Live feeds....

Reaction score
1
Απάντηση: Live feeds....

Θα παρακαλέσω πολύ όποιος θέλει να μεταφέρει πληροφορία feed δική μου και μόνο δική μου μπορεί να την μεταδίδει σε οποιαδήποτε forum Ελληνικό θέλει αφού αναγραφεί το όνομα μου και την πηγή του χώρου που το δημοσίευσα
Στην περίπτωση του αγώνα Σέρρες –Ο.Φ.Η το avsite έδωσε την είδηση 1ο σε όλη την Ελλάδα και θα παρακαλέσω μην δίνετε τροφή σε αυτούς που με έδιωξαν πρεπει επιτελους να το καταλαβετε αυτό το πραγμα και συμβουλη μου να μην γραφετε καθολου εκει
Οτιδήποτε νεότερο υπάρχει από πλευράς μου ξέρετε πλέον που που θα το βρειτε

Οι ανθρωποι που σκαναρουν δεν βλεπουν παρακαλω σεβαστειτε το
Φιλικά teomad

Reaction score
0

Θα παρακαλέσω πολύ όποιος θέλει να μεταφέρει πληροφορία feed δική μου και μόνο δική μου μπορεί να την μεταδίδει σε οποιαδήποτε forum Ελληνικό θέλει αφού αναγραφεί το όνομα μου και την πηγή του χώρου που το δημοσίευσα
Στην περίπτωση του αγώνα Σέρρες –Ο.Φ.Η το avsite έδωσε την είδηση 1ο σε όλη την Ελλάδα και θα παρακαλέσω μην δίνετε τροφή σε αυτούς που με έδιωξαν πρεπει επιτελους να το καταλαβετε αυτό το πραγμα και συμβουλη μου να μην γραφετε καθολου εκει
Οτιδήποτε νεότερο υπάρχει από πλευράς μου ξέρετε πλέον που που θα το βρειτε

Οι ανθρωποι που σκαναρουν δεν βλεπουν παρακαλω σεβαστειτε το
Φιλικά teomad
1)δεν απάντησες στα πιο πάνω τον πεδίον.
2)όταν ανέβασες το feed του όφι το ανέβασες και στο άλλο το ξένο άρα φυσικό να περάσει παντού με η χωρίς τον όνομα σου είναι στην χρήση του αντιγραφέα , η δουλειά σου πάνω στα feed είναι μια χαρά άρα τι σε ενοχλεί , αστούς να κουρεύονται!!

Reaction score
1

1)δεν απάντησες στα πιο πάνω τον πεδίον.
2)όταν ανέβασες το feed του όφι το ανέβασες και στο άλλο το ξένο άρα φυσικό να περάσει παντού με η χωρίς τον όνομα σου είναι στην χρήση του αντιγραφέα , η δουλειά σου πάνω στα feed είναι μια χαρά άρα τι σε ενοχλεί , αστούς να κουρεύονται!!
1)αυτοι που θα δουν ειναι αυτοι που πρεπει
2) δεν εχω προβλημα με το παιδι που μετεδωσε την πληροφορια αλλα σε αυτους τιποτα ελπιζω να καταλαβεις

Reaction score
114

INTELSAT 45*E

11517 V 14914 dvb-s2/8psk HD

4:2:0

For Mundial (Japan)

Aνοικτο.Και εγω αυτο το εχω δωσει εδω και μερες.
Καποια πραγματα ειναι ετσι.
Καποιοι δεν βλεπουν αυτα,μονο τα σκ...... κοιτανε να ριχνουν.

NTSC

06/06/2010 ωρα 07:41
http://www.satelliweb.com/index.php?section=livef&d=2010-06-06

Reaction score
0

1)αυτοι που θα δουν ειναι αυτοι που πρεπει
διαφωνώ πλήρως αλλα σέβομαι την άποψη sou.sto hooby δεν κάνουμε ποτε διαχωρισμούς . όταν δημοσίευσης κάτι αν θες να μην το δούνε όλη αλλα αυτή που πρέπει μην το ανεβάζεις είναι πολύ απλό !!

Reaction score
1

:407:γεια σου ρε johhn 78 εκλεισες τις 15¨¨ τις οθονες :142:

thanks man

Reaction score
0

Παιδιά επειδή θα δω τον πρώτο αγώνα σε σπίτι φίλου, όσοι το δείτε από feed αναφέρετε bitrate και ποιότητα ώστε να ξέρουμε ποιο είναι το καλύτερο!!!!

Reaction score
114

:407:γεια σου ρε johhn 78 εκλεισες τις 15¨¨ τις οθονες :142:

thanks man
Kαμμια φορα,σβηνει κανα ποστ ενω εκεινη την ωρα αρχιζει το feed και σου λεει το χω δωσει π.χ. post 8:12, που το 'χει διαβασει απο κανα προγραμμα.
Ξερεις και τι λεφτα παιζονται.
Τωρα αμα του γραψεις 06/06/2010 ωρα 07:41 θα παρεξηγηθει. :137:

Reaction score
1

διαφωνώ πλήρως αλλα σέβομαι την άποψη sou.sto hooby δεν κάνουμε ποτε διαχωρισμούς . όταν δημοσίευσης κάτι αν θες να μην το δούνε όλη αλλα αυτή που πρέπει μην το ανεβάζεις είναι πολύ απλό !!
βρε συ δεν καταλαβαινεις κι ολας που....γ.:144:

αμα εχω κατι θα σου δοσω ρε φιλε pm:126:
να εχω ομως

Reaction score
1

10.0°E 10790,V,3880 Turbo-QPSK SRG-KLAUSI2 (Scopus Network Technologies) 4:2:2

dvbs2

γερμανικο ρεπορταζ σε σπανια δεσμη

Reaction score
114