- Reaction score
- 60.018
Απάντηση: Συγχαρητήρια annie!!...
Τελικά,ο ΄΄σύνδεσμος΄΄ ήταν μεν διαζευκτικός,κατάντησηε όμως να γίνει...τελικός.Μην στενοχωριέσαι,εγώ το πιστεύω ότι ήταν μιά έπαρσή σου της στιγμής.Όπως όλες οι θηλυκές υπάρξεις μεταξύ σας-γιά λόγους άμιλλας- έχετε.
Αλλά το φέρσιμό σου αποδεικνύει ότι ξέρεις να εκμεταλλεύεσαι τη δεύτερη σκέψη σου κι αυτό σε τιμά περισσότερο απ'ότι νομίζεις.
Όσο γιά το ότι δεν είμαι αλάνθαστος έχεις δίκιο,γιατί είμαι ένα λάθος από μόνος μου που ψάχνει μιά αλάνθαστη στιγμή.Μη σε νοιάζει όμως,ξεκίνα καλύτερα από την υπογραφή κάθε φορά που θα διαβάζεις μήνυμά μου...:612:
Η σωστή έκφανση του ανθρωπίνου λόγου είναι η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στον ΄΄Όμηρο΄΄ και τον...κακόμοιρο:142:Ειδες Annie τι μας εκανες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για παρτη σου σφαζοντaι παλλικαρια.....ο Γιωργης και ο Βλασης ,δυο μετρα αψηλοι ,ομορφαντρες,λεβεντες και ασικηδες ,μαγκες και ντερβισηδες.........ντροπη σου κυραmissfitness !!!!!
Η συγνώμη ανήκει στην annie και όχι σε μένα,γιατί θεώρησα πιό σημαντικό απ'όλα τα ΄΄είτε΄΄ την έννοια της...ασημαντότητας που τόνιζες ως τελευταία.Bhutia,
Πραγματι δεν εισαι αλανθαστος. Ηδη εχεις κανει λαθος στο συλλογισμο σου αυτο. Αν και η προταση που ειχα γραψει ειχε 3-4 ΕΙΤΕ, εσυ διαλεξες ενα απο αυτα ("ασχολειται με τα ασημαντα") προσδιδοντας στην Αννυ ενα χαρακτηριστικο που σε καμια περιπτωση δεν ισχυει.
Ο βασικος λογος ομως που απαντω σ αυτο το μηνυμα σου ειναι για να σου ζητησω συγγνωμη, γιατι απλα δεν πιστευω στην πραγματικοτητα τιποτα απο ολα αυτα που εγραψα.:121
Οπως εσυ εχει το θαρρος της γνωμης σου, ετσι κι εγω εχω το θαρρος να αναγνωριζω τα λαθη μου.
Τελικά,ο ΄΄σύνδεσμος΄΄ ήταν μεν διαζευκτικός,κατάντησηε όμως να γίνει...τελικός.Μην στενοχωριέσαι,εγώ το πιστεύω ότι ήταν μιά έπαρσή σου της στιγμής.Όπως όλες οι θηλυκές υπάρξεις μεταξύ σας-γιά λόγους άμιλλας- έχετε.
Αλλά το φέρσιμό σου αποδεικνύει ότι ξέρεις να εκμεταλλεύεσαι τη δεύτερη σκέψη σου κι αυτό σε τιμά περισσότερο απ'ότι νομίζεις.
Όσο γιά το ότι δεν είμαι αλάνθαστος έχεις δίκιο,γιατί είμαι ένα λάθος από μόνος μου που ψάχνει μιά αλάνθαστη στιγμή.Μη σε νοιάζει όμως,ξεκίνα καλύτερα από την υπογραφή κάθε φορά που θα διαβάζεις μήνυμά μου...:612: