vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Video of the 800 Series Diamond & Factory Tour
Τι....ΑΤC?κατι πολυ καλυτερο...
Τι....ΑΤC?κατι πολυ καλυτερο...
οχι τοσο καλο!!!Τι....ΑΤC?
δεν ηθελε ο ανθρωπος να εχει τους ιδιους πυκνωτες που πηγες και εβαλες εσυ στα B&W (Mundorf Gold/Silver) που εχει κανονικα και ζητησε μια ......ψιλοαναβαθμιση με τους ακριβοτερους και καλυτερους πυκνωτες στον κοσμο....Ένα παλιοTidal Piano Cera, ψιλοτούμπανο! Με καλώδια flow μέσα και Duelund Cast Copper πυκνωτές από το Sunray. :116:
Και ποιο ειναι αυτο το καλωδιο που εβαλλε μεσα ο σκατογερμαναρας????Και αυτο το παλιοκαλωδιο που εβαλε μεσα απο την μπορνα μεχρι το crossover... Τι το ηθελε ο γυφτος... Δε του εκανε το Mogami που ειχε απο τη μανα του?
Απληστια....
http://www.euphonia-audioforum.se/timbre/mapp5/piano234.jpgTo καλό με αυτό το ηχείο είναι ότι αναβαθμίζεται όποτε θες σε diacera με το crossover και το tweeter από το Sunray.
http://www.aaudioimports.com/ShowProduct.asp?hProduct=146
Παλλικαρι μου ετσι και φερω τους WAWAC στο σπιτι και βαλλω δυνατα τα 802 με τιποτις ντραμιες ξεγυρισμενες στα 120 ντιμπια θα φυγουν οι λαμπες απο το σασι και θα γινουν ενα με τις γυψοσανιδες στην οροφη......σαν ιδεα ομως δεν ακουγεται και ασκημα......θα μου λαμπυριζει η οροφη με καποιο ημιφως και θα καω και οικονομια απο τα σποτακια!!!!!!!!!!καντε καμια τραμπουλα τους ενισχυτες σας!!!
χαχαχαχ, στη κοσμάρα μας όλοι!:143:
Συνεπώς κύριο μέλημα των υποψηφίων αγοραστών τους θα πρέπει να είναι το ν'αποφύγουν να μετατραπούν σε...χαϊενδικά ζόμπι:142:αυτοι στην Tidal κανουν απλα μαυρη μαγεια δε βγαζουν DVD....
δεν παιζανε ασχημα τωρα που το λες!!!Eγώ πάντως επειδή έχω ακούσει τους Wavac MD-805m με τα Contriva προβλέπω πολύ κλάμα.![]()
Αν δεν ειναι ολοισια η γραμμη να τους πεις να μην στα φερουν σπιτι.....ζαβολια πανε να σου κανουν οι Μερκελιτες!!!!!!!!Kαι μία μετρησούλα, για τους λάτρεις:
![]()
ειναι αληθινη και ειναι απο 200Hz εως και 22KHz.Αν η μέτρηση είναι αληθινή , και η γραμμή που βλέπω δεν είναι φτιαγμένη σε pc , είναι εξαίρετη.