ενισχυτες hi-fi

Reaction score
1.474
Απάντηση: ενισχυτες hi-fi

Παρακαλώ τα αστειάκια για το KIA CEED να σταματήσουν εδώ, καθότι είμαι κάτοχος ενός και προσβάλλομαι βάναυσα!:141:

Και ναι, όντως έχει ένα από τα καλύτερα ηχοσυστήματα στην κατηγορία του! :116:
Μα κι εγω ειμαι κατοχος του ιδιου φιλε μου. Και δεν το κατεκρινα. Απλα ανεδειξα το κομματι του που εχει σχεση με το θεμα του post.

Reaction score
2

Μα κι εγω ειμαι κατοχος του ιδιου φιλε μου. Και δεν το κατεκρινα. Απλα ανεδειξα το κομματι του που εχει σχεση με το θεμα του post.
Βρε δεν παρεξηγήθηκα στα σοβαρά, χιούμορ έκανα!

Κι εγώ κάποτε είχα τα νεοελληνικά κολλήματα ώσπου κάποια στιγμή κοίταξα την αλήθεια κατάματα.

Αντε μιας και ξεφυγε το θέμα:
Ο πατέρας μου είχε Hyundai Accent του 97.
-Απαράδεκτος οδηγός (όσον αφορά την φροντίδα του αυτοκινήτου εν κινήσει και μη), το ξέσκιζε.
-Εκεί έμαθα να οδηγώ εγώ και σαν νέος οδηγός το ξέσκιζα.
-Εκεί έμαθε να οδηγεί ο αδερφός μου, μια απ'τα ίδια.
-Μέχρι να πάρω αυτοκίνητο, δούλευε το Accent διπλό-τριπλο βάρδιες
- Πέρσι το αποσύραμε με κοντά 300.000 χιλιόμετρα, τα περισσότερα εντός πόλης

Ξέρετε τι λεφτά μας ζήτησε επί 12 χρόνια;
Τα λάδια που του βάζαμε στα σέρβις, και τα αυτά τα βάζαμε και καθυστερημένα!!

Αλλά εγώ ήθελα μούρη και πήρα Polo: 2 φορές αλλαγή ψυγείου σε 3 χρόνια και κάθε τρεις και λίγο συνεργείο.
Το "έστειλα", πήρα KIA και έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Reaction score
181
Re: Απάντηση: ενισχυτες hi-fi

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΕΧΩ συγγενη στη βενεζουελα με chevrolet avalanche και εχει κανει 450000χλμ μονο με σερβισ αντιπρ.χωρις να του βγαλει ουτε αντλια-ουτε λαμπτηρες.αλλα εκει ειναι φθηνα και βεντζινη και αυτοκινητα.και εδω τα ευρωπαικα στα 200-250χλμ αρχιζουν να σου πινουν το αιμα .αλλα μπος στο αστερι και στην προπελα τυφλα να εχουν τα εξοδα.
κυριοι ετσι ειναι .
πριν δυο χρονια ο πατερας μου πηρε αουντι α6 .σε δεκα μερες μου ειπε οτι ειναι γκομενοπαγιδα ..μα θα τρελαθω!!!!!!!!!!!!!.θα πηδηχτο απο το παραθυρο εχει ενα νισσαν σανυ 92 .στο αουντι ειδη εχει κανει γενικη στην μηχανη!αλλα ειναι γκομενοπαγιδα τι να πω 3000ε η ζημια -1500 οι ζημιες στο σαννυ απο το 92 μαζι με τα σερβισ.
Οι καλές οι γκόμενες τρώνε χρήμα...:141:
Και μετά λένε ότι: "τον φάγαν οι γκόμενες":140:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

πραγματι πολυ ειναι κολλημενοι,γιατι ο ελληνας ειναι του φαινεστε.
το κια ειναι γαμω τα αμαξακια και δεν συγκρινεται με 116 οπως ειπαν.το ενα εχει 15-16χιλ περιπου το αλλο 23 και ανω .βαλε τον κορεατη να σου φταιξει κια ceed στα 23χιλ-24χιλ και μετα ελα πες μου ποιο ειναι καλυτερο .μιλαω σαν οδηγος 2γερμανικων -1ιταλικου-1 γαλλικο-2κορεατικων-1αμερικανικου(μαιμουδια) και 2 ιαπωνικων στα 18 χρονια που οδηγω.
και κατι αλλο για να κλεισω ,τα γερμανικα καλα ιχ αξιζουν ομως το 60%των χρηματων τους ,τα γιαπωνεζικα σκυλια αξιζουν και αυτα 65-75% των χρηματων του τα γαλλικα ασε καλυτερα , τα ιταλικα αν καποιος οδηγησει καλο ιταλικο ιχ δεν θα παει σε αλλη μαρκα τα κορεατικα αξιζουν ομως το80%-90% των χρηματων τους και μην ξεχναμε τα σουηδικα (πολυ καλα) -αμερικανικα(θηρια σκυλια-ακριβες αντιπρ)γιαυτο λοιπον αναλογα στα πως στα "παιρνουν"πρεπει να κοιταμε και οχι τι μας δινουν και πασαρουν
Το ποσοστό είναι για τα χρήματα? Και ποιό είναι το κριτήριο? Μπορεί να μην έχω οδηγήσει όλα τα αυτοκίνητα αλλά σχεδών όλα τα έχω "ανοίξει" λόγω δουλειάς και βλέπω πως είναι φτιαγμένα στο εσωτερικό τους. Και αυτό που αναφέρω είναι 1 κριτήριο. Η παθητική ασφάλεια που είναι συμβόλαιο ζωής δεν έχει ποσοστό?

Δεν θέλω να αναλωθώ σε χαοτική συζήτηση και off-topic γιατί όλοι μας θα είχαμε το ίδιο "καλύτερο αυτοκίνητο", κάτι σαν το "καλύτερο ηχοσύστημα".

Reaction score
2

75 ετων ,σεβασμοοοοοοοος!!!!!!!αλλα μιλαω για την λογικη που εχει ο ελληνας.

Reaction score
7.057

Ειπα εγω οτι δεν ειναι καλο? Ειπα εγω οτι χαλαει? Ειπα εγω οτι δεν κανει μια χαρα τη δουλεια του? Απλα το αλλο κανει καποια πραγματα καλυτερα αλλα με πολλα χρηματα παραπανω.

Τα ιδια λεμε αλλα σας επιασε το "χαρακτηριστικο" του ελληνα....μην του θιξεις το αμαξι και τη γκομενα.

Οσο για τις βλαβες ολοι εχουμε μια ιστορια να πουμε,να σας πω λοιπον και εγω για φιλη με toyota corolla που την αφησε τη πρωτη μερα.Σημαινει κατι αυτο?

Reaction score
2

Θα βγω λίγο off-topic και θα μιλήσω για ενισχυτές :138:

σωστοοοοοοοοος ,δεν ειχα τετοι σκεψη στο μυαλο μου.ευχαριστω φιλε ταντο,αλλς το κολημα ειναι ποιο ενισχυτη?
Απ' ότι κατάλαβα ψάχνεις έναν αξιοπρεπή ενισχυτή (από άποψη μουσικότητας και ισχύος), οικονομικό, χωρίς να το "ψειρίζεις" μέχρις εσχάτων. Σου προτείνω λοιπόν και τον HK 3490 που πιστεύω καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σου.
Κι αν τα ηχεία σου δεν είναι τρομερά ενεργοβόρα (αλήθεια, ποια ηχεία έχεις;) θα σε καλύψει και σε παρτάκια!

ΥΓ: Κάτι τέτοια με κάνουν να νοιώθω ότι το φορουμ γίνεται ΠΑΡΕΑ: αρχίσαμε να μιλάμε για ενισχυτές και καταλήξαμε να σχολιάζουμε αυτοκίνητα! Ωραία πράγματα (όταν γίνονται με την "συγκατάθεση" του δημιουργού του τοπικ) !

Reaction score
11

Τα ιδια λεμε αλλα σας επιασε το "χαρακτηριστικο" του ελληνα....μην του θιξεις το αμαξι και τη γκομενα.
Και... το STEREO!

:142:

Reaction score
2

φυσικα κανενα αυτοκινητο δεν ειναι τελειο αλλα ρε παιδες μπερδεψαμε την βουρτσα με την π@#$$,μιλαμε για ενισχυτες.
θα μου πειτε πως να συγκρινω ενισχυτες και τι να κοιταω (και μην πιασουμε παλι θεμα με "αεροπλανα")

Reaction score
2

Το ποσοστό είναι για τα χρήματα? Και ποιό είναι το κριτήριο? Μπορεί να μην έχω οδηγήσει όλα τα αυτοκίνητα αλλά σχεδών όλα τα έχω "ανοίξει" λόγω δουλειάς και βλέπω πως είναι φτιαγμένα στο εσωτερικό τους. Και αυτό που αναφέρω είναι 1 κριτήριο. Η παθητική ασφάλεια που είναι συμβόλαιο ζωής δεν έχει ποσοστό?

Δεν θέλω να αναλωθώ σε χαοτική συζήτηση και off-topic γιατί όλοι μας θα είχαμε το ίδιο "καλύτερο αυτοκίνητο", κάτι σαν το "καλύτερο ηχοσύστημα".
ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ρολο αλλα μας ψυλοδουλευουν στην 10ετια 80-90 ειχαμε τεραστιες διαφορες σε παθητικη τωρα εχουν ισοροπηθει.ειχα το οπελ φροντερα του95 κανενας ολοι τοτε λεγαν θηριο-στιβαρο-αγριοκατσικο(τα περιοδικα )μολις το εβγαλαν οι κινεζοι αντιγραφο πιστο ακομα και οι λαμαρινες και το στησιμο του αυτοκινητου ειναι ιδιο εκτος μηχανης εκει οι εξυπνακηδες δημοσιογραφοι το εκαψαν ακαταλληλο επικινδυνο αφου ρε μαγκες ιδιο ηταν .Α το εδωσα γιατι τρακαρα σε σταματημενο τριαξονικο με 65-70χλμ/ωρα αλλα βγηκα ζωντανος και εγω και η γιαγια μου (που δεν φορουσε ζωνη αλλα προσγειωθηκε στο ταμπλο.

Reaction score
2

ΣΟΥΠΕΡ GIAGIA 82 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΓΑΜΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ.ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ????????????? ΗΧΕΙΑ B&W 604 S2 KAI

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.911

θα μου πειτε πως να συγκρινω ενισχυτες και τι να κοιταω
θα συγκρίνεις το χρώμα τους, το πόσο γυαλίζουν, το πόσο φέγγουν μές στη νύχτα, πόσο ρομαντική ατμόσφαιρα φτιάχνουν...

θα συγκρίνεις το βάρος τους, αν είναι ικανοί να σπάσουν το έπιπλο που θα τους βάλεις, να λυγίσουν τις ακίδες, να τρυπήσουν το πάτωμα και να βγουν στον αποκάτω.

θα συγκρίνεις τη ζέστη τους, αν είναι ικανοί να σε ζεστάνουν μια παγωμένη χιονισμένη νύχτα που σου χάλασε ο καυστήρας, αν μπορείς να ψήσεις ένα αγβό ρε αδερφέ στην ψύκτρα τους.

τέλος, θα συγκρίνεις τα κουμπιά τους, όποιος τα έχει πιο μεγάλα είναι πιο αρχοντικός, πιο "βαρβάτος", κι εσύ τη "βαρβατίλα" τη ζητάς, είσαι ...άντρας με τα ούλα σου!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.911

αμα το θες μόνο για να παίζει μουσική και να οδηγεί και κανά ηχείο, ε, τι να σε πω, δες κάτι σε "ψηφιακό", ή κλας "ντε" χωρίς το "ν" που είναι και καλύτεροι...

αλλά προσοχή! ούτε βάρος της προκοπής δεν έχουν, ούτε ζεσταίνουν καθόλου το χώρο. μιλάμε, από συναίσθημα είναι για τα μπάζα....

Reaction score
2

ΠΕΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΚΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΠΟΛΥ ΘΕΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΡΑΞΗ ΤΙΠΟΤΑ .

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.911

ΠΕΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΚΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΠΟΛΥ ΘΕΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΡΑΞΗ ΤΙΠΟΤΑ .
ένα παράδειγμα είναι ο γνωστός φτηνός μικρός μπόμπιρας με το όνομα t-amp.

και πιο ακριβά υπάρχουν, και με περισσότερα βατ υπάρχουν.

Reaction score
4.249

Αν θελεις κανα ενισχυτη που να παιζει μουσικη και αυτό που ακους να διεισδυει στην ψυχη σου, παρε ένα λαμπατο που να βγαζει εστω και λιγα βατ σε κλαση Α. Γιατι τους κλας ντε τους προτεινουν για τα πολλα βατ, τοσα πολλα που σε ξεκουφαινουν και δεν καταλαβαινεις τιποτα. Επειδη μαλιστα είναι κακομουτσουνα αυτά που προτεινουν και ουτε οι ιδιοι δεν μπορουν τα βλεπουν αγοραζουν ηχεια πανελ (και καλα ότι παιζουν καλλυτερα) για να μπορουν από πισω τους να κρυβουν ενισχυτες ντακια κλπ.
Διοτι αυτοι που προτεινουν τα ψηφιακα είναι ψυχροι και ακουνε περιεργα πραγματα που πολύ λιγοι τα ακουνε (βλεπε Wim Mertens, Philip Glass). Είναι μαλωμενοι με Barbra Streizand, Sinatra, Benett, D. Krall (χωρια που την βαφτησαν «ξυνη»). Εάν τους βαλεις ένα βινυλιο στο δωματιο που ακουν μουσικη για κανα μηνα θα βλεπουν εφιαλτες και όταν το βρουν πανε στο παπα για εξομολογηση. Αν τους πας δωρο καλωδιο ηχειων που εχει διαμετρο πανω από 30 χιλιοστα θα βλεπουν στον υπνο τους ότι τους κυνηγανε βοες, πυθωνες και ανακοντα.

Αυτοι για παραδειγμα αν πανε με καμμια γκομενα, μολις τελειωσουν ρωταν ποσο παει η ωρα? Σε καμμια περιπτωση δεν θα πανε να δημιουργησουν ατμοσφαιρα. Δηλαδη να σβησουν τα φωτα, να αναψουν κερακια, να βαλουν μια απαλη μουσικη να κανουν μια συζητηση.
Γι αυτό λαμπα, βινυλιο, και πολύ χοντρο καλωδιο για να ακους μουσικη και να δουλευουν οι αισθησεις.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.626
Members
38.472
Νεότερο μέλος
nickger