WEISS DAC202 by avmentor

Reaction score
150
Φίλτατε, που γνωριστήκαμε και στο USA και όχι στο Ελλάντα:126:, το συστηματάκι σου:136: (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΟΥ) ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ... Και άσε τον Βλάσσαρο να χτυπιέται με τους Mundorf....:143:

Χεχε για το HTGUIDE λες....

Reaction score
15.548
Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

Γειά σου κωστάκη
Οταν βρεθείς απο τα εδω μέρη , πέρνα να ακούσεις το σινεματζίδικο σύστημα να σου φύγει λίγο ο τάκος , και μετά θα σου πω εγω , πότε αλλάζεις γνώμη.:142:
γεια σου Τζονι...

Μολις γυρισα απο το yabanaki που πηγα και yaouzaki και εφαγα και τακο...:116:

Καποια στιγμη θα τα πουμε bre...
...αλλα οχι για να δω τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια...:138:

Reaction score
29.995

Μα οχι θα δεις τι εστι ΒΑΟΥ ΒΑΟΥ στην πρόσοψη.:103:

Reaction score
28
Re: Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

λογικά και στερεοφονικό δε μας χρειάζεται. Λογικά πολλά δε μας χρειάζονται.

Δε χρειάζεται σε πολλούς (που καμώνονται για πχιότητα και το παίζουν χαλιεντάδες) να παίρνουν κεφαλή που να ταιριάζει με το βραχίονά τους. Ούτε προ που να ταιριάζει με την κεφαλή τους. Δε τους χρειάζεται, το ακούν και αποφασίζουν με κριτήριο το τι τους αρέσει. Συνήθως τους αρέσει μια πανάκριβη κεφαλή, που δε ταιριάζει με το βραχίονά τους και είναι απολύτως βέβαιο πως παίζει λάθος. Συνήθως δε ξέρουν ούτε να στήσουν την κεφαλή, απλά τη βιδώνουν. Δε χρειάζεται τίποτα ιδιαίτερο λεν, ρίξε 1 γραμμάριο κι αυτή κελαϊδάει!

κι ένα παράδειγμα τρανό, που όλοι θα έχετε γύρω σας: για πολλούς δε χρειάζεται ο ενισχυτής τους να μπορεί να οδηγήσει τα ηχεία τους. το μόνο που κάνουν, είναι να ακούν διάφορους ενισχυτές, και να αγοράζουν τον ενισχυτή που τους αρέσει, όχι αυτόν που χρειάζονται τα ηχεία τους για να παίξουν. σωστά?

Από καθαρά τεχνική σκοπιά όμως; Κάπχια πράγματα χρειάζονται. :126:
ρε παιδια (και συγνωμη για το ρε) σας παρακολουθω και σας διαβαζω απο την αρχη αυτου του θρεντ σχετικα με το ποιος θα ακουσει η δεν θα ακουσει διαφορες στην κοντρα με τα dac και οχι μονον και το μονον που δεν ακουσα η δεν διαβασα εδω ειναι το κατα ποσον ο οποιοσδηποτε και οσοι θα κληθουν να <ακουσουν> και να κρινουν το αποτελεσμα της κοντρας ειναι σε θεση να καταλαβουν και να επικεντρωσουν την προσοχη τους στις συγκεκριμενες παραμετρους που ειναι το ζητουμενο και οχι σε καποια αλλη λεπτομερεια της ολης ακουστικης αλυσιδας και οχι στις συγκεκριμενες συσκευες, το λεγω αυτο διοτι η μεχρι τωρα πολυετης ενασχοληση μου με τα μηχανηματα με εκανε να καταλαβω οτι ο καθε ενας <ακουει> και κρινει διαφορετικα πραγματα κατα την αναπαραγωγη της μουσικης πχ. αλλος ειναι πολυ επιρεπης στα πριμα και στην ποιοτητα τους δηλαδη εχω τυχει σε περιπτωση φιλου που οταν ετσι απο λοξα του αλλαζα διαφορες συσκευες και του ζητουσα να μου πει τι διαφορες ακουει αυτος μου ανεφερε συνεχεια το πως αποδιδωνται τα πριμα και ενω υπηρχε χαωδης διαφορα στην αναλυση,στην περιγραφη κτλ.εγω ας πουμε οπως και το εχω τονισει επανειλημενως εχω αδυναμια στην πηγη ,μολις με βαλεις σε τεστ δυο συστηματων αμεσως θα επικεντρωσω την προσοχη μου στο πως παιζει η πηγη και ας υπαρχουν οντως διαφορες σε ηχεια και αλλα ,ετσι λοιπον δεν με παραξενευει το γεγονος οτι καποιοι δεν μπορουν να διακρινουν διαφορες αναμεσα σε μια καρτα 200-300 ευρω και σε ενα κορυφαιο dac των 3000 ευρω για τον απλουστατο λογω του οτι καποιες παραμετροι στην αναπαραγωγη τους ειναι αδιαφορο το πως ακουγωνται κοινως δεν τις αντιλαμβανωνται καν!

Reaction score
29.995

Και δροσούλα εχει και καυκάσου εχει και απόλα.:103:

Reaction score
150

ρε παιδια (και συγνωμη για το ρε) σας παρακολουθω και σας διαβαζω απο την αρχη αυτου του θρεντ σχετικα με το ποιος θα ακουσει η δεν θα ακουσει διαφορες στην κοντρα με τα dac και οχι μονον και το μονον που δεν ακουσα η δεν διαβασα εδω ειναι το κατα ποσον ο οποιοσδηποτε και οσοι θα κληθουν να <ακουσουν> και να κρινουν το αποτελεσμα της κοντρας ειναι σε θεση να καταλαβουν και να επικεντρωσουν την προσοχη τους στις συγκεκριμενες παραμετρους που ειναι το ζητουμενο και οχι σε καποια αλλη λεπτομερεια της ολης ακουστικης αλυσιδας και οχι στις συγκεκριμενες συσκευες, το λεγω αυτο διοτι η μεχρι τωρα πολυετης ενασχοληση μου με τα μηχανηματα με εκανε να καταλαβω οτι ο καθε ενας <ακουει> και κρινει διαφορετικα πραγματα κατα την αναπαραγωγη της μουσικης πχ. αλλος ειναι πολυ επιρεπης στα πριμα και στην ποιοτητα τους δηλαδη εχω τυχει σε περιπτωση φιλου που οταν ετσι απο λοξα του αλλαζα διαφορες συσκευες και του ζητουσα να μου πει τι διαφορες ακουει αυτος μου ανεφερε συνεχεια το πως αποδιδωνται τα πριμα και ενω υπηρχε χαωδης διαφορα στην αναλυση,στην περιγραφη κτλ.εγω ας πουμε οπως και το εχω τονισει επανειλημενως εχω αδυναμια στην πηγη ,μολις με βαλεις σε τεστ δυο συστηματων αμεσως θα επικεντρωσω την προσοχη μου στο πως παιζει η πηγη και ας υπαρχουν οντως διαφορες σε ηχεια και αλλα ,ετσι λοιπον δεν με παραξενευει το γεγονος οτι καποιοι δεν μπορουν να διακρινουν διαφορες αναμεσα σε μια καρτα 200-300 ευρω και σε ενα κορυφαιο dac των 3000 ευρω για τον απλουστατο λογω του οτι καποιες παραμετροι στην αναπαραγωγη τους ειναι αδιαφορο το πως ακουγωνται κοινως δεν τις αντιλαμβανωνται καν!

Και ποιες είναι αυτές οι παράμετροι? Είναι ίδιες κάθες φορά απο DAC σε DAC? Μήπως κάποιες φορές μπερδεύονται με παραμέτρους άλλων κρίκων στην αλυσίδα?

Τί είναι? Βάθος - Ύψος - Πλάτος Σκηνής? Ανάλυση που ανάθεμα κι αν εννοούν όλοι το ίδιο πράγμα? Χροιές? :)143:), ατάκα (τι γελοία λέξη)?

Ουρές μακριές και κοντές στις αποσβέσεις? Τονισμένα πρίμα?

Για βοήθα να δούμε...

Πάντως στο σύστημα μου μπορεί να φταίει ο προ (αν κάνει AD ---> DA) και λόγω των μικρών διαφορών να μην τις είδα ούτε στην απ'ευθείας σύνδεση με τους τελικούς μιας και μεσολαβεί αρκετός χρόνος μεταξύ αλλαγής πηγής.

Reaction score
15.548

Σωτηρη απο την στιγμη που το εβαλες απευθειας στους τελικους και δεν ειδες καποια διαφορα εισαι οκ....

Νομιζω οτι το ειπα εξαρχης....post 54
Και τωρα ειμαστε στο post 350(με το δικο μου):116:
Παιδες....Σωτο και Τζονι..ειστε μια χαρα μην το κουνατε..

Reaction score
150

Σωτηρη απο την στιγμη που το εβαλες απευθειας στους τελικους και δεν ειδες καποια διαφορα εισαι οκ....

Νομιζω οτι το ειπα εξαρχης....post 54
Και τωρα ειμαστε στο post 350(με το δικο μου):116:

Το είπα όμως, πως η εναλλαγή με σύνδεση απευθείας στους τελικούς θέλει κάποιο χρόνο και εκτός κι αν οι διαφορές είναι τεράστιες η ακουστική μνήμη δεν ξέρω κατα πόσο βοηθά. Θα υπάρχει και συνέχεια όμως γιατί ΘΕΛΩ να δω τι συμβαίνει.

Αλλά ρε Κώστα να δω τι θα πάρω πρώτα γιατί είναι πολλές οι ανάγκες στο σύστημα....ISCO III, Cineslide,προβολέα, Άλλο Προ, 2-4 subwoffer ακόμα :)138:), κανένα τελικό ακόμη, το Audyssey SUB-EQ και μετά από αυτό το BASS-Q της JBL και μέσα σε όλα αυτά να πληρώσω και το δικηγόρο για το διαζύγιο!:137:

Αλλά το καλύτερο ΕΡΧΕΤΑΙ! Η μεγαλύτερη αλλαγή που μπορεί να κάνει κανείς στο σύστημα του!

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ!

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

Το είπα όμως, πως η εναλλαγή με σύνδεση απευθείας στους τελικούς θέλει κάποιο χρόνο και εκτός κι αν οι διαφορές είναι τεράστιες η ακουστική μνήμη δεν ξέρω κατα πόσο βοηθά. Θα υπάρχει και συνέχεια όμως γιατί ΘΕΛΩ να δω τι συμβαίνει.

Αλλά ρε Κώστα να δω τι θα πάρω πρώτα γιατί είναι πολλές οι ανάγκες στο σύστημα....ISCO III, Cineslide,προβολέα, Άλλο Προ, 2-4 subwoffer ακόμα :)138:), κανένα τελικό ακόμη, το Audyssey SUB-EQ και μετά από αυτό το BASS-Q της JBL και μέσα σε όλα αυτά να πληρώσω και το δικηγόρο για το διαζύγιο!:137:

Αλλά το καλύτερο ΕΡΧΕΤΑΙ! Η μεγαλύτερη αλλαγή που μπορεί να κάνει κανείς στο σύστημα του!

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ!
Εγω παντως πιστευω οτι για σινεμα δεν χρειαζεσαι αλλον προ απο αυτον που εχεις..θα ειναι υπερβολη.....κοιτα το δικαναλο σου(σταθερη αξια)που περνας ποιο πολλες ωρες μονος η με παρεα.....

Στον καινουριο χωρο φυσικο και επομενο θα ακουσεις αλλα πραγματα.....

Για τα L-R θα φερεις παπαγαλακι να στα βουτηξει....???:137:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

Για τα L-R θα φερεις παπαγαλακι να στα βουτηξει....???:137:
Έχω τις κούτες και τις συσκευασίες από τα πάντα οποτε θε γίνει σωστή δουλειά.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: WEISS DAC202 by avmentor

Έχω τις κούτες και τις συσκευασίες από τα πάντα οποτε θε γίνει σωστή δουλειά.
Εγώ κοιμάμαι ακριβώς από πάνω τους!!! αχαχαχαχαχαχαχα!!!! Διπλωμένες κάτω από το κρεβάτι, καθότι ο χώρος μικρός.....:143::143:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.585
Members
38.576