jbl master speakers

Reaction score
30.416
Απάντηση: Re: jbl master speakers

το ντένον είναι η μόνη "οδοντόκρεμα" εκεί.

στο θέμα "ήχος" το συνολάκι που ακολουθεί το πι-σί λιώνει το ντενονάκι σα κουνούπι....:126:

ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ AVP ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕ ΜΑΥΡΕ.
ΒΑΛΤΟ ΕΣΥ ΧΩΡΙς AVP ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.:142:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.558

ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ AVP ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕ ΜΑΥΡΕ.
ΒΑΛΤΟ ΕΣΥ ΧΩΡΙς AVP ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.:142:
με τα μπολντιαρισμένα κεφαλαία άμα λες και κοτσάνες έχεις ακόμα περισσότερο ανάγκη τα χάπια σου....:138:

Κάτσε βρε να σου εξηγήσω:

Λοιπόν, απ'το πισί παίζει ταινίες με το Power DVD και βγάζει μια ψηφιακιά έξοδο ήχου με AES/EBU καλώδιο από την κάρτα ήχου της RME (το μοντελάκι HD), η οποία ψηφιακή έξοδος ήχου κουβαλάει το 5.1 ηχητικό φορμά, όπως ακριβώς η οπτική ίνα στo συστημά σου..

ταυτόχρονα, η RME παίρνει ρολογάκι ακριβείας από το i-clock.

η RME δίνει με AES/EBU καλώδιο το ψηφιακό πολυκάναλο σήμα στο dbx 4800 το οποίο χωρίζει (σε ψηφιακό επίπεδο) το 5.1 ψηφιακό σήμα σε 6 διακριτά ψηφιακά κανάλια, τα οποία δίνει στο 16-κάναλο Lynx Aurora dac, επίσης με AES/EBU καλωδίωση, όπου βέβαια κάθε καλώδιο AES/EBU μεταφέρει μόνο ένα κανάλι σήματος, προδιαγραφή κατά AES11.

Ταυτόχρονα, το dbx όπως επίσης και το Lynx Aurora παίρνουν ρολογάκι ακριβείας από το i-clock.

To 16 κάναλο dac της Lynx κάνει ψηφιακοαναλογική μετατροπή στα ψηφιακά διακριτά κανάλια του πολυκάναλου ήχου της ταινίας, και τελικά βγάζει διακριτές εξόδους (αναλογικές) για τους τελικούς ενισχυτές, φυσικά με XLR βύσματα.

κατάλαβες ωρε μάστορε πως και χωρίς το ντενόνι μια χαρά ακούς πολυκάναλο ήχο?

το ντενόνι ΙΜΗΟ το έχει μόνο για να παίζει κάπχια δισκάκια που του φέρνουν σε blu-ray... ή και για ραδιόφωνο, που ξέρεις...

τώρα αν νομίζεις πως το ντενόνι έχει ντακ του επιπέδου της LYNX, και ρολόι του επιπέδου της i-clock, ένα έχω να σου πω: κούνια που σε κούναγε! :137:

Reaction score
30.416
Απάντηση: jbl master speakers

Καλά αστηνε να με κουνάει , παίξε εσυ με την lynx τα dvd και ασε εμένα να πάιζω με το ντενονι, τα hd formats , και βάλε και κανά ρολογάκι ακόμα επάνω μην σου ξεφύγει κανά bit και το ψάχνεις ανάμεσα στα aes, ebu , xlr , !!!!!!!!!.
Αν δεν εχεις ακούσει avp δεν φταίει το μηχάνημα.Α και που σαι ο Avp δεν εχει ραδιόφωνο.
Οσο για το πως παίζει ο avp δεν πιστεύω να τα εννοείς αυτά που γράφεις.
Κάτι λεβέντες στο avs που γράφανε κάτι παρόμοια σκηνικά φάγανε τα καπέλα τους σε συγκριτικά μεταξύ avp και (δεν θυμάμαι αν ηταν lynx , η κάτι άλλο) καρτών ηχου.:119:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Καλά αστηνε να με κουνάει , παίξε εσυ με την lynx τα dvd και ασε εμένα να πάιζω με το ντενονι, τα hd formats , και βάλε και κανά ρολογάκι ακόμα επάνω μην σου ξεφύγει κανά bit και το ψάχνεις ανάμεσα στα aes, ebu , xlr , !!!!!!!!!.
Αν δεν εχεις ακούσει avp δεν φταίει το μηχάνημα.Α και που σαι ο Avp δεν εχει ραδιόφωνο.
Οσο για το πως παίζει ο avp δεν πιστεύω να τα εννοείς αυτά που γράφεις.
Κάτι λεβέντες στο avs που γράφανε κάτι παρόμοια σκηνικά φάγανε τα καπέλα τους σε συγκριτικά μεταξύ avp και (δεν θυμάμαι αν ηταν lynx , η κάτι άλλο) καρτών ηχου.:119:
Φίλε Γιάννη έχεις σκεφτεί ποτέ, ότι πολλά από τα Soundtrack που απολαμβάνεις στον Denon σου, μπορεί να έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια μηχανακίων σαν την Lynx;
Χρησιμοποιώντας μάλιστα "επάρατα ενεργά ηχεία";

Ειδικά το "επάρατα ενεργά ηχεία" γράφτηκε χιουμοριστικά και δεν απευθύνεται σ' εσένα.

Reaction score
777
καλα τα λές αλλα όταν μέσα σε εταιρεία βλέπω το μηλαράκι(apple) κρατάω πισινές για το μάρκετινγ που μπορεί να έχει...:138:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.558

Ειδικά το "επάρατα ενεργά ηχεία" γράφτηκε χιουμοριστικά και δεν απευθύνεται σ' εσένα.
εσύ εντάξει, ξέρεις που τα λες, κάπχιοι άλλοι όμως?:111:

συχνά έχω την αίσθηση πως τζάμπα γράφω όσα γράφω.:122:

κι εδώ τα ίδια.:122:

μετά από τόσο κείμενο κι επεξηγήσεις, κατέληξε να μου λέει πως "κάποιοι φάγανε τα καπέλα τους σε συγκριτικά μεταξύ avp και καρτών ηχου", λες και το εν λόγω "συνολάκι" (RME-dbx-Aurora-Iclock) είναι μια ....κάρτα ήχου!
άσε που θα ψάχνει κάποιος ανάμεσα "στα aes, ebu , xlr" (ανάθεμα κι αν όλα μαζί δε κάνουν ένα πράμα δηλαδή, οπότε δεν έχει κάτι να ....ψάξεις! ακόμα κι αν θες δηλαδή...) :138:

τα χάπια μου...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

καλα τα λές αλλα όταν μέσα σε εταιρεία βλέπω το μηλαράκι(apple)...
...φοβάσαι μήπως μέσα κρύβεται σκουληκάκι...:135::143:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

...
συχνά έχω την αίσθηση πως τζάμπα γράφω όσα γράφω.
...
Πάντως αν εσύ δεν έγραφες όσα έχεις γράψει κατά καιρούς, εγώ δε θα ήμουν μέλος στο avsite.

Και μπορεί κάτι τέτοιο να ήταν ευχής έργον για πολλούς, πάντως εσύ θα έχανες πολλές στιγμές γέλιου που σου έχω χαρίσει απλόχερα. :135::143:

Το έχω ξαναγράψει:
Οι τρεις βασικότεροι λόγοι που έγινα μέλος στο avsite εντοπίζονται στην παρουσία τη δική σου, του Κώστα Κόγια και του Κώστα Φ. (και τα λέω αυτά χωρίς να υποτιμώ την παρουσία πολλών άλλων μελών τα οποία εκτιμώ και σέβομαι).

Το δε πρώτο thread που είδα ήταν αυτό, το οποίο εμφανίστηκε σε μια αναζήτηση που έκανα στο google σχετικά με τα Magnepan.

Οι σκέψεις μου ήταν επί λέξει: "Ουάου! Ωραίος μουρλός! Λες να'χει κι άλλους τέτοιους εκεί; Φαίνεται ενδιαφέρον site...":143:

The rest is history...

Reaction score
777
επειδή πρόσφατα πήρα ένα τέτοιο μπιχλιμπίδι πραγματικά το θεωρώ πολύ καλό.
Απο την άλλη όμως οφείλω να σεβαστώ τις απόψεις πολλών αλλα και τη δική μου που λέει οτι στον ήχο το μηλαράκι είναι πίσω.Δέν μπορώ να πώ βέβαια οτι το κατέχω και τόσο ετσι ώστε να ξέρω αν και πώς απλά εμπιστεύομαι κάποια άτομα που το υποστηρίζουν.
Ακόμα χειρότερα οταν στις μέρες μας έχουν ξεπουληθεί λογότυπα όπως το thx και όταν το να έχεις το μηλαράκι στον ήχο είναι "κάτι" αμέσως αμέσως με πονηρεύει.
Βέβαια το να έχεις σοβαρό μαρκετινγκ είναι πολυ καλό.Αντιθέτως με το iclock που μου θυμίζει το βλακώδες της ονομασίας ενός σουβλατζίδικου που είχα στη γειτονια μου με όνομα....pikatchu!!!!απο τα πόκεμον βρε το κίτρινο ανθρωπάκι!!!!

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

...
Βέβαια το να έχεις σοβαρό μαρκετινγκ είναι πολυ καλό.Αντιθέτως με το iclock που μου θυμίζει το βλακώδες της ονομασίας ενός σουβλατζίδικου που είχα στη γειτονια μου με όνομα....pikatchu!!!!απο τα πόκεμον βρε το κίτρινο ανθρωπάκι!!!!
Δηλαδή άμα του έλεγες ότι δε σου άρεσε π.χ. το τζατζίκι του, σου έκανε ηλεκτροσόκ;:143::135:
(Τα έβλεπα με ένα ανιψάκι μου...)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.558

Μπύρα θες!:135::143:
να δούμε πότε θα σε βάλω κάτω να σε ποτίσω καμια ντουζίνα λίτρα μπυρίτσα να σιάξεις και συ! :143:

καλημέρα ! :126:

Reaction score
462

αυτά στο πρώτο ποστ,

αυτά στο δεύτερο ποστ,

το κεντρικό με την όρθια κόρνα
Κωστα καλησπερα και σορυ που περιμενες αλλα εμπλεξα με δουλειες.Λοιπον στο πρωτο ποστ τα ηχεια αυτα δεν τα γνωριζω(τα δεξ και αριστ)το κεντρικο ομως ειναι το array 880(το οποιο εχω και εγω)και η τιμη στην Αμερικη ειναι 4500$,τα αλλα στο 3 ποστ ειναι τα array 1400 και εχουν στην Αμερικη 11500$.Το σαμπ στο επομενο ποστ ειναι το array 1500(το οποιο και εχω) και εχει στην Αμερικη 4800$.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Ειναι , αλλα ειναι και απο τα ηχεια που μπορουν να διαχειριστουν με ευκολια μεγαλα ρευματα.Γενικα το ηχειο παιζει, απλα ειναι πανακριβο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

oσο για την αναισθησια υπευθυνο ειναι το τεραστιο γουφερ.

Reaction score
30.416

Δεν νομίζω.Με 4ιντσες πηνίο και πλακέ αλουμινόσυρμα , δεν νομίζω να φταίει το 14 ιντσο.Μάλλον το κόβουν επίτηδες για να μπορεί να φάει μεγάλη ισχύ.Ολο το ηχείο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.438
Members
38.698
Νεότερο μέλος
makpag