- Reaction score
- 15.548
Απάντηση: Διπολα ηχεια
Η κλιση ειναι ιδια Σωτηρη....:116:
Η κλιση ειναι ιδια Σωτηρη....:116:
Εγω λέω να κόψεις και αυτούς πλέον γιατί εχεις πάθει overdoseεκοπσα τα ναρκωτικα και αρχισα
τους γιαννη σωτηρη
και φτιαχνιομαι legal:111: πλεον
ρε δικε μου ποιος σου ειπε οτι το ειπα σε σενα?Αργύρη τι λες πάλι? Και μετά μου λες για φάρμακα.
Τι σχέσει έχει το ηχείο της Mirrage με το δικο μου?
Εσένα σου φαίνεται αυτό
![]()
ίδιο με αυτό
![]()
Το mirage είναι 14.5 κιλά κι εμένα σχεδόν 100 για να καταλάβεις και το μέγεθος.
Εκτός αυτού δεν έχει καμία σχέση η σχεδίαση.
Και τέλος πάντων το θέμα μας δεν είναι τα κεντρικά ούτε το ηχείο μου.
Το ΘΕΜΑ μας είναι να απαντήσεις (που δεν μπορεις) στις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ερωτήσεις που σου έκανα παραπάνω με σοβαρά επιχειρήματα.
το ονερντοζ δεν ειναι χωνακι της δελτα?Εγω λέω να κόψεις και αυτούς πλέον γιατί εχεις πάθει overdose
kai σε πειράζει οτι και να π΄παρεις.
Και νιτρο να βάλεις το μπρίκι της tuefel μπρίκι θα παραμείνει . Τι να κάνουμε τώρα?ρε δικε μου ποιος σου ειπε οτι το ειπα σε σενα?
γιαννη σε λενε ¨η το αλλαξες ?
και επιπλεον με τα κιλα οριζεται η διασπορα,
αν ειναι να γεμισω αμοχαλικο το δικο μου και απο σχεδον 40 να γινει 100 (σορι οχι αμοχαλικο υδραργυρο εννοουσα)
παλι θα μας τρελανεις
εκοπσα τα ναρκωτικα και αρχισα
τους γιαννη σωτηρη
και φτιαχνιομαι legal:111: πλεον
ΩΧ....!!!!!Και νιτρο να βάλεις το μπρίκι της tuefel μπρίκι θα παραμείνει . Τι να κάνουμε τώρα?
ε τότε νταξ!Η κλιση ειναι ιδια Σωτηρη....:116:
Συγνώμη αλλά απάντησες ακριβώς στην πρόταση του Γιάννη που μιλάει για μεγάλη διασπορά του δικού μου.ρε δικε μου ποιος σου ειπε οτι το ειπα σε σενα?
γιαννη σε λενε ¨η το αλλαξες ?
και επιπλεον με τα κιλα οριζεται η διασπορα,
αν ειναι να γεμισω αμοχαλικο το δικο μου και απο σχεδον 40 να γινει 100 (σορι οχι αμοχαλικο υδραργυρο εννοουσα)
παλι θα μας τρελανεις
αντε να σβησεις τις σομπες - καμιναδες γιατι γυρναει η greenpeace και θα σε γραψει για ρυπανση της ατομσφαιραςΚαι νιτρο να βάλεις το μπρίκι της tuefel μπρίκι θα παραμείνει . Τι να κάνουμε τώρα?
πρωτη φορα ειναι που εισαιΣυγνώμη αλλά απάντησες ακριβώς στην πρόταση του Γιάννη που μιλάει για μεγάλη διασπορά του δικού μου.
χαζό θέμα πιάσαμε τώρα μου φαίνεται... I am out.
Που την είδες την ιδια κλίση ρε κώστα?Η κλιση ειναι ιδια Σωτηρη....:116:
Καλά ασε τι κάνω εγω με τις καμινάδες μου που εσυ ούτε να ονειρευτείς δε μπορείς.αντε να σβησεις τις σομπες - καμιναδες γιατι γυρναει η greenpeace και θα σε γραψει για ρυπανση της ατομσφαιρας
αληθεια αυτος ο καπνος απο εκει βορεια απο τις καμιναδες σου βγαινει?
πρωτη φορα ειδα ηχειο με λαμαπακια:142:
τα 200 βατ τα θελουν για πρωινο τα 8ιντσα μου
υγ
στις καμιναδες βγαινει καρτα καυσαεριων ή ειναι ελευθερης ροης
Κοιτα να δεις εδω δεν μιλαμε για το τι ποσο δυναται ο καθενας να επενδυσει στο συστημα του αλλα αναφερθηκαμε και ποιο πριν σαν βαση σε ορισμενα κριτηρια για το εβερεστ .Τωρα για το εαν ειναι το καλυτερο συστημα για οικιακο κινηματογραφο ας μου προτεινεις καποιο καλυτερο και μεχρι το κοστος του εβερεστ.Τωρα οσο αφορα την ακροαση απο διπολα σε στερεο προγραμμα τι θες να μου πεις οτι ενα διπολο παιζει σαν ενα ηχειο που ειναι κουρντισμενο για χαι φαι και αναπτησει την ιδια στερεο εικονα και παιζει στο ιδιο φασμα συχνοτητων?δεν νομιζω.Νομιζω ομως οτι οταν μιλαμε για διπολα απευθυνομαστε σε ειδικου τυπου ηχεια φτιαγμενα για οικιακο κινηματογραφο και μονο,νομιζω?αρα τι χαι εντ απαιτηση να εχω απο τα καλυτερα διπολα.Γιατι αν απεδιδαν την μουσικη οπως τα 802 η τα 9800 π.χ,θα επαιρναν ολοι διπολα και για εξικονομηση χρηματων και χωρου!Δεν νομιζω να εκρινα πουθενα συστηματα 5.1 με ολα τα ηχεια ιδια το οποιο ειναι σιγουρα και το ποιο σωστο,αλλα τωρα να ακουω στερεο μουσικη απο 5 ηχεια δεν μου ακουγεται καλα,θα νιωθω οπως ερχονται σε κατι τεβερνες γυρω γυρω μου οταν καθομαι με τις κιθαρες και τα βιολια.Αντε μετα ψαξε βρες στεροφωνικη εικονα.Παντα φιλικα!Τωρα οσο αφορα τα κριτηρια μου σημερα το βραδυ περναω εξετασεις απο αυριο θα με ξεσκισουν για αυτο σημερα το παιζω καργας απο αυριο αστα......Θα σου πω ότι και ο Γιάννης δηλαδή κάτι δεν πάει καθόλου καλά στον τρόπο που τα έχεις στήσει αν δεν παίζουν καλά μουσική.
Τώρα για το τι είναι καλύτερο και το τι όχι είναι μια κουβέντα που δεν θα έλεγα ποτέ. Ο καθένας κρίνει και αποφασίζει ανάλογα με τις γνώσεις του, το budget, και το χώρο του.
Απλά να ξέρεις ότι φράσεις τύπου:
"Τωρα για συγκριση των συνθεσις της jbl οποιος τα εχει ακουσει απλα δεν μπορει να ακουσει κανενα αλλο συστημα ειναι ετη φωτος τα καλυτερα απο τα καλυτερα!!!!"
.....είναι λίγο προκλητικές από τεχνικής άποψης.
Ειδικά όταν προηγούνται εκφράσεις όπως:
"Τωρα οσο αφορα την ακροαση σε 5.1 sacs αυτο που εχω να πω κατηγορηματικα ειναι οτι τουλαχιστον τα δικα μου δεν παιζουν καν καλα σε στερεο και απο οτι φανταζομαι αν δεν παιζουν τα δικα μου δεν θα παιζουν και ολα τα υπολοιπα,(αλλα δεν νομιζω να στηνει κανεις 5.1 για να ακουει sacd )αυτο το λεω γιατι τα δοκιμασα οταν τα πηρα σε στερεο ακροαση και ηταν σκετη απογοητευση."
...οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Υπάρχει κόσμος που έχει επενδύσει σοβαρά στην ακρόαση SACD με 5.1 ηχοσυστήματα και παίζει με 5 ΙΔΙΑ ηχεία.
Πάντως το να λες ότι παίζουν απογοητευτικά σε στέρεο με προβληματίζει αφάνταστα και είμαι σίγουρος ότι κάτι δεν πάει καλά εκεί μέσα ή κρίνεις με λάθος τρόπο.
Δεν θα μπω στο τι είναι καλύτερο και τι όχι γιατί είναι εκτος θέματος.
Αλλά ειλικρινά σε χαλάει η σκέψη ότι μπορεί να υπάρχουν καλύτερα ή πολύ καλύτερα και με χαμηλότερο κόστος?
Έχει σημασία?
:111:Κοιτα να δεις εδω δεν μιλαμε για το τι ποσο δυναται ο καθενας να επενδυσει στο συστημα του αλλα αναφερθηκαμε και ποιο πριν σαν βαση σε ορισμενα κριτηρια για το εβερεστ .Τωρα για το εαν ειναι το καλυτερο συστημα για οικιακο κινηματογραφο ας μου προτεινεις καποιο καλυτερο και μεχρι το κοστος του εβερεστ.Τωρα οσο αφορα την ακροαση απο διπολα σε στερεο προγραμμα τι θες να μου πεις οτι ενα διπολο παιζει σαν ενα ηχειο που ειναι κουρντισμενο για χαι φαι και αναπτησει την ιδια στερεο εικονα και παιζει στο ιδιο φασμα συχνοτητων?δεν νομιζω.Νομιζω ομως οτι οταν μιλαμε για διπολα απευθυνομαστε σε ειδικου τυπου ηχεια φτιαγμενα για οικιακο κινηματογραφο και μονο,νομιζω?αρα τι χαι εντ απαιτηση να εχω απο τα καλυτερα διπολα.Γιατι αν απεδιδαν την μουσικη οπως τα 802 η τα 9800 π.χ,θα επαιρναν ολοι διπολα και για εξικονομηση χρηματων και χωρου!Δεν νομιζω να εκρινα πουθενα συστηματα 5.1 με ολα τα ηχεια ιδια το οποιο ειναι σιγουρα και το ποιο σωστο,αλλα τωρα να ακουω στερεο μουσικη απο 5 ηχεια δεν μου ακουγεται καλα,θα νιωθω οπως ερχονται σε κατι τεβερνες γυρω γυρω μου οταν καθομαι με τις κιθαρες και τα βιολια.Αντε μετα ψαξε βρες στεροφωνικη εικονα.Παντα φιλικα!
Ενα ηχειο διπολο μπορει να σχηματισει ιδια στερεο εικονα με ενα ηχειο χαι φαι?:111:
Λογικο ειναι....
Απλα στην ταβερνα πεινης-τρως ......αλλη διασκεδαση....
Μονο στα στουντιο ακους αυτο που πρεπει σε πολυκαναλη ακροαση.
Ομως ενα καλο διπολο ηχειο σαφως θα παιξει καλυτερα απο ενα αλλο διπολο.......ηχειο ειναι και αυτο και πρεπει να εχει καποιες προδιαγραφες ....