Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD2

είναι παρά πολύ απλό φίλε μου. Απλά διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και θα βρεις τη λύση σου.
Στη διάθεσή σου...:140:
Φίλε μου χωρίς να έχω διάθεση εναντίωσης, θα ήθελα να σου επισημάνω πως τα παιδία πολλές φορές επαναλαμβάνουν πράγματα που έχουν ειπωθεί σε προηγούμενες σελίδες ενος θέματος σε κάποιους με τυχόν απορίες.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνει αυτός ο κάποιος είναι να το ζητήσει ευγενικά και σίγουρα κάποιο μέλος με τη σχετική γνώση, αργά η γρήγορα θα απαντήσει ή ευθέως ή δίνοντας του κάποιο σχετικό λινκ.

Παραβλέποντας λοιπόν τον άσχημο τρόπο σου, σου απαντώ στο αρχικό σου ερώτημα:

Κατεβάζεις το b-rad από εδώ http://b-rad.cc/1212/wdlxtv-live-0-4-2-0/ κάνεις extract το .zip αρχείο ΧΥΜΑ μέσα σε ένα στικάκι και το κοτσάρεις στο wd live.

Όταν λέω χύμα, εννοώ πως βάζεις τα περιεχόμενα του extract-θέντου :119: folder κατευθείαν στο στικάκι και όχι μέσα σε κάποιο άλλο folder.

Όσο για την εμπειρία μου στο συγκεκριμένο firmware, είναι ανύπαρκτη μιας και πρώτη φορά βάζω custom firmware στο live.

Μπορεί να επτωχεύσαμεν αλλά η ευγένεια είναι ΤΖΑΜΠΑ! Spread the word...

Reaction score
0

Εκτιμώ το ότι ήσουν συγκεκριμένος σε μια ελλάδα που σφίζει από γενικολογίες και αοριστολογίες. Η ερώτησή μου ωστόσο αναφέρονταν στη χρήση του firmware και όχι στον τρόπο εγκατάστασής του. Πάντως welcome.

δεν επτωχεύσαμεν εμείς, μόνο τα όνειρά μας, διότι πτωχοί είμασταν έτσι κι αλλιώς.
Οσο για την ευγένεια, αυτή πλέον πρέπει να ορίζεται από τις πράξεις και όχι τους μεγάλους λόγους: time for action!

Reaction score
0

Παιδιά ας ηρεμήσουμε, όλοι για τα ίδια πράγματα ενδιαφερόμαστε εδώ μέσα και όλοι το ίδιο θέλουμε. Κάποιοι από τη μια έχουν παραπάνω χρόνο να ασχοληθούν και από την άλλη το χέρι τους πιάνει καλύτερα. Είναι λογικό οι υπόλοιποι που μπορεί να αισθάνονται χαμένοι να ζητάνε κάποια πράγματα και κάποιες φορές άμεσα. Το συγκεκριμένο θέμα ξεπερνάει τη απλή εγκατάσταση ενός firmware. Μιλάμε για προγράμματα που πρέπει να ρυθμίσεις παραμέτρους μέχρι και να μπεις στο κώδικα και να προσθαφαιρέσεις κομμάτια. Εγώ προσωπικά πέρασα την b-rad 0.4.0.2.0 πάνω από την επίσημη, δημιούργησα φακέλους με τα συγκεκριμένα αρχεία μέσα (ταινία.mkv, ταινία_sheet.jpg, folder.jpg, ταινία_wall.jpg κ.λ.π)αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα που πρέπει να γίνουν για να δω το τελικό αποτέλεσμα. Εγώ προσωπικά θα χρειαζόμουν χωρίς να το απαιτώ ένα αναλυτικό οδηγό με συγκεκριμένα βήματα. Αν γίνει θα λύσει πολλά χέρια, αν δεν γίνει δεν θα τα παρατήσουμε κιόλας απλά θα φάμε τα μούτρα μας περισσότερο.

