Περιοδικό High Fidelity ???

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
Eμένα Βασίλη μου αρέσει το glossε χαρτί και η ποιότητα εκτύπωσης.

ειναι με διαφορα το πιο προσεγμενο, καλοτυπωμενο, με βαρυ gloss χαρτι και πολυ καλους διαχωρισμους, ακρως αντιθετο με τα υπολοιπα 2 που απο ποιοτητα εκτυπωσης.....σκιζουν...χαρτια?? 90-110 gr...χρωματα??? αψογα..χαχαχ....πορτοκαλια ηχεια κ μπλε ενισχυτες...κι ακομα ερχονται τα τευχη που ζητησα να μου ξαναστειλουν που ηταν επιεικως απαραδεκτα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142
Απάντηση: Περιοδικό High Fidelity ???

Εδώ που τα λέμε, οι διαχωρισμοί τους δεν είναι και οι καλύτεροι, αλλά πειράζει αυτό τόσο πολύ;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
Re: Απάντηση: Περιοδικό High Fidelity ???

Εδώ που τα λέμε, οι διαχωρισμοί τους δεν είναι και οι καλύτεροι, αλλά πειράζει αυτό τόσο πολύ;
Πειραζει,(για μενα) κ μαλιστα στα υπολοιπα ειναι τελειως χειριστοι....Σ ενα περιοδικο εντυπης μορφης που ειναι χειροπιαστο κ μαλιστα δεν το πληρωνεις κ λιγο..απαγορευεται να ειναι τοσο ασχημα τυπωμενο.
Μα το να το πιανεις στα χερια σου , να το ξεφυλλιζεις , να το κουβαλας μαζι σου κ να το χαιρεσαι δεν ειναι ο ορισμος του σωστου εντυπου?
ΑΝ ειναι να διαβαζουμε ακομα εφημεριδες με τους σταυρους επανω κι οτι κατσει η ας το διαβαζουμε σε ηλεκτρονικη μορφη...:138:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142

Δεν μπορώ να διαφωνήσω. Πάντως, είναι τρελό, να διαμαρτυρηθούν οι αναγνώστες αν οι διαχωρισμοί γίνουν όπως πρέπει και η τιμή πάει στα 10 - 12€, και να μη διαμαρτύρονται για τις αηδιαστικές τιμές που επικρατούν στο "high end", χώρο με τον οποίον ασχολείται το περιοδικό.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

το κείμενο με τη περίφημη έκφραση, αφορά τον τελικό Αrt Audio Diavolo TWRef 300B, είναι γραμμένο από τον Θανάση Μωραίτη και διαβάζοντας το ολόκληρο θεωρώ πως πρόκειται για ένα μεστό και απέριττο κείμενο. Αν τώρα μια άστοχη έκφραση στα συμπεράσματα αρκεί για να ακυρώσει ένα κείμενο 4 σελίδων, ή ένα περιοδικό 100 σελίδων, τότε όπως προείπα πάω πάσο.
Η ταπεινή μου άποψη παραμένει ως είχε. Το περιοδικό με τις τελευταίες κινήσεις που έχουν γίνει στη συντακτική του ομάδα, βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Μη "βαράτε" το Θανάση, είναι παρορμητικός, το ζεί αυτό που κάνει και του βγήκε το συναίσθημα. Και για όσους τον έχουν γνωρίσει απο κοντά είναι τρόπος έκφρασής του. Έχει προσφέρει πολλά και ουσιαστικά στο χώρο.

Reaction score
6
Iσως με το ''ανθρωπινες'' μεσαιες ηθελε να δωσει εμφαση στην αποδοση αυτης της ευαισθητης γκαμας συχνοτητων για τα αυτια ενος εμπειρου ακροατη. Η οτι η αισθηση της μεσαιας περιοχης ειναι παρα πολυ φυσικη.
Παντως το εχω ξανακουσει πολλες φορες οταν γινονται εκτιμησεις μηχανηματων και δεν μου προκαλει εκπληξη η κατι ....δυσαρεστο.

Ο καθε κριτικος χρησιμοποιει τη δικη του εκφραση στο γραπτο του λογο που σε καποιους αρεσει η οχι.
Δεν ηρθε και το τελος του κοσμου παντως.

Τα περιοδικα πρεπει να υπαρχουν , να ειναι ''ζωντανα'' και να παρουσιαζουν προιοντα.

Υπαρχουν τοοοσα αχρηστα αλλα εντυπα που δεν θα επρεπε να υπαρχουν.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142
Απάντηση: Re: Περιοδικό High Fidelity ???

Iσως με το ''ανθρωπινες'' μεσαιες ηθελε να δωσει εμφαση στην αποδοση αυτης της ευαισθητης γκαμας συχνοτητων για τα αυτια ενος εμπειρου ακροατη.
Του έμπειρου ακροατή; Ποιου έμπειρου ακροατή μωρέ!; Στις μεσαίες συχνότητες είναι ευαίσθητα τα αυτιά όλων των ανθρώπων! Θα ξαναγράψουμε την ιατρική τώρα;

Reaction score
6
τα αυτια αυτων που δεν εχουν ποτε ακουσει ζωντανη μουσικη η κανα σοβαρο συστημα , ειναι και αυτα ευαισθητα?

