Καλη ταινια, καλη εικονα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Επιτελους στην μορφη που του αξιζει.Razor sharp εικονα και ηχος out of this world.Και κυριως 2d (ναι πρεπει να ειμαι ενας απο τους πεντε ανθρωπους στον πλανητη που το 3d δεν του αρεσε καθολου:141:)

Video:MPEG-4 AVC Video 32983 kbps 1080p / 23,976 fps / 16:9
Audio:DTS-HD Master Audio English 5686 kbps 7.1 / 48 kHz / 5686 kbps / 24-bit

IMDB βαθμολογια:8,5
Tα λογια ειναι περιττα.
Υπαρχει ξεχωριστο νημα εδω οποτε οτι και να προσθεσουμε εμεις...
Απλα να πω πως εαν επρεπε οπωσδηποτε να κρατησετε μολις
10 ταινιες στην ταινιοθηκη σας, οι οποιες να εχουν κορυφαια
υποθεση, ηχο και εικονα,
αυτη θα επρεπε να ειναι η πρωτη...

(να συμπληρωσω πως αυτες τις τελευταιες ημερες μονο το εχω δει ηδη 2 φορες ολοκληρο και πολλες παραπανω σε αποσπασματα)

Reaction score
14

Υπόθεση χάρτινη αλλά από εικόνα το Avatar είναι συγκλονιστικό...
Δεν έχω δει ποτέ μου κάτι τόσο καλό αν και δε νομίζω ότι έχει να κάνει με εμένα..
Είναι το καλύτερο blu-ray σε εικόνα που έχει κυκλοφορήσει.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.241

Tα λογια ειναι περιττα.
Υπαρχει ξεχωριστο νημα εδω οποτε οτι και να προσθεσουμε εμεις...
Απλα να πω πως εαν επρεπε οπωσδηποτε να κρατησετε μολις
10 ταινιες στην ταινιοθηκη σας, οι οποιες να εχουν κορυφαια
υποθεση
, ηχο και εικονα,
αυτη θα επρεπε να ειναι η πρωτη...
Κορυφαία υπόθεση... ψιλόλιγνα στρουμφάκια που νικούν την υπερδύναμη; Μόνο σε ανέκδοτο. :142:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Κορυφαία υπόθεση... ψιλόλιγνα στρουμφάκια που νικούν την υπερδύναμη; Μόνο σε ανέκδοτο. :142:
To εχεις παρει λαθος, παρτο αλλιως...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.241

To εχεις παρει λαθος, παρτο αλλιως...
Καταλαβαίνω που το πας, αλλά δεν συγκινούμαι με τέτοιες υποθέσεις. :138:

Reaction score
383

σωστος ωραιος !!
μαζι σου

Reaction score
20
Re: Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Ειναι αδυνατον λες? Η υπερδυναμη παντα νικαει πιστευεις? Τι θα ελεγες για τους 300?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Χε χε...nice try Σωτηρη...

Celda 211

Μαλλον ειναι η χρονια των Ευρωπαϊκων ταινιων "φυλακης".
Μετα το εξαιρετικο Un Prophet χθες ειδα το Ισπανικο "Κελι 211".

Η πρωτη μερα στη δουλεια ενος δεσμοφυλακα εξελισσεται εφιαλτικα καθως παγιδευεται σε εξεγερση κρατουμενων που δε γνωριζουν την ιδιοτητα του...

Ρεαλισμος, ωμη βια αλλα και πολυ τροφη για σκεψη για τους "καλους" και "κακους" του κοσμου μας...
Η εικονα αψογη οσο για τον ηχο...θα θυμαστε για καιρο τις χροιες καποιων εκει "μεσα".
Πολυ καλο και πρωτοτυπο:444:

Reaction score
119

Δυστυχισμενος οποιος εχει δει το Avatar αλλα οχι την ταινια
απο την οποια "δανειστηκε" σχεδον τα παντα...
Xμμ, λεω να απαλυνω τη δυστυχια μου σημερα το βραδυ...αν δε κανω λαθος μονο hdtv εκδοση "διατιθεται", σωστα;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Xμμ, λεω να απαλυνω τη δυστυχια μου σημερα το βραδυ...αν δε κανω λαθος μονο hdtv εκδοση "διατιθεται", σωστα;
Μμ, σωστα:121:

Reaction score
1

Ωραίο πράμα αυτό το Bluray. Σε βάζει σε διάθεση να δείς ταινίες που έχεις ξαναδεί. Ειδικότερα τις τελευταίες 2 βδομάδες που δεν έπαιξε και κάτι φοβερό καινούριο(ok...ok...εκτός Avatar), είδα αρκετές.

