Βομβες ετοιμες να σκασουν.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Χθες μιλησα με καμποσους αντιπροσωπους, λοιπον,
πολλες μεγαλες εταιριες ....αλλαζουν χερια συντομα,
ε και θα πει καποιος ? εχουν ξαναλλαξει.
Ναι αλλα και καποιοι ειναι ετοιμοι να αναφλεξουν το κανονι της κομπανιας τους.
Μεχρι τα μεσα αυγουστου θα τα εχουμε δει σχεδον ολα......
Και μιας και εχω ομερτα παραπανω πραματα δεν λεω....
Μαζι με τους εμπορακους η μπαλλα θα παρει και τεμαχια του τυπου........
ποιος ειμαι ο λουστης ο καναρης ο πυρπολητης:143::143:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Δεν ειναι και περιεργο.Μπορει να πουλησεις 5-10 κομματια σε εχοντες και κατεχοντες αλλα ετσι δεν γινεται εμποριο.Εν τη καταναλωσει το κερδος.Με τετοια ασταθεια στον εμπορικο κοσμο,με ΦΠΑ ανεπιστροφο οι εισαγωγες ειναι πυροβολημενες στο κεφαλι.Οι εξω παλι θελουν τζιρους και μετρητο οποτε ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ?
Σε λιγο καιρο καποιοι θα εχουν συλλεκτικα κομματια απο το πουθενα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.545
Απάντηση: Re: Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Μπορει να πουλησεις 5-10 κομματια σε εχοντες και κατεχοντες αλλα ετσι δεν γινεται εμποριο.
Ούτε οι μισοί...
αν οι μισοί είναι έτσι, με 5-10 τεμάχια το χρόνο σε έχοντες και κατέχοντες, ώστε με αυτές τις μηδαμινές πωλήσεις να κονομαν αρκετά για πουλ-μουρ και διακοπές και πούρα και τα συναφή, ε, καιρός ήτανε να μας αφήσουν στην ησυχία μας...

γιατί αυτό σημαίνει πως με 1 τεμάχιο το μήνα (και βγάλε), αυτός κλέβει απίστευτα, βγάζει πάνω από ένα μισθό δικό του ολόκληρο από την τσέπη μας για κάθε μεμονωμένη πώληση που κάνει...

ε, ινάφ ιζ ινάφ...

Reaction score
200

Οταν ρε παιδια ενα κουτι 44 επι 35 εκατοστα, το χρεωνουν οσο ενα αυτοκινητο, τι να τους πω.
Πιστευω οτι οι τιμες των περισσοτερων κατασκευαστων ειναι αστρονομικες.
Ας ειναι καλα τα κοροιδα, δηλαδη ολοι εμεις.
Ελπιζω να βαλουν μυαλο.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.127

Οταν ρε παιδια ενα κουτι 44 επι 35 εκατοστα, το χρεωνουν οσο ενα αυτοκινητο, τι να τους πω.
Πιστευω οτι οι τιμες των περισσοτερων κατασκευαστων ειναι αστρονομικες.
Ας ειναι καλα τα κοροιδα, δηλαδη ολοι εμεις.
Ελπιζω να βαλουν μυαλο.
Έλα ρε σύ! Αφού το καλό πράμα πληρώνεται!! :138:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

η τσιπουρα και η καπσουρα πλερωνονται αδρα.

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Βομβες ετοιμες να σκασουν.

Τα λεφτά και τα ψάρια τρώγονται μόνο φρέσκα :136:

Reaction score
10

Τα λεφτά και τα ψάρια τρώγονται μόνο φρέσκα :136:
Μεγάλη κουβέντα, πάντα φρέσκα για να μην το μετανοιώσεις..:143:

Reaction score
140
Χωρίς πλάκα τώρα
Αργύρη θα πρότεινες σε όσους έχουν μηχανάκια σε σέρβις να τα πάρουν και ας μην είναι έτοιμα?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

δεν μπορω να πω κατι τετοιο, απλα πριν το ρευμα αυξηθει κατα 15-40% θα εχουν κλικαρει πολλα λουκετα.
Και πολλα πραματα θα εχουν αλλαξει χερια και ποδια

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.127

... πόσο μάλλον η χάι εντ καπσούρα! :114: :114:

Reaction score
103

καλα να παθουν καποιοι αν δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους γιατι οταν ειχα παει στην Denon για αναβαθμιση του A1XV μου ζητουσαν 650 ευρο οταν σε ολη την Ευρωπη για το ιδιο πραγμα ηθελαν 200.Κ δεν ειναι το μονο παραδειγμα που εχω.Στην εποχη του internet που ζουμε πλεον ο καταναλωτης εχει επιλογες κ πρεπει να μαθουν οτι πρεπει να ειναι πολυ ποιο κοντα του κ να μην εχουν το σκεπτικο.ΟΚ, εχω το μονοπωλειο στην Ελλαδα,αρα θελει δεν θελει σε εμενα θα ερθει κ προσπαθουν να μας ξεβρακωσουν οταν τους χρειαστουμε.Καλα να παθουν λοιπον αυτοι που τους αξιζει...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αφτη ειναι πολυ βαρια αρρωστια, και εν περιπτωσεις μεταδοτικια:143:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

καλα να παθουν καποιοι αν δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους γιατι οταν ειχα παει στην Denon για αναβαθμιση του A1XV μου ζητουσαν 650 ευρο οταν σε ολη την Ευρωπη για το ιδιο πραγμα ηθελαν 200.Κ δεν ειναι το μονο παραδειγμα που εχω.Στην εποχη του internet που ζουμε πλεον ο καταναλωτης εχει επιλογες κ πρεπει να μαθουν οτι πρεπει να ειναι πολυ ποιο κοντα του κ να μην εχουν το σκεπτικο.ΟΚ, εχω το μονοπωλειο στην Ελλαδα,αρα θελει δεν θελει σε εμενα θα ερθει κ προσπαθουν να μας ξεβρακωσουν οταν τους χρειαστουμε.Καλα να παθουν λοιπον αυτοι που τους αξιζει...
μονο ?

Reaction score
1.285

Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα !
Όταν έψαχνα ενισχυτή , πήρα τηλέφωνο στην ONKYO Εδώ στην Ελλάδα και τους ρώτησα αν Θέλουν να μου πουλήσουν το μηχάνημα που βρήκα από γερμανία , στην τιμή Γερμανίας !
ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΡΙΣΑΝ και φυσικά τους σύνδεσα με Κάιρο και αγόρασα 800 € ΦΘΙΝΟΤΕΡΑ το μηχάνημά από την Γερμανία ...

Άστους να κουρεύονται !

Reaction score
103

και ι δικαιολογια ειναι οτι για να το φερει πληρωνει μεταφορικα,τα οποια τα βαζει στο θεο.Συγνωμη ρε παιδια ο Γερμανος δεν πληρωνει μεταφορικα για να το κανει εισαγωγη??Και στην τελικη αν προσπαθει να μου δικαιολογισει τιμη επιβαρημενη με 300 κ 400 ευρο λογο των μεταφορικων ας μου το πει να του βρω εγω φθηνοτερη μεταφορικη να συνεργαζεται.Ας μην κοροιδευομαστε το λοιπον.Αυτοι θελουν να κανουν μια πωληση για να πουν οτι δουλεψαν για τον μισο μηνα....Αστους οταν το καταλαβουν θα ειναι αργα...

Reaction score
29.675

Εχχμμμ κοίτα δεν είναι ετσι ακριβώς τα πράγματα.
Δοκίμασε να στείλεις στην γερμανία μηχάνημα , να δείς πόσες τρίχες της κεφαλής σου θα σου πάρουν.
Επίσης όταν οι αντιπρόσωποι οι εδω σου μιλάνε για μεταφορικά δεν μιλάνε για ενα κομμάτι το δικό σου , αλλά για καμιά 20αριά , και πίστεψέ με τα μεταφορικά όταν μετακινείς μικρές ποσότητες είναι πολλά.
Το οτι ο γερμανός εισάγει καραβιές ολόκληρες απο ονκυο , δεν τον βάζει στο ίδιο καλάθι με τον έλληνα.
Επίσης για την αναβάθμιση του a1xv , σε ποιό αναφέρεσαι? στον ενισχυτή η το player?
οχι οτι εχει και μεγάλη σημασία , φίλος με τον a1xv , Πήγε να τον κάνει xva στην γερμανία , και πλήρωσε και 130e επιπλέον απο οτι ζήταγε εδω η κινοτεχνική , γιατί ήταν κομάτι που δεν είχαν εισάγει οι ίδιοι. Ναι ήταν απο τα λίγα κομμάτια που είχε εισάγει μόνη της η κινοτεχνική , απο κάπου αλλού , και οχι απο τον γερμανό διανομέα της ευρώπης.
Δεν λέω οτι είναι φθηνοί οι έλληνες εισαγωγείς , όμως δυστυχώς πληστάκης των περιπτώσεων είναι αναγκασμένοι να λειτουργούν ετσι.
Για να ξέρουμε τι λέμε και να μην τους παίρνει όλους η μπάλα.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos