Συγχαρητήρια annie!!...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018
Απάντηση: Συγχαρητήρια annie!!...

Ειδες Annie τι μας εκανες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για παρτη σου σφαζοντaι παλλικαρια.....ο Γιωργης και ο Βλασης ,δυο μετρα αψηλοι ,ομορφαντρες,λεβεντες και ασικηδες ,μαγκες και ντερβισηδες.........ντροπη σου κυραmissfitness !!!!!
Η σωστή έκφανση του ανθρωπίνου λόγου είναι η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στον ΄΄Όμηρο΄΄ και τον...κακόμοιρο:142:
Bhutia,
Πραγματι δεν εισαι αλανθαστος. Ηδη εχεις κανει λαθος στο συλλογισμο σου αυτο. Αν και η προταση που ειχα γραψει ειχε 3-4 ΕΙΤΕ, εσυ διαλεξες ενα απο αυτα ("ασχολειται με τα ασημαντα") προσδιδοντας στην Αννυ ενα χαρακτηριστικο που σε καμια περιπτωση δεν ισχυει.
Ο βασικος λογος ομως που απαντω σ αυτο το μηνυμα σου ειναι για να σου ζητησω συγγνωμη, γιατι απλα δεν πιστευω στην πραγματικοτητα τιποτα απο ολα αυτα που εγραψα.:121
Οπως εσυ εχει το θαρρος της γνωμης σου, ετσι κι εγω εχω το θαρρος να αναγνωριζω τα λαθη μου.
Η συγνώμη ανήκει στην annie και όχι σε μένα,γιατί θεώρησα πιό σημαντικό απ'όλα τα ΄΄είτε΄΄ την έννοια της...ασημαντότητας που τόνιζες ως τελευταία.
Τελικά,ο ΄΄σύνδεσμος΄΄ ήταν μεν διαζευκτικός,κατάντησηε όμως να γίνει...τελικός.Μην στενοχωριέσαι,εγώ το πιστεύω ότι ήταν μιά έπαρσή σου της στιγμής.Όπως όλες οι θηλυκές υπάρξεις μεταξύ σας-γιά λόγους άμιλλας- έχετε.
Αλλά το φέρσιμό σου αποδεικνύει ότι ξέρεις να εκμεταλλεύεσαι τη δεύτερη σκέψη σου κι αυτό σε τιμά περισσότερο απ'ότι νομίζεις.
Όσο γιά το ότι δεν είμαι αλάνθαστος έχεις δίκιο,γιατί είμαι ένα λάθος από μόνος μου που ψάχνει μιά αλάνθαστη στιγμή.Μη σε νοιάζει όμως,ξεκίνα καλύτερα από την υπογραφή κάθε φορά που θα διαβάζεις μήνυμά μου...:612:

Reaction score
0

...εγώ τι να πρωτοσχολιάσω???...τον vlasi??την πηνελοπη κ τον bhutia???τους υπόλοιπους???δεν σχολιάζω τίποτα....:138:

..ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας...και πσιτ στην επόμενη συνάντηση της ΕΒΒΕ έχει και dance routine....:142:

αφιερωμένη σε όλους....:136:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Annie κοριτσαρα........ συνηθιζω σε αυτο το τσαρδι να χαριτολογω,να πειραζω.να μενω φιλος,να τρωω φλασιες και να γραφω κουλα ετσι για το κεφι........δεν θυμαμαι ειλικρινα ποτε μου να εχω κοροιδεψει η να εχω ενοχλησει καποιον με την συμπεριφορα μου απεναντι του .....τωρα θα μου πεις γιατι τα λες αυτα ......γιατι θελω να πιστευω οτι καταλαβες οτι εκανα χιουμορ με την χοντρουλα που εγινε ενα με το πατωμα!!!!!!!!!!!!

Η τελευταια σου φωτο ολα τα fucken λεφτα(που σε λιγο δεν θα εχουμε).......αιντε λοιπον να σου ευχηθω παντα επιτυχιες και παντα ΦΕΤΕΣ ρε παιδι μου.........

Φυσικα δεν αναιρω με τιποτα την εκφραση μου --απιστευτος κ@λος(ω)--και ας μου εταξε ο Καφατος 40 μαστιγιες με μονοκλωνο interconect 4 κιλων το μετρο!!!!!!!

Καθε απιτυχια λοιπον και να ειμαστε καλα ολοι βρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!

Α ξεχασα.......βρε πουλακι μου βαλλε και την αλλη φωτο .....ξερεις την καλη......αυτην που κοιτας την ταμπελα ...πισω σου!!!!!!!!!! Εννοω ...την αναποδη της τελευταιας για να τους αποδειξω οτι εχω γαματο γουστο σε μερικους μερικους !!!!!!!
Φιλακιαααααα

Reaction score
0

Annie κοριτσαρα........ συνηθιζω σε αυτο το τσαρδι να χαριτολογω,να πειραζω.να μενω φιλος,να τρωω φλασιες και να γραφω κουλα ετσι για το κεφι........δεν θυμαμαι ειλικρινα ποτε μου να εχω κοροιδεψει η να εχω ενοχλησει καποιον με την συμπεριφορα μου απεναντι του .....τωρα θα μου πεις γιατι τα λες αυτα ......γιατι θελω να πιστευω οτι καταλαβες οτι εκανα χιουμορ με την χοντρουλα που εγινε ενα με το πατωμα!!!!!!!!!!!!

