Trends TA-10.1 - Βάλτε στη πρίζα τα κινέζικα!

Reaction score
3.972
..πριν τα αγοράσετε βέβαια και θα σας πω το λόγο.
Αγόρασα το ενισχυτάκι καινούργιο απο τη Location sound έναντι 200Ε για να δω πως θα παίξει με τα 4ωμα ηχεία μου (τα οποία συνήθως οδηγώ με λαμπάτους μονομπλόκ) στο 2ο σύστημα που έχω.
Αφού το ενισχυτάκι προσαρμόσθηκε στις συνθήκες του σπιτιού μου για 3-4 εβδομάδες, κάποιο πρωινό Σαββάτου έφθασε η μεγάλη ώρα της τοποθέτησης του σαν ολοκληρωμένου απέναντι στα Αvance 8mkII.
Διαβάστηκε το εγχειρίδιον χρήσης (εις την Αγγλικήν παρακαλώ!!), έγιναν οι συνδέσεις, ανήλθε ο διακόπτης, άναψε το μπλέ λαμπάκι, άνοιξε το volume και μια υπέροχη σιωπή πλημμύρισε το χώρο μου.
Μπρέ καλό μου, μπρέ χρυσό μου, τίποτε!
Όπλα, μπαλάσκες κ ξανά απ την αρχή. Νιέτ, νάθιγκ, τίποτις!
Μόνο ο φυσικός ήχος της σιγαλιάς με λαμπάτη χροιά.
Δευτέρα κάνω τηλεφώνημα στον κ. Ζαφειρόπουλο κ μου λέει όταν κατέβεις Αθήνα (από Βόλο) φέρτον να δούμε τι θα κάνουμε.
Παρενθετικά αναφέρω ότι σε προηγούμενη αγορά μου όπου δημιουργήθηκε ένα ζήτημα, ο άνθρωπος ήταν άψογος.
Μακρυγορώ, αλλά ίσως κάποιοι τόχουν δεί το έργο, κάποιοι σίγουρα όχι, ε ας μην κάνει κ ρεκόρ εισητηρίων μέρες πούναι..
Πηγαίνω μετά απο 1 εβδομάδα περίπου στο κατάστημα, συνδέεται ο ενισχυτής, μπαίνει στο ρεύμα...νάθιν!
Ούτε ρεύμα στο τροφοδοτικό (με το μαμίσιο καλώδιό του)!
Μπαίνει ένα άλλο καλώδιο, ανάβουν τα λαμπάκια...η ίδια υπέροχή σιωπή!
Το έργο τώρα έχει την εξής συνέχεια: ο κ. Θέμης μου λέει ότι το μηχανηματάκι επί της ουσίας δεν έχει εγγύηση, ότι το έκαψα χωρις να το καταλάβω, ότι άργησα να το χρησιμοποιήσω απο τη στιγμή που το αγόρασα, ότι αν θέλω παίρνω ένα καινούριο με -35% επι της τιμής, ήγουν 130Ε.
Έτσι αγόρασα το νεο Trendακι (αφου πρώτα το δοκιμάσαμε κατ απαίτησή μου), το οποίο ευτυχως παίζει μιά χαρά και βρίσκεται στο ρακ για να θυμίζει -ακόμη μια φορά - πως το φθηνό γίνεται ακριβό και βέβαια ότι πάντα πρέπει να αποφεύγουμε τις κακοτοπίές απο κινεζομηχανήματα (πιθανώς κ άλλα, δεν είμαι τοσο προκατειλλημένος) τα οποία ΔΕΝ έχουν εγγύηση ΠΑΡΟΤΙ στη συσκευασία τους περιέχεται το έγγραφό της!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.776
Απάντηση: Trends TA-10.1 - Βάλτε στη πρίζα τα κινέζικα!

1. δεν είναι δυνατόν να μην έχει καθόλου εγγύηση οποιοδήποτε μηχάνημα αγοράζεις κανονικά με απόδειξη, και δε το κλέβεις ένα βράδυ με φεγγάρι. κολ προστασία καταναλωτή.

2. δεν είναι δυνατόν να το έκαψες και να μη το κατάλαβες, και για να γίνω πιο σπαστικός, βασικά δε μπορείς να το κάψεις, και να θες δηλαδή... κολ δε μανιουφάκτσιουρερ.

για όλα τα υπόλοιπα, άμστελ. γιατί έτσι μας αρέσει...

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Trends TA-10.1 - Βάλτε στη πρίζα τα κινέζικα!

1. δεν είναι δυνατόν να μην έχει καθόλου εγγύηση οποιοδήποτε μηχάνημα αγοράζεις κανονικά με απόδειξη, και δε το κλέβεις ένα βράδυ με φεγγάρι. κολ προστασία καταναλωτή.

2. δεν είναι δυνατόν να το έκαψες και να μη το κατάλαβες, και για να γίνω πιο σπαστικός, βασικά δε μπορείς να το κάψεις, και να θες δηλαδή... κολ δε μανιουφάκτσιουρερ.

για όλα τα υπόλοιπα, άμστελ. γιατί έτσι μας αρέσει...
Μπα έχω πάρει και εγώ κάτι κινεζιές και καίγονται με το παραμικρό.Δέν έχουν κανένα ρελέ και καμία ασφάλεια.
Βέβαια δέν πήρα κινεζιά της ίδιας αξίας αλλα...το έχω δεί το έργο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.776

το τριπαθότσιπο όμως του τρεντς έχει ενσωματωμένες ασφάλειες.

built-in over-current protection, over-temperation protection, Over-load Protection, Over-voltage Protection

αν κάνω λάθος, πείτε μου.

Reaction score
10
Βάσει νόμου που έχει περάσει και στην Ελλάδα με τις επιταγές της ΕΕ, κάθε ηλεκτρικό ή ηλεκτρονικό μηχάνημα, ή μέρη αυτών, ακόμα και χωρίς να υπάρχει έγγραφη εγγύηση, από τη στιγμή που πωλείται με απόδειξη σε κράτος της ΕΕ, απολαμβάνει όχι ένα αλλά 2 (ΔΥΟ) ολόκληρα χρόνια εγγύηση, έστω και του αντιπροσώπου! ΔΕΝ ενδιαφέρει από που προήλθε (παραεισαγωγή-αντιπροσωπεία κτλ), αλλά από ποιόν κόπηκε η απόδειξη!

http://www.pcw.gr/forum/viewtopic.php?f=14&t=17992

Λυπάμαι που στο λέω, αλλά σε έπιασε κότσο και ξαναπλήρωσες!!! Λάθος μέγιστο από πλευράς σου!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

..πριν τα αγοράσετε βέβαια και θα σας πω το λόγο. (...)
Θεία Τιμωρία! Επειδής θα βάλεις στον Benchmark OPA627!! :137:

Reaction score
3.972

Σαφώς μπρέ κ κόπηκε απόδειξη κ ήταν μέρα μεσημέρι, που να δείς φεγγάρι!
Σαφώς κ αισθάνθηκα ελέφαντας όταν μετά από 34 χρόνια στα χαι φαια έπρεπε να αποδείξω ότι ξέρω να κοτσάρω 6 βύσματα στον @ώλο ενός μηχανηματίου και να συντονίσω την όλη υπερπροσπάθεια με το ονόφιον του μηχανηματού.
Α! έκανα κ την πατάτα να μη πάρω απόδειξην για τα έτερα 130 ευρόκουλα που κατέθεσα!
Τες πα, αρκετές κατοσταρίτσες έχουν φύγει σε παπαρίτσες, δεν είναι αυτό το θέμα μόνο ο λόγος που έγραψα.
Το θέμα είναι ότι ενώ γινόμαστε σκλάβοι του φθηνού που έρχεται εξ Ανατολών (κ μάλιστα άνευ μεταφορικών ενίοτε) μας λειπει ώρες - ώρες η ορθή γλώσσα επικοινωνίας κ ο επαγγελματισμός που σ αρπάζει απ τ' @ρχι@ι@ κ σου δίνει την αίσθηση του σεβασμού σε μια κοινωνία που τόχει ανάγκη ΤΩΡΑ περισσότερο απο κάθε φορά.
Ναι, Κώτσος , ο ελέφαντας με το χαιδευτικό Κώτσος

Reaction score
3.972

Θεία Τιμωρία! Επειδής θα βάλεις στον Benchmark OPA627!! :137:
Μπρέ Βρούτε άρχισες τη διασπορά προσωπικών δεδομένων γλιέπω!
Όχι 627, 604 θα κοτσάρω για τις "χροιέςςςςςςςςς",κ όταν έρθεις να ακούσουμε πέμε εσύ μετά για lm 4562 αν σου βαστάει!!

Reaction score
3.972
Απάντηση: Re: Trends TA-10.1 - Βάλτε στη πρίζα τα κινέζικα!