Αυτοι ειτε ακουνε μικρο πιονερακι η μεγαλο πανελακι τα ιδια τους ακουγονται:126:

Πια μεσαια περιοχη , ποιες χαμηλες , πια εικονα, πια σκηνικη παρουσια.

Αμα κανει νταπα ντουπα ...και βαραει τους κανει:137:

Reaction score
777
Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν.Τί ασχολείστε...αφού πάντα θα εμφανιστεί κάποιος που θα ενοχληθεί μέχρι και απο τον περιπτερά που του το πούλησε...
ΕΛΕΟΣ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142

τα αυτια αυτων που δεν εχουν ποτε ακουσει ζωντανη μουσικη η κανα σοβαρο συστημα , ειναι και αυτα ευαισθητα? (...)
Φυσικά! Σιγά μη γίνονται ευαίσθητα όταν ο κάτοχός τους αποκτήσει "σοβαρό σύστημα"!

Reaction score
11

Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν.Τί ασχολείστε...αφού πάντα θα εμφανιστεί κάποιος που θα ενοχληθεί μέχρι και απο τον περιπτερά που του το πούλησε...
ΕΛΕΟΣ.
Απ' τον περιπτερά; Μπα δεν νομίζω... Πάντως, τώρα που το λες, πάντα αναρωτιόμουν γιατί μόλις με βλέπει ο περιπτεράς μου φοράει την γραβάτα του...

:107:

Reaction score
6
Συμφωνω.

Δεν ειναι απαραιτητο να ''ισιωσει'' ενας τετοιος αμουσος :131:τυπος αμα αγορασει σοβαρο συστημα.

Θελει να ''το εχεις'', αλλα και παλι θελει πολυ χρονο, εκπαιδευση,εμπειριες, πολυ μερακι και παθος. Τοτε κατι γινεται, αλλα και παλι θελει και τα χρονακια του το σπορ μας ωστε να αποκτηθει αρκετη εμπειρια και γνωση.

Γηρασκω αει διδασκομενος και σε αυτο το χομπυ.
Αρκει να μη.... πτωχευσουμε :120:και αντι να ψαχνουμε για ''χροιες'' ψαχνουμε να βρουμε κανα ψωμι και ελιες.:130:

Reaction score
10
Συμφωνω.

Δεν ειναι απαραιτητο να ''ισιωσει'' ενας τετοιος αμουσος :131:τυπος αμα αγορασει σοβαρο συστημα.

Θελει να ''το εχεις'', αλλα και παλι θελει πολυ χρονο, εκπαιδευση,εμπειριες, πολυ μερακι και παθος. Τοτε κατι γινεται, αλλα και παλι θελει και τα χρονακια του το σπορ μας ωστε να αποκτηθει αρκετη εμπειρια και γνωση.

Γηρασκω αει διδασκομενος και σε αυτο το χομπυ.
Αρκει να μη.... πτωχευσουμε :120:και αντι να ψαχνουμε για ''χροιες'' ψαχνουμε να βρουμε κανα ψωμι και ελιες.:130:
Bρήκες και εσύ ιστότοπο, να πεις για την εμπειρία σου...

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Περιοδικό High Fidelity ???

Απ' τον περιπτερά; Μπα δεν νομίζω... Πάντως, τώρα που το λες, πάντα αναρωτιόμουν γιατί μόλις με βλέπει ο περιπτεράς μου φοράει την γραβάτα του...

:107:
Καλος ο περιπτερας σου.

Εμενα οταν με βλεπει και αγοραζω κατι, παντα ξεχναει να μου δωσει τα ρεστα. Οταν του λεω να μου τα δωσει , μου λεει.....αααα δε στα εδωσα?? Συγνωμη ρε φιλε...αλλα που μυαλο με τα προβληματα που εχω....

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Περιοδικό High Fidelity ???

να μην ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας ένα έντυπο, το καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλά να θεωρείτε ένα τεύχος 100 σελίδων κακό εξαιτίας μιας μεμονωμένης άστοχης έκφρασης, το θεωρώ τουλάχιστον υπερβολικό.
Και αναφέρομαι προφανώς στην λογική αυτή και με αυτό δεν υποστηρίζω πως το περιοδικό αυτό είναι τέλειο, το αντίθετο, όλοι έχουμε μάτια και καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε.
εχω ολα τα τευχη και δικαιουμε πιστευω να εκφερω γνωμη.
η συμμετοχη του σταματακου ειναι καθοριστικη αλλα δυστυχως τονιζει τις διαφορες απο αλλους ριβιουερσ.
να αρχισω να γραφω αποφθεγματα παναγοπουλου?
ας μην μιλησουμε για τα τεχνικα που ειπε ο πετερμενης.
ας προσεξουν λιγο και τις λεζαντες κατω απο τις φωτο, στο συγκεκριμενο τευχος στις 2 η μια ηταν λαθος.
το οτι εχω ολα τα τευχη νομιζω σημαινει οτι μου αρεσει το να το διαβαζω. και πιστευω οτι εξελισεται προς την σωστη κατευθυνση.
και δεν θα με πειραζε οτι οι μεσαιες ειναι ανθρωπινες εαν ανελυε γιατι το λεει αυτο. τι τις κανει να διαφερουν απο τον αλλωνε ενισχυτη που ειναι γαιδουρισιες.
αυτα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON