jbl synthesis 1400 array

Reaction score
150
Re: Απάντηση: jbl synthesis 1400 array

Πάντως μπορώ να πω οτι τα 9800 του αντώνη προχθές που τα άκουσα με την νεα κεφαλή με εντυπωσίασαν για άλλη μια φορά.Εχουν ενα ιδίωμα αυτά τα ηχεία , οχι κορνίλα,αλλά μια κάποια διαφάνεια και κατευθυντικότητα που γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα αναλόγως και του περιεχομένου βέβαια.Αν δεν είχα τους αυλούς και ψαχνόμουν για ηχεία θα ήταν απο τα φαβορί στην λίστα μου.Μοναδικό μειονέκτημα η έκταση στα χαμηλά, μέχρι 45 κύκλους.Φυσικά ηθελημένα το έκανε αυτό η jbl , αλλά το γιατί δεν ξέρω.

Ο λόγος που τα κόβουν στους 45 κύκλους είναι απλός και θεμιτός και το κάνουν κι άλλοι.

Α) Στο home cinema παίζουν με bass management και subs και δεν πάει στα γύρω-γύρω τίποτα παρακάτω.

Β) Στη μουσική μιας και είναι λίγη η πληροφορία στις πολύ χαμηλές και μπορείς πάντα να παίξεις με sub επέλεξαν ρυθμίσουν το ηχείο έτσι ώστε να βγάζει το maximum output πάνω από τους 45 κύκλους που είναι και το πιο εντυπωσιακό.

Και χαίρε βάθος αμέτρητο, και χαμηλή παραμόρφωση στις πολύ χαμηλές, και μέγιστο output σε μεσόμπασο και νορμάλ κατανάλωση (Watt) ΔΕΝ γίνεται. Και όταν λέω κατανάλωση εννοώ να μην θέλει το ηχείο 2000+ watt για τις πολύ χαμηλές οι οποίες δεν του χρειάζονται τη στιγμή που υπάρχουν τα sub.

Κατά τη γνώμη μου καλά έκαναν.

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
Re: Απάντηση: Re: jbl synthesis 1400 array

Ξερω για τον Γιαννη οτι παιζει αυλο:142:

αυλό? :114:

ο argi τα λεει καμιναδες... και μαλον εγω ειχα χρησιμοποιησει τον ορο για πρωτη φορα... θελω το trademark !!!

Γιαννη μου μου αγχωνεσαι!!! αληθεια , καλοκαιρι παιζεις μουσικη απο το συστημα ή δεν αναβεις το τζακι? :135:

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: jbl synthesis 1400 array

ο argi τα λεει καμιναδες... και μαλον εγω ειχα χρησιμοποιησει τον ορο για πρωτη φορα... θελω το trademark !!!

Γιαννη μου μου αγχωνεσαι!!! αληθεια , καλοκαιρι παιζεις μουσικη απο το συστημα ή δεν αναβεις το τζακι? :135:
Τι του λετε του ανθρωπου βρε?Δεν ντρεπεστε?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.409

Καλά βασιλάκη λέγε εσυ , αλλά αν θυμάσαι όταν ήρθες εδω και σου ξεβούλωσα τα αυτιά με τους αυλούς μου έλεγες , ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ.........
Το ξέχασες παλιοβασίλη?
Επίσης αν θυμάσαι καλοκαίρι ήταν.Πάντα μουσική αγοράκι μου , και cine , και οτι θες .

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΓΙΑΝΝΗ !!!!!!!!!!! :116:

αφου ξερεις μου αρεσει να σας πειραζω!!!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: jbl synthesis 1400 array

Eγώ από την άλλη μετά από χρόνια σε αίθουσες, κυρίως κλασσικής, ανά την Ευρώπη πιστεύω ότι μπορείς να φτάσεις πάρα μα πάρα πολύ κοντά.
Είναι κρίμα πραγματικά να το πιστεύεις αυτό γιατί τότε είναι που δεν θα φτάσεις ποτέ στο στόχο. :126:
Επειδή δεν έχω πάει ποτέ σε τέτοιες αίθουσες, δεν γνωρίζω αν εκεί χρησιμοποιούνται μικρόφωνα, ενισχυτές ηχεία κτλ για να ακούσει την μουσική ο ακροατής ή την ακούει "φυσικά" έτσι ακριβώς όπως βγαίνει από το όργανο (ή από το στόμα του καλλιτέχνη); Έχει τύχει να ακούσετε την ίδια ορχήστρα σε άλλη αίθουσα; Αλήθεια ακούγεται το ίδιο;

Δεν αμφισβητώ το live του θέματος.. σίγουρα ήταν live και όχι κονσέρβα.. ήταν όμως φυσικός ο ήχος;

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: jbl synthesis 1400 array

Επειδή δεν έχω πάει ποτέ σε τέτοιες αίθουσες, δεν γνωρίζω αν εκεί χρησιμοποιούνται μικρόφωνα, ενισχυτές ηχεία κτλ για να ακούσει την μουσική ο ακροατής ή την ακούει "φυσικά" έτσι ακριβώς όπως βγαίνει από το όργανο (ή από το στόμα του καλλιτέχνη); Έχει τύχει να ακούσετε την ίδια ορχήστρα σε άλλη αίθουσα; Αλήθεια ακούγεται το ίδιο;

Δεν αμφισβητώ το live του θέματος.. σίγουρα ήταν live και όχι κονσέρβα.. ήταν όμως φυσικός ο ήχος;

Πήγαινε σε ένα σοβαρό Ωδειο και κάτσε εκεί ένα απόγευμα να ακούσεις. Περπάτα στους διαδρόμους, μπες σε κάποιο δωμάτιο που παίζουν μουσική και θα δεις. Καθαρός φυσικός ήχος σε νορμαλ δωμάτιο.

Φώναξε ένα βράδυ στο σπίτι σου μια μικρή ορχήστρα με κιθάρες, μπουζούκι, μπαγλαμά ή ότι γουστάρεις κι αν έχεις και κανένα πιάνο ακόμα καλύτερα. Για ντραμς δύσκολο σε σπίτι αλλά υπάρχουν.

Κι αν δε δεις διαφορά τι να πω....

Reaction score
1

Πήγαινε σε ένα σοβαρό Ωδειο και κάτσε εκεί ένα απόγευμα να ακούσεις. Περπάτα στους διαδρόμους, μπες σε κάποιο δωμάτιο που παίζουν μουσική και θα δεις. Καθαρός φυσικός ήχος σε νορμαλ δωμάτιο.

Φώναξε ένα βράδυ στο σπίτι σου μια μικρή ορχήστρα με κιθάρες, μπουζούκι, μπαγλαμά ή ότι γουστάρεις κι αν έχεις και κανένα πιάνο ακόμα καλύτερα. Για ντραμς δύσκολο σε σπίτι αλλά υπάρχουν.

Κι αν δε δεις διαφορά τι να πω....
Συμβαίνουν ένα από τα δύο ή δεν κατάλαβες αυτό που έγραψα (ίσως το quote στο μήνυμα μου σε βοηθούσε μιας και αναφερόμουν "σε αίθουσες, κυρίως κλασσικής, ανά την Ευρώπη" στις οποίες αναφερόταν ο Houston) ή εγώ δεν κατάλαβα αυτό που έγραψες.. μιας και μου φαίνεται πως στην ουσία συμφωνείς μαζί μου, ενώ στο ύφος διαφωνείς.. Ξαναδιάβασε το post μου και διαφώτισε με σε παρακαλώ.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: jbl synthesis 1400 array

Συμβαίνουν ένα από τα δύο ή δεν κατάλαβες αυτό που έγραψα (ίσως το quote στο μήνυμα μου σε βοηθούσε μιας και αναφερόμουν "σε αίθουσες, κυρίως κλασσικής, ανά την Ευρώπη" στις οποίες αναφερόταν ο Houston) ή εγώ δεν κατάλαβα αυτό που έγραψες.. μιας και μου φαίνεται πως στην ουσία συμφωνείς μαζί μου, ενώ στο ύφος διαφωνείς.. Ξαναδιάβασε το post μου και διαφώτισε με σε παρακαλώ.
Έχεις δίκιο μιας και τελικά δεν διαφωνούμε.:145:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: jbl synthesis 1400 array

Φιλος γνωστου εφερε το σετ απο Αμερικη .την Τριτη θα το δω live .Ελπιζω να μπορεσω να τραβηξω φωτο.

Reaction score
460

Φιλος γνωστου εφερε το σετ απο Αμερικη .την Τριτη θα το δω live .Ελπιζω να μπορεσω να τραβηξω φωτο.
Αργυρη μαθε ποσο του στοιχισε.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

http://blog.stereophile.com/rmaf2010/ray_of_sounds_european_imports/
ακουγοντας αυτο το ηχειο καταλαβα.
1 ποιοτητα #1 παντου
2 το γουφερ δεν αντεχει οπως τα μεγαλα αδερφια του.
3 μεσαιες -υψηλες για σεμιναριο
4 πολλα λεφτα , θα μπορουσε να ηταν φτηνοτερο και να σκοτωνε την αγορα .Απλα ειναι κατι το εξωτικο.
5 Ο ηχος του ειναι χαοτικος, αλλα με τετοια κορνα μεσαιων περιμενα να σκοτωνει περισοτερο.
6 Θελει χωρο για να αναπνευσει κατι τετοιο.
7 τα αναλογα συνοδα εννοουνται , το ακουσα με classe omega.
8 To μεγαλο λαθος της εταιριας ειναι οτι δεν εχει αναλογο κεντρικο.Ιδανικη λυση ενα τριτο ιδιο.Αλλα θες και οθονη ηχοπερατη.Αλλιως το κεντρικο του ειναι σαν φεραρι με λαστιχα 155 απο την μια μερια , και απο την αλλη μαμα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
φοβερα και τρομερα ηχεια
όπως και η απουσια ανταλλακτικών
ανεπριτρεπτο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.733
Members