Βάσει νόμου που έχει περάσει και στην Ελλάδα με τις επιταγές της ΕΕ, κάθε ηλεκτρικό ή ηλεκτρονικό μηχάνημα, ή μέρη αυτών, ακόμα και χωρίς να υπάρχει έγγραφη εγγύηση, από τη στιγμή που πωλείται με απόδειξη σε κράτος της ΕΕ, απολαμβάνει όχι ένα αλλά 2 (ΔΥΟ) ολόκληρα χρόνια εγγύηση, έστω και του αντιπροσώπου! ΔΕΝ ενδιαφέρει από που προήλθε (παραεισαγωγή-αντιπροσωπεία κτλ), αλλά από ποιόν κόπηκε η απόδειξη!

http://www.pcw.gr/forum/viewtopic.php?f=14&t=17992

Λυπάμαι που στο λέω, αλλά σε έπιασε κότσο και ξαναπλήρωσες!!! Λάθος μέγιστο από πλευράς σου!!!
Λάθος λαθότατον!
Ας μάθουν τουλάχιστον οι επόμενοι!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Τον κο Ζαφειροπουλο δεν τον γνωριζω προσωπικα ουτε εχω αγορασει τιποτα απο το μαγαζι του.Αλλα μετα απο αυτο ουτε θα το εκανα ποτε.Αν δεν μπορει να υποστηριξει ενα κολοπραμα των 200€ με τα XTZ τι θα γινει, και αυτα απο την Κινεζια ειναι τελικα.
Μου φαινεται δεν θα γινουμε ποτε σοβαροι στο Ελλαντα.Η συνηθεια να βαζουμε το χερι μας στο κολο του αλλου εχει γινει εθνικο σπορ.Κατι σε γονιδιακη μεταλλαξη
Κριμα.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Trends TA-10.1 - Βάλτε στη πρίζα τα κινέζικα!

Τον κο Ζαφειροπουλο δεν τον γνωριζω προσωπικα ουτε εχω αγορασει τιποτα απο το μαγαζι του.Αλλα μετα απο αυτο ουτε θα το εκανα ποτε.Αν δεν μπορει να υποστηριξει ενα κολοπραμα των 200€ με τα XTZ τι θα γινει, και αυτα απο την Κινεζια ειναι τελικα.
Μου φαινεται δεν θα γινουμε ποτε σοβαροι στο Ελλαντα.Η συνηθεια να βαζουμε το χερι μας στο κολο του αλλου εχει γινει εθνικο σπορ.Κατι σε γονιδιακη μεταλλαξη
Κριμα.
:446:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.776

Η συνηθεια να βαζουμε το χερι μας στο κολο του αλλου εχει γινει εθνικο σπορ.
χρυσόστομε!

βέβαια, όλοι έτσι θέλουμε να κάνουμε γιατί έτσι μας κάνουν, άσε που θέλουμε να μιμηθούμε τους πετυχημένους, τους πρώτους πολίτες, τους πρώτους διδάξαντες (ξέρεις, αυτούς που είναι μέσα βουλή), τι να λέμε τώρα....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Αν συνεχισετε τις χειραψιες θα κατεβω στην Πολιτικη Αρενα για να σας εκπροσωπησω και πολυ Χαιενταδικα
Δεχομαι χορηγιες.Siemens Fujitsu κατα προτιμηση.Ενα λαπτοπ με ολα τα τεχνικα χαρακτηριστικα των χαιενταδικων συσκευων για ανταλλαγες:145:
A.EFRAIMOCOS/GENEVA

Reaction score
7

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.
Θα πρέπει να σου επιστρέψει πίσω τα 130 και να ζητήσει συγγνώμη για το "λάθος".

Reaction score
3.972

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.
Θα πρέπει να σου επιστρέψει πίσω τα 130 και να ζητήσει συγγνώμη για το "λάθος".
Μπάμπη αγοράζουμε και πουλάμε μηχανήματα χρόνια τώρα, συναλασσόμενοι με ανθρώπους που ούτε τους ξέρουμε, ούτε μας ξέρουν , στηριζόμενοι τις περισσότερες φορές στο λόγο (μπέσα) του ομοιοπαθούντος (ξέρεις όπως το "ιερό καθήκον" του φωτοσινιάλου στο δρόμο για τα μπ@τσομλόκ@).
Οι στραβές ελοχεύουν όταν ο σεβασμός δεν είναι αμφοτερόπλευρος κ ο χαρακτήρας φαίνεται όταν απουσιαζει η κόντρα ρελάνς στα "λάθη"

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.776

Σαφώς μπρέ κ κόπηκε απόδειξη κ ήταν μέρα μεσημέρι, που να δείς φεγγάρι!

ααααααααααααα, δε μας τα λες καλά. πάτα το κουμπί, να δεις που βγαίνει η χοντρή:

Σαφώς κ αισθάνθηκα ελέφαντας όταν μετά από 34 χρόνια στα χαι φαια έπρεπε να αποδείξω ότι ξέρω να κοτσάρω 6 βύσματα στον @ώλο ενός μηχανηματίου και να συντονίσω την όλη υπερπροσπάθεια με το ονόφιον του μηχανηματού.
κοίτα, συμμαζέψου, άντε γιατί τά'χουμε ισοπεδώσει όλα. βέβαια, τώρα πια ειναι εμφανές πως φταίει η κακή επιρροή του κόγια πάνω σου, αυτό το κακό το κάρμα που τον κυνηγάει, που σε έπεισε πως δεν είναι υψηλή επιστήμη η σύνδεση βυσμάτων τύπου ερ σε ααααα. Αν δεν έχεις κάβα με τάδε υγρασία και πίπα με τάδε καπνό, πως να συνδέσεις το βύσμα, και καλά, άντε και πήρες τη βοήθεια του κοινού κι έχωσες το βύσμα στην τρυπα, έτσι άγαρμπα, χωριάτικα, σα βλάχος, τες πα, μετά δε μου λες, που να βρεις το κουράγιο να μάθεις πως ανοίγει ο διακόπτης ον - οφφφφφφ? ποιον να ρωτήξεις βραδιάτικα? τον άχρηστο τον κόγια? έλα, έτσι είναι, υπερπροσπάθεια θέλει και πολλές γνώσεις, γνώσεις που προέρχονται από μπλε αίμα που κυλάει στις βασιλικές φλέβες των γκουρού, ναι, αμ πως.

Α! έκανα κ την πατάτα να μη πάρω απόδειξην για τα έτερα 130 ευρόκουλα που κατέθεσα!
ακούει η εφορία, πρόσεχε τι γράφεις βρεεεεεεεε!

Τες πα, αρκετές κατοσταρίτσες έχουν φύγει σε παπαρίτσες, δεν είναι αυτό το θέμα μόνο ο λόγος που έγραψα.
ναι ρε συ, ναι ρε φίλε, έχεις απόλυτο δίκιο. ήταν άλλωστε εμφανέστατη η ανάλαφρη διάθεση που ξεκίνησες αυτό το θρεντ, και σιγά τα ωά δηλαδή, έχουμε πετάξει λευτά με τη σακούλα σ'αυτό το ρημαδοχόμπι, ποιός τα χε τα 200 ευρώπουλα, εννοείται.

Αλλα: είναι δύσκολοι οι καιροί. κρίση, πολιτικοί κλέφτες, ζίμενς, εφορία, φι-πι-α, μειώσεις μισθών και δώρων.

αφορμή ψάχνει ο μέσος Έλληνας για να λιντσάρει κάποιον.

οπότε, ναι μεν, έτσι το ξεκίνησες, αλλά δε, φωτιά και μπούρμπερη...

...σε μια κοινωνία που τόχει ανάγκη ΤΩΡΑ περισσότερο απο κάθε φορά.
έτσι ακριβώς.:126:

Ναι, Κώτσος , ο ελέφαντας με το χαιδευτικό Κώτσος
δις ιζ κόγιας να υποθέσω? :137::138: Κώτσος κόγιας, ή καούτσος κώτσος...:137:

Reaction score
3.972

ααααααααααααα, δε μας τα λες καλά. πάτα το κουμπί, να δεις που βγαίνει η χοντρή:

κοίτα, συμμαζέψου, άντε γιατί τά'χουμε ισοπεδώσει όλα. βέβαια, τώρα πια ειναι εμφανές πως φταίει η κακή επιρροή του κόγια πάνω σου, αυτό το κακό το κάρμα που τον κυνηγάει, που σε έπεισε πως δεν είναι υψηλή επιστήμη η σύνδεση βυσμάτων τύπου ερ σε ααααα. Αν δεν έχεις κάβα με τάδε υγρασία και πίπα με τάδε καπνό, πως να συνδέσεις το βύσμα, και καλά, άντε και πήρες τη βοήθεια του κοινού κι έχωσες το βύσμα στην τρυπα, έτσι άγαρμπα, χωριάτικα, σα βλάχος, τες πα, μετά δε μου λες, που να βρεις το κουράγιο να μάθεις πως ανοίγει ο διακόπτης ον - οφφφφφφ? ποιον να ρωτήξεις βραδιάτικα? τον άχρηστο τον κόγια? έλα, έτσι είναι, υπερπροσπάθεια θέλει και πολλές γνώσεις, γνώσεις που προέρχονται από μπλε αίμα που κυλάει στις βασιλικές φλέβες των γκουρού, ναι, αμ πως.

ακούει η εφορία, πρόσεχε τι γράφεις βρεεεεεεεε!

ναι ρε συ, ναι ρε φίλε, έχεις απόλυτο δίκιο. ήταν άλλωστε εμφανέστατη η ανάλαφρη διάθεση που ξεκίνησες αυτό το θρεντ, και σιγά τα ωά δηλαδή, έχουμε πετάξει λευτά με τη σακούλα σ'αυτό το ρημαδοχόμπι, ποιός τα χε τα 200 ευρώπουλα, εννοείται.

Αλλα: είναι δύσκολοι οι καιροί. κρίση, πολιτικοί κλέφτες, ζίμενς, εφορία, φι-πι-α, μειώσεις μισθών και δώρων.

αφορμή ψάχνει ο μέσος Έλληνας για να λιντσάρει κάποιον.

οπότε, ναι μεν, έτσι το ξεκίνησες, αλλά δε, φωτιά και μπούρμπερη...

έτσι ακριβώς.:126:

δις ιζ κόγιας να υποθέσω? :137::138: Κώτσος κόγιας, ή καούτσος κώτσος...:137:
Νόουοθου, νιέτ, ουόχι!!
Άρχοντα των αυτιών λανθάνεις γιά!
Ο Πρίγκιψ Κόγιας είναι ημίθεος.-(τελεία και παύλα)
Ιγώ ειμί ο ελέφας (ούτως ησθάνθην απο τα λεγόμενα του κ.Θέμη) ο κότσος (έτσι ησθάνθη - και με απεκάλεσε δικαίως- απο την προσωπικήν μου τραγωδίαν που παραθέτω, συμφορουμίτης) κ δεν δέχομαι οι αυτοπροσδιορισμοί μου να ετεροπροσδιορίζουν σεβαστά μέλη του φόρουμ!
Παντως γέλασα πολύ με το γραπτό σου!!
Αχτύπητο χιούμορ Κώστα νάσαι καλά κ να κατέβεις κ κάνα Βόλο...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.776

α, καλά κρασιά, είπα να κατέβω βόλο να παρακολουθήσω το σεμινάριο του κόγια με τίτλο:

<< πως να το χώσετε το "ερρρρρρρρ" σε "αααααααααα" >>

αλλά το ετοιμάζει εδώ και 35 χρόνια κι ακόμα στο ερρρρ είναι....

(έχει χάσει στο μέτρημα τα "ρ" και δε του βγαίνουν με τα μαθηματικά που ξέρει, αλλά διάβασε κι αυτό και συνεχίζει να πιστεύει στην αξία των δικών του μαθηματικών)

Reaction score
3.972

α, καλά κρασιά, είπα να κατέβω βόλο να παρακολουθήσω το σεμινάριο του κόγια με τίτλο:

<< πως να το χώσετε το "ερρρρρρρρ" σε "αααααααααα" >>

αλλά το ετοιμάζει εδώ και 35 χρόνια κι ακόμα στο ερρρρ είναι....
έλεος, σταμάτα!!
Θα ξυπνήσουμε το θεριό κ δεν είμαι έτοιμος ακόμη στα υγρά κ στα ένρινα!!
Να διαβάκω πρώτα κ γλέπομε.
Άσε που ο πρίγκιψ συλλαμβάνεται μονίμως κατηλλειμένος υποχρεώσεόνε! Το σκαλίζει άσχημα το αααααααααα υποψιάζομαι!

Reaction score
2
καλησπέρα στην παρέα του Avsite. Επειδή ανάμεσα σας υπάρχουν άνθρωποι με εξαιρετικό επίπεδο , επιτρέψτε μου να καταθέσω για τον θέμη την άποψη μου, για παρόμοιο γεγονός με ηχεία ενεργά ATC 50.
Εντελώς καινούργια στα 10 λεπτά παιξίματος, σταματά το γούφερ του ενός να παίζει. Η μεταφορά, η αντικατάσταση του γούφερ και προληπτικά και της ηλεκτρονικής πλακέτας όλης με ενισχυτές κλπ, (έμεινε μονον το κουτί), εγινε άμμεσα και ήλθε με courier (βάρος...άφθονο) σε 48 ώρες σε ξύλινο κιβώτιο από Αγγλία. Τα συμπεράσματα και οι συγκρίσεις τίθενται στην διάθεση σας. Η τηλεφωνική υποστήριξη δε που είχα ήταν άψογη.
Ιδιαίτερους χαιρετισμούς στους αγαπητούς μου K.K και K. Εar

σας ευχαριστώ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.083
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo