AZbox HD Elite ... under hard test...

Reaction score
0
Δεν ξερω τι θα γινει με τα 3D καναλια αλλα τα 3D mkv αρχεια τα παιζει χωρις κανενα προβλημα
Εχεις κανα λινκ rapidshare με κανενα 3d mkv φιλε :126: να κατεβασω?

Reaction score
7.411
Στο thegreekz.com εχει 2 παιδικες ταινιες αλλα εαν δεν εισαι ηδη μελος χρειαζεται προσκληση για να κανεις register
Αν θες ριξε και μια ματια στο tehparadox.com

Reaction score
1
Απάντηση: AZbox HD Elite ... under hard test...

3d ταινίες για 3d τηλεόραση ή τις κλασσικές με τα πράσινα-κόκκινα γυαλιά ;

Reaction score
7.411
στην δοκιμη που εκανα στην δικη μου τηλεοραση 100 hz και με τα τις κλασσικα πράσινα-κόκκινα γυαλιά τις κλασσικές με τα πράσινα-κόκκινα απλως εβλεπα την εικανα με τρια περιγραματα αλλα σε 600hz panasonicTΧ-P65VT25 φιλου μου με δικα του γυαλια ειχα πληρη 3d εικονα

Reaction score
1
Απάντηση: Re: AZbox HD Elite ... under hard test...

στην δοκιμη που εκανα στην δικη μου τηλεοραση 100 hz και με τα τις κλασσικα πράσινα-κόκκινα γυαλιά τις κλασσικές με τα πράσινα-κόκκινα απλως εβλεπα την εικανα με τρια περιγραματα αλλα σε 600hz panasonicTΧ-P65VT25 φιλου μου με δικα του γυαλια ειχα πληρη 3d εικονα
με ψήνεις για την 50VT20 !

Reaction score
7.411
εγω να δεις !!!! αλλα που ? τα λεφτα ειναι πολλα για τα οικονομικα μου

Reaction score
0
Εβαλα στον δεκτη και αστρα? πως το δηλονουμε οτι εχει 4απλο διακοπτη επανω? και οτι ο hotbird ειναι στο 1πρωτο και ο αστρα στο 2φτερο .απο τις ρυθμισεις παω στο tv channel meta antena setup και μετα στα αλλα τι βαζω ????

Reaction score
7.411
antena setup/ονομα δορυφορου/hotbird/diseqc/1.0-lnb1 μετα ξανα ονομα δορυφορου /astra/diseqc/1.0-lnb2 και παει λεγοντας

Reaction score
0
antena setup/ονομα δορυφορου/hotbird/diseqc/1.0-lnb1 μετα ξανα ονομα δορυφορου /astra/diseqc/1.0-lnb2 και παει λεγοντας
Τα 22khz το 0/12v και η ταση στο lnb τι βαζω φιλε νακατα ?

κατι γινεται γιατι με το lnb:141: κατευθειαν παιζoυν και η δυο δορυφοροι οταν βαζω το διακοπτη δεν παιζουν εβαλα και αλλο διακοπτη το ιδιο :122: τι μαλακια κανω :131:????

Reaction score
0
Τα 22khz το 0/12v και η ταση στο lnb τι βαζω φιλε νακατα ?

κατι γινεται γιατι με το lnb κατευθειαν παιζoυν και η δυο δορυφοροι οταν βαζω το διακοπτη δεν παιζουν εβαλα και αλλο διακοπτη το ιδιο τι μαλακια κανω ????

οσο ζω μαθαινω ειχα απο εδω και πεντε εξι χρονια ενα διπλο lnb humax που εδεινα στο παλιο σπιτι και σε αλλο δωματιο οταν το εβαλα στο διακοπτη κολαγε το συτημα αρα twin lnb kai diceg δεν λεει

Reaction score
0

παιδια μολις αγορασα ενα tuner mpeg 4 χρειαζεται να κανω κατι στην εγκατασταση η το καρφωνω και παιζει?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

πρώτα καρφώνεις και μετά ενεργοποιείς την κάρτα μέσα απο τον AZBox... (αφού τον βγάλεις απο το ρεύμα εννοείται...):109:

Reaction score
7.411
που καταντήσαμε (νε)

http://azbox.com/index.php?id=18

με λιγα λογια καποιον (ους) θα βρουμε και ο Θεος βοηθος πραγματικα κριμα γιατι ο δεκτης σαν hardware ειναι ενας απο τους καλυτερους αν οχι ο καλυτερος απ'οσους εχω δει

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

πραγματικά αυτοί οι Πορτογαλοι, χρυσό βρήκανε ...τα το κάνανε....:121:

Τι να πώ, ενα μηχάνημα που πραγματικά ηταν "αλλου" το παραμελήσανε και παραπαίει... Ειναι δυνατόν να ψαχνουν ΠΑΛΙ για προγραμματιστές? Που είναι οι περιβόητες ομάδες ?
Κρίμα...

Reaction score
0

πρώτα καρφώνεις και μετά ενεργοποιείς την κάρτα μέσα απο τον AZBox... (αφού τον βγάλεις απο το ρεύμα εννοείται...):109:
πανο το εγκατεστησα εκανα σαρωση βρηκε τα καναλια τις ερτ το προβλημα ειναι οτι δεν δουλευει το μοτερ του πιατου καλα χανει του δορυφορους. οταν ειμαι σε ενα δορυφορο και βλεπω ενα καναλι για 5 λεπτα μου βγαζει μηνυμα (χωρις σημα) και το καναλι το βλεπω κανονικα αμα αλλαξω καναλι στο ιδιο δορυφορο χανεται το σημα δεν βλεπω τιποτα. με τα ψηφιακα τις ερτ και εναν δορυ φορο δεν εχω προβλημα. το tuner λεει πανω dvb c2 μηπως ειναι προβληματικο?:121:

Reaction score
7.411
Απο ξενο φορουμ

Hi, I made new video to keep informed on my progres with Enigma 2 on AZBox HD platforma.

SD channels OK

EPG OK

DiSEqC 1.2 (1.0 and 1.1 also ok)

Now trying to get a picture on HD channels, Teletext, coded channels and after that come the multimedia part of AZBox HD.

http://www.youtube.com/watch?v=z5ntgAjOopg

Reaction score
0

ευτυχως που καποιος (οι) "δουλεουν" σοβαρα την αναβαθμιση του azbox.

παντως μπορει να λυσει καποια υπαρχοντα προβληματα αλλα να δημιουργησει νεα.

Reaction score
119

1)Υπαρχει κανεις ενεργος σερβερ για plugins αυτη τη στιγμη;

2)Ενω μπαινει στο ιντερνετ κανονικα (ασυρματα) δεν μπορω να συνδεθω μαζι του με filezilla απο το pc...εχει στατικη IP και στα network settings ειναι ολα ενεργα. Δοκιμασα με κλειστα firewall κλπ αλλα τιποτα, καμμια ιδεα;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

2)Ενω μπαινει στο ιντερνετ κανονικα (ασυρματα) δεν μπορω να συνδεθω μαζι του με filezilla απο το pc...εχει στατικη IP και στα network settings ειναι ολα ενεργα. Δοκιμασα με κλειστα firewall κλπ αλλα τιποτα, καμμια ιδεα;
Ping την ip διευθυνση την κάνεις ?
Απο τα windows εαν μπείς σε command mode και δώσεις "ping xxx.xxx.xxx.xxx" σου απαντάει?
επίσης εαν δώσεις πάλι απο command mode "tracert xxx.xxx.xxx.xxx" καταλήγει στον AZbox ή όχι?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός