Trends TA-10.1 - Βάλτε στη πρίζα τα κινέζικα!

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Να πω κι εγώ μερικά, όχι σαν απολογία αλλά σαν διευκρίνηση.
Τα TRENDS γενικά δεν ήταν παθητικά, ούτε ήταν πολλά αυτά που κάηκαν και σε όσα συνέβη ήταν από απροσεξία. Κανένα δεν ήρθε καμμένο γιατί για να είμαι σίγουρος από την δεύτερη παρτίδα και μετά τα δοκίμαζα όλα. Ίσως θυμούνται μερικοί οτι έχω αλλάξει γύρω στα 5, 6 κομμάτια που κάηκαν, και με δηλωμένη την υπαιτιότητα των κατόχων, χωρίς να χρεώσω τίποτα. Όταν ζήτησα να μου στείλουν πλακέτες, στέλνωντας τις καμμένες πίσω (εγγύηση) μου τις χρέωσαν, προς έκπληξή μου στο 65% της τιμής του ενισχυτή.
Αυτός ήταν και ο λόγος που χρέωσα στον αγαπητό συμπατριώτη τον ενισχυτή αλλά και ο λόγος που σταμάτησα να εισάγω τα συγκεκριμμένα προιόντα. Από οτι ξέρω παρόμοια ήταν τα προβλήματα που είχε και ο παράλληλος εισαγωγέας AudioSoul.
Φαίνεται λοιπόν οτι δεν ήταν καλή ιδέα να αποφασίσω να μην ζημιωθώ για ΕΒΔΟΜΗ φορά.
Η φήμη ενός εμπόρου τελικά "καίγεται" πιο εύκολα από τους TRENDS, ακόμη και για 130 ευρω.
Ποτέ δεν είναι αργά.
Θ.Ζ.

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Η δε απόδειξη δεν κόπηκε γιατί απλά θα ήταν χαμηλώτερη από την τιμή κτήσης άρα και μη πιστευτή.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.670
Απάντηση: Re: Trends TA-10.1 - Βάλτε στη πρίζα τα κινέζικα!

...
Η φήμη ενός εμπόρου τελικά "καίγεται" πιο εύκολα από τους TRENDS, ακόμη και για 130 ευρω.
Ποτέ δεν είναι αργά.
Θ.Ζ.
ξέρεις πολύ καλά πως δε θέλω να σε στεναχωρήσω.

επίσης ξέρεις πολύ καλά πόσο πολύ σε εκτιμώ.

επίσης ξέρεις πολύ καλά ότι πολλοί πια αισθάνονται "άβολα" να τοποθετηθούν "εναντίον σου" εδώ μέσα, καθώς η φιλία (θες δε θες) με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αναπτύσσεται.

μετά δε και την "διευκρίνησή" σου, η λέξη "άβολα" ίσως είναι λίγη, για πολλούς από τους συμμετέχοντες και μη...

όμως.

1. δε με ενδιαφέρει το κόστος σου, πόσο αγοράζεις δηλαδή το μηχάνημα από τον κατασκευαστή. με ενδιαφέρει μόνο πόσο το πουλάς σε μένα.

2. δε με ενδιαφέρει αν σου χρεώνουν τις πλακέτες της εγγύησης και δε το ήξερες να το συνυπολογίσεις στην τιμή πώλησης του προϊόντος, μοιράζοντάς το με μια αναλογία που έπρεπε να προβλέψεις.

3. η εγγύηση είναι δεδομένη στη χώρα μας για μηχάνημα που νομίμως αγοράζεται με απόδειξη.

4. αν κάποιος αναγνωρίζει δική του υπαιτιότητα στην καταστροφή ενός μηχανήματος και συ δε τον χρεώνεις την επισκευή, με σκοπό να έχεις τις καλύτερες εντυπώσεις των πελατών σου για σένα, που μέχρι και τζάμπα διαφήμιση θα σου κάνουν, ποσώς με απασχολεί, είναι δική σου επιλογή και τη σέβομαι, θα έχεις τους λόγους σου. θα έπρεπε όμως, αντικειμενικά μιλώντας, να τη χρεώνεις κανονικά. τα σύκα σύκα κι η σκάφη σκάφη. μπορεί όμως, το "ευχαριστώ" του πελάτη να έχει περισσότερη αξία για σένα, οπότε δεν επιμένω, απλά αναφέρω το αντικειμενικά σωστό με την έννοια του υγειούς εμπορίου.

5. για 130 ευρώ που λες και για τα τελευταία τεμάχια μέχρι εξαντλήσεως, δε θα έπρεπε καν να το σκεφτείς. ναι, θα έπρεπε για 7η ή και 10η φορά να ζημιωθείς από το εν λόγω προϊόν, και να αποζημιωθείς από κάποιο άλλο. δις ιζ εμπόριο. η φήμη σου αξίζει πολύ περισσότερο.

αυτά.

πολύ πολύ φιλικά, κι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ "άβολα", αγαπητέ μου Θέμη....

Reaction score
10
Και εγώ σε ένα θέμα που είχα ο κ. Θέμης ήταν άψογος!

Όχι ότι χρειάζεται να τον υπερασπιστώ, είναι γνωστά αυτά στην αγορά.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Trends TA-10.1 - Βάλτε στη πρίζα τα κινέζικα!

το τριπαθότσιπο όμως του τρεντς έχει ενσωματωμένες ασφάλειες.

built-in over-current protection, over-temperation protection, Over-load Protection, Over-voltage Protection

αν κάνω λάθος, πείτε μου.
όχι δέν κάνεις:116:...εγώ είχα πάρει κάτι lepai και έπαιζα.σε κάποια φάση ενώθηκαν τα καλώδια και κάηκαν.
Αντιθέτως διαθέτω άλλους 3 ενισχυτές οι δύο ηλικίας 30 ετών και ο άλλος καμία 13 χρόνια και κανείς ποτέ δέν έχει πάθει τίποτα.Ότι και αν έκανα πάντα έπεφτε μία ασφάλεια.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Απάντηση: Trends TA-10.1 - Βάλτε στη πρίζα τα κινέζικα!

E ρε μπλέξιμο αυτοί οι κιτρινιάρηδες...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.670

E ρε μπλέξιμο αυτοί οι κιτρινιάρηδες...
κι είναι και 1 μέτρο ανθρωπάκια ρε συ, δε τους παίρνεις έτσι με ...φόβο, δε τους υπολογίζεις. φαντάσου να ήταν και 2-μετροι τι θα γινόταν, σα τους μαύρους στο ΝΒΑ, πω πω, εφιάλτης στο δρόμο με τις κινεζιές.... ο φρεντι κρούγκερ κινέζος... παρασκευή και τσιν τσαν τσον.

Reaction score
3.972

Σίγουρα πάντως η διάγνωση "είναι καμμένο" χωρίς κάποιος να διαπιστώσει αν όντως ήταν, άβολο να το ακούς, η υπόθεση εργασίας αν δόθηκε κατά λάθος σαν καινούργιο κάποιο καμμένο?
Ολοι άβολα λοιπόν για 130 Ε? Δεν νομίζω.

Ας σταματήσει εδώ κ ας προσέχουμε όλοι νάμαστε σωστοί.
Και οι σωστοί σωστότεροι

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Σίγουρα είναι άβολα για όλους και για μένα περισσότερο.
Να δόθηκε καμμένο για καινούργιο αδύνατον γιατί είχαν δοκιμαστεί όλα. Τώρα του Κώστα η σύσταση να ενσωματωθεί υποθετική ζημιά, δεν γίνεται από κανέναν και ένας από τους λόγους οτι ελέγχονται οι τιμές. Για 20, 30 ευρω φθηνότερα αγοράστηκαν ουκ ολίγα μέσω ιντερνετ κατ' ευθείαν από Χονκ Κονγκ.
Το θέμα είναι για μένα λίγο θλιβερό γιατί θυμίζει εκδίωξη προπονητή μετά την πρώτη ήττα.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Trends TA-10.1 - Βάλτε στη πρίζα τα κινέζικα!

3. η εγγύηση είναι δεδομένη στη χώρα μας για μηχάνημα που νομίμως αγοράζεται με απόδειξη.

+1000 Τελεία και παύλα. Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια κι επιτέλους να σταματήσουμε όλοι να τη χαρίζουμε στον Α και στον Β.

Αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί κάποιος στην αγορά ας το κλέισει το ρημάδι το μαγαζί και ας πάει σπίτι του. Αρκετά πια με αυτή τη γάγκρενα...

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.562
Σε δυο μηχανακια που παρελαβα (οντως απο τα πρωτα), το ενα ή δεν επαιξε καθολου, ή την δευτερη μερα (δεν θυμαμαι καλα), μουγκαθηκε.
Οχι απο λαθος δικο μας.
Ο Θεμης μας το αντικατεστησε εντελως δωρεαν.

Αν δεν ειναι αυτο αψογη συμπεριφορα, τοτε δεν ξερω τι ειναι.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.670

Αν δεν ειναι αυτο αψογη συμπεριφορα, τοτε δεν ξερω τι ειναι.
είναι, είναι.

άτιμη κρίση και ΔΝΤ....

Reaction score
7.110

Οσο σκεφτομαι το νταβαντουρι που ειχε γινει πριν δυο και κατι χρονια για αυτα τα μηχανακια και το τελος τους καταλαβαινω για αλλη μια φορα τι παραμυθιασμα πεφτει στο χωρο του hi-fi.
Για το θεμα που συζηταμε πιστευ οτι πρεπει να υπαρχει εγγυηση απο τον εισαγωγεα πωλητη αλλα και αυτος με τη σειρα του να απαιτησει απο την κατασκευαστρια εταιρεια αντικατασταση των συσκευων που παρουσιαζουν προβλημα χωρις υπαιτιοτητα του αγοραστη.Και οχι μονο αυτο αλλα να απαιτησει και αποζημιωση για την οποια ζημια υποστει η αξιοπιστια του εισαγωγεα στην αγορα.
Ελπιζω τουλαχιστον οι εισαγωγεις στη χωρα μας να μην εχουν στοκαρει πολλα κομματια γιατι θα τα βαλουν ....
Επισης καλο θα ηταν οι δοκιμαστες των περιοδικων και οποιος αλλος κανει τεστ να ειναι πιο μετρημενος στα σχολια του και φυσικα να εξεταζει και την αξιοπιστια αυτων των συσκευων.

Reaction score
4

Παρτε lepai!!! κανουν 15 . και παιζουν αψογα!!! Και ο κινεζος δεχεται επιστοφες!!!

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Οσο σκεφτομαι το νταβαντουρι που ειχε γινει πριν δυο και κατι χρονια για αυτα τα μηχανακια και το τελος τους καταλαβαινω για αλλη μια φορα τι παραμυθιασμα πεφτει στο χωρο του hi-fi.

Θα μου επιτρέψετε την διαφωνία στα παραπάνω. Τα TRENDS ήταν μία ηχητική αποκάλυψη για πολλούς και για μένα, με ελάχιστα χρήματα και μία αξιόλογη αξιοπιστία. Αν καιγόντουσαν γιατί οι συνδέσεις πολλές φορές γινόντουσαν με ανοιχτό τον ενισχυτή, δεν ήταν λάθος του κατασκευαστή.
Δεν ήταν λοιπόν ούτε νταβαντούρι ούτε παραμύθιασμα. Για μένα προσωπικά, χωρίς καμμία διάθεση υπεράσπισης της εταιρίας γιατί δεν με συνέφερε η διάθεσή τους, ήταν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που είχα όλα αυτά τα χρόνια.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Θα μου επιτρέψετε την διαφωνία στα παραπάνω. Τα TRENDS ήταν μία ηχητική αποκάλυψη για πολλούς και για μένα, με ελάχιστα χρήματα και μία αξιόλογη αξιοπιστία. Αν καιγόντουσαν γιατί οι συνδέσεις πολλές φορές γινόντουσαν με ανοιχτό τον ενισχυτή, δεν ήταν λάθος του κατασκευαστή.
Δεν ήταν λοιπόν ούτε νταβαντούρι ούτε παραμύθιασμα. Για μένα προσωπικά, χωρίς καμμία διάθεση υπεράσπισης της εταιρίας γιατί δεν με συνέφερε η διάθεσή τους, ήταν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που είχα όλα αυτά τα χρόνια.
+1 σε όλα.

Τον Trends συγκεκριμένα τον αγόρασα για πλάκα όταν πρωτοκυκλοφόρησε (εκεί τέλη 2006 νομίζω) και από τη μέρα που τον συνέδεσα ο NAD C350 μάζευε σκόνη.
Τελικά τον πούλησα (τον NAD) και είχα ήχο κλάσεις ανώτερο με + κάποιες εκατοντάδες ευρώ στην τσέπη.
Ο Trends παίζει ακόμα απροβλημάτιστα, έχει γυρίσει πολλά σπίτια και setup και δεν έχει κάνει ούτε κιχ.

Αν κάποιος ψάχνει κάτι καλύτερο και κάπως ισχυρότερο χωρίς να ξοδευτεί ας δει κάτι σε Tripath 2050.
Μετά πάμε σε σοβαρότερα μηχανάκια (και watt).

Reaction score
7.110

Αγαπητε themiloc ειμαι και εγω ενας απο τους πελατες σου που αγορασαν τον συγκεκριμενο ενισχυτη.Πραγματι για τα χρηματα που κοστιζει παιζει πολυ καλα αν και θελει ηχεια με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.Το λαθος που εκαναν οι περισσοτεροι πανω στον ενθουσιασμο τους ηταν να τον βαλουν να οδηγησει πανακριβα ηχεια και ετσι μαλλον δημιουργηθηκαν λαθος εντυπωσεις για το τι πραγματικα κανει ο ενισχυτης.
Πρεπει να πω οτι στον ενα χρονο που τον ειχα και με αρκετες ωρες χρησης δεν ειχα καποιο προβλημα αλλα το γεγονος οτι ειχαν τοσοι αλλοι δεν μπορει να ειναι απλη συμπτωση.

Το ποσο αξιζει τελικα ενας ενισχυτης φαινεται μετα απο χρονια. Ποιος θα τον θυμαται μετα απο 30 χρονια οπως πχ συμβαινει με τον nad 3020 ?
Θα δειξει......

(ελπιζω να ειμαστε ολοι καλα μεχρι τοτε για να το συζητησουμε)

Reaction score
3.972

Ο κατά Σωκράτη ορισμός του μορφωμένου ανθρώπου:
Όταν ρωτήσανε τον Σωκράτη να τους δώσει τον ορισμό του μορφωμένου ανθρώπου,
Δεν ανέφερε τίποτε για την συσσώρευση γνώσεων. «Η μόρφωση είπε, είναι θέμα συμπεριφοράς...
Ποιους ανθρώπους λοιπόν θεωρώ μορφωμένους;
1. Πρώτα απ'όλους αυτούς που ελέγχουν δυσάρεστες καταστάσεις , αντί να ελέγχονται από αυτές...
2. Αυτούς που αντιμετωπίζουν όλα τα γεγονότα με γενναιότητα & λογική..
3. Αυτούς που είναι έντιμοι σε όλες τους τις συνδιαλλαγές..
4. Αυτούς που αντιμετωπίζουν γεγονότα δυσάρεστα και ανθρώπους αντιπαθείς καλοπροαίρετα..
5. Αυτούς που ελέγχουν τις απολαύσεις τους..
6. Αυτούς που δεν νικήθηκαν από τις ατυχίες & τις αποτυχίες τους..
7. Τελικά αυτούς που δεν έχουν φθαρεί από τις επιτυχίες και την δόξα τους...»

Reaction score
855

Νομίζω ότι αρχίζει η εισβολή στα χωράφια της υπερβολής ... ένας επαγγελματίας, με την ιστορία /διάρκεια του κ. Θέμη θα πρέπει να κριθεί διαχρονικά και όχι με βάση ένα μεμονωμένο και οπωσδήποτε ατυχές γεγονός... με το να συνεχίζετε -μετά φιλοσοφικών προεκτάσεων- το θέμα, του δίδετε δυσανάλογα υπερβολικές διαστάσεις και παράλληλα βήμα σε κάθε πικραμένο, του οποίου η ζωή εξαντλείται σε δυό ακροδέκτες ή σε μία πλάσμα, να επάγει και να λοιδωρεί άκριτα επί δικαίων και αδίκων... χωρίς βεβαίως να έχει την παραμικρή άμεση επαφή με το αντικείμενο, απλά γιατί κάτι παρόμοιο του είχε τύχει, κατά το παρελθόν, με μία σιδερώστρα ....

φιλικά ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.525
Νεότερο μέλος
Vaslamp