Reaction score
0

WD TV Live HD gets 'Play To' functionality, full Windows 7 compliance

This silvery-set top box above may look rather drab, but never fear: its next production run will sport a nice, colorful Windows 7 sticker. That's because Western Digital recently signed an agreement to make its WD TV Live HD network media players compatible with Microsoft's "Play To" feature, allowing you to push media right to your TV from a Windows Media Player 12-equipped PC. While the feature actually snuck its way into firmware revision 1.02.21 in late March, WD only just began trumpeting its inclusion today... possibly to let memories of its disastrous prior update fade. Whatever the reason, the box is not the "first network media player compatible with Windows 7" -- Denon has four recievers that predate it.

http://www.engadget.com/2010/05/07/wd-tv-live-hd-gets-play-to-functionality-full-windows-7-compl/

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

+1111111111111111111111111111111

..αλλά οι γενικολογίες συνεχίζονται...
όταν το δοκιμάσω θα γράψω 8 σελίδες αναλυτιικά όλη τη διαδικασία για να κλείσω το post..
Είδες ? Ναι! Αυτή είναι η δύναμη του site. Η διαρκώς ανανεούμενη επιθυμία των νέων μελών και αυτών που έχουν απαιτήσεις και βάζουν ψηλά τον πήχυ της αποτελεσματικότητας την ενημέρωσης των ΑΛΛΩΝ. = pure αλτρουισμός σαν να λέμε....= Ο αλτρουιστής δεν κρίνει ...αλλά προσφέρει ανιδιοτελώς. Για να σε δούμε λοιπόν...Πόσο καλό θα είναι το δικό σου μέρος των πεπραγμένων.....

Reaction score
0

Ξέρει κανείς USB stick από συγκεκριμένο μαγαζί που να είναι σίγουρα συμβατό με το WD TV live?

Βλέπω διάφορα στην αντίστοιχη λίστα της WD αλλά αναφέρουν εκδόσεις firmware κλπ, οι οποίες δεν φαίνονται συνήθως στις σελίδες των ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Εάν κάποιος έχει αγοράσει συγκεκριμένο μοντέλο από συγκεκριμένο κατάστημα το οποίο τελικά να είναι συμβατό, θα μπορούσε να μοιραστεί την πληροφορία;;

ευχαριστώ
Γιώργος

Reaction score
3

Καθαρά πληροφοριακά έτσι για να ξέρετε με το b-rad fw το μηχάνημα μπορεί να αναγνωρίσει κανονικά δίσκους που τους έχεις συνδέσει σε ένα usb-hab και μετά στο wd tv live ενώ με την επίσημη 1.02.21 δεν μπορεί βλέπει ΜΟΝΟ το πρωτο δίσκο που έχεις συνδέσει στο usb-hab.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Καθαρά πληροφοριακά έτσι για να ξέρετε με το b-rad fw το μηχάνημα μπορεί να αναγνωρίσει κανονικά δίσκους που τους έχεις συνδέσει σε ένα usb-hab και μετά στο wd tv live ενώ με την επίσημη 1.02.21 δεν μπορεί βλέπει ΜΟΝΟ το πρωτο δίσκο που έχεις συνδέσει στο usb-hab.
Αυτή είναι super πληροφορία !!!!

Reaction score
1.213

Αν και μερικες φορες παθαινει κατι μπλακαουτ... :121:Ισως παιζει ρολο και το hub..

Reaction score
3

Ναι όντως έχει δίκιο ο άνωθεν μου.

Reaction score
0

Αν και μερικες φορες παθαινει κατι μπλακαουτ... :121:Ισως παιζει ρολο και το hub..
Εμένα είδε και τους 2 δίσκους (στο hub). Μόλις όμως ανακάλυψα ότι pgs υπότιτλους δεν βλέπει. Δηλαδή αυτούς που είναι ενσωματωμένοι στα m2ts αρχεία. Αληθεύει? Εχει ξαναγραφτεί ή όχι?

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Εμένα είδε και τους 2 δίσκους (στο hub). Μόλις όμως ανακάλυψα ότι pgs υπότιτλους δεν βλέπει. Δηλαδή αυτούς που είναι ενσωματωμένοι στα m2ts αρχεία. Αληθεύει? Εχει ξαναγραφτεί ή όχι?

H αληθεια ειναι οτι εγω ειχα βαλει 3 δισκους , οποτε ισως ηταν υπερβολικο (ισως και για το συγκεκριμενο hub ) , μερικες φορες εχανε καποιους.Με restart ( η cold reset ) επανερχοταν :121:,

Παιζει ενσωματωμενους pgs .Τουλαχιστον στα bd rip που εχω δοκιμασει...:121:

Reaction score
1.213

Kαι ενα ωραιο mod απο τον PsychoTHC για οποιον θελει λιγες αλλαγες...:137:

http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=4635.0

Μπορεις να βαλεις και οποια wall/backround θελεις εσυ , αρκει μαζι με το αρχειο της μοντιας να βαλεις στο στικακι την φωτο , ονομαζοντας της villa_bg
:137:

Reaction score
0

Kαι ενα ωραιο mod απο τον PsychoTHC για οποιον θελει λιγες αλλαγες...:137:

http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=4635.0

Μπορεις να βαλεις και οποια wall/backround θελεις εσυ , αρκει μαζι με το αρχειο της μοντιας να βαλεις στο στικακι την φωτο , ονομαζοντας της villa_bg
:137:
Nai ...αλλά άμα δεν έχω το στικ μέσα δεν τα φορτώνει. Εχει δοκιμάσει κάνεις να τα κάνει copy σε εξωτερικό μόνιμα συνδεδεμένο στο WDTV ? Πιάνει το κόλπο έτσι ? Λογικά πρέπει .

Reaction score
1.213

Νομιζω πως δεν γινεται ,..(οπως και με διαφορες αλλες app)

Reaction score
0

Καλησπέρα ρε παιδιά, να κάνω και εγώ μια ερωτησούλα; Έχω το mod του psycho thc και θέλω να το έχω μόνιμα πάνω χωρίς να χρειάζεται να έχω το στικάκι πάνω. Το ίδιο ισχύει και για το φόντο που θέλω να έχω. Γίνεται αυτό ή όχι;

Reaction score
0

Καλησπέρα ρε παιδιά, να κάνω και εγώ μια ερωτησούλα; Έχω το mod του psycho thc και θέλω να το έχω μόνιμα πάνω χωρίς να χρειάζεται να έχω το στικάκι πάνω. Το ίδιο ισχύει και για το φόντο που θέλω να έχω. Γίνεται αυτό ή όχι;
Θα σου πω τι έκανα εγώ παρακινούμενος από τον τρόπο που το έχει κάνει ο φίλος el_diablo. Πήρα ένα USB hub , έβαλα το στικ επάνω και τον δίσκο τον εξωτερικό και έλυσα το πρόβλημά μου.

Reaction score
0

Ναι αυτό το ξέρω, το διάβασα και πιο πάνω οτι δουλεύει έτσι. Το θέμα είναι να μπορέσει να περαστεί και το mod και το wallpaper στην μνήμη του wdtv και να τρέχει από εκεί κάθε φορά που ανοίγει χωρίς να χρειάζεται ΚΑΘΟΛΟΥ το στικάκι... Καμιά ιδέα κανείς;

Reaction score
1.213

Ναι αυτό το ξέρω, το διάβασα και πιο πάνω οτι δουλεύει έτσι. Το θέμα είναι να μπορέσει να περαστεί και το mod και το wallpaper στην μνήμη του wdtv και να τρέχει από εκεί κάθε φορά που ανοίγει χωρίς να χρειάζεται ΚΑΘΟΛΟΥ το στικάκι... Καμιά ιδέα κανείς;

Κατσε να δουμε τι θα πει και ο b-rad...:143:

Εδω στο post 289 ...χμμμμ....:121:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.317