Trends TA-10.1 - Βάλτε στη πρίζα τα κινέζικα!

Reaction score
1.831
Απάντηση: Trends TA-10.1 - Βάλτε στη πρίζα τα κινέζικα!

Νομίζω ότι αρχίζει η εισβολή στα χωράφια της υπερβολής ... ένας επαγγελματίας, με την ιστορία /διάρκεια του κ. Θέμη θα πρέπει να κριθεί διαχρονικά και όχι με βάση ένα μεμονωμένο και οπωσδήποτε ατυχές γεγονός... με το να συνεχίζετε -μετά φιλοσοφικών προεκτάσεων- το θέμα, του δίδετε δυσανάλογα υπερβολικές διαστάσεις και παράλληλα βήμα σε κάθε πικραμένο, του οποίου η ζωή εξαντλείται σε δυό ακροδέκτες ή σε μία πλάσμα, να επάγει και να λοιδωρεί άκριτα επί δικαίων και αδίκων... χωρίς βεβαίως να έχει την παραμικρή άμεση επαφή με το αντικείμενο, απλά γιατί κάτι παρόμοιο του είχε τύχει, κατά το παρελθόν, με μία σιδερώστρα ....

φιλικά ...
αυτό συμβαίνει γενικά στη ζωή μας. Είμαστε ότι θέλουν τα ΜΜΕ να είμαστε. Αντί να τα ελέγχουμε εμείς, μας ελέγχουν αυτά.

Δεν είναι υπερβολή αυτό που λέω, όλη μας η ζωή έγινε ένα μεσημεριανάδικο...

Reaction score
7.110

Μηπως να κοψουμε και τις επισκεψεις στο σαιτ? Μηπως να μην λεει ο καθενας τη γνωμη του,οσο και αν διαφωνουμε με αυτη?
Μηπως να γινει το φορουμ μια κλειστη παρεα 20-30 ατομων?
Οσο για τον συγκεκριμενο εισαγωγεα δε νομιζω οτι ειπωθηκε κατι κακο,οσοι γνωριζουν λιγο το χωρο γνωριζουν και τις ιδιοτητες του και το αν ειναι καλος επαγγελματιας.Σιγουρα ομως (οπως ειπε και ο ιδιος) ηταν μια κακη συνεργασια.

Reaction score
3.972

Νομίζω ότι αρχίζει η εισβολή στα χωράφια της υπερβολής ... ένας επαγγελματίας, με την ιστορία /διάρκεια του κ. Θέμη θα πρέπει να κριθεί διαχρονικά και όχι με βάση ένα μεμονωμένο και οπωσδήποτε ατυχές γεγονός... με το να συνεχίζετε -μετά φιλοσοφικών προεκτάσεων- το θέμα, του δίδετε δυσανάλογα υπερβολικές διαστάσεις και παράλληλα βήμα σε κάθε πικραμένο, του οποίου η ζωή εξαντλείται σε δυό ακροδέκτες ή σε μία πλάσμα, να επάγει και να λοιδωρεί άκριτα επί δικαίων και αδίκων... χωρίς βεβαίως να έχει την παραμικρή άμεση επαφή με το αντικείμενο, απλά γιατί κάτι παρόμοιο του είχε τύχει, κατά το παρελθόν, με μία σιδερώστρα ....

φιλικά ...
Αγαπητέ Δημοκηδή, καλησπέρα σου.
Το κείμενο του Σωκράτη ουδόλως έχει αποδέκτη τον κ.Θέμη.
Μας αφορά όλους. Αλλοίμονο αν η κάθε άποψή μας ενδύεται τον μανδύα της τελειότητας για τον εαυτό μας και του κατηγορητηρίου για τους άλλους. Απλά ήθελα να δώσω ένα έναυσμα για άλλες σκέψεις βλέποντας οτι συνεχίζονται να γράφονται απόψεις κ μαρτυρίες υπέρ ή κατά. Αν διαβάσετε τα γραφόμενά μου με προσοχή θα διαπιστώσετε τη διάθεσή μου. Για την τελευταία σας πρόταση έχω να πω ότι μου δημιούργησε την εντύπωση ότι εμπεριέχει απαξίωση σε σχέση με τα μέλη αυτού του φόρουμ. Νομίζω ότι κανένας δεν θέλει να λυντσάρει κάποιον εδώ μέσα. Μην ξεχνάτε βέβαια ότι κ ο Δομάζος όταν δεν έπαιζε καλά εισέπρατε τη δυσαρέσκεια του κόσμου. Δεν αμφισβητήθηκαν ποτέ όμως οι ικανότητες κ οι τα ηγετικά του χαρίσματα.:126::126:

Reaction score
855

Αγαπητέ, ευχαριστώ για την απάντηση και τις διευκρινήσεις σας...

Ουδένα επιθυμώ να απαξιώσω, άλλωστε τα φόρα εν γένει αποτελούν λαμπρό πεδίο αυταπαξίωσης, μέσω της έλλειψης αβρότητος , της ξερολίασης, της απροθυμίας πραγματικής προσφοράς, αλλά και της συνηθέστατης/προσφιλέστατης εμπλοκής μόνον στα θέματα που εμπεριέχουν φασαρίες και τριβές, κλπ. .

Διευκρινίζω με την σειρά μου ότι τα σχόλια μου είναι γενικότερης φύσεως και ουδένα αφορούν από τους προλαλήσαντες ...

D

Deleted member 23222

Guest

Iδιαίτερα ενδιαφέροντα όλα αυτά...όμως ακόμα ο άνθρωπος από το Βόλο(δεν τον γνωρίζω), δεν βλέπω να αποζημιώνεται για την ταλαιπωρία του...εμπράκτως

Reaction score
9

Εγώ αγόρασα τον προενισχυτή της συγκεκριμένης εταιρείας TRΕNDS από άλλο έμπορο και όταν μου παρουσίασε πρόβλημα μου τον άλλαξε με άλλο καινούργιο χωρίς μα και μου και όταν παρουσίασε σχεδόν άμεσα πρόβλημα και ο δεύτερος προενισχυτής τον πήρε πίσω, ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία μου και πήρα κάτι άλλο. Δεν θα σχολιάσω περισσότερο νομίζω ότι τα είπα όλα.....

Reaction score
81

Εγώ αγόρασα τον προενισχυτή της συγκεκριμένης εταιρείας TRΕNDS από άλλο έμπορο και όταν μου παρουσίασε πρόβλημα μου τον άλλαξε με άλλο καινούργιο χωρίς μα και μου και όταν παρουσίασε σχεδόν άμεσα πρόβλημα και ο δεύτερος προενισχυτής τον πήρε πίσω, ζήτησε συγνώμη για την ταλαιπωρία μου και πήρα κάτι άλλο. Δεν θα σχολιάσω περισσότερο νομίζω ότι τα είπα όλα.....
+1000

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.049
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp