EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
0
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Χρησιμοποιώ το Μ31Β και σαν torrent client (Transmission/1.22). Παρατήρησα τον τελευταίο καιρό ότι εαν του δώσω να κατεβάσει τorrent μεγαλύτερο από 30GB παγώνουν ΟΛΑ τα torrent ή κινούνται στο ελάχιστο εμφανίζοντας μια παρόμοια εικόνα όπως η παρακάτω.
Rx : 0.00kB/s. Peers:0
Tx : 0.00kB/s
Εαν τερματίσω το <<μεγάλο>> torrent όλα επανέρχονται στο φυσιολογικό.
'Έχω κάνει την πρόσφατη αναβάθμιση (Δεκέμβρης του 09) αλλά δεν είχα προσπαθήσει να κατεβάσω παλιότερα μεγάλα αρχεία για να πω με σιγουριά ότι ευθύνεται το update. Μέχρι 10G μέγεθος φαίνεται ότι λειτουργεί κανονικά.
Καμιά ιδέα???

Reaction score
0

Καλή χρονιά σε ολη την παρεα
Υπαρχει τροπος τα ονοματα των φακελων και αρχείων του σκληρου δισκου να εμφανιζονται
στα ελληνικα και να μην χρειαζεται να τα γραφουμε λατινικα ?

L

LLLEFTERIS

Guest

Καλή χρονιά σε ολη την παρεα
Υπαρχει τροπος τα ονοματα των φακελων και αρχείων του σκληρου δισκου να εμφανιζονται
στα ελληνικα και να μην χρειαζεται να τα γραφουμε λατινικα ?
Εμενα στα Ελληνικα τα γραφει :111:

Reaction score
0

Ο δισκος μου ειναι φορμαρισμένος σε ext
παιζει καποιο ρολο ?

Reaction score
802

To youtube ζηταει πλεον χρηματα για τα δικαιωματα οποτε δεν τα δινουν ολες οι εταιρειες.

Reaction score
0

παίδες καλημέρα και καλή χρονιά,
σκοπεύω να αγοράσω το EGREAT EG-M31B, μπορείτε να μου πείτε μέχρι ποιας χωρητικότητας δίσκο μπορεί να σηκώσει; (και εσωτερικό και εξωτερικό).
ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
0

αφού σκοπεύεις να το πάρεις τότε σε ενδιαφέρει η προσφορά του e-shop μέχρι την Κυριακή στα 140€ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801714&sid=1
και γώ το σκέφτομαι και ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να προχωρήσω στην αγορά του ή μήπως κάτι στα ίδια λεφτά όπως το xtreamer ή το Μ34 είναι καλύτερη επιλογή?

Reaction score
0
Kαλημερα,

Επειδη η προσφορα του eshop για το Μ31Β τρεχει και ληγει την κυριακη θα ηθελα να ρωτησω ποια η διαφορα(π.χ παλαιοτητα, εξτρα δυνατοτητες) του απο το Μ34Α...Αν αξιζει αυτα τα 15 ευρω παραπανω...Το οτι το DDR του ειναι διπλασιο εχει ουσιαστικη εφαρμογη στην εικονα/ηχο?Επισης ξερει καποιος τι ακριβως ειναι το External NOR Flash το οποιο ειναι μεγαλυτερο στο 31Β??Ευχαριστω πολυ για την οποια απαντηση και για το χρονο σας.

Reaction score
0

Ξερει καποιος να μου πει
αν θα φορμαριστει δισκος μου
αν περασω τις NMT Apps?
thanks

Reaction score
1
Γεια σας! Μια ερωτησουλα: επειδη απ οτι βλεπω το επίσημο site της egreat ( http://www.egreatworld.com ) εχει κλεισει εδω και καιρο, ξέρει κανεις απο που θα βρισκουμε πλεον αναβαθμισεις?

Reaction score
0

Καλησπέρα μια ερώτηση/απορία.
Εντολή TELNET πως δίνουμε, μέσω cmd η με άλλο τρόπο?Μία βοήθεια παρακαλώ γιατί
εχω κάνει την διαδικασία για εγκατάσταση και λειτουργεία του TELNET στο EGREAT δίνω την εντολή "telnet 192.168.0.14" αλλά τζίφος.Κάποια βοήθεια/υπόδειξη?Ευχαριστώ

Reaction score
0
Γειά σας παιδιά!

Αντιμερωπίζω το εξής πρόβλημα... Εδώ κι 1,5 χρόνο έχω πάρει ένα Egreat M31B και λειτουργεί άψογα... Προχθές έβαλα στο laptop windows 7 και πήγα να περάσω τους drivers του Egreat για να το "δουν" τα windows (από το cd που μου δώσανε με την αγορά του Egreat που περιέχει το πρόγραμμα egreat_xt3), αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι αυτό το πρόγραμμα είναι για windows '95, 2000, XP και Vista...

Ο υπολοστής δεν βλέπει ούτε καν το δίσκο!! Υπάρχει κάποια λύση ή πρέπει να βρω laptop με Vista??

Ευχαριστώ!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Γειά σας παιδιά!

Αντιμερωπίζω το εξής πρόβλημα... Εδώ κι 1,5 χρόνο έχω πάρει ένα Egreat M31B και λειτουργεί άψογα... Προχθές έβαλα στο laptop windows 7 και πήγα να περάσω τους drivers του Egreat για να το "δουν" τα windows (από το cd που μου δώσανε με την αγορά του Egreat που περιέχει το πρόγραμμα egreat_xt3), αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι αυτό το πρόγραμμα είναι για windows '95, 2000, XP και Vista...

Ο υπολοστής δεν βλέπει ούτε καν το δίσκο!! Υπάρχει κάποια λύση ή πρέπει να βρω laptop με Vista??

Ευχαριστώ!
Αφου τα 7 εχουν (χμ, πως το λενε) "προσομοιωση" λειτουργιας σε ΧΡ, δοκιμασες;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Αφου τα 7 εχουν (χμ, πως το λενε) "προσομοιωση" λειτουργιας σε ΧΡ, δοκιμασες;
"Προσομοίωση" λειτουργίας σε XP?? Τα 7 δεν τα έχω ούτε ένα 24ωρο (αλλά για να πω την αλήθεια δεν βλέπω και ΜΕΓΑΛΕΣ διαφορές από Vista... Στο πρώτο 3ωρο μου είχε κρασάρει 2 φορές ο IE, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!). Αν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, τότα για ποιό λόγο να μου βγάλει το μήνυμα αυτό λέγοντας μου ότι δεν μπορεί να κάνει την εγκατάσταση??? Δεν θα την προχωρούσε κανονικά?? Πάντως η "προσομοίωση" δεν γνωρίζω πως γίνεται...:133:

Reaction score
0

καλησπερα,ειμαι καινουργιος στο forum και θα ηθελα εφοσον βλεπω οτι αρκετοι απο εσας εχετε τις γνωσεις ωστε να μου απαντησετε τα εξης:1)εχω βαλει στο ματι τους εξης media players και θα ηθελα να μου τους καταταξετε απο το 1 εως το 4 ως προς την ικανοτητα αποδοσης εικονας σε h264,mkv,blue-ray:egreat31b,xstreamer,wd hdtv,popcorn110. 2)προς το παρον εχω ενα laptop (fujitsu amilo 3670xi) Q900 επεξεργαστη και Nvidia 130GT καρτα γραφικων,για να βλεπω τις ταινιες που κατεβαζω συνδεωντας τον σε μια samsung hd τηλεοραση.το ερωτημα μου ειναι θα παιξει ο media player το ιδιο, καλυτερα, η χειροτερα?αρα να προχωρησω στην αγορα και σε ποιον?(εχω βρει τον popcorn στα 169ε ....?)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

"Προσομοίωση" λειτουργίας σε XP?? Τα 7 δεν τα έχω ούτε ένα 24ωρο (αλλά για να πω την αλήθεια δεν βλέπω και ΜΕΓΑΛΕΣ διαφορές από Vista... Στο πρώτο 3ωρο μου είχε κρασάρει 2 φορές ο IE, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!). Αν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, τότα για ποιό λόγο να μου βγάλει το μήνυμα αυτό λέγοντας μου ότι δεν μπορεί να κάνει την εγκατάσταση??? Δεν θα την προχωρούσε κανονικά?? Πάντως η "προσομοίωση" δεν γνωρίζω πως γίνεται...:133:
κάνεις δεξί κλίκ πάνω στο αρχείο εγκατάστασης του προγράμματος του Egreat και επιλέγεις "Ιδιότητες" (τέρμα κάτω). Απο το μενού που σου βγάζει επιλέγεις την 2η καρτέλα "Συμβατότητα" και τσεκάρεις την επιλογή "Εκτέλεση προγράμματος σε λειτουργία συμβατότητας για:" και επιλέγεις απο το drop down menu την έκδοση των windows που θέλεις να προσομοιώση ώστε να τρέχει η εγκατάσταση.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis