Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
8
Re: Western Digital TV HD2

ρε παιδιά το b-rad καλό και άγιο ,δε λέω,αλλα δεν μου σβήνει τους my book δίσκους μου!!!Το έχετε παρατηρήσει και σεις αυτό ή έκανα κακή εγκατάσταση:101:

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

ρε παιδιά το b-rad καλό και άγιο ,δε λέω,αλλα δεν μου σβήνει τους my book δίσκους μου!!!Το έχετε παρατηρήσει και σεις αυτό ή έκανα κακή εγκατάσταση:101:
Φιλε μου , μεσα στο αρχειο S00 custom υπαρχει αυτη η επιλογη :

#config_tool -c USB_POWER_OFF=1

Aν την ξετικαρεις λογικα δεν θα εχεις προβλημα.Αν το εχεις ηδη κανει τοτε μαλλον υπαρχει θεμα..:137:

Reaction score
0

Φιλε μου , μεσα στο αρχειο S00 custom υπαρχει αυτη η επιλογη :

#config_tool -c USB_POWER_OFF=1

Aν την ξετικαρεις λογικα δεν θα εχεις προβλημα.Αν το εχεις ηδη κανει τοτε μαλλον υπαρχει θεμα..:137:
δηλαδη πρεπει αντι για 1 στο τελοσ να βαλουμε 0???

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Μήπως έχει καμιά παλιότερη έκδοση του b-rad firmware? Σε κάποιες παλιότερες υπήρχε αυτό το πρόβλημα αλλά στην τελευταία έχει εξαλειφθεί..

Reaction score
0

Ο Psycho THC λέει ότι δεν γίνεται προς το παρόν μέχρι να βρεί το πως δουλεύουν τα subversion του b-rad έτσι ώστε να το ενσωματώσει στο fw και να μπορούμε να flash-άρουμε το wdtv με αυτό το πακετάκι. Άρα περιμένουμε και ο θεός βοηθός;

Πέραν αυτού υπάρχει κάποιος εδώ που να μπορεί να μου εξηγήσει 2 πραγματάκια για τα moviesheets; Από οτι έχω καταλάβει είναι ένα mod για να βλέπουμε τα εξώφυλλα των ταινιών στο wdtv...

Reaction score
1.213

δηλαδη πρεπει αντι για 1 στο τελοσ να βαλουμε 0???

οχι φιλε μου.

Στο αρχειο αυτο οταν ξετικαρεις το (απο αποιαδηποτε επιλογη ) #

ενεργοποιειται αυτη.

Reaction score
1.213

Σβηνεις το # χειροκινητα (ανοιγεις το αρχειο με το wordpad )

και στο αρχειο εχεις απλως αυτο πια :

config_tool -c USB_POWER_OFF=1

Σωζεις το αρχειο .Ετοιμος.

Reaction score
1.213

Πέραν αυτού υπάρχει κάποιος εδώ που να μπορεί να μου εξηγήσει 2 πραγματάκια για τα moviesheets; Από οτι έχω καταλάβει είναι ένα mod για να βλέπουμε τα εξώφυλλα των ταινιών στο wdtv...

Mια εικονα (αντε περισσοτερες :137: ) χιλιες λεξεις

http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=5787.0

Κατεβαζεις μεσω του (tumbgen του προγραμματος δηλαδη που θα σου κανει την δουλεια ) πληροφοριες για την ταινια , επεμβαινεις σε αυτες , πχ μπορεις να διαλεξεις φωτογραφια εξωφυλλου απο πολλες επιλογες , η να αλλαξεις τις info της ταινιας, βαζοντας παραδειγματος χαρη την υποθεση στα Ελληνικα , μπορεις να εχεις αλλη φωτο μεσα, αλλη να σου εμφανιζει το folder , και αλλες αισθητικες αλλα και λειτουργικες λεπτομερεις που κανουν την ζωη μας πιο ευχαριστη. :137:
(εχεις και λεπτομερεις για το αρχειο , μεγεθος ,format ηχου κλπ κλπ).

Reaction score
0

Σβηνεις το # χειροκινητα (ανοιγεις το αρχειο με το wordpad )

και στο αρχειο εχεις απλως αυτο πια :

config_tool -c USB_POWER_OFF=1

Σωζεις το αρχειο .Ετοιμος.
ok και ευχαριστω για τισ γρηγορες απαντησεις.
αν εχω κανει ομως ολη τη διαδικασια εχει γινει δηλαδη ολη η διαδικασια των update και του d-pad το αρχειο S00custom-options το οποιο εχω διορθωσει πωσ το περναω μεσα στο wdtv-live???

Reaction score
1.213

ok και ευχαριστω για τισ γρηγορες απαντησεις.
αν εχω κανει ομως ολη τη διαδικασια εχει γινει δηλαδη ολη η διαδικασια των update και του d-pad το αρχειο S00custom-options το οποιο εχω διορθωσει πωσ το περναω μεσα στο wdtv-live???
Bαλε μονο το (τροποποιημενο ) αρχειο s00 στο φλασακι , χωρις τιποτα αλλο , και κανε την κλασσικη διαδικασια.(Αποσυνδεσε το απο το ρευμα και ξαναβαλτο το wd ).Kαι πες αποτελεσμα...:137:

Reaction score
0

Bαλε μονο το (τροποποιημενο ) αρχειο s00 στο φλασακι , χωρις τιποτα αλλο , και κανε την κλασσικη διαδικασια.(Αποσυνδεσε το απο το ρευμα και ξαναβαλτο το wd ).Kαι πες αποτελεσμα...:137:
σε ευχαριστω παρα πολυ.δουλεψεεεεεεεεεεεε
κι οχι μονο δουλεψε αλλα μου ανοιξεσ τα ματια και εκανα και τα MOOVIE SHEET ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ.αν θελετε μπορω να δωσω οδηγιεσ του πως γινετε μεσα σε ενα λεπτο....!!!!!!!!!!!

Reaction score
0

Για πες μου εμένα φίλτατε... το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να αλλάζω το background στο κεντρικό μενού. Υποπτεύομαι πως γίνεται μέσα από το custom options Αλλά δεν ξέρω πού να σώσω την εικόνα και ποιά εντολή να πειράξω... :(

Reaction score
3

Απλά σώζεις όποια εικόνα θες με το όνομα "villa_bg.jpg" την περνάς στο φλασακι μαζί με το αρχείο "S00custom-options" και αυτό ήτανε βγάζεις και ξαναβάζεις το ρεύμα στο wd tv live και θα δεις σαν background την εικόνα που διάλεξες.

Όλα τα παραπάνω θα δουλέψουν ΜΟΝΟ αν έχεις περασμένο στο μηχάνημα σου κάποιο b-rad firmware όχι το επίσημο της western digital έτσι?

Reaction score
0

Απλά σώζεις όποια εικόνα θες με το όνομα "villa_bg.jpg" την περνάς στο φλασακι μαζί με το αρχείο "S00custom-options" και αυτό ήτανε βγάζεις και ξαναβάζεις το ρεύμα στο wd tv live και θα δεις σαν background την εικόνα που διάλεξες.

Όλα τα παραπάνω θα δουλέψουν ΜΟΝΟ αν έχεις περασμένο στο μηχάνημα σου κάποιο b-rad firmware όχι το επίσημο της western digital έτσι?
Ω σε ευχαριστώ πολύ! Ναι το τελευταιο Minimal του b-rad έχω βάλει.

Reaction score
0

κι οχι μονο δουλεψε αλλα μου ανοιξεσ τα ματια και εκανα και τα MOOVIE SHEET ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ.

Reaction score
0

Mια εικονα (αντε περισσοτερες :137: ) χιλιες λεξεις

http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=5787.0

Κατεβαζεις μεσω του (tumbgen του προγραμματος δηλαδη που θα σου κανει την δουλεια ) πληροφοριες για την ταινια , επεμβαινεις σε αυτες , πχ μπορεις να διαλεξεις φωτογραφια εξωφυλλου απο πολλες επιλογες , η να αλλαξεις τις info της ταινιας, βαζοντας παραδειγματος χαρη την υποθεση στα Ελληνικα , μπορεις να εχεις αλλη φωτο μεσα, αλλη να σου εμφανιζει το folder , και αλλες αισθητικες αλλα και λειτουργικες λεπτομερεις που κανουν την ζωη μας πιο ευχαριστη. :137:
(εχεις και λεπτομερεις για το αρχειο , μεγεθος ,format ηχου κλπ κλπ).

Την υπόθεση στα ελληνικά πως μπορούμε να την βάλουμε εκτός από copy-paste. Υπάρχει δηλαδή τρόπος όταν συνδέεται στο διαδίκτυο να βρίσκει πληροφορίες στα ελληνικά και να τις φορτώνει; Μήπως του δηλώνουμε κάπου κάποια διαθέσιμα site;

Reaction score
7

Ερωτηση κρισιμη:
Πιστευετε οτι το wd live θα σηκωνει τα νεα 3d bluray m2ts/ts αρχεια που ερχονται; Δηλαδη τωρα που θα παρω 3d tv θα καταφερω να δω 3d ταινια χωρις 3d bluray player αλλα με το wd live;

Reaction score
1.213

Ερωτηση κρισιμη:
Πιστευετε οτι το wd live θα σηκωνει τα νεα 3d bluray m2ts/ts αρχεια που ερχονται; Δηλαδη τωρα που θα παρω 3d tv θα καταφερω να δω 3d ταινια χωρις 3d bluray player αλλα με το wd live;
Αφου θα την παρεις συντομα υποθετω,δεν κανεις εσυ το πρωτο τεστακι και να μας ενημερωσεις ? :137:

Reaction score
0

Μπορούμε να αλλάξουμε το λογο διαστάσεων σε 4/3 ή 16/10 στο wd live;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.312
Members