Βάλε πρίμα, χασάπη!

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Βάλε πρίμα, χασάπη!

Και για να είμαι σαφής,το "κάτι από τη τελετουργία"του βινυλίου,που έγραψα,αναφερόταν στο οπτικό ερέθισμα της ύπαρξης χώρου απόθεσης,την διαδικασία ψαξίματος,την τοποθέτηση στο player, την ανάγνωση πληροφοριών κλπ.ΔΕΝ αναφερόμουν στον ήχο γιατί σαφώς στο εκάστοτε budget,ο ήχος που παίρνεις από ψηφιακό σύστημα είναι καλύτερος από αντίστοιχης αξίας αναλογικό...
Και πιο αξιόπιστος
Αν πιστευετε κάτι άλλο συνεχίστε με βινύλιο και 10 -15 τίτλους το χρόνο...οι εταιρείες πρέπει να ζήσουν

D

Deleted member 23222

Guest

Αν πιστευετε κάτι άλλο συνεχίστε με βινύλιο και 10 -15 τίτλους το χρόνο...οι εταιρείες πρέπει να ζήσουν
Με το 50% κλασσική και jazz :142::142:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Γιά τις δε κριτικές ακροάσεις προτείνονται οι ύμνοι των ποδοσφαιρικών ομάδων καθώς και το παρακάτω άσμα:

[youtube]sSZVyCcbAKU[/youtube]

Reaction score
29.740

Ο σεβάσμιος αιωνόβιος μου σύστησε κάτι χαπάκια,περισσεύουν και για σένα δεν θα τα πιώ όλα
Ποιά θα μου δώσεις?τα μπλέ η τα κόκκινα?

Reaction score
2.248

Και για να είμαι σαφής,το "κάτι από τη τελετουργία"του βινυλίου,που έγραψα,αναφερόταν στο οπτικό ερέθισμα της ύπαρξης χώρου απόθεσης,την διαδικασία ψαξίματος,την τοποθέτηση στο player, την ανάγνωση πληροφοριών κλπ.ΔΕΝ αναφερόμουν στον ήχο γιατί σαφώς στο εκάστοτε budget,ο ήχος που παίρνεις από ψηφιακό σύστημα είναι καλύτερος από αντίστοιχης αξίας αναλογικό...
Και πιο αξιόπιστος
Εμένα θα πεί κάποιος τελικά?
1 Πως ρυθμίζουμε το βάρος ανάγνωσης της ακτίνας laser
2 Πως θα κάνω το 0 στόγγυλο σαν Ο για να είναι εύφωνο και πως το / να κάθετε όρθιο και να ακούγετε σαν 1
3 Πως βγάζεις ξύγκι από το 16/44.1
4 Αν αγοράσω γυάλινο CDP και το βλέπω να γυρίζει λέτε να υποκαταστήσω την τελετουργία του βινυλίου και να ακούγετε σαν αναλογικό?

Σας παρακαλώ κρατήστε μου τα μπλε χαπάκια :135:

D

Deleted member 23222

Guest

Ποιά θα μου δώσεις?τα μπλέ η τα κόκκινα?
Tα μπλέ,σε κάνουν να νοιώθεις ξεχωριστός,τις κρύες νύχτες του χειμώνα με ένα ουίσκυ και ένα δίσκο να γυρίζει...καλή διασκέδαση!

D

Deleted member 23222

Guest

Εμένα θα πεί κάποιος τελικά?
1 Πως ρυθμίζουμε το βάρος ανάγνωσης της ακτίνας laser
2 Πως θα κάνω το 0 στόγγυλο σαν Ο για να είναι εύφωνο και πως το / να κάθετε όρθιο και να ακούγετε σαν 1
3 Πως βγάζεις ξύγκι από το 16/44.1
4 Αν αγοράσω γυάλινο CDP και το βλέπω να γυρίζει λέτε να υποκαταστήσω την τελετουργία του βινυλίου και να ακούγετε σαν αναλογικό?

Σας παρακαλώ κρατήστε μου τα μπλε χαπάκια :135:
Α εγώ έχω πάρει ένα αυτόματο, που πατάς νομίζω play, και κάνει ρυθμίσεις by default τίγκα στις αρμονικές και με το απαραίτητο σκρατς βέβαια:142::142:

Reaction score
2.248

Κάτσε να σε κεράσω και εσένα ένα τσιγαράκι να απολαμβάνεις τις αρμονικές και το ηχόχρωμα της ακρόασης από CD :102:

Reaction score
658

Επίσης δυο ηχογραφήσεις σε CD μπορεί να διαφέρουν πάρα πολύ,
δεν ξέρω αν είναι μόνο η στάθμη, πχ αν πάρει κάποιος το best του Billy Ocean του 1989 με αυτό του 2010 είναι μέρα με την νύχτα, το τελευταίο καλύτερο. (Τα "καλύτερα" τραγούδια είναι τα ίδια)

Reaction score
658

ένα πολύ ενδιαφέρον συγκρότημα από το παρελθόν,
Johnny Hates Jazz !!! :135:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.127
Members
38.534
Νεότερο μέλος