To Fountain είναι μία πράγματη εκπληκτική ταινία από ένα σκηνοθέτη που μπορεί να έχει βγάλει ουσιαστικά μόνο 4 ταινίες, αλλά είναι όλες ιδιαίτερες, ξεχωριστές και πολυσυζητημένες (π, requiem for a dream, fountain, the wrestler). Ο Aronovsky θεωρείται κορυφαίος της νέας γενιάς σκηνοθετών και έχει φέρει νέα πνοή στο χώρο κι έχει δείξει το δρόμο σε πολλούς άλλους.

Πρόκειται για μια ταινία έντονα ποιητική, ικανή να συγκινήσει αλλά και να προβληματίσει. Εκπληκτική μουσική επένδυση, φανταστική σκηνοθεσία, ενδιαφέρον σενάριο, πολύ καλές ερμηνείες και φωτογραφία που μένει αξέχαστη...

Πολύ καλή εικόνα σε κάδρο 16:9 και ισάξια καλός surround ήχος από μία low budget παραγωγή.

imdb:7.5

Reaction score
1

Ναι, σύμφωνοι, κυκλοφορεί μόνο σε HDTV version και μεταξύ μας η εικόνα της ταινίας δε λέει και πολλά πράγματα, ούτε και τα surround effects.
Εδώ όμως τελειώνουν τα μειονεκτήματα που θα αναφέρω αφού πρόκειται μία από τις top αγαπημένες μου ταινίες και πιστέψτε με έχω δεί πάρα πολλές. Γενικότερα, πιστέυω ότι πρέπει να είμαι από τους μεγαλύτερους fan του κορυφαίου και εκκεντρικού σκηνοθέτη David Lynch, του οποίου τις ταινίες λατρέυω μία πρός μία (με 1-2 εξαιρέσεις) κι έχω βρεθεί σε πρεμιέρες 2 ταινιών του στο εξωτερικό γι αυτόν ακριβώς το λόγο. Αρκετά όμως για τον Lynch, μπορώ να γράφω μέχρι αύριο....

Το lost highway είναι για μένα άπό τις πλέον απαιτητικές εγκεφαλικά ταινίες, με ένα απίστευτο σενάριο, ένα χρυσό πάζλ, τόσο εντυπωσιακό όσο αρχίζει να παίρνει εικόνα, όσο λίγα άλλα. Τη πρώτη φορά που την είδα ομολογώ ότι κατάλαβα ελάχιστα πράγματα, ακόμα όμως κι έτσι είχα πλημμυριστεί με δέος για έναν κόσμο τόσο ονειρικό και περίεργο. Από τότε έχω δεί τη ταινία πάρα πολλές φορές και έχω συμμετάσχει σε άπειρες συζητήσεις για την ανάλυσή της. Δε θέλω να πώ άλλα γιατί νιώθω ότι βγαίνω εκτός θέματος... άλλωστε πώς να περιγράψει κανείς τη τέχνη με λόγια...

Δώστε μια ευκαιρία στη ταινία αυτή, δείτε τη με καθαρό μυαλό και ψάξτε την μετά (άν και η πλειοψηφία αυτών που ασχολούνται την έχουν παρεξηγήσει ώς πρός την κατανόησή της, αλλιώς θα είχε ακόμη μεγαλύτερη αποδοχή)....είναι απίστευτη

imdb: 7.5

Reaction score
1

Αυτή τη ταινία τη περίμενα καιρό. Θα παραδεχτώ μάλιστα την αμαρτία μου ότι πήγα κ την είδα στο σινεμά πρώτα. Ολα αυτά γιατί είχα διαβάσει το εξαιρετικό βιβλίο του Cormac McCarthy, που μάλιστα είχε κερδίσει πούλιτζερ για αυτό. Πάλι οι περισσότεροι λένε ότι το βιβλίο είναι καλύτερο από την ταινία. Εγώ απλά θα πώ ότι είναι λίγο διαφορετικό, παρόλα αυτά είναι για μένα μία από τις καλύτερες μεταφορές βιβλίου στη μεγάλη οθόνη. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζουν οι εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών και κυρίως του Viggo Mortensen.