Η τελευταια σου φωτο ολα τα fucken λεφτα(που σε λιγο δεν θα εχουμε).......αιντε λοιπον να σου ευχηθω παντα επιτυχιες και παντα ΦΕΤΕΣ ρε παιδι μου.........

Φυσικα δεν αναιρω με τιποτα την εκφραση μου --απιστευτος κ@λος(ω)--και ας μου εταξε ο Καφατος 40 μαστιγιες με μονοκλωνο interconect 4 κιλων το μετρο!!!!!!!

Καθε απιτυχια λοιπον και να ειμαστε καλα ολοι βρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!

Α ξεχασα.......βρε πουλακι μου βαλλε και την αλλη φωτο .....ξερεις την καλη......αυτην που κοιτας την ταμπελα ...πισω σου!!!!!!!!!! Εννοω ...την αναποδη της τελευταιας για να τους αποδειξω οτι εχω γαματο γουστο σε μερικους μερικους !!!!!!!
Φιλακιαααααα
..σε ευχαριστώ πολύ vlasi για ότι έχεις γράψει και που απέρριψες την δελεαστική πρόταση του καφάτου αλλά έμεινες πιστός στις απόψεις σου πέρι κ@#$%...:142:

..εμένα να μου ευχηθείς να κάνω ακόμη καλύτερο κ@#$ γιατί τον νοέμβριο τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ έξω...:138:

..εσένα να σου ευχηθώ να έχεις πάντα τέτοιο γούστο...:136::140:

φιλάκιααααααα....

Reaction score
0

vlasi για εσένα....:138:

[YOUTUBE]JWDvVHdwr4w[/YOUTUBE]

Reaction score
2.248

Γκουχ γκουυυυυχ.... πνίγηκα βραδιάτικα

Ελεος annie μας..... δεν μας λυπάσαι? Είμαστε και σε κρίσιμη ηλικία :142:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.356

Τέλος καλό, όλα καλά!

Τελικά δεν υπάρχει παρεξήγηση μεταξύ Βλάσση και Annie.

Βλέπω στο τέλος να την ''πληρώνει'' ο Στριφτός!:410:

Reaction score
33
Εγώ αυτό που έχω να πω (και είναι πρωτότυπο):

ΘΕΑ!!!!! :624:

Να είσαι καλά βρε annie! :107:

EDIT: To ματα-ξανά'πα και ξανα-ματα-ησύχασα! :)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

vlasi για εσένα....:138:

[YOUTUBE]JWDvVHdwr4w[/YOUTUBE]

Mπραβο βρε σεντρεφορ.......το φυλαγες βρε θηριο το καλλιτερο για το τελος ετσι????????

Να σου πω βρε φιλεναδα....μου επιτρεπεις να ανεβασω αυτες που μου εστειλλες που εισαι στα αποδυτηρια μαζι τις υπολλοιπες 22 κοπελλες και δοκιμαζετε εσωρουχα η προτιμας αυτες που εισαι που κανετε λασπομαχιες ??

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Τέλος καλό, όλα καλά!

Τελικά δεν υπάρχει παρεξήγηση μεταξύ Βλάσση και Annie.

Βλέπω στο τέλος να την ''πληρώνει'' ο Στριφτός!:410:
Αστο αυτο το παλιοπαιδο....θα το τιμωρησω μολις ερθει Κορινθο να παμε για μπανιο και φρεντο και ουζα και ακροαση και μεζεδες !!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σου Γιωργαρα μου......ελα να ακουσεις πειραγμενα ναυτιλια οπως δεν τα εχεις ξανακουσει φιλαρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα ερθει και η Annie για μπανιο και ακροαση...........

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Συγχαρητήρια annie!!...

ΑΑαααααααχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!:116::137:
..εδώ είμαι εγώ στο ΠΡΙΝ και το βίντεο που πόσταρα είναι το ΜΕΤΑ....:142::142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Συγχαρητήρια annie!!...

..εδώ είμαι εγώ στο ΠΡΙΝ και το βίντεο που πόσταρα είναι το ΜΕΤΑ....:142::142:

Αστα αυτα .....το βιντεο και οι φωτο ηταν πριν...τωρα ειναι ετσι

Reaction score
29.767

Αστο αυτο το παλιοπαιδο....θα το τιμωρησω μολις ερθει Κορινθο να παμε για μπανιο και φρεντο και ουζα και ακροαση και μεζεδες !!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σου Γιωργαρα μου......ελα να ακουσεις πειραγμενα ναυτιλια οπως δεν τα εχεις ξανακουσει φιλαρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βλάσση άσε αυτά που ξέρεις γιατί δεν περνάνε.Τα χρέπια σου οτι και να κάνεις χρέπια θα παραμείνουν , είτε έρθει η annie είτε οχι.
Ασε που αμα ερθει δεν εχεις εχεις 15 κιλά παγωτό να την κεράσεις, παρά μόνο δυο ταπεινα ναυτίλια.
Ερώτηση και απορία οι Munforf πιάνονται για γλυκό ? κάτι σε κυδόνι ας πούμε?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Re: Απάντηση: Συγχαρητήρια annie!!...

Όχι ουζοοοοοο..

:137:

Reaction score
69

Συγχαρητήρια annie και εις ανώτερα .

Σε σένα ,για την επιτυχία σου το ποιο κάτω τραγουδάκι.:605:
Everyone Dance - Mixalis Xatzigiannis
[YOUTUBE]dInh5z3C9-0[/YOUTUBE]

Reaction score
0