argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.880
Απάντηση: καλώδια ηχείων
αφτη :143:
αφτη :143:

μα εκεί σίγουρα ακούγονται διαφορές! :143::138::137::135:Μου θυμίζεις τον άλλο που συνέκρινε ένα buffalo με ένα EMM LABS σε σύστημα 1500Ε και περίμενε να ακούσει διαφορές.
δε θα σ'αφήσω νηστικό αρκούδι, μη φοβάσαι (αλλιώς δε θα σε χορέψω):137::138:θα φαμε τιποτα ?
ή να φερω κατι σπιτικα κοπσιδια απο εκει γυρω που εχω καλα κονε στην πολη σου.Γιατι θα φερεω ενα πεινασμενο μαζι μου:143:
θες καραμελίτσα? τι χρώμα? κάτι σε ροζ σου κάνει? :138::137:και εγώ στο σύστημα που έχω στο δωμάτιο μου δέν ακούω διαφορές μεταξύ dac.
....
αυτήν την καραμέλα ...
εσύ δηλαδή δεν ακούς φωνές? περίεργο.... χάλασε το στέρεο? κάηκε το μιντ? καραόκε το έκανες βρε? ααα, να το κοιτάξεις....:138::137:ρε μήπως άκουγες -ακούς και φωνές
δέν θα σε πετύχω βρε άτιμε σε κανα θρέντ να ακούς το τζίτερ...θα σε ξεσκίσω!!!!θες καραμελίτσα? τι χρώμα? κάτι σε ροζ σου κάνει?
Φίλε μου, γράφοντας πως το κόστος των καλωδίων πρέπει να φτάνει το πολύ το 10% της αξίας του συστήματος προσπαθείς να τηρήσεις μια συμβιβαστική στάση.βρε παιδιά....ο zapantis δέν λέει κάτι το παράλογο.
Σας λέει οτι ακόμα και να εξηγήσει κάποιος τις διαφορές στα καλώδια, που μπορεί να εξηγήσει, θα υπάρχει πάντα το ίδιο ερώτημα.
Αν αυτό τελικά επηρεάζει τόσο το αποτέλεσμα όσο το να κουνήσω λίγο την τηλεόραση στο δωμάτιο.
Δέν είναι και τόσο δα πολύπλοκη σκέψη.Όπως έχω πεί τα καλώδια ενός συστήματος πρέπει αν είναι το πολύ το 10% της αξίας του.
Δηλαδή
100 ευρώ-10 ευρω για όλα τα καλώδια
1000 ευρώ-100 ευρώ για όλα
10000 ευρώ 1000 για όλα
50000 ευρώ - 5000 για όλα
όταν λέω για όλα εννοώ για όλα.απο ψηφιακή ίνα μέχρι το πολύπριζο.
...
Φυσικά, μπορείς να αποδείξεις ότι ο χώρος παίζει πιο πολλή σημασία από τα μεγάφωνα. με ένα μικρόφωνο...
Επίσης, σε συνδυασμό με ένα ισοσταθμιστή χώρου, μπορείς να σιάξεις όλες τις καμπύλες απόκρισης. όχι απαραίτητα με το "πρέπει" παραμάσχαλα, αλλά και με το "γουστάρω", δεν είν' κακό...
...
Μπορείς να κάνεις προσομοίωση "λαμπάτου" ήχου, ή οποιουδήποτε ήχου έχεις πιθανά στο ξερό σου. Θα θυμηθείς τότε με πλατύ χαμόγελο, τις μέρες που είχες περάσει ακούγοντας καλώδια. Να το συνεχίσω? Και πυκνωτές. Κι άλλα ενισχυτικά. Κι άλλη πηγή. Πιο ζεστή πηγή και πιο σκληρή, πιο βαρβάτη στα μπάσα και πιο μπόλικη στα πρίμα. Το χαμόγελο θα πλαταίνει κι άλλο. Έτσι πάει. η γη γυρίζει...
Τώρα αυτό μας το λες του στυλ "Και συνέδεσε αυτές τις ηχείαρες με καλώδιο των 10Ε"?Αλεξ θα συμφωνησω μαζι σου. Ισως εφ οσον εκανες ολα οσα προτεινεις μετα μανιας τοτε και μονο τοτε να κοιτουσες και για καλωδια. Με προυποθεση να ειναι ομορφα (μην ξεχνιομαστε ).
Παντως θυμαμαι οτι μια φορα μου ειπε ο Χουρμουζιαδης οτι εφτιαχνε ενα συστημα home cinema αποτελουμενο απο B&W800D και για πισω ειχε τα 802D. Καλωδια ειχε απ αυτα που κανουν 10 ευρω το μετρο. Φυσικα ο τυπος που εκανε το home cinema δεν χρησιμοποιουσε φθηνο καλωδιο για λογους οικονομιας!
Σημειωση: Το σπιτι δεν ηταν του Diabolical ουτε του Argie
Καλα εσενα θα σε προσλαβουνε στο τμημα μαρκετιγκ-προωθησης της B&W :143::143:Τώρα αυτό μας το λες του στυλ "Και συνέδεσε αυτές τις ηχείαρες με καλώδιο των 10Ε"?
Kαι ασύρματα να τα συνέδεε τα ηχεία αυτά δεν θα καταλάβαινε καμία διαφορά...:143:
Άκου εκεί monitor...:136:
[/QUOTE]περσι τον αυγουστο εκανα την μ@λ@κια και ακουσα ενα κορυφαιο σετ ιντερκονεκτ και καλωδιο ηχειων.
Οπως εχω ξαναπει τα κουτακια εβαζα στοιχημα οτι δεν μπορουσαν να βγαλουν τετοιο μπασο.Και να παιξουν σαν μεγαλα ηχεια.Εκανα την ακομα μεγαλυτερη μ@λ@κια και δεν τα αγορασα.Απιστευτος ηχος , ακομα δεν πορω να χωνεψω πως επαιζαν τα κουτακια.
Δεν βαριεσαι στο μελλον μπορει να κερδισω κανα λοτο .
δέν θα σε πετύχω βρε άτιμε σε κανα θρέντ να ακούς το τζίτερ...θα σε ξεσκίσω!!!!
ισως με κανα 100αρικο να το κανει να παιξει παπαδες με αντικραδασμικα, ισως λεω
...τα καλωδια πολλες φορες μπορει να ειναι ακριβοτερα απο ολοκληρα συστηματα, οχι τυχαια.[/B]
OXIτα χάπια μου...
OXI
!!!!!!!!!!!!!!!! μην τα πιεις ολα μονο σου μονοφαγα
θελω και γω χαπακια