Πρόκειται για μία post-apocalyptic ταινία η οποία περιγράφει τη μάχη ενός πατέρα με το παιδί του να επιβιώσουν σε έναν άκρως αφιλόξενο κόσμο. Αλληγορική ταινία, αρκετά μελαγχολική αλλά και φιλοσοφημένη. Σε αντίθεση με παρόμοιες του είδους ταινίες δε δίνει σημασία στο λόγο της καταστροφής, την αιτία και την αφορμή. Είναι μια ταινία εστιασμένη στην ανθρώπινη σχέση, την αγάπη και την ελπίδα, σε αντίθεση με τη παρακμή και την ωμότητα(του σύγχρονου π.χ. δυτικού κόσμου). Η ιδέα πλησιάζει αυτή του Blindness, ενός άλλου βραβευμένου μυθιστορήματος - ταινίας.

Η αλήθεια είναι ότι λίγο ασχολήθηκα με την ποιότητα της εικόνας, που ήταν αρκετά καλή ώστε να σε εισάγει σε ένα κόσμο σκοτεινό, επικίνδυνο, χαοτικό, αλλά και μερικές φορές αρκετά οικείο(πολλές φορές αναρωτήθηκα που βρήκαν τέτοια τοπία). Ο ήχος αρκετά εντυπωσιακός με συνεχή χρήση του woofer να παριστά την υπόκοφη βουή ενός κόσμου που ξεψυχάει.

Δείτε τη, μία από τις πολύ δυνατές ταινίες του 2009!

Imdb:7.6

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

Αυτή τη ταινία τη περίμενα καιρό. Θα παραδεχτώ μάλιστα την αμαρτία μου ότι πήγα κ την είδα στο σινεμά πρώτα. Ολα αυτά γιατί είχα διαβάσει το εξαιρετικό βιβλίο του Cormac McCarthy, που μάλιστα είχε κερδίσει πούλιτζερ για αυτό. Πάλι οι περισσότεροι λένε ότι το βιβλίο είναι καλύτερο από την ταινία. Εγώ απλά θα πώ ότι είναι λίγο διαφορετικό, παρόλα αυτά είναι για μένα μία από τις καλύτερες μεταφορές βιβλίου στη μεγάλη οθόνη. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζουν οι εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών και κυρίως του Viggo Mortensen.

Πρόκειται για μία post-apocalyptic ταινία η οποία περιγράφει τη μάχη ενός πατέρα με το παιδί του να επιβιώσουν σε έναν άκρως αφιλόξενο κόσμο. Αλληγορική ταινία, αρκετά μελαγχολική αλλά και φιλοσοφημένη. Σε αντίθεση με παρόμοιες του είδους ταινίες δε δίνει σημασία στο λόγο της καταστροφής, την αιτία και την αφορμή. Είναι μια ταινία εστιασμένη στην ανθρώπινη σχέση, την αγάπη και την ελπίδα, σε αντίθεση με τη παρακμή και την ωμότητα(του σύγχρονου π.χ. δυτικού κόσμου). Η ιδέα πλησιάζει αυτή του Blindness, ενός άλλου βραβευμένου μυθιστορήματος - ταινίας.

Η αλήθεια είναι ότι λίγο ασχολήθηκα με την ποιότητα της εικόνας, που ήταν αρκετά καλή ώστε να σε εισάγει σε ένα κόσμο σκοτεινό, επικίνδυνο, χαοτικό, αλλά και μερικές φορές αρκετά οικείο(πολλές φορές αναρωτήθηκα που βρήκαν τέτοια τοπία). Ο ήχος αρκετά εντυπωσιακός με συνεχή χρήση του woofer να παριστά την υπόκοφη βουή ενός κόσμου που ξεψυχάει.

Και εγω τι θα γραψω το βραδυ?:411:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

Άστα, ανέβηκε ο ανταγωνισμός....:128:
Μακαρι!:444:
Θα το εβλεπα ετσι κι αλλιως αποψε αλλα πλεον μετα την παρουσιαση
σου ανυπομονω...:126:

Reaction score
2
+1 για το The Fountain
και +1 για το Lost Highway.

χαιρομαι που δεν είμαι ο μοναδικός Lynch fan εδω μέσα. Τ' ακούς Σωτήρη; Υπάρχουν κι άλλοι! :116:

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε... :134:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός