JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 29.429
Απάντηση: DENON DL 304
Τυχεράκια...:116:
Τυχεράκια...:116:
Ποσο κοστιζει αυτο?βγαινει ακομη?Καλημερα!Εχω να σας δωσω για δοκιμη To step up Denon au 320 μονο για δοκιμη ομως δεν το πουλαω.
Καλησπέρα στους τυχερούς κατόχους της 304 και όχι μόνο.Παρέλαβα μόλις σήμερα κι εγώ τη δικιά μου.Η κεφαλή με άφησε άφωνο διότι δεν περίμενα σε τέτοια τιμή να έχω τέτοιο ήχο.Νόμιζα ότι μόνο αν δώσω τα τριπλάσια χρήματα και κινηθώ σε άλλη κατηγορία θα είχα αυτό το αποτέλεσμα.Ευτυχώς ή δυστυχώς διαψεύστηκα!Με το Phono της Densen που έχω συνεργάζεται μια χαρά.Σας αφήνω να ξεσκονίσω κανα δίσκο!Καλημέρα σας,έχω παραγγείλει κι εγώ την συγκεκριμένη κεφαλή.Phono stage έχω το Densen dp-drive και από ότι είδα στο site-forum της Densen μπορεί να συνεργαστεί μαζί της.Την αναμένω από βδομάδα μάλλον οπότε και θα ενημερώσω.
Kαλοριζικη και καλοακουστη,περιμενουμε εντυπωσεις!Καλησπέρα στους τυχερούς κατόχους της 304 και όχι μόνο.Παρέλαβα μόλις σήμερα κι εγώ τη δικιά μου.Η κεφαλή με άφησε άφωνο διότι δεν περίμενα σε τέτοια τιμή να έχω τέτοιο ήχο.Νόμιζα ότι μόνο αν δώσω τα τριπλάσια χρήματα και κινηθώ σε άλλη κατηγορία θα είχα αυτό το αποτέλεσμα.Ευτυχώς ή δυστυχώς διαψεύστηκα!Με το Phono της Densen που έχω συνεργάζεται μια χαρά.Σας αφήνω να ξεσκονίσω κανα δίσκο!
Ξερεις εαν οδηγει την 304?Εσυ με τι κεφαλη παιζεις και τι εξοδο εχει?(η κεφαλη σου).Καλημερα!Εχω να σας δωσω για δοκιμη To step up Denon au 320 μονο για δοκιμη ομως δεν το πουλαω.
Βρηκα και το AU-340 γυρω στα 500ε,καποια γνωμη και γι αυτο?Ψαχνωντας βρηκα ενα phono denon AU-S1,το πουλανε ακριβουτσικα (1000ε).Το ξερει κανεις αυτο το μηχανακι?Ταιριαζει με την 304?Και το phono AU-320 ταιριαζει με την 304?Γιατι μαλλον σε ενα απο τα δυο προσανατολιζομαι.
Να δω εαν ζει ακομη θελω:143:E και τι θες ? birth certificate? (πιστοποιητικό γενήσεως?)
Να φύγετε να πάτε αλλού.:116:
Καποιος παλιος που να το ηξερε?Γνωριζει κανεις το phono της denon HA-500?Ειναι αρκετα παλιο.
Καλα πολυ νεολαια στο av site εχει πεσει!:116:Κανας παλιος βρεεεε.....Καποιος παλιος που να το ηξερε?