wikipedia.org/wiki/MP3

Εγώ πάλι, είχα πρόβλημα κάποτε σε αναπαραγωγή ήχου σε avi με δύο διαφορετικούς ήχους (διαφορετικές γλώσσες σε ένα παιδικό), αλλά με μια επανεκκίνηση το ξεπέρασα.

Προφανώς, για να έχεις το πρόβλημα αυτό για μέρες, δεν είναι η επανεκκίνηση η λύση. Εφ όσον, όπως γράφει ο minas μπορείς να παίξεις mp3 στην τηλεόρασή σου από το egreat, τότε το πρόβλημα φαίνεται να βρίσκεται στο αρχείο.
Βέβαια, δεν αναφέρεσαι σε ένα αρχείο, γιατί γράφεις "βιντεάκια" (πληθυντικός).

Στη θέση σου, θα δοκίμαζα με ένα πρόγραμμα σαν το Nandub π.χ. να χωρίσω το αρχείο σε εικόνα και ήχο, να ελέγξω τον ήχο, ίσως να τον περάσω από κανένα πρόγραμμα σαν το audacity και να τον ξανασώσω σε mp3, με άλλο ή ίδιο sample-rate και bit-rate και μετά να ξαναενώσω τα δυο σε ένα. Να τσεκάρω δηλαδή το ορθό της κωδικοποίησης του ήχου.

Αν δεν έβγαζα ούτε έτσι συμπέρασμα, θα αποτεινόμουν στους "ειδικούς" του καταστήματος που το αγόρασα (εν προκειμένω στο e-shop).
Όλα αυτά βέβαια, αν έπαιζε mp3 αρχεία. Αν όχι, θα ξεκίναγα με το να ξαναπεράσω κάποιο firmware.
Καταλαβαίνω πως με εικασίες δε βοήθησα και πολύ, αλλά ελπίζω τουλάχιστον να βοήθησα λίγο...

Καλημέρα.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Τα windows 7 όσον αφορά το sharing είναι πολύ πονεμένη ιστορία. Ρίχτε μια ματιά στο http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Windows7
Έκανα τις ρυθμίσεις που έχει η σελίδα και επιτέλους βλέπει τους φακέλους :107: !! Ευχαριστώ !!!!

Reaction score
1

Ξέρει κανείς τι παίζει με το firmware ? Από πέρυσι τον Ιούνιο δεν έχουν βγάλει καινούριο ? Σταμάτησαν την υποστήριξη μήπως ? Είδα στο popcorn έχει ένα σορό βελτιώσεις...

Reaction score
0
εχω περασει την τελευταια αναβαθμιση αλλα δυστυχως δεν μπορω να εχω ηχο οταν ο ηχος ειναι DTS....δοκιμασα ολες τις ρυθμισεις για dts.....αλλα τιποτε,,,
τοχει δει καποιος αλλος το θεμα.....καποια βοηθεια....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881