- Reaction score
- 20
Απάντηση: Βομβες ετοιμες να σκασουν.
Ονομάζονται Οικονομικοί Κύκλοι, αν και στην ουσία πρόκειται για ανόδους και καθόδους.
Το θέμα στο οποίο αναφέρεσαι και στο οποίο συμφωνώ απολύτως μαζί σου έχει να κάνει πάντα με δυο "ανθρώπινα" αίτια: απληστία και φόβο...
Και φυσικά δε μπορούμε να περιμένουμε από τον κάθε πολιτικό να λύσει τέτοιου είδους προβλήματα μέσα σε 2 ή 3 ή 6 μήνες...
Ολοι αυτοί που φωνάζουν τώρα ότι η κυβέρνηση κάνει μ@λ@κίες -που κάνει και μ@λ@κίες, όντως- πιστεύουν ότι κάποια άλλο κόμμα θα είχε φτιάξει τα πράγματα σε λιγότερο χρόνο ή χωρίς να κάνει λάθη???
Αυτό δεν το έχει καταφέρει ούτε ο Πάπας που έχει 800 καρδινάλιους δίπλα του και τον συμβουλεύουν πριν κάνει την... Π@πά-ρα...
Και το μόνο που μου θυμίζουν είναι τον ξεμωραμένο λαϊκισμό ενός πρώην πρωθυπουργού μας που φώναζε απ' το πρωί μέχρι το βράδυ "Εδώ και Τώρα"... Δεν βλέπω να διαφέρουν σε τίποτα από αυτόν...
Δεν είδα καμία ένσταση σε αυτά που λες γιατί, νομίζω, τα ίδια πιστεύω κι εγώ, και τα ίδια είπα, συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες.Ξέρεις κάτι? Συμφωνώ με αυτά που λές...Η μόνη μου τελικά ένσταση έγκειται στο οτι πιστεύω ακράδαντα οτι η σημερινή οικονομική μας κατάσταση δεν είναι αποκλειστικά προιόν κακών πολιτικών χειρισμών,ημεδαπών ή αλλοδαπών ούτε πολιτικών συστημάτων,σίγουρα τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα,αλλά για μένα καλύτερα σημαίναι οτι αντί της ελεύθερης πτώσης που ακολουθούμε σήμερα,θα είχαμε μια πτωτική τάση με τελικό επίπεδο αναφοράς αυτό που τελικά θα φτάσουμε και τώρα ή σχεδόν το ίδιο.Όπως σωστά αναφέρεις παρόμοια προβλήματα με εμάς αντιμετωπίζουν και άλλοι, οι οποίοι επαίρονται για την κρατική τους οργάνωση κλπ κλπ.Άρα πού καταλήγουμε? Ότι φθίνουμε όλοι μαζί γιατί δεν μπορούμε να πάμε πιό πάνω και δεν μπορούμε γιατί φτάσαμε το απώγειο μας,είτε αυτό το λές οικονομική ευημερία ,είτε το λές κοινωνική ευμάρεια είτε πές το όπως θες.
Η Κινεζική ανάπτυξη με αυτούς τους φρενήρης ρυθμούς δεν θα έχει ούτε αυτή καλό τέλος, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση...
Ονομάζονται Οικονομικοί Κύκλοι, αν και στην ουσία πρόκειται για ανόδους και καθόδους.
Το θέμα στο οποίο αναφέρεσαι και στο οποίο συμφωνώ απολύτως μαζί σου έχει να κάνει πάντα με δυο "ανθρώπινα" αίτια: απληστία και φόβο...
Και φυσικά δε μπορούμε να περιμένουμε από τον κάθε πολιτικό να λύσει τέτοιου είδους προβλήματα μέσα σε 2 ή 3 ή 6 μήνες...
Ολοι αυτοί που φωνάζουν τώρα ότι η κυβέρνηση κάνει μ@λ@κίες -που κάνει και μ@λ@κίες, όντως- πιστεύουν ότι κάποια άλλο κόμμα θα είχε φτιάξει τα πράγματα σε λιγότερο χρόνο ή χωρίς να κάνει λάθη???
Αυτό δεν το έχει καταφέρει ούτε ο Πάπας που έχει 800 καρδινάλιους δίπλα του και τον συμβουλεύουν πριν κάνει την... Π@πά-ρα...
Και το μόνο που μου θυμίζουν είναι τον ξεμωραμένο λαϊκισμό ενός πρώην πρωθυπουργού μας που φώναζε απ' το πρωί μέχρι το βράδυ "Εδώ και Τώρα"... Δεν βλέπω να διαφέρουν σε τίποτα από αυτόν...