- Reaction score
- 0
Εχεις κανα λινκ rapidshare με κανενα 3d mkv φιλε :126: να κατεβασω?Δεν ξερω τι θα γινει με τα 3D καναλια αλλα τα 3D mkv αρχεια τα παιζει χωρις κανενα προβλημα
Εχεις κανα λινκ rapidshare με κανενα 3d mkv φιλε :126: να κατεβασω?Δεν ξερω τι θα γινει με τα 3D καναλια αλλα τα 3D mkv αρχεια τα παιζει χωρις κανενα προβλημα
με ψήνεις για την 50VT20 !στην δοκιμη που εκανα στην δικη μου τηλεοραση 100 hz και με τα τις κλασσικα πράσινα-κόκκινα γυαλιά τις κλασσικές με τα πράσινα-κόκκινα απλως εβλεπα την εικανα με τρια περιγραματα αλλα σε 600hz panasonicTΧ-P65VT25 φιλου μου με δικα του γυαλια ειχα πληρη 3d εικονα
Τα 22khz το 0/12v και η ταση στο lnb τι βαζω φιλε νακατα ?antena setup/ονομα δορυφορου/hotbird/diseqc/1.0-lnb1 μετα ξανα ονομα δορυφορου /astra/diseqc/1.0-lnb2 και παει λεγοντας
Τα 22khz το 0/12v και η ταση στο lnb τι βαζω φιλε νακατα ?
κατι γινεται γιατι με το lnb κατευθειαν παιζoυν και η δυο δορυφοροι οταν βαζω το διακοπτη δεν παιζουν εβαλα και αλλο διακοπτη το ιδιο τι μαλακια κανω ????
πανο το εγκατεστησα εκανα σαρωση βρηκε τα καναλια τις ερτ το προβλημα ειναι οτι δεν δουλευει το μοτερ του πιατου καλα χανει του δορυφορους. οταν ειμαι σε ενα δορυφορο και βλεπω ενα καναλι για 5 λεπτα μου βγαζει μηνυμα (χωρις σημα) και το καναλι το βλεπω κανονικα αμα αλλαξω καναλι στο ιδιο δορυφορο χανεται το σημα δεν βλεπω τιποτα. με τα ψηφιακα τις ερτ και εναν δορυ φορο δεν εχω προβλημα. το tuner λεει πανω dvb c2 μηπως ειναι προβληματικο?:121:πρώτα καρφώνεις και μετά ενεργοποιείς την κάρτα μέσα απο τον AZBox... (αφού τον βγάλεις απο το ρεύμα εννοείται...):109:
Ping την ip διευθυνση την κάνεις ?2)Ενω μπαινει στο ιντερνετ κανονικα (ασυρματα) δεν μπορω να συνδεθω μαζι του με filezilla απο το pc...εχει στατικη IP και στα network settings ειναι ολα ενεργα. Δοκιμασα με κλειστα firewall κλπ αλλα τιποτα, καμμια ιδεα;