AVSite εφ' όλης της ύλης...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Ναι αλλά κάπου καταλήγουν... Εδώ που κατέληξαν τα 257 ποστς?? Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μήπως?
Εκεί που θα πρεπε να καταλήξουν και οι...πλερέζες:612:

Reaction score
1.844
Απάντηση: AVSite εφ' όλης της ύλης...

Η κοινή αίσθηση πάντως αυτών που ασχολούνται κατά πως φαίνεται είναι διαφορετική, ότι δεν γίνεται, ή αργεί πολύ να γίνει, κάποιος χειρισμός αναστροφής της κατάστασης.

Τουτέστιν, στο ζουμί, το φόρουμ είναι ένα μήνα χωρίς webmaster! Ένα μόνο παράδειγμα εσφαλμένου χειρισμού, για να μη το κουράζω.

Όσο για τους υπόλοιπους επισκέπτες που δεν ασχολούνται, βράστα. Μετά την αδιαφορία έρχεται η απομάκρυνση. Μετά δε την απομάκρυνση ουδεμία συγνώμη αναγνωρίζεται. :126:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Μετά δε την απομάκρυνση ουδεμία συγνώμη αναγνωρίζεται. :126:

Εγω ηξερα για ''ταμειο'' και ''λαθος''.
Μάλλον άλλαξαν τα πράγματα.

Εισαι σιγουρος οτι δεν εχει web admin το avsite.gr?
Eγινε κατι και δεν το καταλάβαμε?

Reaction score
1.844

Σίγουρος δεν είμαι Νικόλα, αλλά όταν στην 1η σελίδα εμφανίζεται ακόμα το κοπή τη πίτα υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις. :203:

Ούτε άλλα στοιχεία υπάρχουν που να δείχνουν κινητικότητα σε άλλα θέματα που κρίναμε ότι θέλουν βελτίωση. Ή τουλάχιστον δεν μπορώ να τα δω. :121:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Σίγουρος δεν είμαι Νικόλα, αλλά όταν στην 1η σελίδα εμφανίζεται ακόμα το κοπή τη πίτα υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις. :203:
Αυτό που βγαινει στην πρώτη σελίδα , δεν εχει να κανει με web admin, ειναι αυτοματη αντιδραση της πλατφορμας.

Reaction score
1.844

Για να μην το κουράζουμε, τι θες να πεις, ότι υπάρχει webmaster αυτή τη χρονική στιγμή; Κάποιος που να έχει αντικαταστήσει τον zoglair στις εργασίες που εκτελούσε;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Κάποιος που να έχει αντικαταστήσει τον zoglair στις εργασίες που εκτελούσε;

Δέν ειμαι αρμόδιος για ν απαντήσω,αλλά τί σέ κάνει να νομίζεις οτι χρειάζεται να επέμβει ενας zoglair?

Reaction score
10
Μπορεί να μην χρειάζεται, μπορεί και να χρειάζεται... Ένας zoglair Μία wanda Μία Fedra μπορεί και να χρειάζονται...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Για να μην το κουράζουμε, τι θες να πεις, ότι υπάρχει webmaster αυτή τη χρονική στιγμή; Κάποιος που να έχει αντικαταστήσει τον zoglair στις εργασίες που εκτελούσε;
Για να μην το κουραζετε το θεμα, ο zoglair δεν εχει αντικατασταθει
και θα θελαμε να εξαντλησουμε και την παραμικρη πιθανοτητα
επιστροφης του, εαν το θελησει.
Για αυτο και η καθυστερηση στις απαντησεις αυτου εδω του νηματος.

Τωρα που ξερετε παρακαλω πολυ ας σταματησουν οι διαφορες θεωριες...

Reaction score
1.844

Δεν είμαι αρμόδιος για ν απαντήσω, αλλά τι σε κάνει να νομίζεις ότι χρειάζεται να επέμβει ένας zoglair?
Το ότι χρειαζόταν παλιότερα. Και πως αν συμμετείχε ακόμα, το κοπή τη πίτα θα είχε αφαιρεθεί χειροκίνητα από την 1η σελίδα. Εκτός που δεν μπορώ να ξέρω το βάθος των αναγκών του φόρουμ. Πως τηρούνται π.χ. τα αντίγραφα ασφαλείας της βάσης δεδομένων και πως γίνεται η συντήρηση αυτής. :144:

Αντρέα, αυτό που βλέπεις σαν θεωρίες, είναι εις άτοπον απαγωγή. :126:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003

:204:Ωφέλιμο είναι ο ναρκισσισμός να μην ξεπερνάει τα όρια,αλλά να στέκεται μέχρι την πύλη του...καθρέφτη σου:204:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Ωφέλιμο είναι ο ναρκισσισμός να μην ξεπερνάει τα όρια,αλλά να στέκεται μέχρι την πύλη του...καθρέφτη σου
εσκασες στα γελια ε?
να σου πω...
:204::204::204:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef